+1 yılhamile kalmamak için bir önlemdir prezarvatif kullanımı ama her erkek partnerinin içine serbest bir şekilde korkusuzca boşalmak ister. bunun için ilk veya ikinci çocuktan sonra çoğu evli kadın yumurtalıklarını ameliyat ile bağlattırır ve hamile kalmayı süresiz bir şekilde engellemiş olur bu durumda bu şekilde olur ise evli bir kadın istediği kişi ile birliktelik yaşasa bile eşi asla anlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın birgun çocuk buna tekmeyi basinca alana acidim hor kullanilmis karisi olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılsizi mi ilgilendirir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaromatik olanları var onlardan dene.. riske atmaktan iyidir ha ben seviyormuyum asla ama ben kendim korunuyorum sıfır risk
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@majkaaa doğum kontrol hapı..
- +1 yıl
Yan etkileri yok mu
Cevap sahibi+1 yıl% 99 koruyor.. arkadaşlar ayrıca hap rahim ağzı kanseri riskini azaltır, adeti düzenler.. üstelik şimdi haplarda yan etki yok denecek kadar az..
- +1 yıl
- +1 yıl
Evliler neden kullanır anlamam yapın çocuk gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılOlmasi gereken o sekilde evet ama ne kadar ince olsa bile et ete degmedi icin, islakligi ve sicakligi hissemediginden erkek tarafi zevk almaz. En azindan ben almam. Cok fazla kotu bir durum bence kondom ile iliskiye girmek.
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif latex yani insan tenine en yakın maddedir.. Ayrıca artık gerçek ten hissi verenleri var o yüzden riske gireceğinize prezervatife girin daha iyi...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin dediğin ucuz olanlar evet kötü kokar kalşteli al çeşidi çok inceside var
10 Yorumla Kimse kullanmak istemez ama Bu devir de prezervatifsiz ilişki kesinlikle yaşamam güven duyduğun bir partnerin olur anca seks salt penisin vajinaya girip çıkması değil sonuçta
00 YorumlaZero var paketi 45 TL onu kullan beyaz bir paketi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben prezervatif kullanma taraftarı değilim 2 kere kullandım, yırtıldı tehlikeye düştük, sonra kullanmamaya karar verdim. geri çekilme yöntemi hiç bir zaman sorun çıkarmadı bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanırken genelde hissedemeyince f*ck that shit diyip çıkarır atarım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AppleCrow yeah baby 😂
+1 yılevet zaten sünnet oldugumuzdan dolyı bir şey anlamıyoruz
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 😂
- +1 yıl
@blackwings :D sağol
- +1 yıl
Çok acıdı mı :( ?
+1 yılTamamen his kaybı prezervatifsiz ilişki daha makul benim için şahsen kondom ile hiçbir zevk almıyorum yarıda bırakıyorum
00 Yorumla
+1 yılTen tene degdigi zaman o plastigin ne kadar zevki bosa harcadigini goreceksij
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhis kaybı oluyor elbette
fakat prezervatif seçenekleri var mesela ekstra ince bir prezervatifte his kaybı yaşanmaz00 Yorumla
+1 yılPrezervatif kullanması sewmiyorum, bu arada kendimi kontrol edebiliyorum sorun yok yani...
00 Yorumla
+1 yılo zaman przvf mecbur çünkü gelirken çekse olmadık bir şey olur hamile kalırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Et ete değmeli one öyle ıyyyy ama biraz dirayetli olmalı erkek
00 Yorumlaspiral taktır, doğum konrol hapı kullan ya da eşin dışarı boşalsın.. ten teni hissetmeli..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet his farki olur , yumurtaliklarini baglattirabikirsin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aydın399 dogum kontrol hapi kilo sorunlari yasatabiliyo ve mide sorunlarina yol acabilir
+1 yılKalın penisim var, his kaybı olmuyor kondom takınca
Aradaki farkı anlayın artık00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEt ete değmeli bence.
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli ten tene değmesi daha iyi geri çekilsin sende ertesi gün hapı kullan kafan rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılCok inceler var onlari deneyebilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok. Pezarvatif. Oda %99 korur
10 YorumlaDoğum kontrol hapı kullan bukadar cahil olmayın
013 Yorumla
Soran+1 yılCahillikten değil beyefendi, her insan vücudu farklıdır ve benim vücuduma normalde vermesi gerekenden daha fazla zarar veriyor.
- +1 yıl
takılma başkan böylelerinin alayı artis...
- +1 yıl
eywallah kardeşim adamsın..
Soran+1 yılneyin tribinde olduğunuzu keşke bir de ben anlasaydım
- +1 yıl
anlayamazdın senin kafan basmaz
Soran+1 yılzeka seviyenizin cevap vermenize yetmesi şaşırtıcı
Soran+1 yılişsiz bir insan olmadığımdan dolayı girme fırsatım olmuyo sebebi bu
Soran+1 yılkendime yarattığım zamanın çoğunu burda geçirmek istememekten kaynaklı
+1 yılKullanmadım hiç kullanmam da
02 Yorumla
Soran+1 yılgüvenliği nasıl sağlıyosunuz?
- +1 yıl
Ben kendimi geri çekebiliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Tadını Çıkart içine bosalsin ertesi gün hapı alin
00 Yorumla
+1 yılhamile kalmamak için edilmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bir tane çıktı onu deneyin bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tansaş poşetiyle ilişki mi olur yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılComdomu oldum olası sevmem..
00 Yorumla
+1 yıldoğum kontrol hapları kullan
00 Yorumla
+1 yılhayatta ısım olmaz et ete degcek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Kullanın çocuk istemiyorsanız
00 Yorumlasevmiyorum
takmamda00 Yorumla
+1 yılillaki yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogum kontrol hapi en guzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEt ete deyecek tatlim
00 YorumlaSpiral taktir
12 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum hala, hiç çalışmadığım için aileye bağlıyım hastane olaylarında. Özellerde de aynı muhabbetten kesilen ücretin izahını yapmak zor.
O zman yapma sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılhe he yuttuk
00 Yorumla
+1 yılkeyifli olmuyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevmem prez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence edilmemeli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne