+1 yılDerdini s. kiyim abla desem ayıp olur mu?
Bende mutlu olamiyorum onu napcaz?
Mutlu olamaktansa orgamaz olamamak daha iyidir.
Büyük ihtimal kendini mast yaparak klitoral orgamza alistirmisin bu yuzden vajianlada kendini.
Vajinanin iç kısminda prostada yakin bir noktada g noktası var, o nokta uyarilsa ic kisimda şişme olur ve vajinada daralma olur, bu sayede penis vajinanin duvarlarina daha iyi surter, ve mukemel bir orgamz yasarsin, ama o bolgeyi penisle uyarmak mümkün değil , eşinin ilk basta parmaklari çengel sekilde yapip o noktayi oksamasi lazim
bir kac kere bu sekilde deneyin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.
128 Yorumla
Soran+1 yılHayirli cumalar :)
- +1 yıl
teşekkür ederim çirkin bayan :)
Soran+1 yıl:))))
- +1 yıl
hayırdır :)
Soran+1 yılHayir hayir.. ;pp
- +1 yıl
nereliyiz?
Soran+1 yılEl-aziz
- +1 yıl
yav komşumsun bide korkulur bizim komşulardan o zaman :) :)
Soran+1 yılMalatyaliyim deme :))
- +1 yıl
evet malatyalıyım :) :)
Soran+1 yılKofix :)))
- +1 yıl
sensin o cadı :) :) hep kıskanırsınız bizi :) :)
Soran+1 yılYok be ne kiskancaz :) seviyoz ya ondan takiliyoz :pp
- +1 yıl
var mı bebiş filan :) :)
Soran+1 yılVar evet ;)
- +1 yıl
maşallah çocukları okut arkasını bırakma
Soran+1 yılNasil yani? ;)
- +1 yıl
ne nasıl yani :) :) çalışıyomusun ev hanımımı
Soran+1 yılOkuyorum ev hanimiyim :)) 10 senedir bitmedi okul ara verdim evlendikten sonra :)
- +1 yıl
tembel kız seni ne okuyosun.) :) elazığlı olunca işte tenbel olunur :)
Soran+1 yılKamu yonetimi ;pp
- +1 yıl
tembel 4 yılda 2 üni. bitirdim ben :) :) terstenmi okuyon ne :)
Soran+1 yılAraverdim dedim ya evlenince biraktim gecen donem yeniledim kaydimi ;p 3. Sinifa gecicem az kaldi :ddd
- +1 yıl
hahah :) :) çık gizliden komşu
Soran+1 yılOlmaz boyle bir soru sormusken mumkun degil :):):):
- +1 yıl
komşu bişey olmaz her insanın olur arada tuaflıkları :) :)
Soran+1 yılTamam du seni takip etcem :))
- +1 yıl
caizdir :) :)
+1 yılsen bu ergenlere bakacak olursan kafayı yersin canım, evlinin halinden anca bir evli anlar
emin ol bir çok kadın daha orgazm ne olduğunu bile bilmiyor
sen dua et yinede klitoral oluyorsun ha illada vajinal dersen sorun etme bunu
az önce biri demiş 45 dk yapması lazım ne o roman mı yazacak üstünde , bu kadar gereksiz bir yorum olamazdı
ilişkinden sonra yapma mast aynı anda orgazm olabilirsin eşinle klitoral de olsa16 Yorumla
Soran+1 yılAhahah alemsin canim mucx ;) ben zaten soruya evli olupta... diye basladim evlilerin goruslerini merak ettim.. herkesi ciddiye almiyorum tabi.. sagol..
- +1 yıl
teşekkür ederim eic için :)
umarım düzelmiştir durum :)
Soran+1 yılOnemmli degil canim ;) daha degil bakicaz, uzagiz birbirimize de :pp
- +1 yıl
anladım canım hayırlısı olsun :)
bu gibi şeyleri konuşmak istersen burdayım veya özelden yazarsın
Soran+1 yılTamam canim sagol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktorluk bir durum değil. Çoğu kadın olamıyor zaten. Yani olamayanların sayısı olandardan daha yüksek. Genelde klitoral orgazm olarak tatmin olmak mümkün. Korkma sorun yok.
24 Yorumla
Soran+1 yılPeki taekkurler. :)
Cevap sahibi+1 yıl@adanus001 istediğin kadar aktif ve istekli ol, eğer vajinal orgazm olamıyorsan olamıyorsundur. Her kadının g-noktası aynı değildir. Sizin dediğiniz doğruysa kadınların %80i isteksiz (araştırmalara göre kadınların %80i vajinal orgazm olamıyor). Mesela ben partnerimden çok daha aktif ve sekste baskın olmama rağmen vajinal orgazm olamıyorum, klitoral orgazm oluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılKontrol sende olsun. Üstte olduğun pozisyonda kendini daha iyi uyarabilirsin. Zira vajinal orgazm, cinselliğe klitoral masturbasyonla başlayan kadın için ilk etapta çok zor oluyor. Klitorisi uyarmaya alışan kadın, vajina içindeki sinirler daha az olduğundan, penetrasyonda keyif alamayabiliyor. Eşin kendini ne kadar süre tutabiliyor bilmiyorum ama seni beklemeyi öğrensin. Üstteyken ve penis içindeyken bir yandan da klitorisini eşine sürterek sonuç almaya çalış. Vajina ve klitoris aynı anda uyarıldığı sürece vajinal orgazma alışacaksın. İkisini ayrı ayrı düşünme.
Not: Evliyim.10 YorumlaKlitoral orgazma alıştığın için vajinal orgazm olamıyorsun
Burada günde 3-5 kez mastürbasyon yapan pembelere aynısını diyorum ama dinletemiyorum
Mastürbasyon haftada 2-3 kez yapıldığında sorun çıkarmaz sayı arttıkça erkeklerde erken boşalma kadınlarda ise vajinal orgazma ulaşamamaya neden olur.20 Yorumla
+1 yılbende olamıyorum ya penisal orgazm :D :D sıkıntı büyük
79 Yorumla
Soran+1 yılDets..
- +1 yıl
sen olamıyorsun , bende olamıyorum işte.
sen olamayınca normal de, ben olamayonca da anormal , bencillik yapmamak lazım - +1 yıl
Hahahaha
Soran+1 yılEee sen nerden oluyon peki? :asdf
- +1 yıl
ben zevk veryorum ama alamıyorum on u diyorum sana...
:) şaka yaptığımı sanyorsunu ama değil :D :D tamam adı penisal zevk değil ama :D alamıyorum işte :D
Soran+1 yılSenin durum daha ciddi o zman. Öl sen ;)))
- +1 yıl
Bencilliğe bakarmısın soruun başında det benim sorum bu diyordun şimdi de sen öl ben yaşıyamam
klasik hatun tripleri :D
Soran+1 yılNe tribi be sana oyle geliodur... bir erkegin boyle bisey dedigini ilkkez duyuyor olmanin verdigi saskinliktan dedim. triple bencillikle alakasi yok ;p
+1 yılNiye ilişkiden sonra ya kocan ilişkiden önce oynamaya başlasn ilişki sırasında kendinize uygun bir pozisyon seçin içindeykende oynamaya devam etsin sen orgazm olup vajinan daraldıktan sonra kendini kontrol ederek ritimli şekilde biraz sert devam ederek seni tatmadığın zevklere ulaştırabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan şu kocanda iş yok deyip kendini öven hıyarlar hayat ve gerçekler sizin hayallerinizdeki gibi değil kız arkadaşınızla sevgilinizle yaptığınız sekse benzemez evlenince eşinizle yaptığınız seks..
