Cinsel Yaşam Sık sık anal ilişkiye girmek zararlı mıdır? Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sık sık anal ilişkiye girmek zararlı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sık sık yapilmaz ya 10 yildir aktif cinsel hayatim var 10 kere anal yapmisimdir. 4 3 Yorumla Tubanalan 1 yıl İyiymiş evlimiisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayir Yorumla Tubanalan 1 yıl Analdim Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. offff ya hep anal soruyorsun soruma da cevap vermiyorsunsenin anal ile problemin nedir. her zaman anal sorusu soruyorsun yahu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl On hazırlık yapılarak ve takribi 2 3 ay kadar aralıklarla girilirse sıkıntı olmaz. 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim için bir sakıncası yok Çünkü ben sadece basıyorum yani onu yiyen düşün 0 0 Yorumla
kgnctn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 88% 1 yıl Anal ilişki kötü bence iki taraf için de. Onun yerine rimming daha iyi 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Maalesef zarar verici oluyor ama ara sıra yapmak ise sıkıntı oluşturmaz farklı zevk yaşatır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evet basur kas gevsemesi gibi sonuçlara yol açabilir yap ama aşırı çık yapma ya da kim yapacaksa artik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl popodan verecek kadar mi seviyorsunuz arkadaşım 2 5 Yorumla Tubanalan 1 yıl Vereceğimi kim söyledi arkadaşım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sık sık girmek zararli mi diye soruyorsa biri onceden denemeleri olmuştur Yorumla Tubanalan 1 yıl Hayır meraktan da sorulur sanırım siz biliyorsunuz anlaşılan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak ediyorsan ya yapcaksin ya da yapmissin yani uzatma ve evet zararlıdır bi zaman sonra altina kacirmaya baslarsin uzmanlar boyle söylüyor Yorumla Tubanalan 1 yıl Tamam bunu yazabilirsiniz uzatan sizsiniz sadece sorulmuş bir soru ne oldu yaraniz mi var görünüyorsunuz anlamdım yazdınız teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anal ilişki çok günah ve çok zararlı asla yapmam 2 13 Yorumla Tubanalan 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet eşim istedi günah olduğunu bilmiyordu günah deyince bir daha asla istemedi Yorumla Tubanalan 1 yıl Ne güzel saygılı biriymiş eşiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normalde çok saygısız dır😆😆😆Ama din olunca konu yasaklara uyar Yorumla Tubanalan 1 yıl Baya saygılı bu konuda güzel bişey ama diğer türlü saygısız olması iyi değilmiş Yorumla Hardbull1907 1 yıl Ozaman esiniz sizin acik giyinmenizide istemiyordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Hardbull1907 Eşim istemiyor bende açık giyinmek istemiyorum şu an bana bikini mayo giy dese ben giymem. Evde perde kapatıp öyle şort vs giyerim. Bana yetiyor. Cehhenem ateşi bu dunyadaki ateşin yanında hiç kalır eşimden bu konuda şikayetci değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu çocuklar duymasın da Haluk varya benimki kopyası Yorumla Tubanalan 1 yıl Baya huysuz ve aksi sanirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama şu an ki erkekleri görünce öpüp başıma koyuyorum. Kız gibi giyiniyor lar hiç çekici değil biraz agır durmalı erkek bence Yorumla Tubanalan 1 yıl Tabi aizin ki baya onların yanında nur nimet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen 😀 Yorumla Tubanalan 1 yıl Süper sevindim adiniza Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İki tarafta isteyerek bilinçli yaparsa asla sorun olmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Uzmanlara sormak lazım 😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ah ah ne olacak bu senin anal ilişki merakın son 1 ayda 12 kere anal ilişki ile ilgili soru. Madem vermeyeceksin neden bu kadar merak 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olunca zararını görürsün zaten 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sık sık yapilmaz ya 10 yildir aktif cinsel hayatim var 10 kere anal yapmisimdir.
İyiymiş evlimiisn
Hayir
Analdim
offff ya hep anal soruyorsun soruma da cevap vermiyorsun
senin anal ile problemin nedir. her zaman anal sorusu soruyorsun yahu
On hazırlık yapılarak ve takribi 2 3 ay kadar aralıklarla girilirse sıkıntı olmaz.
Benim için bir sakıncası yok Çünkü ben sadece basıyorum yani onu yiyen düşün
Anal ilişki kötü bence iki taraf için de. Onun yerine rimming daha iyi
Maalesef zarar verici oluyor ama ara sıra yapmak ise sıkıntı oluşturmaz farklı zevk yaşatır
Evet basur kas gevsemesi gibi sonuçlara yol açabilir yap ama aşırı çık yapma ya da kim yapacaksa artik
popodan verecek kadar mi seviyorsunuz arkadaşım
Vereceğimi kim söyledi arkadaşım
Sık sık girmek zararli mi diye soruyorsa biri onceden denemeleri olmuştur
Hayır meraktan da sorulur sanırım siz biliyorsunuz anlaşılan
Merak ediyorsan ya yapcaksin ya da yapmissin yani uzatma ve evet zararlıdır bi zaman sonra altina kacirmaya baslarsin uzmanlar boyle söylüyor
Tamam bunu yazabilirsiniz uzatan sizsiniz sadece sorulmuş bir soru ne oldu yaraniz mi var görünüyorsunuz anlamdım yazdınız teşekkür ederim
Anal ilişki çok günah ve çok zararlı asla yapmam
Evlimisin
Evet eşim istedi günah olduğunu bilmiyordu günah deyince bir daha asla istemedi
Ne güzel saygılı biriymiş eşiniz
Normalde çok saygısız dır😆😆😆Ama din olunca konu yasaklara uyar
Baya saygılı bu konuda güzel bişey ama diğer türlü saygısız olması iyi değilmiş
Ozaman esiniz sizin acik giyinmenizide istemiyordur
@Hardbull1907 Eşim istemiyor bende açık giyinmek istemiyorum şu an bana bikini mayo giy dese ben giymem. Evde perde kapatıp öyle şort vs giyerim. Bana yetiyor. Cehhenem ateşi bu dunyadaki ateşin yanında hiç kalır eşimden bu konuda şikayetci değilim
Bu çocuklar duymasın da Haluk varya benimki kopyası
Baya huysuz ve aksi sanirim
Evet ama şu an ki erkekleri görünce öpüp başıma koyuyorum. Kız gibi giyiniyor lar hiç çekici değil biraz agır durmalı erkek bence
Tabi aizin ki baya onların yanında nur nimet
Aynen 😀
Süper sevindim adiniza
Sık sık olmasa bile zararlı
İki tarafta isteyerek bilinçli yaparsa asla sorun olmaz
Uzmanlara sormak lazım 😂
Ah ah ne olacak bu senin anal ilişki merakın son 1 ayda 12 kere anal ilişki ile ilgili soru. Madem vermeyeceksin neden bu kadar merak
Olunca zararını görürsün zaten
2 günde bir ilişkiye girmek normal
Hic yapmadim bilmiyorum
Sana sormak lazım :D
Zararlıdır
alıştın ise sorun yok
Olabilir
evet
Manyak mısınız mk