Bugün youtube da denk geldim sokak kameralarına (yurt dışındaki) takılan görüntülerde hep bunlar dolu sapıkça bir soru değil yani sadece merak ettim başka yönlere çekmeyin lütfen. evet ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklara , ergenlik cagindaki genclere ve karı koca beraber gezen insanlara karsi büyük bir ayıp ve saygisizlik oldugu icin uyaririm. Dikkate almazlarsa polis cagiririm. Polis gelip iki kelime laf edip giderse ve ardindan bunlar ayni seyi yine yaparsa o durumda erkegin agziyla burnunun yerini degistiririm. Toplama acik alanda sevismek T. C anayasasinda bile suçtur. İslamda da büyük bir suç ve günahtır. Yapanların müslüman olmama ihtimalini de hesaba kattigim icin önce polisi cagiririm diyorum. Cünkü onlarin dininde bu serbest olabilir. Adam belki bilmiyodur dogal olarak. Yoksa eger müslüman olduklarindan emin olsam önce tatli dille uyaririm. İkaz ederim. Ayip derim günah derim sonra polisi cagirmadan kafa göz patlatirim. Benim nazarimda bunu fazlasiyla hak ediyorlar cünkü. Hayvanlar bile milletten gizlenerek yapmaya calisiyorlar.
25 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar için haklısınız çünkü erken ergenlik gibi sorunlar yola açabiliyor
Cevap sahibi+1 yılSadece o degil ki. Benim sevdigim bir abi anlaatiyor anlatirken de gözleri yasardi adamin. Gururuna yedirememis kendisi diyor. Televizyon izlerken bir dizide kadin ve erkek öpüsüyormus. Bu abinin 4 yasindaki kizi da babasinin yanina gelmis elleriyle babasinin iki yanagini tutmus babaciiim hadi biz de öpelimmi o adam gibi dodaktan demis. Abi anlatirken ben kendimi kötü hissettim. Adam kocaman adam aglicakti. Kizima cok kizdim agladi dedi. Sonra lanet okudum diziye de televizyona da kaldirdim yerden yere vuru parcaladim. bir daha bu evde televozyonum isi yok dedi. Ben de haklisin abi ne desen haklisin dedim. Düsünsene o bir baba ve 4 yasindaki kizi neyin ne oldugunu anlamadan babasina bumu diyor. Biz babanın o anki psikolojisini bir hesap et. İşte bunun aynisinin bir de sokakta canlı canlı görüldügünü düsün. Ne olacak o cocuklarin ahlaki. İşte bu yüzden ben önce uyaririm tatli dille sonra polise söylerim en son da kemiklerini kirana kadar döverim abi kimse de bana haksizsin diyemez
Soran+1 yılEvet ilk okulda benimde duyduğum bu tip bir olay var tvlerde bunların baiını cekiyor evlenirsem bemde tv istemiyorum evimde artık her şeyi telefomdan takip edebiliyoruz bu yeter de artar bile haber öğrenmek için
Cevap sahibi+1 yılAyynen öyle. Valla ne yalan söyliim büyük ihtimalle ben de televizyon almicam evime. Ya yemin ediyorum haberlerden baska insana fayda saglayan insana yararı dokunan hicbirsey yok. Hicbirsey...
Haberlere de dedigin gibi telefondan bakabiliyoruz zaten napayim televizyonu
Soran+1 yılHaberde izlemiyorum ben suanda izlediğim bir anne dizisi var onunda konusu çok iyi
En İyi Cevaplar
+1 yılmerhaba merhaba ewt aynen bak oyle ama yanlis yapiyorsun bak dur 2 dk gec kenara bakiyim bak simdi boyle yapicaksin :p
13 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim 🙈🙈
Soran+1 yılricalar güldürdün 😄
- +1 yıl
👍😂😂😂😱
+1 yılSokakta yapılan şeye özek hayat diyemem ben. İçimden küfrü basar geçerim.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen her şey sokakta olmaz o zaman ben mangal yakarım muzik sistemi kurarım sabaha kadar çalarım buna da kimse karısamaz saçmalık oralar toplu yasam alanları çoluğu var çocugu var
Kyk nin onu hep öyle bende duruyorum izliyorum hohoho
29 Yorumla
Soran+1 yılÖğğğ 😄
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
+1 yılOradan kucuk cocuklar geciyor ise onlarin agzina zicarim ev denen birsey var kucuk cocuklara bunu izletmeye haklari yok ister geri kafali diyin ister yobaz agizlarina zicarim.. Toplumsal ahlak denen birsey var.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılgecene kadar gozumun ucuyla bakabıldıgım kadar bakarım sonra kafamı cevırmeden devam ederım hıc bısı yokmus gıbı ama aklım orda kalır fakat utanırım gecıpte ızleyemem :)
10 Yorumla hiç kafamı çevirirdim banane milletin seks hayatından
10 Yorumla
+1 yılYani onların özel hayatı. Bir şey yapmamı gerektirmiyor. Yoluma bakar, işime gücüme giderim. Başkasını da ilgilendirmez.
