Gizli Üye(30-35)+1 yılHomoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde)
gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.81 Yorumla
Soran+1 yılDindar birisin heralde
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle analın dindeki yerini araştır
ben kabızlıktan dolayı anal fissür oldum
sabahlara dek ağladım
nasıl bir acı anlatamam
bence vaxgeç çok kötü çok114 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçti peki
- +1 yıl
Ameliyat oldum
ama çok zor
o acıyı çeken bilir
gece uuykudan uyandırır insanı
ve inan ki geçmiyor
dört defa daha tekrarladı
aman beni dinle vazgeç
Soran+1 yılAnlıyorum cokmu ilişki yasadin sende
- +1 yıl
Okumadın galiba kabızlıktan dedim
Allahım korusun böyle işlerden
Soran+1 yılAnladimgecmis olsub
Soran+1 yılAbla birsey sormak istiyorum sana tuvalete çıktım şu anda bnmde dışkı yaparken agrio ve sizlio anal fissur olabilir miyim bnde?
- +1 yıl
Kesinlikle ihtimal çok yüksek
Soran+1 yılAma çok ağrı yok yanma oluyor ben önceden hemoroiddim bu sabah şimdi çıktım tuvalete ağrı çok yok şimdi yanmadan yok
- +1 yıl
Bence en kısa zamanda genel cerraha gir
- +1 yıl
Seni bayadır takip ediyorum
Soran+1 yılCinsel ilişkiden olması imkansız ama
- +1 yıl
nedeni ne olursa olsun yine de git
Soran+1 yılFishing obje yapiom bişe olması imkansız :) bklm gtcm
+1 yılAnal özellikle erkekler için haram analın dindeki yerini büyük günahlar arasında livata derler araştır kabızlıktan basur den dolayı anal fissür olursun
nasıl bir acı anlatılmaz sevilme her nedense erkeler anala merak sarmışız biraz dar olduğu için merakta mı bilemiyoruz tedavi ol
bence vazgeç çok kötü çokbir pis hastalık10 Yorumla
yakındı dışkını tutamaz altına yapmaya başlarsın istem dışı tövbe et ve eşcinsellik bir hastalıktır hipnoz seanslarına gir birkaç defa düzelirsin normale dönersin
344 Yorumla- +1 yıl
@akavita beyinden söz edene bak hele yaşayan herşey negatif pozitif olarak yaratılmıştır herşey erkek ve dişidir hayvandan tut elektirik kablosuna kadar eş cinsellik bilimede doğayada inanışada ateizmede herşeye ters ya kalkmış bilimsel açıklama yapacak eşcinsellik bir hastalıktır sen iki artı kablşoyu birbirine değdirirsen ne olur şase olur gümler patlatır bu anormal bir durumdur ve hastalıktır tedavisi mevcuttur
- +1 yıl
Eşcinsellik bir hastalık degildir! Sen tevadi edilipte heteroya dönen bir eşcinsel gördün mü? Eşcinsellik toplumun çoğunluğunun oluşturduğu heteroseksüellik gibi bir YÖNELİMDİR! Cinsel tercihtir. Az açıp kitap oluyunda beyninize bir faydanız olsun. Eşcinselligin hastalık olmadıgı 50 yil önce bilimsel olarak kanıtlanmıstır. Gelmiş iki artı kablodan örnek vermişsin ne alaka? Biz patlamıyoruz arkadaşım rahat ol. Aksine sizlerden daha sagdıgız, sizlerden daha renkli insanlarız. İnsanız, farkında değilsiniz.
- +1 yıl
O zaman o hiçbir zaman bir eşcinsel değildi. Kendini öyle sanıyordu, belki de merak ediyordu. Bak arkadaşım, dünyanın %10'unun eşcinsel oldugu dogrulanmıstır. Bu bir hastalık olsaydı, böyle bir rakam mutlaka azaltılırdı. Çünkü eşcinsellik toplumun çoğunluğu tarafından onaylanmıyor, yeni yeni benimsenmeye başlandı. Ve bu karşı görüşler gerçek bir eşcinsel üzerinde büyük psikolojk hasarlar bırakır. Çoğu eşcinsel intiharla karşı karşıya. Bu gerçek bir hastalık olsa bu psikolojik baskıdan kurtulmak isteyen bütün eşcinseller tedavi olurdu.
Anlamıyorum, size ne zararları var? Herkesin kendi cinsel yönelimi. Aksine tanısanız, ön yargılarınızı bir kenara atsanız göreceksiniz ne kadar sıradan olduklarını.
