• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsellik

Anal ilişkide canımı yakar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
sevgilimin ısrarına dayanamıyorum. Anal ilişki yapmayı düşünüyorum canımı yakarmı ne kullanmayı tavsiye edersiniz günah diye luzumsuz yorum yapmayın
Anal ilişkide canımı yakar mı?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Yalnızyolcu
    Yalnızyolcu Takip Et
    Bilge Yaş: 47 , eic 88%
    +1 yıl

TERS İLİŞKİ DEYİNCE

eşlerin birbirine hastalık bulaştırmasına daha müsait. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Aktuğ Ertekin, bu bölgedeki rektum ve perianal bölgede (bağırsak son bölümü ve makat çevresi) bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıkların ortaya çıkabileceğini belirtiyor.

Öte yandan, p*rno videolarında ters ilişkiye sıklıkla yer verilmesi ve erkeğin olduğu kadar kadının da bu pozisyondan zevk aldığı imajı söz konusu.

Seks pozisyonları hakkında bilgilendiren kaynaklar; öncelikle cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat çekiyor ve kesinlikle prezervatif kullanılması gerektiğini belirtiyor. “Canın yanmasına” karşı tedbir olarak da hijyenik yağlandırıcılara ve “sabırlı olunması” gerektiğine işaret ediliyor. Penisin anüs halkası içinde hareket etmesi, erkekte yeni bir hoşlanma duygusuna sebep olabiliyor. Bu haz dünyasında, kadının payına ne düşüyor diye sorarsanız, bazı insanlar anüs (makat) bölgesine dokunulmasından daha çok tahrik oluyor, denebilir.

Anatomiye uygun değil

Meselenin sağlık boyutuna geldiğimizde Prof. Dr. A. Ertekin, ters ilişkide, yani cinsel ilişkinin makat yoluyla gerçekleştiği ilişki şeklinde kadın makatının anatomik yapısının, vajina gibi uygun olmadığı için anüste bulunan kasların zarar görebileceğini belirtiyor.

Tuvalet tutamama sorunu

Ertekin, sözlerine şöyle devam ediyor: “Büyük abdest ve gaz çıkışını engellemeye yarayan istemli kaslar zarar görebilir. Bu kaslarda yırtılma ve zedelenme sonucu gaz veya büyük abdest tutamama sorunları ortaya çıkabilir. Yine bu bölgede ortaya çıkabilecek küçük yırtılma ve zedelenmeler sonucu büyük abdest yapma işlemi ağrılı ve kanamalı olabilir.”

Seksten soğutabilir

“Bağırsağın son bölümü ve makat çevresinde bulunan bakterilerin bulaşması sonucu hem erkek, hem de kadında iltihabi hastalıklar ortaya çıkabilir. Bu tarz ilişki sonrası vajinal ilişki de olursa vajinal enfeksiyonların da ortaya çıkma ihtimali çok yüksektir. Bu ilişkide zorlamalar sonucu rektum yırtıkları ve fistüller de (büyük abdestin vajinadan gelmesine yol açan delik oluşumu) ortaya çıkabilir. Bu tür ilişkide dışkı varlığı hissi veya kokusu, orgazm olma sorunları, suçluluk hissedebilme gibi durumlar cinsel sağlık üzerine olumsuz psikolojik etkiler yapabilir.”

Uzman gözüyle, kadınlar neden anal seksi tercih eder?

Ters ilişkinin daha ziyade erkekler tarafından talep edildiğini biliyoruz. Peki bu ilişki biçimi, kadınların da tercihi olabiliyor mu, eğer öyleyse neden?