018 Yorumla
Soran+1 yılÖzelse özel kalır 1. veya 2. sınıfta denk gelmiştim iğrenc eger benim çocugumun önümde yapan olursa gerekeni yaparımm yani
- +1 yıl
Şahsen müdahale etmem. Öyle bir hak görmem kendimde. Müdahale edeni de haksız bulurum. Sokaklar özgürlüktür.
Soran+1 yılEğer çok açık bir ortamda yani çocukların bulunduğu ortam park gibi mudahalede derdim ben birinci veya ikinci sınıfa giderken görmüştüm erken ergenliğe yol acan bir şey bu sokaklar toplu kullanılan alanlardır o zaman sokağın ortasına ateşte yakalım mangalda yapalım tam ortasında
- +1 yıl
Eminim sokağın ortasında mangal yapsan, 2 tane 70'lik alıp gelecek bir çok kişi olur. Sosyal devlet bu olsa gerek:) Sokak ortasında öpüşmenin ve öpüşürken kısmen okşanılmasının zararlı olmadığını ve duygusal bir eylem olduğunu düşünüyorum. Ancak bu dediğin anlamda yani direkt sevişme ile ilgili bir durumsa tabii ki küçük çocukların etkilenmemesi için uyarılabilir.
Soran+1 yılÖpüşme artık pek takılmıyor benim dediğim de direk olandı zaten :)
- +1 yıl
Ücretsiz canlı performansa biletsiz şahit olmak bir ikram gibi görünse de bu cümlem tabii ki sokakta çocuklar da varken bir espriden ibaret olur. Yanlış elbette. Ben de diğerleri gibi öpüşmeye sevişmek olarak baktığını sandım. Direkt sevişiyorlarmış yani elbette aklın yolu bir. Bir bar önünde gecenin bir yarısı sevişeni de anlarım ama gündüz vakti sosyal bir ortamda hoş olmaz.
Soran+1 yılÇocukların anne babayla yatması bile uygun bulunmuyor tvdeki dizilerde kötü örnek sahsen ben belli bir yasa kadar cizgifilmden başka bir şey izletmem 😄 bir sürü zararları var birine sahit oldum ilçemdeki ilkokulda onlar baya ilerletmiş işi :) ayrıca kendi sınıfımda ilkokulda da sahit oldum sınıfımızdaki bir erkek yakın arkadasımı öpüp kaçmıştı bugün öper yarın tecavüzcü olur cıkar bunlar bilinçsizce izletilecek öğretilecek seyler değil
- +1 yıl
Evet kesinlikle hak veriyorum ve senin zamanında okulunda bu tarz eylemlerde bulunmuş çocukları da buradan kınıyorum.:) Dizileri izlemediğim için ne oluyor ne bitiyor değerlendiremiyorum ama hali ile faydalı bir şey çıkmayacağı konusunda katılıyorum. Çocuklar gerçekten iyi ve karakterli yetiştirilmeli. Toplumdan çok fazla hasar görmemeli. 1 nesli etkileyebiliyor. Tecavüz ve cinayetler, sağlıksız yetiştirilme ve toplum kaynaklıdır.
Soran+1 yılDiziler fena öpüşme sevişme çok ben bile etkileniyorum ergenliğim gececek yani
- +1 yıl
18-24 gibi yaşlarda sorun yaratmaz ama ben daha çok 10-12 yaş gibi çocuk gruplarının o yaş için gereksiz bir eyleme şahit olmalarına üzülürüm.
