evlenemedim hep karşıma saçma sapan insanlar çıktı . iyi nsanlarda çıktı ama onlardanda elektitik alamadım neyse . 27 yaşıma girdim . cinsellik hiç yaşamadım . çok istiyorum yaşamayı . birinle hafif bir yakınlaşmam oldu ama sanırım üstüne kalmamdan korktuğu için yapmak istemedi yüzeysel yaşamak istedi onuda ben istemedim .neyse şimdi çok istiyorum herşeyi yaşamak yaş geçiyor evlenemiyorum evlenmeyide çok istiyorum olmuyor bir türlü . kafam çok karışık .arzuladığım biri var çok ama onlada geleceğim olamaz çapkın ve zengin biri yani başka biri kapar elimden alır gerçi güzel bir kızım ama ne bileyim . ne yapamam gerek?
Cevabın nedir?
+1 yılSaçma sapan dediğin adamlardan biri senle cinsellik yaşamak istememiş o sorumluluğu almak istememiş.. Çok akıllı bir adam kusura bakma..Kendi Uçkur keyfinden önce adam senin geleceğini ve kendi geleceğini düşünmüş...
İlişki konusuna gelince, bu siteden senle bir seferlik ilişki yaşayabilecek birini bulman çok olası..
Ancak gerçekten sana değer verecek, seni kanatları altına alacak erkek bulman genel anlamda çok zor.
Bu konuda sana tavsiyelerim şunlar olacak.
1-Hangi yaşta olursan ol fiziğine iyi bakacaksın, fiziğine iyi bakmayan kadının şansı çok düşük.. Fazla kilon varsa zayıfla, saç baş giysiler tam olacak..
2-Bu içindeki evlenme ve ilişki yaşama hissini erkeklere çaktırma. Erkekler yaş spektrumu geniş olduğu için evlenmek konusunda acele etmek istemezler, ki çok haklılar bence de. Bende evlenmekte acele etmek istemiyorum mesela. Hobilerim var vs..
3- Yaşca biraz daha büyük olan erkekleri tercih edebilirsin, işe güce kapağı atmış ve yuva kurmak isteyen tayfayı bul. Bunlar yaklaşık 30-35 yaşlarında olur.
4- İşte çalışıyorsan para kazanıyorsan, olabildiğince çok tur gezilerine para ayır, hem çok yer görerek kendini geliştirirsin, hemde düzgün erkek bulma şansını arttırırsın.
5- fiziki olarak erkeklerin tercihlerini öğren, buralardan takip edebilirsin, fiziken nerelerinin erkeklerin çekici bulduğunu öğren. Genel bahsetmiyorum, her kızın farklı yerleri güzel olur. Sen bunun farkında olacaksın ve bunun avantajını kullanacaksın..
Bu dediklerimi uygularsan şansın baya artar diye düşünüyorum..
Sevgiler saygılar :)715 Yorumla
Soran+1 yılben zaten çok güzelim manken gibiyim çok şükür ne fazla kilosu ne saçı başı . her şey gülzelliğimden olayı başıma geldi zaten . herkes bu çok güzel bunun bir sürü sevgilisi olmuştur diye baktılar . birisi öyle çıktı allahaşkına oda herşeyi yaşayıp bir tek bekaretimi almak istemedi bu mu erkeklik beni mi düşünmüş bir git allahaşkına beni gerçekten düşünse o elini sürmek istemez bana masal anlatma . ben kimin ne olduğunu biliyorum . ayrıca tamamen yaşamak isteyenlerde oldu
- +1 yıl
Seninkisi nasıl bir mantık ya adam sevişiyor ama sevmediği ortada yaparsam evlenmek zorunda kalıcam diye yapmıyor kısaca kullanmış ama sen kalkmış adam seni düşünmüş akıllı diyorsun. Ya sizin gibiler neyle besleniyor Allah aşkına söyle de ben uzak durayım o yiyeceklerden.
Soran+1 yılay evet işte herşeyi yapalım ama o dursun diyor beni düşünmüş diyor bu adamda . hehe beni düşünmüş allahtan benim piskolojimi bozdu mahvetti beni hala beni düşünmüş diyorlar pes . yuh hatta . kunteper34 sen beni anladın
- +1 yıl
Birşey yaşamanın sana ne zararı var ki bu kadar tepkilisin onu anlamadım ben. Hayat güzel, insan hayata bir kere geliyor, tabiki sevişceksin etceksin..
Sana değer veren adam sana hiç elini sürmeyecek sanıyorsan yanılıyorsun.. Tam tersine eğer bir erkeğe hiç yaklaşmazsan, hiç kendine el sürdürtmezsen, dünyanın en güzeli ol yine o erkek başkasına gider..
Sen benim dediklerimi hiç anlamamışsın bence. Saç baş, kilo derken hep genel konuştum, herkes için geçerli yani bunlar.. - +1 yıl
Kunteper34 birinin niye kadınla seks yapıp yapmadığını kesin olarak bilemezsin. Çat diye yargıyı gömüyorsunuz.
Senin fikrine saygı duyuyorum ama sen benim dediklerime saygı duymuyorsun.
Soran+1 yılvalla arkadaşım ben çok güzelim benden çirkin ve yaşlısına gitti adam güzellikle ilgili olsayı yüz kere benimle olurdu . birşey yaşamanın tabikide bana zararı var . benle herşeyi yaşamak istiyor ama bekaretimi almıyor sağolsun gerizkalı herif . üstüne kalmayayım diye bunu düşünüyor küçük beyniyle . hiçde birşey yaşamadım onunla . sözde bakirelerden değilim
- +1 yıl
Adamla niye ayrıldığınız konusu çok komplex.. Onun tartışması ayrı yapılır.. Sen çok öfkelisin burası belli..
Hayata yeniden başlamak için öncelikle şu öfkeni bir kenara bırak.. - +1 yıl
Falconwing senin mantığın çok farklı ya. Yatmadı diye bırakıp başka kadınlara giden zaten sevmediği için gider amacı bellidir. Sadece yatmak. seks yani. Sen hala neyi savunuyorsun. Soran arkadaş ben seveceğim evleneceğim adam arıyorum demek istiyor onunla seks yapmak istiyorum diyor sen hala ne var ihtiyaç yap diyorsun. Kimle yapsın seninle mi ona mı gtiriyorsun yani.
