Prezervatif tercih edilmeli mi? His kaybı yaşanır mı?

Sevgilimle yaklaşık iki yıldır cinsel hayatımız var fakat bazı nedenlerden dolayı çok görüşemiyoruz ama her görüştüğümüzde elbet yapılıyo bu. Prezervatif plastik olduğundan ne biliyim sevmiyorum ten hissetmek istiyorum ama bu sefer geri çekme yöntemini kullanmasını gerekiyo. Tamam bu güne kadar bir sorun olmamış olabilir ama her boşalcağını anladığımda bir tedirgin oluyorum ya unutursa diye dikkatim o an dağılıyo bu yüzden. Fakat dediğim gibi plastik olduğundan bir antipati duyuyorum. Ama hem her buluşma sonrası hasta olcağım saate kadar hesap yapıp tetikte beklemek hemde o an dikkatimin dağılması bence bir sorun. Bu yüzden konu hakkındaki fikirlerinizi sormak istiyorum. Yani o an prezervatifin olup olmaması bişey fark ettiriyomu his olarak? Veya çıkarınca cinsel organda plastik tadı bırakmayan çeşitleri var mı? bir kaç kere kullanalım dedik bıraktığı o iğrenç plastik tadından dolayı iyice soğudum. Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Doğum kontrol hapı kullanamıyorum sahip olduğum rahatsızlıktan dolayı, spiral taktırma olayı da olmuyo çünkü hala okuduğumdan dolayı hastane işlerinde aileye bağlıyım.
Prezervatif tercih edilmeli mi? His kaybı yaşanır mı?