Soran+1 yılErgenliğe girmiş kişiler için sorun yok aynen ama öncesi yas tehlikeli tabiki
- +1 yıl
16-17 yaş da bir yerde eğitim amaçlı (eylem amaçlı olmamak kaidesi ile) yani ileride vücudunu tanımak ve karşı cinsle birlikteliklerin neler üretebileceğini öğrenmek amaçlı bu konuları irdelemeye başlayabilirler. Neticede o yaşlarda bu yönde bir gelişme hissetmeyeceklerdir kendilerinde. Bu onların çocuk olduğunu değiştirmez. Daha küçük yaşlar için ise sakıncalı.
Soran+1 yılOkullarda zaten bunun eğitimi veriliyor üstünden sağlık dersinde hatta sınıftan bir çocuk hoca adet adet derken kalkıp hovam adet nedir dedi erkekti hocada kadındı olum öğrenemedin mi dahafilan demişti 😄 çok kopmuştuk 😄
- +1 yıl
Yani bir kadının, ped gibi çok normal bir ürünü alırken utandığı bir ülkede yaşıyoruz. Fazlası ile gerekli bu tip eğitimler.
Öğretmeniniz de örf ve adetlere bağlayıp es geçmemiş konuyu iyi ki :)
Soran+1 yılYok erkekler biz sana anlatırız mal şey deyip oturttu 😄
- +1 yıl
Genelde biyoloji derslerinde bu tür enstantaneler olur ve gülünür eğlenilir.:)
Soran+1 yılSağlık dersiydi biyoloji ilk yıldan sonra almadık ortaokulumda da herkes cinngibiydi biliyordu 😄
- +1 yıl
Bir tek o arkadaş mağarada kalmış o zaman.:)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 Yorumla
+1 yıls.. ktrin gidin olan var olmayan var der sopayla kovalarım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında bizde çok yaptık sokak arası gizli kuytu köşe falan
11 Yorumla- +1 yıl
cok heyecanlı o gızlı saklı opusmeler dımı ınsan buyuyunce guluyor bunlara :) ama o gun cok cekıcı gelıyor
+1 yılyoluma devam ederim. konunun benimle bir alakası yok cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlmanyadayim, daha raslamadin, youtubede gördügüm cifte malesef Türkiyedeydi!
08 Yorumla
Soran+1 yılBu tek değilki tüm fotoğrafları birlestirmişler fotoğrafta ayrıca almanya demedim yurt dışı dedim neresini olduğundan haberim yok ama türkiye değil
Cevap sahibi+1 yılSen yazdigimi anladinmi?
Soran+1 yılsanki aynı videoyu izlemişiz gibi yorum yapmıssın turkiyede var veya yok demedim videodan bahsettim ve yazın anlasılmayacak bir yazı değil
Cevap sahibi+1 yılSorun sanki yurt disinda normalmis gibi her kösede sokakta yapiyorlarmis gibi bir algi olusturuyorsun, bende onun icin almanyada yasiyorum daha görmedim gibi o yarattigin önyargiyi düzeltiyorum.. Avrupanin birock ülkesinide gezdim, kaldim, görmedim... Kameralara takilanlar, fuhus yapanlarin gizli köselerde müsterileriyle is görenlerin kameraya takilanlaridir.
Soran+1 yılBilmiyorum svgilimi değil mi gidip röpartaj yapmadım yorumlarda küçükken denk geldiğimi de anlattım hatta birisi de kykde olduğunu söylemiş ben türkiye de yok demiyorum ayrıca bu tip. durumlar dünyanın her yerinde oluyor sen görmedin diye yok olacak değil ya
Cevap sahibi+1 yılYa zeki olmaya calismana gerek yok, bende almanyada görmedim diye olmadigini iddia ettigimi neden uyduruyorsun? Yurt diyorsun, derken, afrikanin bir ülkesimi, sudi arabistanmi?
Butür olaylar Dünyanin her ülkesinde görülebilir, almanyada sokakta köpek gibi ciftlesenleri görürsen, polise sikayet edersen 3 dakika sonra gelir ve ceza, toplumu ahlak disi davranisla rahatsiz ettikleri icin..
Soran+1 yılüstüne bastırarak orda gezdim burda gezdim ama görmedim dediğiniz için bir iddada bulundum yanlıs ya da doğru öyle hissettim dediğim gibi her ülkenin insanı prıl pırıl terbiyeli özel hayatına sadık olacak değil ya her ülkede vardır ölümle ya da recmle sonuclanan toplumlarda bile olmus olabilir her insan bir değil.
