bir şey deme hakkım yok tabi bende yaşadım zamanında.. herkesin benim gibi düşünmüyor tabiki biliyorum
Siz böyle bir durum ile karşılaşacak olsanız ne tepki verirsiniz?

Dur bir şey anlatacağım ben hiç öpüşmedim nede gerçekte öpüşen birini gördüm, yurtta kalıyordum çatı katında balkonda telefonla konuşuyordum bir baktım sap şap ses geliyor ama nasıl yankı yapıyor baktım bir çift öpüyor biribini. Çok değişik hissettim ilk defa gördüm çünkü sonra oğlan kızı falan kucakladı kffkfk
Sap sap ses öpüşmeyle çıkmsz ya😂😂😂
Yuhh Be Diyorum Pess artık Bu Kadar Ahlaksız Namussuz olmanın gereği yok yani Evlenmeden Cinsel ilişki yaşayanlar zaten rezilsiniz birde milletin gözü önünde öpüşmek nedir ee o zaman Utanmadan Sevişin yani olur mu hiç edep görgü var bu özgürlük değil Hadsizlik Saygısızlık öpüşmek cinsellik evlenince olur haram çünkü
İnsanların birbirini sevmesini asla ayıplamıyorum
Aşkın verdiği arzuyu ve heyecanı çok iyi biliyorum ama herşeyin yeri ve zamanı olması gerektiğini düşünüyorum
Ayrıca; gözlerden uzak yaşanan ilişkilerin çok daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum
Neler yaşamadımki. ama özlüyorum. artık yaş ilerliyo:)) ama bir iki yıl önce sakin bir binanın asansöründe oral yaptırıp oral yaptım. onun heyecanı fena oldu
Arkadaş olarak eklermisiniz fenomen hanımcım
Cevap
51Cevap
Ahaa böyle tepki veririm.
😀😀
Ben görünce bağırıyorum genelde f@ck you Öyle diyince duruyorlar ben yapamıyorum ve kimse yapmamalı😂🤣 sdadasasasds
Sende yap😂😂😂
Şu anda imkansız😂
Kimseye müdahil olmam. Geçer giderim.
Hatalı sevişiyorlarsa düzeltirim.. İnsanlık ölmediya..
Yardımsever vatandaş
Keyifli geceler:))
Hahahahahahahajahahahaha günlük görüyorum desem yalan olmaz efendim.. Hatta bugün gördüm daha.. Ama verdiğim ilk tepki çüşşş ohaa ohaaa dedim 😂 😂 😂 😂
Yaşlı teyze amcalar gibi oluyorum. Pü pü gençlik bitmiş moduma giriyorum ama benimki birazda kıskançlık olabilir. Ben manitamla öpüşemiyorum onlar nasil öpüşüyor gibi😄
Beni ilgilendirmez kadını dövenlere sövenlere tepki gösterilmeli bence kadını seven öpene değil diye düşünüyorum
Günahı bana mı yazılıyor beni ne ilgilendirir Ayrıca bakmam da
Ne güzel Ask yaşıyorlar diye düşünürüm , öyle birbirlerine odaklanmıslarki dünya umurlarında değil güzel bir şey...
üzerinize ateşler düşe der bi kova su dökerim 😂😂😂 şaka şaka ahahahah banane ya kim ne halt ediyorsa eder umurumda bile olmaz
Böyle bir durumu en son geçenlerde metrodan çıkarken gördüm ve öylece yürümeye devam ettim çünkü tepki verme hakkım yok.
gidin bir oda bulun derdim, bende yapabilirdim belki ama hiç olmazsa yandan ceketimle falan kapamaya çalışırdım teşhirciliğin lüzumu yok.
“ Olamaz, hayır! Siz kardeşsiniz. “ deyip aralarına giremeyeceğime göre, yoluma devam ederim.
Vereceğim bir tepki olmaz. Çünkü, beni alakadar etmez.
Yol ortasında değilse, benim herhangi bir hakkıma engel olmuyorlarsa, takmam devam ederim
Abartmaya gerek yok. Öldürmüyor sonuçta gözden uzaklar. :D
Tiptip bakıp geçiyorum yanındaki lavuk da bana bakar dün akşam öylr bi an yaşadım 😏
Ah ablam ah, keşke özgürlüğün anlamını biraz olsun anlayabilse bu millet :(
Bırakın insanlar yaşasın aşklarını kıskanmanın lüzumu yok.
Bende akşam gördüm resmen yşyişiyordu ama bişey demedim
Gördüm merdivende resmen kız erkeğin üstündeydi şap şup öpüşüyplardı bir şey demedim geçtim gittim yanlarından 😅olur böyle şeyler
İtici buluyorum ama tepki de göstermem, onların hayatı.
O kadar çok görüyorum ki. Cok dogal gelmeye başladı. Kimse de bir şey demez bizim burada.
Bence normal olması gereken bu keşke herkes özgür olabilse sokakta öpüşmek edepsiz lik namussuz luk değil dir
bende katılırım. kadının isteğine göre ve etek kulot çorap topuklu dengesine göre.
valla kizilay ziya Gökalp caddesindeki ust gecitten gec derim 😂😂
Yolum üzerinde ise yol değişirim
Görüyorsam diğer tarafa bakarım.
Umursamam eski düşüncede olsam gider kıskançlıgımdan dolayı saldırırdım
Hiç hoşuma gitmez kimse görmek zorunda değil
Beni ne ilgilendirir hiçbir şey demem bana ne
bir şey demem ben de yaptım çünkü
Görüyoruz zaten hiç bi şey yapmıyorum
Bir tepki vermiyorum.
Ne yapayım baktım öpüşüyorlar kafamı çeviririm.
Kafamı öne eğip devam etmek..
Hey benimde canım çekti derim
Yoluma devam ederim napıcam 😃 Keyifli geceler..
Valla görmezden gelirim yoluma devam ederim.
Görmemiş gibi yaparım.
Allah tamamına erdirsin derim😁😁😁
Hayırlı işler kolay gelsin gibi gibi denilebilir.
banane ki onların hayatı
Ye oğlum ye aslanım benim, derim🤣😂
Ahahahahaha bir şey demem ne diyim banane
Seviyorlardir birbirini neden tepki vereyim ki
Hiç bir tepki vermem bana göre gayet normal
ne güzel yaşıyorlar hayatı derim
Küreğin tersiyle yapştırırım
Olan var olmayan demi
Aaa derim
Garipsemem
normal karşılarım
Görmezden gelirim