Evlilikte evin ve eşinin sorumluluğu ile birlikte bütün geçim derdi sırtına biniyor doğal olarak daha çok mücadele edip çalışman gerekiyor beden yorgunluğu bir nebze etkilesede asıl etkileyen stres, stres erkek üstünde çok fazla olumsuz etki bırakıyor evlenmeden önce yataktan hiç çıkmadan 1 saat içinde 5 kez seks yapan ben evlenip 3-4 sene geçtikten sonra 3-4 saat içinde 3 ü zor görür oldum
o yüzden demem o ki bekara karı boşamak kolay..10 Yorumla
+1 yılBu insandan insana değişen bir şey diye biliyorum aslında. Bazı kadınlar bunların dışında anal orgazma ya da göğüsleri yalandığında da orgazma ulaşabiliyorlar. Bir uzmana görünmek istersen elbette görünmelisin ama bunu sorun etmen yanlış diyelim. Bu doğal bir durum çünkü.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. vajinal orgazm bir çok kadının eksiklik hissettiği haz.. kocanı suçlamak istemem ancak erkeğebüyük sorumluluk düşüyor. kadının içinde uzun süre boşalmadan gidip gelmeli kalması gerekiyor. vajina girişinde, iç duvarda yer alan sinirlerin, sertçe ve hızlı bir şekilde sürtünmesiyle o zevke varılabilir...
11 Yorumla
+1 yıleşin dururken neden dr Ağaca Dayanma Çürür insanoğluna güvenme ihanet eder açalım ellerimiz bir teke bizi alla h görür ona sığınalım Günaydın hayırlı cumalar allahım yar ve yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTskler hayirli cumalar..
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Evli ol sonrada mast yap bosal varlik icinde yokluk cekmek gibi hani arada bir yapsan tamamda
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
+1 yılbir çok kadın aynı dertten sorunlu anladığım kadarıyla. peki daha önce böyle bir durum var mıydı
16 Yorumla
Soran+1 yılDaha onceden bir durum yoktu :)))
- +1 yıl
daha önce böyle bişey yoksa, sorun yok bence :)) kendini bu durumda sorunlu görme yaşamaya devam et derim ;)
Soran+1 yılYa daha once cinsel birliktelik yasamadim demek istedim.. sen neden bahsediyosun? ;ss
- +1 yıl
onu anladım zaten :)
Soran+1 yılHii iyi :) ben bugun anlamakta zorluk cekiyorum da :sssss herkesi kendim gibi zannetmeye basladim bir de ;pp
- +1 yıl
ahaha teşekkür ederim :))
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıllık evliyiz, eşim de toplasan 5-6 kere vajinal olmuştur, dedin gibi genelde hep klitoriz orgazm. bu biraz sizde biraz da erkekte bitiyor, iyi ayarlamak lazım :)
20 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın vajinal orgazm olamıyor ülkemizde. Bu bir gerçek. Ve çoğu kadın eşini kandırıyor orgazm oldum diye!
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet en azindan durustum kimseyi kandirmiyorm ;s
- +1 yıl
Dürüst olduğun için teşekkürler. :) Peki oyuncak filan kullansa, vibratör gibi? Bunu ona söylemelisin.
+1 yılEvli kadınların %70 i senin gibi. tek değilsin nerak etme
18 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya cok iyi geldi sagol ;)
Soran+1 yılEvli olmayanlarda sorun yok mu? Sorun evli olmamiz mi yani? ;)
- +1 yıl
Evlilik demek seks demek değildir evliliği seks olarak gören kadınlar hayal kırıklığına uğramaya mahkumdur
- +1 yıl
Evli olmayanlar ten uyumunu bulamayınca partner değiştirebilir ama evliler değiştiremez
Soran+1 yılEvlilige bakıs acim seksten ibaret degil tabi ama saglikli bir evlilik icin sart... bu yorumu neye dayanarak yaptiniz anlamadim. amaci o olanlarin evlenmesi sacma zaten...
- +1 yıl
Bazı hatunlarımızın tek amacı seks de ondan yaptım yorumu
Soran+1 yılYa severek aşık olarak evlendim evlenmeden oncesi 5 yıl... yok ten uyusmazligi falan...
- +1 yıl
Var ki orgazm olamıyorsun ayrıca hep söylerim sevmek başka şey seks başka şey diye siz kadınlar nedense ikisini bir arada görmek için her yolu deniyorsunuz...
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana tavsiyem eşin okey sıcak temas prezervatif kullansın. bak nasıl uçuyorsun. tecrübeyle sabittir. :) eşim normalde bir kez ancak boşalıyordu ama bu dediğim
prezervatifi kullandıktan sonra 3,4 peşpeşe boşalıyor.12 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla ;s cok enteresan belki bosaldigini saniyodur. :)
Cevap sahibi+1 yılYok gerçek orgazm. Ayrıca ben anlarım orgazm olup olmadığını. Bazen ben üzülmeyim diye numara yapıyor. İlişki bittikten sonra söylüyorum ona sen bu sefer numara yaptın o da kabul etmek zorunda kalıyor. :)
Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. bir çok kadın ayni konudan şikayetçi sen bunu hic yasayamican doktora gitmeye gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılYok inaniyorum olacak ;)
Bence bu durumu eşine söylemelisin. Anladığım kadarıyla anlayışlısın ve sorunu da kendinde görüyorsun, belki berber destek alırsınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılEsim gormuyo mu olup biteni ;p o pek umursamiyo sanirim.. belki de sorun etmemem icin bisey demiyo bilmiyorm ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki esnasında aktif olmalı efor sarfetmelisin, o an yaptığın şeye odaklan. Kendini kadın gibi gör eşini hep arzuladığın erkeğin gibi. Senin daha aktif olduğun bir pozisyonda herşey mümkün.
31 Yorumla
+1 yılAşırı klitoral e yöneldiğinizden olur bu durum mast yapmayın vajinale yönelsin partneriniz
116 Yorumla- +1 yıl
sizdeki sorun ne? Daha önce çok mast yaptıysanız eğer olur bu durum
Soran+1 yılCok degil olmasi gerektigi kadar.. bilmiyorum olabilir uzmana gorunmek lazim sanirim ;s
- +1 yıl
Direk klitorise yöneldiğiniz için belli bir yerden sonra vajina iptal olur nerdeyse sadece klitoristen tahrik olursunuz. O yüzden mast yaparken klitorise değil de vajinaya yönelin.
Soran+1 yılAynen iptal.. ;pp
- +1 yıl
abla o yüzden vajinadan tahrik olmaya uğraş yoksa evlilik biter
- +1 yıl
bir şey sorabilir miyim size?
Soran+1 yılBuyur sor..
- +1 yıl
Bir ilişkide penis mi daha önemli sizce yoksa eller ve dudaklar mı?
Soran+1 yılTovbest ;) her bir yerin ayri onemi var.. :ss ayri ayri dusunme butun olarak dusun.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler başka sorular olursa yazarım
Soran+1 yılYaz evladim :))))
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim?
Soran+1 yılSor bakalim zor olmasin ;)
- +1 yıl
Eşinizle anal yaptınız mı? Cevap evet ise acı hissettiniz mi?
Soran+1 yılYok kardesim yapmadik.. muslumaniz ;sss
- +1 yıl
Garip bir durum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini serbest bırakmıyor olabilir misin? ben her seferinde orgazma ulaştırdım da ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kasiyorum :s
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha senin çook var bak 45 sene evli olup 3 çocuk anası olan ve 2 kere olmuş olmamış :D
https://urlkisalt.net/h2v02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha koptum :) "oraya gelirsem hepinizi tatmin ederim." diyo ya sorun esinde diyenlere gelsin :))
- +1 yıl
Yaa dişi yakarışşş efsanedir :P
Sende kocanda işi bilmiyo arkadaş ben inanmıyorum olamicağına
12 Yorumla
Soran+1 yılHe bir sen bilion :)))
teyzem isini bilmiyo kocan :D ne genç kızlar vajınaal orgazm oluyo ah ah :D neysejsdds
21 Yorumla
Soran+1 yıl;)) teyze de oldum ya artik olacagi varsa da olmam.:))))
+1 yılYazık ya üzüldüm senin adına.. Türkiye'de bildiğim kadarıyla bu sorunu yaşayan kadın çok var.
10 Yorumla
+1 yılSen "iste bu kez olacagim" diyerek kendini şartlandiriyorsun, buda kasıyor seni, rahat ol anın tadini cikart
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç orgazm olmamış olman ilginç 8 senede
enişte az uğraşsın yaaa 1,5 saatte boşalan sevgilim vardı ölüp bitiriyordu ama sonunda boşaltıyordum.. daha sert olmasını söyle eşine :D10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmerhaba bir çok bayan aynı durumu yasıyor. aynı durumu yasıyoruz. çok yöntem denedik sonuç alamadık. doktor yerine psilokoga gdin
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktorda kastim oydu zaten.. o son care.. su g noktasi olayini bilmiyordum mesela sorun bu olabilir ;s
Cevap sahibi+1 yılöncelik eşinizle sevişirken ön sevişmeden kontrol sizde olsun vajinal noktada zevk aldığınız pozisyon, baskı ve süreyi siz ayarlayın eşiniz erken boaslıyorsa geciktirci kullanın. ( eşinizin üstünde git gel yaparken hızı, baskıyı, siz kontrol edin işe yarayacaktır.
+1 yılİşin çok zor ama problemin hepsi sende olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılBunu anlamam ama sorun var demek ki Ya da evliliğin ilk yıllarında eşler bazı konuları bilmediklerinden sanırım zevk almayı orgazm sananlar var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok masturbasyon yapmaktan dolayı olduğunu biliyosundur sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılBugun ogrendim ;s
Cevap sahibi+1 yılAh yavrucum ah. bence bir vibratörle yap mast yapacağım zaman
Bnce partnerinle konusup daha fazla ön sevişme yapmalsn
10 Yorumla
+1 yılLn yetersiz ülen vitaminsiz bide gelmiş doktor diyo cinselliğe gram beynin basıyo mu acaba dha zıplamayı beceremessiniz aletin üstünde gelir doktor vs yazıp durursunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz. Annene soyle ogretsin ziplamayi bilmiyosak. :s
- +1 yıl
Hikayenin kahramanı sensin sen sor zıplamayı.. ben çok iyi zıplatırım senide ananı da
8 yil evlilikte hic bir sekilde vajinal orgazma ulasamadiysan uzman hekimin yardimci olacagini dusunmuyorum bizirinizi tokatlamanizi tavsiye ederim klitoral mutluluk dileklerimle esen kalin
01 Yorumla
Soran+1 yıl;))))
+1 yılKocan da iş yok kocan da
Seni baştan çıkartıp ondan sonra girsin kız içine
Oyle bir on sevişme olmalı ki mastta yaşadığın hazzı ön sevişme de yasamalısın02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sorun bende hersey olmasi gerektigi gibi oluyor. olmamasi icin hic bir sebep yok ama olmuyor iste ;s
- +1 yıl
Baştan çıkartabiliyor mu seni
Ve içine girince kaç dakika da çıkıyor
Bunlar çok önemli kızım
Kadınlar geç orgazm olurlar
+1 yıl10 yıl bitecek olmuyor olmuyor
417 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılOlacak olacak! :)
- +1 yıl
Ne oluyor yahu?
- +1 yıl
- +1 yıl
@sakligol yesinler birbirlerini ne diyim ki
- +1 yıl
Soran bayan mesajda konuşmak isterim sen boşver bu çatlakları
- +1 yıl
Önsevişme yapılmalı bununla başlamadan olmaz kadın duygusal olarakda tatmin edilmeli orgazm edemediğim bayan olmadı hiç mesajlarınz kapalı yazamıyorum
- +1 yıl
@barcalayan-adam ay bir sus
+1 yılVajinal orgazm yaşamak için öncelikle penisin büyük kalın olması vajina içini doldurması gerekiyor ve ortalama 45 dk penisin vajina içinde kalması gitgel yapması geç bosalması gerekiyor bu şartlar yoksa doktora gitsende çözüm bulamazsın malesef 😕
00 YorumlaMasturbasyonu birak. uygun bir. vibrator ile vajina orgazm olana kadar zorlayacan. Zamanla sure kisalir. Veya mast devam
00 YorumlaMast yapmaya alışmış oldugun için bırak mast yapayı zorla kendini zamanla düzelir
10 YorumlaBirçok kisi bunu yasiyor esinin cinsel organi ve kullanimi iyi ise senin daha onceden fazlaca mast yapmanda kaynakli olabilir ya da esinizin biraz daha seyler ogrenmesi gerekir daha uzun kalmasi gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBende 10 yıldır evliyim canım bende hiç orgazm olamadım ilişki esnasında hep iliski sonrasinda elimle kendim oluyorum
12 Yorumla
+1 yıluy eşin bu işte zayıf belli kadına haz veren erkektir
doktorluk bir durum değil bu aslında çözümü basit bişey
erkekekte biter herşey10 Yorumla
+1 yılHani böyle vajina pıt pıt atar dudakları açılıp kapanır dil olsa konuşacak diş olsa ısıracak kerata olmuyor mu sende? Kasılma yatağı tırnaklama, kendinden geçme, squirt
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendi g noktasınız abidik gubidik yerlerde oluyor çileyi kocalar çekiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yıl;)))
önemli olan birbirinizi tanımanız bence o da olur elbet ama birazdaha özenli yapmalısınız bence
10 Yorumlaklitoriste baskı uygulayacak pozisyonlar ile yapmayı denedinizmi? ya da girip cıkarken okşadımı hiç?
00 Yorumla
+1 yılBunu her kadın yaşayamıyor kadınların yüzde yetmişi yüzde sekseni bunu hiç yaşamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenlik bisey yok
Erkekte bitiyor is
Beceremiyor demekki :)))
Ne Mutlu bana be
Hic mutsuz biten bir birlikteliğim olmadı benim
Göklere çıktılar valla 😂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiniz ne kadr sürüyor ve kocanız ne kadar aktif
06 Yorumla
Soran+1 yılDetaya girmek istemiyorum.. yeteri kadar diyeyim ;p
Cevap sahibi+1 yılyeteri kadarsa o zman sanırım sende bir problem var 8 yıl diyorsun bir keresinde başaramasa kocan mutlaka birinde başarır
Soran+1 yılEvet zaten sorunun bende oldugunu sabahtan beri yaziyorm ss
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyonla vajinal orgazma kendin ulaşabiliyormusun
Soran+1 yılYok hic denemedim
Cevap sahibi+1 yıldenesene bir hiçkimse yokken ya da banyoda
bence eşinde sıkıntı var seks ne kadar sürüyor da boşalamıyorsun neler yapıyor seks esnasında?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya senin kiyma makinan bozuk.. ya da kiyma makinasina sokulan çubuk yetersiz kucuk.. kucuk cubukla kiymalik eti kiyma makinasina ittiremezssin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu evlılıkte olur dediğiniz zaten sende geç boşalıyosundur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yasında evlendın oncesınde seks yasadın mı?
Sende problem vardır.
10 Yorumla
+1 yılNeden olamıyorsun abla eniştede sıkıntı var dimi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok onda sıkıntı... sorun bende :s
Uzaklardaa aramaa çünkü senn içimdesinn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz geç kalmadin mi doktora gitmek için?
14 Yorumla
Soran+1 yılSimdiye kadar sorun olarak gormuyodum.. zaten yorumlara bakilirsa bir cok kadin ayni durumda sanirm ;s belki bikmedigimiz biseyler vardir ;sss doktorluk bir durum degildir.
Cevap sahibi+1 yılGitmelisin bence
- +1 yıl
Vajinal orgazm yaşamak için öncelikle penisin büyük kalın olması vajina içini doldurması gerekiyor ve ortalama 45 dk penisin vajina içinde kalması gitgel yapması geç bosalması gerekiyor bu şartlar yoksa doktora gitsenizde çözüm bulamazsınız malesef üzgünüm siz de aynı soruyu yaşıyorsunuz sanırım buralarda yaşımı dikkate almayın gerçek değil verdiğim bilgileri inanmıyorsanız araştırınız
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vah geçen sekız seneye
10 Yorumla
4 ayeşinizin eliyle olmayı deneyin, arayı bulun
00 Yorumla
+1 yılözel mesaj atabilirsen anlatabiirim
00 YorumlaEşin erken boşalıyorsa ondan olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma var mı eşinde?
02 Yorumla
Soran+1 yılCx yok.. yeteri kadar sabirli , bekliyo ama olmayinca olmuyo iste ;s
- +1 yıl
Cinsel terapi uzmanına gidebilirsin bence. Vibratör filan da deneyebilirsin aslında.
+1 yılevet var maalesef esının becerıksızlıgı yuzune
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler