Aranızda çoğu kişi de sevişmiştir. Sevmişmeyenlere soruyorum böyle bir durumda şikayet etsek polis ilgilenir mi aile var çocuk var daha demin karşılaştım. Sahile çektim arabayı oturmaya manzaraya karşı az ileriye doğru yürüdüm baktım şahinci camın tekini kapatmış kıyafetle kızın üzerinde polisi arasam bir sıkıntı olur mu? Bana bir etkisi olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılbundan 3 sene oncw yasanmis olay bir sitenin parkinda otururken yasca kucuk cocukalrin parkta opustuklerini goren site sakinleri polise sikayet etmis polis geldi 90 ar lira ceza yazdi sokakta sarilmai yasak cezasi var muhafazakar ulkeyiz yaa ! disarda ki ask böcekleri beni rahatsiz etmiyor ama su dedigin boyut farkli ben olsam sikayet ederdim sana bir yaptirim olmaz merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir de şahinci a. ına koyim ya 😂 bence hadım etsinler onları de hepimiz kurtulalım 👍
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😂
+1 yılKimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsın diyenler, başkalarının hayata özgün bakmak isteyen uzuvlarını kısıtlamak zorunda mı? Doğada mı sevişmek istiyorsun, kimsenin olmadığı bir yer daha romantik değil mi zaten? Şahsen ben polisi de aramam yanımda çoluk çocuğum varsa; özgür irademle aşağıya indirir bir güzel döverim her ikisini de. Malum öyle özgürlüğe böyle özgürlük...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere gece sahilde sevişmiştim ama eskiden ünide yazın hocalarla görüşmek için gittim. gölgece su içip beklerken güvenlik gelip napıosun burda demişti. Sonra farkettim ki ilerde bir çift öpüşüyor falan. adam onları dikizliyorum sanmış. Bana hesap sordu ama onlara dokunan olmadı :S
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen bir video izlemiştim öpüşen çifte motorsikletiyle giderken rast gelen bir adam durup kendince ahlak dersi veriyor çifte ve tutumu hiç hoşuma gitmemişti adamın çok abartılıyorsa bilemem ne yapılır ama toplum olarak her şeye burnumuzu sokar olduk aman ne yaparsa yapsın diyemiyoruz karşıdaki insanlar sınırı aşmadıkça bence kimse kimseye karışamaz
14 Yorumla
Soran+1 yılKarışır sokak ortasında yapılacak bir şey mi bu? Gitsin evde otelde yapsın
Cevap sahibi+1 yılBen çok abartılmıyorsa dedim iki kişinin birbirini sevdiğini gösteren durumlar vardır el ele tutuşan insanlara bile ne gözle bakıyor millet
Soran+1 yılHayır bak el ele sarılırsın öpüşürsün tamam ama fazlasına ne gerek var
Cevap sahibi+1 yılFazlasına ben de karşıyım tabi
+1 yılEğer ıssız bir yer değilse ara sana bir etkisi olmaz ama öyle insanların pek uğramadığı yerdelerse gerek yok arabadalarmış hemde.
10 Yorumla
+1 yılUluorta yapmıyorlar sonuçta. Adam arabasının içerisindeymiş bak. Seni rahatsız eden nedir? Kıskanıyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılArabanın içeri güzel ama içerisi gözüküyor? tek camı kapalı arabayla nereye kadar
- +1 yıl
Tamam yobaz, fazla uzatma sen. Ara polisi de. Buraya yazıp şov yapma.
Soran+1 yılnerden nereye gidiyorsunuz hepinizin aklı fikri nerede
+1 yılParkta falan yapınca opuşunce falan değilde başka şeyler yapsnları bende hoş karşılamıyorumda, arabanın içinde? Sen gidip bakmışssın resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gidip bakmadım sonuçta sahil burası yürünecek yer arabalar geçiyor kenardan bende yürüyordum sigara içmek için yavaş yavaş malum görüyoruz arabada film yok bir şey yok tek camı kapalı gerisi gözüküyor
+1 yılKimseyi seviştin diye içeri alamazsın, insanların özgürlüğüne müdahale etmeyin
013 Yorumla
Soran+1 yılAyıp edep denen bir şey vardır geçenler de konu vardı zihinsel engelli bir adam yurdun önünde masturbasyon yapıyor diye millet burayı yıkmıştı yok tımarhaneye atılsın yok asılsın ee bunların ne farkı var bunlardan
- +1 yıl
o bir kere adı üstünde adamın engeli var adamın kafasında sorunu var o adama bari yapmayın ya. ayrıca isteyen istediğini yapar özgür bir ülkede yaşıyoruz
Soran+1 yılÖzgürlük buysa kalsın bacım
- +1 yıl
ben türbanlıların başörtüsüne karışmıyorsam siz de öpüşmeye vs karışmayacaksınız
Soran+1 yılBaşörtü ile sevişmenin ne alakası var? Başörtünün ne ayıbı var şurada? Sevişmek ne? Başörtü ne? bir şunları öğren
- +1 yıl
İsteyen istediğini yapar öylemi? Vay bee. Dur gidip birine tecavüz edeyim o zaman
- +1 yıl
sen sevişmeden rahatsızlık duyuyorsun ben de başörtüden rahatsızlık duyuyorum ve Tr de başörtüden rahatsızlık duyan bir kesim var, ben de onu istemiyorum o zaman başörtüsü takmasınlar.