Soran+1 yılneden ayrıldığımız ortada işte vermedim oda gitti hadi olayım dedim onu kaybetmemek için onuda istemem yan cebime koy yaptı bende bıraktım yani bırakmak zorunda kaldım . birdaha görüşmedim ne yapayım yani yapsamda bırakırdı beni
- +1 yıl
Yatmadı diye başka birine gitmemiş ki adam... Sen nası anladın olayı onu anlamadım ben.. Başka kadına gideceği zaten belliymiş onun. O yüzden de soruyu soran arkadaşla yatmamış olay bu.
Ben seks yapmayı direk savunmadım zaten, sen tamamen yanlış anlamışsın. Ben dedim ki insan erkek arkadaşıyla sevişse de normal dedim.. - +1 yıl
Son yazdığına göre sen haklısın.. Eğer sonuna kadar cinsellik yaşamak istediyse, sen bunu istemediğin için seni bıraktıysa doğrudan onun suçu.
- +1 yıl
Evetde evlenmeden hayır diyor. Normalide onun için bu zaten. eşimle yapmak istiyorum diyor bu da açık değil mi?
Soran+1 yılhee onu seviyordu diye dimi benle oldu . o kadın benden eskiydi . benden hoşlandı benle çıktı baktı ben yapmıyorum sonra ona döndü çünkü o veriyordu . eğer onu sevseydi kimseyle çıkmazdı başka onu sevdiğini sanmıyorum belki alışkanlıktır . gideceği nerden belliydi bu arada hiçde belli değildi beni sevdiğini söylüyordu hep
- +1 yıl
bence haklısın üstüme kalır düşüncesi çok saçma:))hala böyle salaklar var mı?sen 18 yaş altı mısın ki?üstüme kalır başıma iş açılır diyor.kocaman kızsın isteğinle yapıyosun..ne mallar var ya..bence o korkmuş.belkide kendini kötü hissetmek istememiştir.dindarsa veya fazla vicdanlıysa.yaptım evlenmeliyim gibisinden..onun dışında üstüne kalmakda ne demek?ne olacak yani silah zoruyla nikah masasına götürülecek veya resmi olarak otomatikman devlet nikah mı yapmış olacak yaparsa:)kaçırmış bence seni
Soran+1 yıle yani illa beni al demicem . ya vicdanene rahatsız olabilir diye yapmamış olabilir . bilmiyorum nedenini kendi bilir zorla yapıcak halimiz yok adamla .dindar falan değil ne dindarı ya dindar olsa kızlara el sürmez bırakın bu işleri
En İyi Cevaplar
+1 yılgüvenebileceğin birini bul.
internetten veya real hayatta.
ama gerçek hayatta zor oluyor böyle şeyler..
genelde internet kullanılıyor...
ama önce seks istediğini belli etme.
ki düzgün birini bulabilesin.
çünkü seks yoksa kaçar uğraşmazlar.
önce çok iyi arkadaş ol.
arkadaşlar birbirine güvenir zaten.
sonrada artık isteğinize göre yaşarsınız birşeyler.
birbirinizin seks partneri olursunuz..
ama dikkat et aşk ve seks olmayacak kesinlikle ilk etapta.
sadece arkadaş..
ama onu bulmak zor biraz..
erkekler ya seks,ya aşk istiyor..
arkadaşlık isteyen aslında pek yok..08 Yorumla
Soran+1 yıltamam tanıştım ama hep seks istiyorlar olmayıncada kaçıyorlar işte .ben bağlanaıcak birini arıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
karşıma iyi insanlarda çıktı onlardanda elektirik alamadım diyorsun..bence sorun birazda burada bazı kızlar efendi düzgün erkeklerden gerçekten elektirik alamıyorlar..baksana elektirik aldıklarınında hemen hepsi tecavüzcü çoşkun modunda...yok gerçekten iyi olmasuyla alakası yok tipini beğenmedim elektirik alamadım diyorsan o başka..
- +1 yıl
erkekler hep seks istiyor diyen kızlar çok oldu çevremde tespit ettiğim ortak özellikleri şu...
1.dış görüntü olarak kendilerinden daha iyi erkeklerle aşk yaşamaya çalışıyorlar..böyle oluncada erkek bununla ciddi aşk meşk olayına girmek istemiyor beğenmiyor ama verse yaparım diyor...zaten beğenmediği içinde kaybedecek çok birşeyi yok.başlıyor seks taleplerine...kızda vermeyince hadi eyvallah diyor gidiyor.
- +1 yıl
2.bazende tip olarak kendilerini aşmayan erkeklerlede şu sorunu yaşıyorlar.kendileri belli etmediklerini sanıyorlar ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu kısa sürede anlıyor senin seks e hayır demeyeceğini.içgüdüsel birşey bu.istediğiniz kadar belli etmediğinizi sanın.seks yapacak hayır demeyecek kızı hemen anlar erkek.öyle oluncada ''MOTOR KIZ'' ''KAŞAR KIZ' kategorisine alıyor hemen erkek seni..aştan vazgeçiyr başlangıçta romantik aşk ,ciddi ilişki isteyen erkek ''tecavüzcü coşkun a bağlıyor.
- +1 yıl
sana iki tavsiyem olacak.
1.görüntü olarak kendinden iyi erkeklerle aşk yaşamaya çalışma..ya seninle ilgilenmezler ya da seks düşünürler sadece ..
2.dengin bir erkeği buluncada becerebiliyorsan kesinlikle şunu düşünmemesini sağla:''ben bu kızla sevgili olursam 2 günde yalar yutarım bu kızı''.buradaki diğer erkeklerde katılacaktır bana.bir erkek bir kızla ilk bululmada bile verebilme potansiyelini anlar.birşey konuşmasalar bile.tanımak yeterli.nasıl bir çevreden,nasıl bir ailesi var yeterli .
Soran+1 yıltespitlerin saçma ve benle ilgisi yok . bir kere hayatımda tip olarak beni aşan bir erkekle bile görüşmedim . hepsi benden kötüyü ve yaşlıydı bu bir .
adamlarla hiç birşey yaşamadığım için de verebilme potansiyelimi görebilme ihtimalleride sıfır . öpüşme bile geçmemişken arada nerden anlamışlar mış . birşey alan oldu mu yoo ee o zaman bıraksınlar yaa .- +1 yıl
birşey yaşamalarına gerek yok anlamaları için..bir kızın nasıl bir çevreden olduğu bile yeter sınırlarını tahmin etmek için..hayat görüşü,tarzı vb.