Soran+1 yılTartismayin
Soran+1 yılNeyin p3sindesiniz
- +1 yıl
Ruhen olan bir şeyin nasıl tedavisi olduğunu düşünebiliyorsunuz anlamıyorum. Sene olmuş 2016 hala böylesiniz yav. Tıp'ın çare bulamadıgına gelmiş din ile yaklaşıyorsun. Dünya'nın ileri gelen saglık otoritelerinin hastalık olarak kabul etmediği bir şeyden bahsediyoruz. Gerçektir ki, bilim dinden daha somut kanıtlar ortaya serer. Bir hastalıgın dini bir dua ile ya da hipnoz ile geçebilecegine inanmak saflıktır. Kanseri de din ve hipnoz ile tedavi edebilir misin acaba?
Tedavi olmak isteyen yok demişsin, bende diyorum ki eşcinsel oldugundan utanan, rahatsız olan, psikolojisi bozulan hatta intihara kalkışan milyonlarca insan var. Tedavisi olsaydı şu an koşa koşa giderlerdi. Bizzat arkadaşlarımdan biliyorum. Kusura bakma ama senin arkadaşın hiçbir zaman eşcinsel değildi, kendi kafasında kendini öyle olmaya ikna etmiş, hepsi bu. O halde din ve hipnozla seni hemcinsine aşık edebilirler? Saçma bir yaklaşım.
Soran+1 yılIstiyorum
Soran+1 yılvar mı ki tedavisi
- +1 yıl
@akavita lan olum sana örnek vericem bir arkadaşım sayesinde tanıdığım bir travesti vardı oda en sonunda doğru yolu buldu erkek olarak yaşamına devam etti geçmişini geride bıraktı evlendi çocuğu var şimdi hatta sen neyin kafasını yaşıyon sokarım bilimine ilimine ya o kadar bilimsel bir insansan s*ktir git amerikada nasada falan çalış
Soran+1 yılNasıl olcak peki o boksör?
- +1 yıl
@Boksör-25 Canımsın ya ne güzel konuşuyorsun öyle. Sansürleme bari tam olsun. Çok tartışmaya açık milletsiniz ha küfürle konudan sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Şurada iki çift laf edemiyorsunuz, kapasiteniz az. Bak şimdi güzel insan (!) arkadaşım Travesti'ydi demişsin kendini ele vermişsin. Eşcinsellik ve Transeksüellik arasındaki farkı bilmediğin açık. Eşcinsellik, bir yönelimdir. Egosintonik ve Egodistonik olarak ikiye ayrılır. Egosintonik olanlar, kendisinin farkındadır, bedeniyle sorunu yoktur ve kendisini kabullenir. Egodistonik olanlar eşcinsel olup, bundan rahatsızlık duyanlar, zorla karşı cinsine aşık olmaya çalışanlardır.
Senin bahsettiğin Transeksüel olanlar, yanlış bedende olduğunu düşünür, kendisini karşı cinse ait hisseder. Bu yüzden cinsiyet değiştirme operasyonuna yatkındır ve çoğu ameliyat ile durumu düzeltir. Eşcinselikte böyle bir yönelim yoktur. Hadi, öptüm gözlerinden. Küfür de etme oglum niye tartışmaya açık olmuyorsun? İşiniz gücünüz küfür... - +1 yıl
@Boksör-25 Travesti'nin kelime anlamı basitçe "kıyafet değiştiren"dir. Yani, karşı cinsin kıyafetlerini giyen ve karşı cins gibi davranan kişilere travesti denebilir. Bu hem kadın kılığına giren erkekler, hem de erkek kılığına giren kadınlar için geçerlidir. Travesti olan kişilerin zamanla asıl istediklerinin bu olmayıp transeksüel yönelime gittikleri bakidir. Buradaki asıl sorun senin Travestilerin senin dedigin tedavi biçimine açık olmaları... Fakat bu durum eşcinsellikte söz konusu olamaz. Eşcinsellik ile Travestiliği de aynı kefeye koyamazsın ona kalsa.