- +1 yıl
@Kendisiyim İsteyen istediğini yapar ama kimseye zarar vermeden yapar, senin kadın bedenine tecavüz etme hakkın yok, karşıdaki insanın rızası varsa ilişki yaşayabilirsiniz ama rızası yoksa ki bu tecavüze giriyor zorla kimsenin bedenine sahip olamazsın
- +1 yıl
Ama biz başörtülüye de rahatsızlık duysak saygı gösteriyoruz ama siz saygı göstermiyorsunuz
- +1 yıl
duysak da saygı gösteriyoruz
- +1 yıl
Demekki isteyen istediğini yapamazmış. İnsanlara zarar vermek sadece bedenen olan birşey değil ruhende olabilen birşey. Ayrıca kimseye zarar vermiyosa herkes istediğini istediği yerde yapabilir diye birşey yok. Açık yerde sevişmek insan ahlakına aykırı bir davranıştır ve bunun savunulacak hiçbir yanı yok. Senin niye savunuyor olduğunda malum zaten...
Başörtüsüne saygı duymadığımı neden çıkardın onu anlamadım bu konuyu nerden çıkardın onuda anlayamadım ama cevap vereyim ; Ben başörtüden rahatsızlıkda duymuyorum saygımda sonsuz. Rahatsızlık duyuyor olsam bile buna saygısızlık etmeye veya karışmaya hakkım yok çünkü ortada beni ilgilendiren bir durum yok. Bu insanın kişisel meselesi buna kimse karışamaz. Demişsinya hani ben başörtüye karışmıyosam sizde öpüşmeye vs. karışmayacaksınız diye, ikisi çok farklı şeyler birisi sadece kişiyi diğeri ise toplumu ilgilendiren bir durum. Bu ülkede yaşayan herkes görgü kuralları dahilinde yaşamak ZORUNDA. Özgürlük sokakta sevişmek değil. - +1 yıl
@Kendisiyim senla tartışamıycam arkadaşım daha fazla yazma görüşlerimin arkasındayım ve uzun cümleler kurmak beni yoruyor o yüzden cevaplamıyorum, teşekkürler
Soran+1 yıldostum uğraşma bunun gibiler olmaz olsun
+1 yılhic tarzim degil ve tuaf bakiyorum ben genelde neden bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarasan polis kale alır mı?
cinayetmi var, ne var?
sizene kardeşim bakmayın geçin gidin.11 Yorumla
Soran+1 yılAile çocuk olan ortamda yapılacak şeyler mi bunlar?
Kardeş isteyen istediği yerde istediği şeyi yapar senin karışmaya hakkın yok ki
08 Yorumla- +1 yıl
Sen sen se-s-e-n
- +1 yıl
Fake değilsen dimi 😂😂😂
- +1 yıl
Beni tanımadın. Dırırım.😂
- +1 yıl
Pekala
+1 yılben sevişirken polis gelmişti kimlik felan istediler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicmi genç olmadin ya karisma gençlere
14 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım sevişcek olsam dışarıda yapmam yapmadım da ayıp denen bir şey var
Cevap sahibi+1 yılKarışma bence sen
Soran+1 yılBu konuyu direk polisle konuşacağım bakalım ne diyecekler
Cevap sahibi+1 yılHoc biseyde demezler diyemezler senide bir guzel bozarlar hatta kizda oglanda resittir buyuk ihtimalle polis özür bile diler sahinli seni dövmesin dikkat et
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. insanlarda hic ahlak kalmamis..
00 YorumlaSen sevişemiyorsun diye millete ne sataşıyorsun
10 YorumlaBen onların...
20 Yorumla
+1 yılArama bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Polis uğraşmaz adam yerini değiştir der he gidip kavga etcem dersen onu sen biliyon
Soran+1 yılSahille polis arasında 200 metre yok basit kızın yaşı küçüktür reşit değildir belki
- +1 yıl
Sen bilirsin abicim bence arama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım