Nefsimle baş edemiyorum, her an canım istiyor, oruçluyken bile aklıma geliyor. Evlenip bir an evvel eşimle ilişki yasamak istiyorum. Mast yapmıyorum uzun zamandır günah olduğu için. Zina da edemem ama artik dayanamıyorum :( bu durumda olan var mı? Kızlar sorun bende mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun istekli olman değil. Zaten isteksiz olsan sorun var demektir dediğim gibi.
İki seçenek var😊 evlenmek en iyi çözüm ama şu an için imkansız. O zaman mast tek çaren. Ama normal mast ile isteği bastırman imkansız. Yani
Sorun yoğun orgamz olamamak kısacası
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beyinden gelen komutla mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mast yapman lazım. Bunun için çok etkili mast yöntemleri var. İstersen sana birini öneririm ama önyargısız beni dinleyeceksin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepimiz öyleyiz ama sabır ediyoruz uçkurumuza sahip oluyoruz. İbadetlerini tam yap spor yap bedenin yorulsun kendine uğraş bul. Eğer evlenme imkanın varsa evlen helal yol var.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ama nasibim karşıma çıkmıyor :( tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılDua etmeye devam et her şeyin zamanı var.
Soran+1 yılHaklisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılharama girmemek için çok zor durumda olduğunda mast yapabilirsin. bu caizdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılYapınca harama bakıyorum asil. İsteğim kısa süreli kesilse de uzun süreli artış gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman acil tarafından evlenmen lazım dediğin gibi.
Soran+1 yılEvet ama yokki kısmet
bu durumdaysan zinadan kaçınmak için mast yapabilirsin tatlım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
63Cevap
+1 yılSizi çok iyi anlıyorum arkadaşım. Aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef ve de sizinle tamamen aynı durumdayız diyebilirim. Sizde hiçbir sorun yok. 20'li yaşlara gelmiş bir kız eğer istek duymuyorsa bir problem vardır. Dinine bağlı olan biri istek duymaz diye bir şey yok. Tam aksine dindar insanlar daha da istekli oluyor kendilerini çok baskıladıkları için. Kendimden biliyorum bu durumu. Siz de bu tezimi destekliyorsunuz. Şeytan bize daha çok musallat oluyor. Gerçekten sabrınıza hayran kaldım. Bu kadar istekli olmanıza rağmen günah olduğu için yapmamak. Helal olsun size. Eşinizle çok mutlu olacağınıza adım gibi eminim. Allah bu yolda yardımcınız olsun...
10 YorumlaEvlilik saçma bir şey. İlişkiye girmek için evlenmek zorunda hissetmen de bulunduğun toplumla ilgili bir dayatma. Ama illa da evlenmeden olmaz diyorsan evlen. Böylece kapın tüm erkeklere açılmış olur. ;)
00 Yorumla
+1 yılevde durma.
parka bahçeye falan çık.
mevlitlere katıl.
mukabelelere falan.
hem günah işlemezsin,
hem de çevrende seni gören abla teyzeler talip olur.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ne diim tam evlenicek kızsın dalga geçmiyorum haramı helali yasaklara uyman hoşuma gitii inş bulursun gönlüne göre birini
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılah be kuzum sorun sen de değil. sen normalsin. bu da bir ihtiyaç, kendini korumayı da bilmişsin sabretmişsin bu yaşına kadar, adayın yok mu? Ve tahmin ediyorum kapalı bir kızsın ki bence bu çok hoş olurdu eğer öyle isen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen senin durumda bakir erkeğim kısacası birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile yaşıyorum kısacası... Ben cinselliğimi kimseye satmam sadece evleneceğim kişiye saklıyorum birgün evlenirsem
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil aslında. Bu durum senin sağlıklı olduğunu da gösteriyor. Ben de aynı durumdayım. Bakirim, zina yapmak istemiyorum. Artık evleneyim diyorum.