- +1 yıl
mesela sen buraya yazmamış olsan ve biz senle internette tanısıp bulusmuş olsaydık..1 saat bir kafede oturup konussak..limitlerini aşağı yukarı tahmin edebilirim...
kriterlerın cokmu yüksek acaba bacım ... yaş ilerledıkce begenme azalıyormus armutun sapı üzümün çöpü düşüncesi devreye giriyor .. dış görünüş yerıne içe yönelık düşünsen zamanla göz alışıyor fakat kımı ınsan çok şanslı ilk görüşte benım eşim bu dıyebılıyor gercı güzelım dıyorsunda evlılıkte güzellerın şansı olmuyor be çiçem
14 Yorumla
Soran+1 yılhee olmuyor kızz valla bak . ben çok gördüm hadi beni bırak başka güzel kızlarda gördüm evlenmiş boşanmış ya da hiç evlenememiş .seçiciyim evet ama istediğim şeyler hani atlan devede değil . tipe bakarımda çıktığım insanların hiç biri brad pitt değildi yani
- +1 yıl
daha önceki mesajımda dedim.tipe bakta kendinden tipliye bakma..ya bakmaz bakarsada seks için bakar..sonra aaa bu erkekler hep seks istiyor dersin sonra..dengini bulmaya çalış..yakışıklı erkekler dış görüntü olarak kendilerinden kötü kızla seks için muhattap olurlar genelde.nasıl güzel kadınlar parası için tipsiz erkeklerle takılır genellemesinin erkekteki karsılığı diyebiirliz.bu arada istisnalar kaidei bozmaz.
Soran+1 yılsen tipsizsin galiba tipe takıldın sürekli . çok güldüm hepsine 5 basarım güzelim herşekildede kanıtlarım sana . hepsi benden yaşça büyük ve benim altıma tiplerdi . zaten kendi dengime baksaydım tip olarak mankenlerle çıkmam gerekirdi
- +1 yıl
:)neden kızdın ki böyle..:)herkes kendini güzel zanneder...bence sen güzel değilsin ve görüntüsü senden daha iyi erkeklerle takılmaya çalışıyorsun ve onlarda sallamıyor seni...ayrıca dediğin gibi güzel olsan bu cinsel istek ve sekse açık yapın varken.. bu yaşa kadar cinsel ilişki yaşamış olurdun
illa sevismek icin rastgele biriyle sevismenin bir manasi yok sadece sana zarar verir, en azindan ilk seferki icin sana onerim bu, her zaman hatirliyacaksin cunku, deger verdigin biriyle paylasmandan yanayim
02 Yorumla
Soran+1 yılilkler unutulmaz dimi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
+1 yılSen kimseyle olmamış bakire biri olarak üstelik yaşın 27 ve burada mı arıyorsun cevabını? Yanlış yerdesin. Eminim yazanlar sana git yat diyecek biriyle. Ama haklılar madem azdın burada ne işin var? Buradaki erkeklerin yüzde 95 i buraya ne amaçla geldiği belli. Eğer buradan birini bulma amacındaysan yazık edersin kendine. Sadece kendini kullandırmış erkeğe de bakire birini buldum becerdim egosunu yaşatmış olursun. Bence kendine biraz saygın olmalı. Kimse yok bulamadım sevişemedim diye sızlanacağına etrafında kimbilir seni gerçekten seven ama senin göremediğin belki birkaç kişi vardır onları bul. Evet seks çok çok güzel bir şey yaşandımı bırakılamayan devamlı istenen birşey ama kişiyi iyi seçmen gerekir. Yapacaksan da iyi biriyle yap. Burada ki gibi eline kız eli değmemiş ama lafa gelince mangalda kül bırakmayan yok gecede 5 yılda 100000 yok benimki 943 cm yok ben bilmem neyim gibi şeyler yazıp ta kızların ilgisini çekmeye çalışan beyni bacak arası olan birileriyle yapma.
543 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide burdan birini bulma niyetinde değilim
- +1 yıl
Bence de bulma kimseye de güvenme. O kadar iyi laf yaparlar ki aa ne güzel konuşuyor iyi niyetli düzgün biri dersin alacağını alır tekmeyi basar görürsün.
Soran+1 yılüff saçmalama beee ben istemezsem hiçbirşey olmaz
- +1 yıl
Dediğimi bile anlamıyorsun ki ben ne diyeyim daha. Senin istemen, zaten konuştuğun ya da konuşacağın kişinin kendini sana iyi pazarlamasına bağlıdır. Umarım şimdi anlamışssındır. Sen buraya dert yandın mı? Ee bunu görenler şimdi sana düzgün namuslu iyi bir koca adayı numarasıyla yaklaşmaz mı? Eee sende düzgün konuştuğu için iyi biri sanıp sohbet edip hatta tanışıp sonra ne olduğunu bilemediğin için ciddiye alıp sevip beraber olmak istemez misin? Yani illa 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıcaz
Soran+1 yılyoo böle şeyler başıma geldi benim hadi yapalım evlenicez nasılsa diyenler oldu hiçbirinede inanmadım salak değilim
- +1 yıl
Ozaman tebrik ediyorum seni böyle devam et. Kadın hisseder. Sevildiğini değer verildiğini en ufak hareketten veya bakışlardan bile anlar. Sen bunu o diyenlerde görseydin zaten sen kendin isterdin belki. Görememişsin ki inanmamışsın. Birlikteliklerim de hiçbir sevgilimi öpen ben olmadım. Sevgimi verdiğim değeri hissettikleri için ilk öpen hep onlar oldulart. Çünkü sevdim mi öpmek sevişmek ilk aklıma gelen şey değil. Ama şimdikiler önce hopp yatak.
Soran+1 yılalla alla sende ilginçmişsin . benide öpmek için yalvarıyordular pislikler
- +1 yıl
Onlar seni sevdiği için değil söyletme şimdi sebebini burada. Ne için istedikleri ortada. Kendin de söylüyorsun "pislikler." Bak onlar yapmak istiyor pislik oluyor ben yapmıyorum ilginç oluyorum. Ortanız yok ki! Ayrıca tabi ki bende istiyorum ama yanında olduğumda elini tuttuğumda o an başka birşey düşünmüyorum ki. O bile bana yetiyordu. İşte bu nedenle onlarda kendileri öpüyordu. Zaten söylemişlerdi de. Ben öpmesem öpeceğin yok diye. Gerçek sevgi bu mudur yoksa 2. gün yatırmak mıdır?
Soran+1 yılöledirde yinede ben utanırım kimseyi öpemem anca o öperse öyle yoksa yıllar geçse ben ilk adımı atamam
- +1 yıl
Tamam ya ben öperim seni :)) Töbe yaaa. Sen gerçekten seveni bulunca hissedince öyle bir öpersin ki hatta öpmesende ona hissettirirsin o öper.