Ertekin, bu sorumuzu şöyle cevaplıyor; “Kadınların veya erkeklerin bu tür ilişkiyi tercih etmelerinin çeşitli sebepleri olabilir. Kızlık zarı bir etken olabilir, anal bölgeden zevk alma olabilir, çok doğum yapan veya çok iri bebek doğuranlarda ve bu esnada vaiinal yırtılmalar olup usulüne uygun onarımı yapılamayanlarda ve erkeğin de bu durumu ilişkilerde devamlı dile getirmesi anal seks için bir etken olabilir. Cinsellikte fantezi arayışları da bu tip ilişki için bir tercih sebebi olabilir

1
    5 Yorumla
    • Yalnızyolcu
      Yalnızyolcu
      +1 yıl

KURANDA GÜNAH OLDUĞUNA DAİR KESİN NET BİR EMİR YASAK YOK LAKİN BU İLİŞKİYE GİRİN ANLAMI TAŞIMAZ ÇÜNKÜ SAĞLIK ANLAMINDA GERÇEKTEN ÇOK CİDDİ SORUNLARA YOL AÇABİLİR YAZIMI OKU SONRA KARAR VER DERİM SAYGILARIMLA

Yorumla
    • KemalLamek
      KemalLamek
      +1 yıl

Net olarak günah onu soruyorsan. Kimse kafasından uydurmasın. Ha yaparsın yapmazsın o senin bileceğin iş. Soran da zaten o konuya girmeyin diye özellikle belirtmiş ama illaki olayı çarpıtacağız değil mi...

Lut kavmi kısası bu olay içindir ayrıca birçok hadis var ( Arka yolla yanaşmayın diye)...

Cinsel tercihlerinize dini kılıf aramaktan vazgeçin

Yorumla
    • demonofhell
      demonofhell
      +1 yıl

Kur'anda nasıl yok arkadaşım ayet bile var

Yorumla
    • redsocks
      redsocks
      +1 yıl

Kur'anda geçen ayeti direk yazim ki öğrenin "Kadınlar tarlalarınızdır onlara istediğiniz gibi yaklaşın." ama tabi dar beyinli insanlar bunu istediğiniz gibi yaklaşın diyor diye önlü arkalı yaparım diye yorumluyor ama bu ayetin içinde bir incelik var ve o incelikte şudur: Tarla ekin biçilip mahsul alınan yerdir buradaki tarla kadın ekin ise spermdir ve mahsul ise bebektir. sen arkadan istersen milyon kere gir boşal hamile kalma ihtimali yoktur.

Yorumla
    • Yalnızyolcu
      Yalnızyolcu
      +1 yıl

lut kavimi erkek erkeğe olan iliski ile alakali acin okuyun hatta lut peygamber onlara kizlarini vermeyi teklif eder adamlar istemez amaclari anal olsa kizida alir anal yapar ama amaclari es cinselliktir arti tarla benimse mahsul uretmek zorundamiyim oyle birsey yazmiyor farkindaysan diledigim gibi varmak benim rizama birakilmis ve nasilki zinanin kesin net bir ayeti var "cehennemin en pis kokan yeri zina yapanlarin bulundugu yerdir" diye esinizle anal iliski haramdir diye yazan ayet okumadim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• asksizajan
    asksizajan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

zevkmi unut gitsin alamssın çünkü sadece aldığın zevk olur oda anal ilşki zevki değil tahrik olma sulanma felan olur bu ilşkkide en çok erkek zevk alır ve seni asla rahat bırakmaz süreklide isteycek ve sende belki yine yine anal yapıcaksın ama üzgünüm bu ilşki sona ericek bu böyle oluncada geçmiş olsun

3
    0 Yorumla
  • Desenlicorap
    Desenlicorap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 61%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı.

acır tabiiki ama illa yapacaksan kendini kasma sevgilinde yavaş yavaş girsin. İlişki öncesi bebe yağı vb ile orayı iyice yumuşatmak işinizi kolaylaştırır

6
    1 Yorumla
    • neyzenyteyzen
      neyzenyteyzen
      +1 yıl

tecrübe mi konuşuyor yoksa şeyten mı dürtüyor..

:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım günah diye demiyorum ama felaket acıyacak önde mis gibi delik varken arkadan yapma bence ben hiç zevk almıyorum

6
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakireyim kocama saklıyacağım

Yorumla
    • cetincc
      cetincc
      +1 yıl

bence ikisinide kocana sakla, niye boşuna canını yakasın o seni boşaltsın sen onu boşalt ilişkiye girmeden rahatlayın illa neye bu ters ilşki arzusu

Yorumla
    • uaskrall91
      uaskrall91
      +1 yıl

kızların ne düşündüğü kimin umrundaki yapsın etsin halletsin ben namusluyum ama kusura bakma kızlık zarının bozulmaması ama anal yaptığın zamanda namus gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Siz sanki çok namuslusunuz. Herkesin doğrusu yanlısı kendine

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

29

Cevap

• ZekiZenginZarifAdam
    ZekiZenginZarifAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    +1 yıl

ilk başta büyük tuvaletini yapmalısın, sonra bolca krem, varsa anal tıkaç yoksa sırayla 1 ve 2 parmak ile alıştırma yapabilirsin
    içine alırken kendini sıkarsan canın çok yanar, sakince ve bol kayganlaştırıcı ya da vazelin ile yapın
    ideal pozisyon doggy ya da misyonerdir, her ikisinde de dizlerini karnına yakın tutmalısın.
    korkacak bişey yok, kadınlar bir süre sonra öğreniyorlar, kuru bile rahat alıyorlar
    ayrıca anüste sanıldığı gibi gözle görünür bir farklılık olmuyor, eski görünümüne kavuşuyor
    iyi çalışmalar

0
    0 Yorumla
  • AudiPilot
    AudiPilot Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bakireyim kocama saklıyacağım yazmışsın Allah sizin gibleri islah etsin kimsenin karşısına çıkarmasın her türlü haltı yer her türlü fantaziyi yaparsınız sonrada evlenince bakireyim diye gurur duyarsınız ben sana çok güzel bir benzetme yapıştırırdımda cevap kaldırılınca -2 xper gidiyo deymezsin.

9
    2 Yorumla
    • TheLandofFire
      TheLandofFire
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • waffenss
      waffenss
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • super-natural
    super-natural Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

Çok özür diliyorum ama,bu tarz alternatif etik olmayan ilişkiler tabiri caiz ise sexin kitabını tersten okumuş bitirmiş ve tatmin noktasında bir alternatif arayan çiftlerin merakına istinaden başvurduğu bir yol olabilir diye düşünüyorum,yoksa bu anal ilişki sağlıklı bir psikolojiye ve erkeklik yetisine sahip kişinin bahsettiğim şartlar dışında başvuracağı bir yol olmamalı,ozellikle de ısrar edilmesi..Sakın bakireyim demeyin ,eğer böyleyse, ruhunuzu ve geleceğinizi aldatıyorsunuz derim..

1
    0 Yorumla
  • Sensuall
    Sensuall Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

Sana en güzeli motor yağı gider inceden. =))))))))))))))

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Canın aşırı yanar, sonuçta doğal olarak sekse uygun olmayan anal bölgeye ereksiyon halinde büyüyen bir organ olan penis girecek ve kalın bağırsağın son kısmında hareket edip bölgeyi tahriş edecek. İleri derecede kabızlık yaşadıysan onun misli bir sıkıntı seni bekliyor.

1
    0 Yorumla
  • KemalLamek
    KemalLamek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 30%
    +1 yıl

Tecrüben yoksa ne kullanırsan kullan 3-4 gün oturamazsın. ayrıca en az 1 hafta acısını hissedersin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

arkadan yapınca namuslu mu oluyorsun amk kızlık zarın patlamadı diye kocana ben kimseyle s*kişmedimmi diyeceksin!

g*tünün deliği soba borusu değiliği gibi açılınca kocanda anlar merak etme g*tten s*kiştiğini.. :)

2
    0 Yorumla
  • merhabakizlar
    merhabakizlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

sen değil anan bile ağlar ;)

hele ki bir de büyükse. en az 3 gün oturamazsın. ayrıca analı çok kaçıranlar bu sefer donuna da kaçırmaya başlıyor. haliyle genişliyor delik. kaslar tutmuyor bir yerden sonra.

1
    0 Yorumla
  • EtiEti1
    EtiEti1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Senden Her Gün Birkaç kisi Geliyor buraya ZaTeNn.Artık Rutin Bir evresiniz.Kimse Günah Demez.imanı Zayıf (inançsız) insanlara Öneride Bulunmak idiotluktur !

0
    0 Yorumla
  • x6q5a8
    x6q5a8 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

evet canın yanar ama anal ilişkinin de zevki burada. acı ile zevk duyguları birbirine karışıyor, canın yanıyor ama sen vazgeçmek istemiyorsun. kesinlikle acıya değecek bir deneyim. tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hemoroid başta olmak üzere birçok sağlık problemine davetiye çıkartır. İkeride büyük abdest tutmamaya kadar gider. Her iki taraf içinde enfeksiyon riski yüksektir.

1
    0 Yorumla
  • Excalibur
    Excalibur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

senin duruşuna onun vuruşuna bağlı...

o kısmı güzelce alıştırısanız parmakla acımaz :)

1
    0 Yorumla
  • Maestro81
    Maestro81 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

canım yanmadı diyen görmedim duymadım prno filmleri hariç

1
    0 Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.

bence sırf o istiyor diye yapma ilerde pişman olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • mOLii
    mOLii Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Hemde ne yanma ama acının zevke dönüştüğü an gözün görmez o acıyı..

2
    0 Yorumla
  • mamuli
    mamuli Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

en iyi tükrük o acını alır hevesinden farketmesin sonra naslı gezersin bilmem

0
    0 Yorumla
  • burakenesbaki
    burakenesbaki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Anal ilişki baya can acıtır. Hatta o kısımda baya şişkinlik olur. Günlerce acısını çeken çok var.

0
    0 Yorumla
  • UzmanDoktor
    UzmanDoktor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

tecrübeli ise canını yakmaz tecrübesizse biraz zorlar seni sölemesi benden

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ilk defaysa yapamazsın acıdan zaten merak etme canın yanıcaktır.ben sevgiiime alıştırdım zamanla alışınca acı olmuyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ya arkadaşım bu soru çok soruldu arama bölümüne anal yaz bir çok yorum gelir,acıyıp acımadığını anlamak için parmağını sok acımıyorsa sorun yok dersin

0
    0 Yorumla
  • çokromantikduygulu
    çokromantikduygulu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

bol krem sürer girmeden önce parmağıyla acar ise yavaş olsun sert davranmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

günahı falan boşver de en başta sağlıklı değil. vajinal seks yapmanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sadece sevgilin istiyor diye mi yapıyorsun sen de istiyon mu yoksa

0
    0 Yorumla
  • wishmasterscorpion
    wishmasterscorpion Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

vazelin forever

1
    0 Yorumla
  • nicktirgitbeyaaa
    nicktirgitbeyaaa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

makina yağı kullan

1
    1 Yorumla
    • walker22
      walker22
      +1 yıl

çok iyi

Yorumla
  • dumencihaydar
    dumencihaydar Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.

gress yağı kullan...

1
    0 Yorumla
  • derundercover
    derundercover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

öleceksin ...

0
    0 Yorumla
  • JunkieStyLe-
    JunkieStyLe- Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı.

Kullan bir şeyler.

0
    0 Yorumla
  • TheLandofFire
    TheLandofFire Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Namusun gidiyor

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Anal ilişkide canımı yakar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Anal ilişki acitirmi? 20 cevap verildi
Merhaba sürekli anal ilişki yaşıyorum çok zararlı mıdır? 20 cevap verildi
Anal ilişki içime boşalsa sorun olur mu? 28 cevap verildi
Anal sekste içime boşalabilir mi? 25 cevap verildi
Anal seks yapmak can yakar mı? 11 cevap verildi
Anal ilişkide içime boşalması zarar verir mi? 54 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