- +1 yıl
@akavita kalitesiz olan sensin tedavisi bedava yol masrafları kendine ait isteyen varsa yardımcı olarum sonuçta tedavi olmakta istek meselesi kimse sizin gtünüzünbekçisi değil ya ben cevap yazmaktan yorulmam kimseyi engellemem öğrenmeye ihtiyacımyok canım mında kaç delik olduğunu dahi bilmiyorsun kalkmış burda bilimden söz ediyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılTıpta eşcinsellik hastalık olarak kabul edilmez bu sebeble cinsiyet değiştirmek yasaldır kanuni olarak AMA hayat şartları merak ya da buna benzer sebeblerden pek çok insan kadın veya erkek eşcinsel yönelimine maruz kalıyor malesef
07 Yorumla- +1 yıl
senin söz ettiğin durum çift cinsiyetli olanlar için geçerli hem vajinası hem penisi olanlar için bunlar olgunlaşınca hangi taraf ağır basıyorsa o tarafı seçiyorlar isteyen ameliyat olabiliyor ve bu günah değil ama tek cinsiyetli ise hastalıktır yani doğuştan falan değil yalnış yetiştirme ve büyütmeden kaynaklanıyor
- +1 yıl
@falayo dediğin doğru ama eksik kardeşim eşcinselliğin başında kişilik bozukluğu vardır ve ergenlik döneminde ortaya çıkar ve doktor desteği şarttır AMA bu eşcinsellik hastalıktır diyemeyiz psiyatır (psikolog değil önemli burası) seans görüşmelerini yapar durum netleşince sen eşinlesin diye noktayı koyar
- +1 yıl
kişilik bozuklu hastalık değilmi? piskolojik bir hastalıktır ve bu ailelerin hatalarından kaynaklanır ergenlikle alakası yok çocuğu sürekli kadınlara birlikte bulundurmak kız gibi elbise giydirmek o şekilde oluyor sonra bu çocuk bu duruma alışıyor ve kadın hormonları gelişiyor doğaya aykırı olarak birde ana ve babasını ilişkiye girince gördüyse dahada olay farklılaşıyor tedavisi mümkün dediğim
Soran+1 yıl@falayo kavga etmeyin
- +1 yıl
@falayo kardeşim sen dediğimi yanlış anlamışsın ergenlikle alakalı demedim ergenlikte ortaya çıkar dedim (örnek burnun tıkalı diye grip olduğun anlamına gelmez ette olabilir ) ayrıca kendini hemcins zannediyorsun diye vücut hormon da üretmez yok öyle bırsey (senin dediğim mantıkta rüzgar erkoçların erkeklik hormonu alamaması gerekli) anne baba hatası olabilir buna birsey diyemem bu sebeble psikiyatri önemli dedim. Tedavi mümkün dediğim şey daha önce dediğim gibi hayat şartı merak gibi şeylerden oluşan problemler ama hepsi tedavi olur diyemezsin (örnek cemil ipekçi tedavi et bakalım edebiliyor musun)
- +1 yıl
evet zararlı ama dikkatli olunduğu sürece bir sorun olacağını sanmam
00 Yorumladis organin genisler ve korunmadan iliskiye girersen HIV kapabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyorum:)
+1 yılyapma çocuğum yapma evladım yapma kardeşim yapmaaa zararlı..
00 Yorumlakrem kullanmadan olursa daha çok zararlı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhastalık olur bağırsak kanseri bile olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılbir süre sonra tutamazsın görürsün
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSurekli yaparsan evet.
00 Yorumla Çok yanliş yoldasın
03 Yorumla
Soran+1 yılPopom agrio nedense anlamadım
Soran+1 yılDimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemorid olursun
212 Yorumla
Soran+1 yılOldum zaten :(
Cevap sahibi+1 yılkendine niye bunu yapıyosun?
Soran+1 yılErkeklerle birlikte olmayı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah insanları birbirlerini tamamlayıcı yaratmış puzzle gibi. Zorla birbirine uymayan iki yapboz parçasını birleştirmeye çalışıyorsun ve kendine zarar veriyorsun. Yazık değilmi kendine.
Soran+1 yılDuygularım oykecdemiyir ama
Cevap sahibi+1 yılbir psikologla görüşmen yeterli.
Soran+1 yıl17 yaşında değiştim ben zaten kızlar fazla bna ilgi duymaz ana erkekler ilgi gösteriyor buda benim hoşuna gidiyor
Cevap sahibi+1 yılkızlar sen erkeklerle gezdikce ilgi göstermez. Ilgi göstermelerini istiyorsan değişmelisin.
- +1 yıl
Sen hangi uyesin bir mesaj at bayan
Soran+1 yılBöyle de mutluyum bn ama :)
Cevap sahibi+1 yıl@Herşeyolduğukadar neden?
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKorunuyo musunuz bari?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaltına zıçarsın heee
21 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılZararlidir
07 Yorumla
Soran+1 yılSimge :D
- +1 yıl
Simge?
Soran+1 yılDr bune :D
- +1 yıl
Anlamadim?