Cevap sahibi+1 yılBak eskisehirde olan bir olay, tam buranin biraz ilerisinde i.ytimg.com/vi/Gy6rMVMRk8g/maxresdefault.jpg
o cimlerin oldugu bölgede 14-15 yaslarinda bir kizla oglan aksam karanligina dogru sevisiyor, penecerisnden disariya bakan teyzenin biri görüyor, ne yapiyorsunuz orda diye tepki veriyor, gencin verdigi cevap " Teyze senindemi canin cekti" Alamyada görmedigim seyleri malesef Türkiyede gördüm, beni rahatsiz eden bu..
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte kavga edip bıçaklanmasından iyidir sevgiden zarar gelmez
015 Yorumla
Soran+1 yılBıçaklansın demedik ki ayrıca herkes sevdiği için mi yapıyor bu işi o zaman kerhanede herkes öncd ask mı yasıyor
- +1 yıl
İhtiyaç da var ama sokak ortasında yapanlar birbirine aşık ve tutkuludur ki dayanamamışlar
Soran+1 yılsaçma videoyu atsaydkm keske ama pek tutkulu görünmüyolardı
- +1 yıl
Söyle ben bulayım
Soran+1 yılSokak kameralarına yakalanan ilginç fotoğraflar
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bunlar sokak ortasında çalışan eskortlar fotolardaki yani
Soran+1 yılBilmiyorum valla eskort mu değil mi 😄 ama illaki vardır sokakşarda sevisen hatta biri kyknın mnünde yapıyolar demiş 😄 bn denk gelmediö ama
- +1 yıl
Youtubeda vardı türklerden de bak bulursun ama sevgiliydiler yani 😂
Soran+1 yılBilmiyorum valla buna öyşesine denk geldim özellikle bakmadım 😄
- +1 yıl
Sorunun cevabını bulmak istiyorsan araştırmaya devam et güç içinde 😂
Soran+1 yılYok ben almayım 😄 sansurlemişlee ama bunlar bile fzla geldi 😄
- +1 yıl
Yapma be sen ingiltereye gitme sakın öyleyse 😂
Soran+1 yılValla mı tavsiyen için sağol 😄 ben iğrenirim böyle şeylerden benim yapabilmem içinde çooook sevmem lazım yani onun için aşk evliliğine de mecburum 😄
- +1 yıl
Evet öyle evlilik dışı ilişki çok yaygın
Gizli Üye(36-45)+1 yılarka beyincikte ülkede bastırılan bu duygularla doluyuz!
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeş yurt dışından bu görüntüler türkiyede değil 😄
+1 yılkafamı çevirip yoluma bakarırım
10 Yorumlagörmemezlikten gelirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkolay gelsin koçlar der Kaçarım
15 Yorumla
Soran+1 yılbende kaçarım banada saldırırlar filan
Cevap sahibi+1 yılYok canım niye saldırsınlar birbirini yiyorlardır
Soran+1 yılhızlarını alamazlarsa ya
Cevap sahibi+1 yılabartma istersen
- +1 yıl
bende kolaysa basına gelsın derdım :D
+1 yılyolumu değiştirir devam ederim
10 Yorumla
+1 yılBakar yoluma giderim.
10 Yorumla
+1 yılEviniz yok mu sizin falan derim herhalde.
10 Yorumla
+1 yılarkasına geçerim bende
10 Yorumla
+1 yılPolise şikayet ederim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ulan bızde yok ya derim
00 Yorumla
+1 yılkendim yaptığım için doğal karşılarım
00 Yorumla
+1 yılalşıklayıp tempo tutardım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ahahahhagajhs
- +1 yıl
tempoyu ayarlamamk için bakalım benim tempoma ayak uydurabilecekler mi?
+1 yılherkes kendi işine bakmalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları rahatsız edici bir durum ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oturur izlerim :)))
20 YorumlaOhoo sen birsey girmemisun
10 Yorumla
+1 yılyanlarına gider uyarırım
10 Yorumla
+1 yılgörmezden geliyorum sallamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce görnüş gibi konustunuz gerci bnde küçükken denk gelmişim 1. ya da 2. sınıfa giderken
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoh hojdur ama benena.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörmezden gel yoksa birde üstüne dayak yersin 😂
10 Yorumlahiç bişey yapmam
11 Yorumla
Soran+1 yılBende kaçarak uzaklaşırım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiçbirşey aşkın yeri yok
00 Yorumla
+1 yılÖpüşen gördüm
10 YorumlaGülerim.
10 Yorumla
+1 yılbakarım
10 Yorumla