Soran+1 yılbilmiyorum işte ben çekingenim istesemde yapamam isterim ama yapamam yani önce erkek ilk adımı atıcak zaten bana hep öyle oldu . ama eski erkek arkadaşımında başına gelmiş daha önceki kız arkadaşları öpmüş onu iki kere .
- +1 yıl
Boşver sen böyle devam et. Şimdiki kızlar zaten öpmekle de kalmıyor merak etme. Neler yaşıyoruz biz...Lisede başlayanlar var artık zamane gençliği kötü. Sen kendini kaybetme bence ne kadar libidon artsada iradene hakim ol. Haa gerçekten sevdiğin sevildiğin biri olsa evlilik kesin olsa dayanamasan tamam derim de diğer türlü boşver. İhtiyaç görücen diye kimseye meze olma. Hakedene ver bekaretini. Hoş ben bekarete önem veren biri de değilim de sen öyle kal hakeden olsun.
Soran+1 yıle bende öyle istiyorum zaten . biriyle olsun başkası olmasın hayatımda onunla yaşlanıp öleyim ama olmuyor işte bir türlü bulamaıdım . evet şimdi 17 yaşında kızlar bile yapıyor biliyorum
- +1 yıl
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
Soran+1 yılyoo istanbul
- +1 yıl
Desene İstanbul umuzun çivisi çıkmış. Ben düzgün kız bulamadım diye yanarım bazıları da erkek. Bir laf vardır ya nerde çokluk orda b*kluk. Aynen öyle bak. İsteyen istediği gibi birini bulamıyor ne yazık ki
Soran+1 yılzaten küçük bir şehirde olsam şansım daha fazlaydı . bu şehirde hep her yer pislik dolmuş
- +1 yıl
Evet bende onu demek istedim. İyi olanlarda arada kaynıyor işte. Sen yeni misin bu sitede.
Soran+1 yılevet ... pek girmiyorum aslında hafta içi çalışıyorum yoğunum
- +1 yıl
Şunun için sordum. Ayrılık mesajlarına bak son 1 aylıkta gör. Kızların sevgilim şerefsizdi diğeri bana şunları yaptı öbürü beni kullandı başka kıza gitti bir başkası bekaretinmi aldı ama başikasıyla evleniyor vs vs vs ve sonuç ne yazıyor biliyor musun? Sevgilimi nasıl döndürürüm geri. Bana dönmesi için ne yapabilirim? Böyle karaktersizlik var mı ya? Adam becermiş bırakmış hala seviyorum diyor. Bukadar basit hiç guru onur haysiyet kalmamıiş
Soran+1 yılonlarda yapmasalarmış bize ne ya . onlara mı üzülcem . benim derdim başımdan aşkın . sen bakma onlarda az anasının gözü değil . onla bunla yatayım gidip safın birini akndırayım derdindeler
- +1 yıl
ya bu örneği sana niye verdim anlamadın :) Bende aynı fikirdeyim kimseye karışmam yatar yatmaz banane hayatıdır ama herkesle yatar her haltı yapar sonra dediğin gibi birini bulunca safa yatar. Bu ayrı. Ben şerefsiz erkeklerin yaptıklarına rağmen kızların kalkıp hala döner mi ne yapmalıyım onu seviyorum vs demelerine anlam veremiyorum. Günümüzde kızlarda hiçmi kadınlık gururu onuru kalmadı.?
Soran+1 yıle kalmadı tabi ne sandın . kızlar koşuyor erkeklerin peşinde hemen atlıyorlar . adam paralı diye kucağına dakikada . gurur onur şref kalmamış . fahişelere daha saygı duyuyorum bunlardan
- +1 yıl
Ozaman benimde düzgün kız bulamam normal desene :)))) Yandık naapsak gidip köylerden mi kız alsak :PP
Soran+1 yılbilemem orasını . ama köydekilerde artık masum değil . vardır tabi ama az . şimdiki zaman kötü . benim iş yerimdeki kız iki erkeği idare ediyor gözümün önünde yaşanıyor
- +1 yıl
Biliyorum daha neleri var 2 kişi az beterini yapanlar var. Herkes ektiğini biçer onada yaparlar ozaman görürüz nasıl oluyormuş. Bir keresinde röportaj videosu izledim aldatmayla ilgili kızların yarısı evet aldattım dedi yarısı cevap vermeden kaçtı. Düşün işte artık aldatmayan kadın var mı? Erkeklerin adı çıkmış ama kadın gizliden yapıyor zaten herşey kadının elininde kadın isterse herşeyi yapar erkek sabaha kadar istesin kadın evet demedi mi bir şey olmuyor zaten.
Soran+1 yılben aldatmadım da ne oldu boşversene . erkeklerde kadir kıymet bilmiyor hiç .
- +1 yıl
Evet de sende gitmiş hayırsız şerefsiz birini bulmuşsun ama burada da sen hatalısın ve sende sırf seni bırakmasın diyte tamam demiş nerdeyse yapıyormuşsun. Birtazda kendinde ara hatayı. Ben bazen kendimi sorgularım hata benmde mi diye sende yap. İyiki o pislik istemem yan cebime koy tavrı yapmış ta sen kızıp terketmişsin yoksa yapacak sonra gene gidecekti. Hata sizin. Erkek ister ya onun kaybedecek bir şeyi yok ama sizin var. Toplumumuzda ne yazıkki yatan kıza o*ospu derler dimi?
Soran+1 yılevet bir kere değil bir kaç kere geldi böle tipler . ama ben birinle çıktım diğerlerinin niyetini anlamıştım çıkmadan bitirmiştim . neyse bu adam öyle o ... denen tiple çıkıyor şu an uzun zamandan beri ilişkisi vardı onla şimdi ne yaptı bilemem tabi
- +1 yıl
Boşver sen onu unut naparsa yapsın. Zaten o adam eşini de sex için aldatacak biri. sen le yatmadı die o*ospu gibi birine dndüyse zaten senin için hayırlısı olmuş Yinede Allahın sevdiği kulusun demekki.
Soran+1 yılölede insan üzülüyor sonuçta . duygularım vardı . o kadın onu kandırdı umarım bin pişman olur benim gibisinide bulamaz
- +1 yıl
Bak hala duygularımk vardı diyorsun sende unutamamışsın. Yanlış yapıyorsunuz bu durumda duygularım vardı ne demek yaaaa. Demekki çıkıp gelse eşeklik ettim özür dilerim gel evlenelim dese dünden razısın. Bu anlam çıktı burdan.
Soran+1 yıltabikide evlenirim çok sevmiştim aama asla öyle birşey demez .
- +1 yıl
bi dk ya sen ciddi misin? sen beni ekler misin buraya yazdırma bana dur sen yaa ekle beni
Soran+1 yıle yani seviyorum onu hala unutamadım dur ekliyorum ordan konuaşlım
- +1 yıl
''konuştuğun ya da konuşacağın kişinin kendini sana iyi pazarlamasına bağlıdır. ''
pazarlama iyi olmuş:))))))))sonuç:pozitif...özelden eklenilmiş:)hadi hayırlı işler:)kız ilacını buldu:)nickte manidar :kumteper:)tam adamınu buldu soran arkadaş:) - +1 yıl
Sende tam bir karaktersiz olduğunu kanıtladın bu yorumunla.
Soran+1 yılbırak ya gerizkalı işte aklı bir tek oraya çalıştığı için kendince fantaziler üretiyor salak
- +1 yıl
Baksana herkese farklı yorumlar yapmış kişinin fikri neyse zikri de odur. Mal işte
Soran+1 yılay evet hepsine yorum yapmış üşenmeyip ben tipe takılmışım buna takmış sanki gördü beni ve çıktıklarımı artık ne hayal ettiyse ya çok komik .
- +1 yıl
boşver ya ezik işte :)))
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Hatta sen özele gel boşver onlar kıskansın :PP
Ne güzel bu yaşına kadar kimse dokunmamış sana.Dokunmasında.Bu yaşına kadar bir şey olmadıysa temizsen eğer çok şanslısın evleneceğin adam da öyle tabi.Zenginlerden çapkınlardan uzak dur,tecrübe sahibisin bunu sen de biliyorsun.Bence ilişkiyi felan bir kenara bırak aşk'ı ara.Gayrimeşrudan uzak dur önüne bak.İlişkiymiş cinsellikmiş bunlar kimseye bir şey kazandırmadı bu zamana kadar tamam bizler çok temiz insanlar değiliz erkekler olarak ama siz kızlar daha dikkatli olmalısınız.Pişmanlık oluyor kızların sonu genelde.Kullanılıp bir köşeye atılıyorlar..Boş ver sen bunları güzel kardeşim..Aşkı bul evleneceğine inandığın adamla birlikte ol.Hadi yolun açık ola bol şans
121 Yorumla
Soran+1 yıle bende öyle sitiyorum ama bulamıyorum
Soran+1 yıle bulamıyorum 27 yılda bulamadım şimdi mi bulucam
- +1 yıl
Benim bir arkadaşım var kendisi 30 yaşında hiç evlenmemiş oldukça da güzel bir kız bir kaç kişiylede ilişkiye girmiş hep kandırılmış pişman hem de çok pişman canlı tespitin yanımda bir şey biliyoruz herhalde...Kendi seçimini kendin yaparsın senden sex ve ya başka bir şey isteyende de aşkı arama zaten yol ver gitsin gerekirse yalnız yaşa ama onlara istediklerini verme;))
Soran+1 yıle bende öyle yaptım zaten . evet öyle kadınlar var herieyi yaşamış sonra bırakılmış şimdi evlenmek isteyen ama kimsenin almadığı tipler ölede olmak kötü tabi
- +1 yıl
Bir dinlesen onu var ya...Daha iyi anlarsın beni.Yaklaşık 5 aydır konuşuyoruz kendisiyle her şeyini biliyorum..Arkasından konuşmak gibi olmasın da öyle kızlarla kimseler evlenmez.Benim sana demek istediğim de bu zaten öyle kız olma...Hem evlenince mutlu da olamaz öyle insanlar..Sen yine de pes etme aşk'ı ara..Eğer bir gün gerçekten seni seven birini bulursan sana her şeyiyle bağlanıp seni sahiplenip sen benimsin diyebilen birini bulursan onunla istediğini yaşa..İşte o zaman pişmanda olmazsın.
Soran+1 yılpeki şimdi o kızla kimse evlenmez mi ama evlenenleri gördüm ben bu halde olup
- +1 yıl
:)) Hayır evlenmez.Evlenseydiler 30 sene beklemezdi değil mi ? Mesela eski sevgiliyse 8 ay çıktılar sonra adam bunu aldattı gitti kapalı birisiyle evlendi..Bu işler böyle.Öyle kızlarla kimse evlenmez.Ben de evlenmem.Sen de evlenmezdin.Kızlar ve erkekler bir değil bu konuda.Kızlar için pek önemli değil kimse ne yaşamış ama erkekler için önemlidir..Ya ben tekrar diyorum sakın öyle bir hataya düşme..Bir kapıldın mı bir daha bırakamazsın.
Soran+1 yılben evlenenleride biliyorum . e bende 27 yim naumusum yerinde yani kimseyle olmadım . ben niye evlenmedim demek ki onlara bakmıyor bu işler
- +1 yıl
Arkadaşım ben sana evlenmeyenler yok diyorum.Sorunda orada işte.Toplum çevre insanlar bozuldu..Ya en basitinden yanında yatan adam kocan olan adam önceden bir başkasıyla aynı şekilde yatıyor du? Sen kaldırabilir misin.Ben kaldıramazdım bir kız olsam.Hele hele ben erkeğim yanımda çocuğumun annesine başkası dokunmuş olacak öyle mi ? Bak işine...İşte insanlar için artık önemli değil bu konular.Kimse de onur haysiyet kalmamış.Evlenenler de böyle işte..Anladın ? Aşkı ara gerisi boş;))
Soran+1 yılaradım aradım hep hüsrana uğradım . erkek arkadaşım beni bir sürtük için terk etti belkide onla evlenmiştir haberim yok
- +1 yıl
Ohooo..:)) Sizler var ya çok safsınız..Ben hep yaşımdan büyük kızlarla konuştum yaşımdan büyüklerle ilişkiye girdim.İlişkiye girdiğim hiç bir kızı da ciddiye almadım.Bir değer biçmedim.Gözümde tırnak kadar büyütmedim.Çünkü zaten istediğimi el de ediyordum sayelerinden istediği mi alıyordum..Siz de öyle olmayın..Sürtük için gitti diyorsun.O sürtükle evlenecek hali yok.Dediğin gibi sürtükse eğer sende bulamadığını ondan alır ondan da gider:)) karaktersiz insanların arkasından yas tutmana gerek yok
Soran+1 yılsen öyle san evlenirse ggörürüm bende günümü . kadın yapışkan gibi yapışmıştı . ona değer veriyordu bunu biliyorum ona verdiği değerin yarısını bana vermedi bende çok şaşırmıştım ama geldi bu başıma . insan düşünüyor ben ahlaklıyım namusluyum kimse olmamış hayatımda bana değer verir diye düşünüyor hemde o kadından bin kat güzel ve gençtim ama kazanan o oldu
Soran+1 yılbiliyorum eminim . kendisi demişti . ben başka bir yerdende biliyorum zaten . kadının başka ilişkiside olmuş ilki değil bu . ama ne kadar değer verdiğini biliyorum . hep gelip ağlıyor falan duygu sömürüsü yapıyor pislik
- +1 yıl
Yaa:)) Sen de baktın ki bu erkekler verene gidiyor bizim gibi namuslulara kimse bakmıyor perde arkası ediliyor ben de bari zevkime bakayım ne de olsa günün birinde birisi çıkar sever beni ben de onu severim yaşar giderizz...Senin fikirler bunlar değil mi ? :)) Buna sadece gülerim ben yazdıkları mı tekrar tekrar oku karar senin
Soran+1 yılevet aynen öyle . öyle zaten ki . tabikide verene gidiyorlar buda yetmezmiş gibi değer veriyorlar .
Soran+1 yılaminn
- +1 yıl
bu arkadaş doğru şeyler söylemiş...veren değerli olur diye birşey yok..
Bu yaşa kadar gelmişsin ne kalmış şurda otuzuna kusura bakmayın bunu beğenmem şunu beğenmem aha yaşın geçmiş erkeklerde mükemmeli aramayın daha iyisini aramayın türk erkeğini olduğu gibi kabul edin hele hele şu saatten sonra eleme yapmak gibi bir tercihin yok yani kriterlerini düşürmelisin illaki seni isteyen birileri vardır güzelim diyorsun güzelsen yaşın önemi kalmaz ama 20 lik kızda değilsin bunu da kabul et seni isteyen kimler var tespit et aralarından en uygun olanı seç güzelsen emin ol seni birileri istiyor bunu unutma
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 lik kız olsam evlenmem okulum olur okuuk heralde ev kızı değiliz
günümüzde evlenmek isteyen erkekler sadece yüz güzelliğine bakmıyorlar. bu yüzden manken gibi güzel olmak bir yana, istersen venezuellalılar gibi kainat güzeli ol, o sadece senle evlenmeyi düşünen erkeğin 4-5 kriterinden biri olarak kalacak.
evlenme yaşına gelen olgun erkek karşısındaki kadında temiz bir geçmiş, sosyal yönü kuvvetli, insan ilişkilerinde başarılı ve temiz bir kalp arar. ben bunlara ilaveten annelik potansiyeli ve meslek sahibi olması özelliğini arıyorum. bütün bunları bir vücutta toplayan kıza da güzel kız diyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim zaten
Türkiye' de böyle yaşayıp ,yaşlanıp bakire olarak ölen bir sürü insan var. Doğanın ya da tanrının insanlara verdiği en büyük zevki yaşamadan yok olmak. Erkekler için hava hoş onlara göre cennette 72 huri onları bekliyor, ama ya bayanlar. Onlar öbür dünyada da mağdur. Bir tarafta onlarca kişiyle ilişkiye giren kızlar öbür tarafta bakire olarak yaşlanan kızlar. Bence daha fazla arzularına gem vurma, illa evleneceksin diye bir kuralda yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılille avlenicem diye bir kural var ve onu bulucam gencim güzelim aslında yaşlanıp ölmeye niyetim yok .ayrıca bakire ölenler direk cenete giriyor ve ödülendiriliyor bayanda olsa sen yanlış yerden okumuşsun babalık
- +1 yıl
ulan bu cennet bir erkekleremi güzellik sunuyo sanki gitmiş gelmiş gibi konuşuyosunuz kadının suşu ne onuda 72 erkek beklesin o zaman dini de oyuncağa çevirdiniz ya sizn yetiştireceğiniz çocuklar napacak onu düşünmek lazım
+1 yılkızlar malesef artık sadece tapu çokluğuna baktıkları için yani kişilik,karakter,sadakat vs 3.plan olduğu için evlilikler ya olmuyor ya da kısa sürüyor.çok şükür mesleğim var,iyi kötü gayrimenkul var ama bende evlenmedim.eğer gerçekten evlilik istiyorsan yani tapu kadastro ortaklığı düşünmeyen biriysen tanışabiliriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka benim sevdiğim adamın bir boku yoktu
- +1 yıl
O zaman evlenseydin.evlenemedim diyorsan sana direk teklif sunuyorum daha ne yapayım
Ne yapman gerektiginin kararini sen vereceksin de ne yapmaman gerektigi ortada , kendi aile yapin cevren senin dusuncen , ve ne kadar guclu oldugun bir kadin olarak seni surukleyecek etkenler. Benim fikrim insanlarin biyolojik yaslari geldiginde (17~18) cinsel hayatlarinin olmasi ve bunun adeta bir ocu kafasindan cikarilmasi , biraz daha insanlarin kendine guveni gelecek , orumcukler beyinler bu ulkenin uzerinden uzak dursun artik lutfen..
00 Yorumlaistediklerini yap ztn ic gudulerin seni surekli uyarir vucudunda istiyo belli sanki biriyle yatinca rahatlicakmissin gibi hissediyosun ki oyle olcak hayatina hemen olumlu etkileri olur birden mutlu pozitif olursun cinselligi yasamak hakkin tabii hayatta istediklerini yapmalisin derim
02 Yorumla
Soran+1 yılevet vücudum istiyor tabi sağlıklı bir insanım sonuçta hep bunu bastırdım ama olmuyor artık hep kafamda var içim istiyor hiç kolay değil allah kimseye bunu yaşatmasın
Başka derdin yok mu yahu?bırak daha gençsin.ilk önüne gelenle yatacaksın diye bişey yok.tut kendini.sanki yapınca başınız göyemi erecek.evlenince yaparsın acelen ne
19 Yorumla
Soran+1 yılben evlenemicem biliyorum
- +1 yıl
Öleceğin günü de biliyo musun ablacım?bak 9 yaş küçüğüm senden,benim yaşıtlarımın 70% anal oral sex yaşıyo,onları ve sexsizlikten ölecekmiş gibi konuşanları kınıyorum.benim ablalarım var seninle yaşıt,2-3 üniversite bitirdiler çalışıyolar.evlenmeyi düşünmüyolar,bi de biz muhafazakar ailede doğduk.seviyorum diyenlere kanıp namusumuzu teslim etmeyiz.çok sex istiyosan en kötüsü mastrübasyon yap.en iyisi abdest al.2 rekat namaz kıl,aç ellerini rabbine şükret senin namusunu koruduğu için.hayırlı kısmet dile.Allahtan iste seni duyacak hayırlısı ile evleneceksin.herşey sex diyil
Soran+1 yıldeğil ama insan istiyor büyüdükçe anlarsın genede benim yaşıma gelip bekar kalmazsın inşş
- +1 yıl
Yok benim evlenmek gibi düşüncem yok.kimseye güvenmiyorum ben.herkesin yüzünden maskesi biranda düşüyo.yalnız ve bekaretimle ölmeye kararlıyım ben.ama aşk arama,sayqı ara.binevi sevgidir sayqı.o zaman evleneceğin doğru kişiyi de bulmuş olursun.ama ille de sex istiyosun diye zina yapman anlamsız.biraz daha sabır.olumlu düşün.bi gün mutlaka evleneceksin,o güne kadar da bu güne kadar koruduğun gibi koru kendini
Soran+1 yılsçamalama . sende bir gün gelince evleniceksin çocukların olucak doğanın kanunu bu . unlar olmayınca çok mutsuz oluyorsun sana söyleyeyim şimdi yaşın genç anlamazsın . insan bir saatten sonra doğurmak istiyor hormanal birşey
Soran+1 yılinşşş canım allah herkesin kalbine göre versin
- +1 yıl
soran arkadaş..yaşın genç anlamazsın demişsin bu kıza ama senin bu kadar yılda öğrenemediği şimdiden öğrenmiş bu genç kız.bence yerden göğe kadar haklı.5 para etmez adamla takılmış ve ondan yola çıkarak yanlış çıkarımlara varmışsın.
Soran+1 yılsenin ciddi sorunların var yanlışbahar çirkinsen kompleks yapmana gerek yok rahat ol
Biz seviştikte ne oldu ? Boşaldık zevk aldık falan filan. . Başımız göğe ermedi. Bir numarası yok sevişmenin .
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi aferin
+1 yıl27 sene patlamamış bi' volkan var içinde, o kadar sene sabrettiysen biraz daha sabret ve beraketini kocana/Erkeğine ver..
35 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle istiyorum ama kocada yok baksana . keşke olsa zaten
- +1 yıl
Olur olur dert etme..
ya da etrafındaki insanlar bekarete önem verenlerden değilse evlilik öncesi bi' başkasıyla da yaşayıp ateşini aldırabilirsin..
Soran+1 yılya kimin neye önem verdiğini çözemedim yemin ederim şu yaşıma kadar
- +1 yıl
bi' kere geliosun dünya'ya bazı şeyler için ileride keşke dememek için yapıcağın/yapmayacağın şeyleri düşün öyle yap..
- +1 yıl
Al işte önce kocana sakla sonra yap biriyle diyen biri. Neyle besleniyorsunuz yaaaa.
+1 yılİstediğin kişiyle doya doya yaşa. Cinsellik yaşadığın biriyle evleneceksin diye bir kaide yok. Belli bir yaşa gelmiş birisin. Kendi kararlarını verebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılöylede işte kimle insan düşünüyor bir sürü insan var ben istedikten sonra
- +1 yıl
Hoşlandığın ve onunla gerçekten yaşamak istediğin biriyle.
Soran+1 yıliyide sonrası ayrılık olursa üzülürüm
- +1 yıl
İlişkilerde ayrılık da olur birlikte yaşlanmak da. Hayat risklerden ibaret.
Soran+1 yılorasıda öyle .
- +1 yıl
O zaman çok da sorun yok demektir.
burada bile gizlisin bu kadar çekingenlikle normal bence durumun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyani
+1 yılBekareti umursamıyorsan seviş, ne diyelim. Başkasına giderse de gider.
111 Yorumla
Soran+1 yılumursuyorum ama hayatımıda yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Seçim senin.
- +1 yıl
Arkadasim bence ne istedigini bilmiyorsun , birini arzuluyorum ama birakip gider beni diyorsun. Hayatimi yasamak istiyorum diyorsun.. Simdi ben sana muthis asik rolu yaparim kendime baglar seninle olurum o kadar cok acik veriyorsun ki sonra da ceker giderim , yani biraz ozguvenin yok belli ki , kizma ama simdi birinle olsam ya kimse evlenmezse benimle kafasindasin , yapma komik duruyo :) bir de yukarida biri demis ki temiz kalmissin , iliskiye girenler kirli mi ulan bre hadsiz ! oh be rahatladim..
Soran+1 yılsen istediğin kadar öyle de türk erkeği ilişkiye girmiş kıza namussuz olarak bakıyor genel düşünce bu istisnalar var tabi
- +1 yıl
Fabrikadan çıkmadılar ya. Aklı selim erkekler de var bu ülkede.
Hala senin derdin ''başkaları ne der'' ise. Sana tavsiyem bir vibratör alıp onunla takılman.
Soran+1 yılbakireyim diyorum vibraor diyor kadın sen le yapıyorsun galiba devam et
- +1 yıl
Simdi turk erkegi karar alsa artik onemsemiyoruz minvalinde velev ki gidip vereceksen hemen durum daha vahim be cicim ;) Soyle diyeyim tatlim bak senin kendine guvenin yok olay bu eger hayata karsi daha dik dursan bunu onemsemezsin emin ol , cok onemsiz ama cok onemlidir bedenin icin sagligin icin , biraz daha guven kendine birak turk erkegni..
Soran+1 yılben kendime güvenmiyorsam kimse güvenmez heralde kendine . herşeyim var allaha şükür manken gibi kızım işim gücüm yerinde . saçmalıyorsun o iş başka kendine güvenle ilgisi yok
- +1 yıl
''Artık dayanamıyorum'' ve ''Bekarete önem vermiyorum'' ardından ''erkekler şöyle böyle''. Kendi kendini tatmin et dedik. Kötü mü ettik? Yardım arayan sensin burda. Benim ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez! İşine gelmiyorsa bana karşı daha da yazmazsın, olur biter.
- +1 yıl
:).
- +1 yıl
al işte buradada haksızsın soran arkadaş..insanlar doğruları söylüyor sana ama sen kabul etmek istemiyorsun..kötü bir deneyim yaşamışsın o deneyimden o insandan yola çıkarak çok yanlış genellemelere varmışsın...
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel olup olmadığını bilmiyoruz, çirkinler verir güzeller vermez diye genelleme yapmak da yanlış olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme öyle yaparım gördüğümü söledim istisnalar olabilir
- +1 yıl
evlenmek zorunda değiliz., boşver belki kısmet değil
yanlış anlamazsan yani kötü bir düşüncem yok inan özelden konuşalım eğer istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılburdan konuş işte
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=i1pGLsXlgiUherşey güzel olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya her yorumda güzelim öyleyim böyleyim sen bu kafayla zor bulursun aradığını yıpratma bu kadar kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama
+1 yılBiraz daha sabret yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılkuyruğa mı geldim nereye geldim bilmiyorum
Sen ne istediğini biliyor musun emin değilim :)
Hem hayatımı yaşamak istiyorum diyorsun hem vermem diyorsun. Mastürbasyona devam o zaman.02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyorum dedim ya malmısın
+1 yılkeşke fotonu koysaydın talip çıkardı sana veya esra erola katıl...
00 Yorumlaseninle tanışmak isteyen birileri vardır mutlaka. Benim arkadaşımda var aynen senin durumunda oda evlenememekten şikayetçi
00 Yorumla
+1 yılSende seni beğenecek ve sadık kalacak birini değerlendir. Tipine, cebine değil yüreğine bak.
07 Yorumla
Soran+1 yıle yok öyle biri benimde beğenmem lazım tek taraflı olmaz
- +1 yıl
O zaman ya harcanacaksın ya da evde kalacaksın gibi görünüyor ama yinede gönlünce kısmet dilekten de geri durmuyorum.
Soran+1 yılniye herkes istemediğinle mi evleniyor alla alal
- +1 yıl
Biolojik takvimin yaklaşmış, fazla kurcalama lüksün yok.
Soran+1 yılsanane
- +1 yıl
Neyse 9.köyden kovulduk. Sana dilediğin gibi bir hayat dilerim.
Soran+1 yılüff kes yaşım geldi diye istemediğim adamla mı evleneyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsex için mi evlenmek isiyorsunuz , evlenemk düzen kurmak için mi ?
212 Yorumla
Soran+1 yılikiside
Cevap sahibi+1 yılişiniz var mı ? nasıl birisiniz bakımlı mı ?
Soran+1 yılmemurum evet bakımlı ve çok güzelim bunun onlarla ilgisi yok kızım
Cevap sahibi+1 yılee biraz gayret bacım :) çevreden gözünüze kesitrin birilerini , arkadaş , aile , tanıdıklar vasıtasıyla muhakkak olur
Soran+1 yılyok ya çevremde sevebilceğim biri yok maalesef . zaten evden işe işten eve . arkadaşlarımda çok yok . hepsi ya evli ya nişanlı . çalıştığım yerde hep bayanlar var . öyle işte
Cevap sahibi+1 yılkısmet işleri işte , kaderde varsa olacak merak etmeyin biraz daha sabır :)
Soran+1 yılbenim kaderimde yok demek ki
Cevap sahibi+1 yılşu anlık yok ileride olabilir , olsun ama hayılrısı olsun evlenip çok pişman olanlar var
Soran+1 yılyok benim olmaz sanmam ben kuruyup gidicem
Cevap sahibi+1 yıldur bakalım i yarın ne olacağı belli değil , nereden biliyorsun ; zamanla biri çıkar kader bu
Soran+1 yıldaha gençken ve güzelken çıkmadıysa şimdi hiç çıkmaz
Cevap sahibi+1 yıl35 yaşında evlenen teyzem var daha ne diyim :)
+1 yılkısmetinde aynı senin gibi bir yerde bekliyor o konuda merak etme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılo zengine yapış...şansını denemekten bir zarar çıkmaz...
11 Yorumla
Soran+1 yılanamm ilk defa yaratıcı bir yorum geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kızda olur öyle şeyler , evlenmeyi bekliyeceksin aramak da sna aklamış
05 Yorumla
Soran+1 yılaramaklada bulunmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılçevrende yok mu ki
Soran+1 yılyok
Cevap sahibi+1 yılcanım azgınlık başına vurmuş , bırak bu düşünceleri evet yaş geçti ama kendini kontrol etmelisin ilride pişman olursun hayat bu , güzel mest. teknikleri var orgazma ulaştıran onları dene diğeri iyi değil pekk..
Soran+1 yılüff saçmalama evlenicem ben
merhaba evlilik olayın ne oldu bende istiyorum senin sorunu bulmak zor oldu inş siteden atılmadın
00 Yorumlakorday@hot anlamışsındır ekle görüşelim tanıdıkdan sonra birbirimizi muradına er:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yildir el surulmemis azgin bir hatun 1 hafta evden cikmam senle :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın ola kı evlenmeden bır hata yapma . pışman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim çevremdede var.bir kız.evleneyimde kim olursa olsun modunda :D işe girsem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla o kadar kaptırmıs ki bir nefeste yazmıs yazıyı :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelsin bu zamana kadar beklemen enteresan
11 Yorumla
Soran+1 yılçirkinler hep kaşar bee sen ne diyorsun güzel kızlar kolay kolay vermez anca evlenince istisnalar vardır tabi ama çirkinler genelde öyle olur dikkat çekmek için oda
birine bakıp çıkıcaktım ben...
00 Yorumla
+1 yılbeni arkadaş olarak ekleyebilirsin.
00 Yorumlabana özelden mesaj at :))
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu
gel çakııyım sende rahatla bende :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılsen ekle her şeyin çaresini buluruz
00 Yorumla mesaj at bakalim senin icin bir seyler yapabilirim
00 YorumlaO kadar zaman beklemişsin sabret biraz daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de yaşamadım. Evliliğe de inancım yok...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzeysel seviş o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ölede istemiyorum
benimle tanışmayı dene
00 YorumlaKadınlarla takıl.
12 Yorumla
Soran+1 yıllezsen benden uzak dur bacım
Oturup kismetini bekliycen ozaman
00 YorumlaGel sohbet edelim bakarsın evleniriz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni seninle sevişmek zorunda bırakma pınar.
04 Yorumla
Soran+1 yılpınar mı ?o kim
- +1 yıl
Aklı sıra Cem Yılmaz esprisi yapıyor :))
Soran+1 yılhee anlamadım ben cem yılmazıda sevmem zaten
Cevap sahibi+1 yılPınar genel bir söylem :) ayrıca Cem Yılmaz'ın esprisi değil :) yaban diye bir karakter var ulennnnnnnn :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılacil bir erkek bulman lazım senin
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılevelencek biri vardır mutlaka
Soran+1 yılyok işte yokkk . evlenmek isteyenler oldu ama onlardanda ben hoşlanmadım
Cevap sahibi+1 yılnapalım
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi nasıl?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasturbasyon yap isteğini azaltır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanalla tatmin olabilirsin bana inan
00 YorumlaEkleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılyamyamlar foraa :D
00 YorumlaBana gel : )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacilen sex yap
00 Yorumla
Devamını Gör(42)