00 YorumlaValla benim kız versiyonum işte oruçluyum ama yok istek tavan 😔😔😔 her zama n hemde yapana zina yapmasan istek fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalamiyroum aklım karismasin diye :(
Soran+1 yılHayır
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlılıklerın cogunlugu cınsel ıhtıyacları gıdermek zaten. Kendın gıbıyle evlenırsen ne mutlu sana
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım simdi, kötü mü boyle olmam
Soran+1 yılPeki anladım
+1 yılYağ Pompası Karteri Tokatlamaktan, Yumruklama Moduna Geçti Demek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senin gibiyim 30 yaşındayım artık dayanmaıyorum meslegim var işim gücüm evim ama kız yok , evlenelim biz :) kaç yaşındasın
bide masttı her gün yapıyomusun?03 Yorumla
Soran+1 yılEv araba değil aradığım
Cevap sahibi+1 yılanlatmak istedigim maddi olarak hzırım evlilige , erkkete askerlik ve para önemli evlenmekte
ama bende aşırı derecede azgınım istekliyim sen kaç yaşındasın okdun mu ev kızımısın
Soran+1 yılYa bir git ya
+1 yılBu durumdaysan eğer mastürbasyon günah değil. Öyle değil mi @şekeykız?:)
012 Yorumla
Soran+1 yılYapınca daha çok istiyorum o yüzden yapmama kararı aldim
- +1 yıl
O zaman tam bir rahatlama olmuyo sende
Soran+1 yılOluyo ama uzun vadede isteğim daha çok artıyo hel mast yapasım geliyo
- +1 yıl
Gencliktendir
- +1 yıl
@şekeykız tamam araştır sonra geri dönüp bana hak ver:) bu arada geri dönüş yapmadin bana
- +1 yıl
Yine yazamıyorum
- +1 yıl
@şekeykız Yine bir ilmihal karıştırdın sanırım :D
- +1 yıl
@şekeykız Açlıktan mı, mesaj neden atamıyorum sana, mesaj at diyen hemcinslerimden olmak istemiyorum ama zorluyosun beni buna :(
Soran+1 yıl@şekeykız ilmihâl bilgilerim var canım zinaya düşecek kadar kötü durumda değilim
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet evlen artık. yoksa bütün mahalleyi yakacaksın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEheehe
+1 yılHep böyle bir eşim olsun isterim iliğimi kemiğimi kurutsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun sende değil insanın senin gibi istekli eşi olacak ilk gece yatırcak yatağa daha girmeden orayı emecek duracak şerbet akar ordan
04 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin
Cevap sahibi+1 yılneden ya oral sevmiyor musun
Soran+1 yılSanane lan güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüsün dedin ya ben seni kastetmedim ki neden üzerine alındın üzerine mi alındın ben öyle anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince de tirt eşinize oral yok , anal , yok 79 olmaz , doggy sevm3zsiniz , şurada yapalım asla olmaz , sunu yapalım kesinlikle olmaz :) umarım evl3nince de istekli olursun
08 Yorumla
Soran+1 yılHepsini de yaparım anal hariç.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hadi bakalım ama. hayal kırıklığı maalesef :(
Soran+1 yılDusuncelerimi bilmiyosun bence sus.
Cevap sahibi+1 yılYo yanlış anlama senin gibi diyenleri çok. gördüm de ben :) gerçeğe gelince tirt oluyorlar akrep burcuyum ben benim fantezimi yapacak kadın yok b3nce senin burcun nedir?
Soran+1 yılBenim fantezilerimi duysan aklın hayalin durur ve emin ol akreple uyumlu bir burcum. Bunları bil yeter
Cevap sahibi+1 yılWuuuwwww merak etmedim değil seni simdi ;) güçlerimizi birleştirelim ;)
Soran+1 yılLütfen git sinirimi bozma
Cevap sahibi+1 yılSende git mast yapmaya devam et ;) iliskii kadar zevk verecek metodlar verecektim neyse eline kuvvet :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor durum Allah yardım etsin ama bul bir koca evlen bence iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun :( yokki adam gibi bir aday
Dayan bunun ocon hemen evlenirsen acele edersen mutsuz olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff be eşim olsan yataktan çıkarmazdım üstünden inmezdim
04 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin
Cevap sahibi+1 yılSen evde kalırsın :D
Soran+1 yılKalmam ama helalim olmayan biri benle ilgili boyle düşününce kizdim
Cevap sahibi+1 yılBende eşim olsan dedim gel şimdi çatır çutur seni şaapıyım demedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast iyidir yine hic yoktan kotu bir sey yapmani engeller
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok günaha itiyor
Cevap sahibi+1 yılSen de haklisin Allah yardimcin olsun
Cinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. Normalsin..
Etrafına biraz alıcı gözle bak..03 Yorumla
Soran+1 yılAlacak adam yok hepsi tirt
Soran+1 yılİstediğim ahlâki dinî değerler mevcut değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben senden beter durumdayım. beni görmüş olsan haline şükrederdin
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardim etsin
Cevap sahibi+1 yılamin. inş. en iysi evlenmek ama olmayınca olmuyor işte
Sende evlen o zaman :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKoca istiyom gel beni al
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ee evlen o zaman niye evlenmiyorsun yahu :)
09 Yorumla
Soran+1 yılYok ki aday
Soran+1 yılBenim beğeneceğim insanlar çıkmıyo karsima
Soran+1 yılÖğrenciyim sanırım ondan bulamiyom
Soran+1 yılNefsim normal mi peki
Soran+1 yılHimm anladım
+1 yılYasin kac? Hangi sehirdesin?
08 Yorumla
Soran+1 yılUzayliyim
- +1 yıl
Cidden evlenme teklifi edicm duzgun aile cocuguyum ailem duzgun bulgaristan gocmeniiiz sen bir dusun
Soran+1 yılYa bu niyetle biriyle tanışmak doğru mu ya
Soran+1 yılGidin lütfen.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz gercekten ben teklifimi sundum , ayni sehirde olsaydikda ailemle tsnistirirdim sizi kafalarimiz uyustuktan sonra ama istemiyorsaniz sizin karariniz
Soran+1 yılYa hu olmaz
- +1 yıl
Tesekkurler iyi birisiniz umarim cikar karsiniza biri
Soran+1 yılSagolun
+1 yılevlenmek için engelin var mı
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenince ne olacak 3-4 aydan sonra monotonluk
00 Yorumla
+1 yılNe tesadüf bende evlenmek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGel evlenek minnoş 😅
- +1 yıl
Çeyizini hazırla geliyorum :)
+1 yılGel evlenelim o halde. evim arabam işim var.
04 Yorumla
Soran+1 yılEve arabaya baksam çoktan evlenmiştim.
- +1 yıl
Boyut mu önemli. ne istediğini söyle de bilelim
Soran+1 yılNamaz
- +1 yıl
Ha işte başta söyleyeceksin bunu. yoksa herkes farklı birtarafa çeker. inancliyim ama cuma lar dışında pek namaz kılmıyorum. olmadı yine...
+1 yıl:) hepimiz ayniyiz :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ayni hayatta :Dd
- +1 yıl
Haklisin :) sadece evlilik cozum degil bu duyguya ben yasadigim. icin daha bir farkli istekte oluyor insan
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Bir cok kez yasayinca daha iyi istegin oluyor
+1 yılYaş kaç evlencen daha bir 25 i geç öyle evlen.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evliliği geciktirmeyi düşünmüyorum.
+1 yılNe yapmalıyım diyorsun çok basit evlen işte
01 Yorumla
Soran+1 yılAdaylar hayırsız kardeş
+1 yılAnnene söyle durumu artık evlenmek istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılEşeğin üstüne binip drift çek :D
10 Yorumlaevlenmelisin bence :Dasdadsadsadasdasd
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
ah gençlik :D istek sıfırlandı be ebnde
00 Yorumla
+1 yılSen dokunma ben hallederim canim :D
00 Yorumla
+1 yılsorun sende değil, herşey normal
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
çok eminim
Sanırım ara sıra mast. Yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri bize denk gelmez ki
00 Yorumla
+1 yılevlensek hepimiz rahatlarız
00 YorumlaBizim serdarı ayarlim sana 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıl:) sorun kimsede degil sıkıntı genel olarka var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bende bu durumdaym malesef 😥😞😞😔
30 Yorumlaesra erola çık
01 Yorumla
Soran+1 yılBana bir koca bul diye müge anliya çıksam daha iyi bence. Nasibimi arar ip uçlarından
mast günah değil ki niye yapmıyorsun ihtiyaç o
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlen senin gibi temizler de var helal olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTemizim ama dayanamıyorum :( adaylar iyi diğil
Cevap sahibi+1 yılcikar
Cevap sahibi+1 yılmerak etme kizin alicisi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bunun için evlenilmez
08 Yorumla
Soran+1 yılDinen erken evlilik istiyordum zaten, nefsim de kabarınca tarz gibi bir şey oldu
Cevap sahibi+1 yılAklı selim bir kıza benziyosun sırf libidon için yapma bunu elinle idare et şimdilik herkes aynı dertten mussarip
Soran+1 yılMast da günah yapamam
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeye düşünecek kadar istekli hale gelirsen günah değil bunu da bil
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmek kotu değil ki
Cevap sahibi+1 yılKötü demedim zaten. Ama sırf bu hırmonların yüzünden istiyosan belli ki çok azmışsın. Zina yapacağına elini tercih et sadece mekruh
Soran+1 yılHaklisiniz
Cevap sahibi+1 yılİçin ferah olsun kendini kötü hissetme en yakın arkadaşların akrabaların bu sitedekiler çoğu mast yapıyor
+1 yılBul birini bas nikahı doğru gerdeğe :)
00 YorumlaBekliyorum gün alalım 😇
00 Yorumla
+1 yıltroll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTez zamanda evlenmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet..
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
evlen kurtul..
04 Yorumla
Soran+1 yılAh keske kolay olsa
Soran+1 yılMast günah. Teşekkür ederim
+1 yılhayırlısı...
00 YorumlaGencsin daha..
01 Yorumla
Soran+1 yılGençken evlilik daha büyük sevap hemde nefsim zorluyor
+1 yılKaç evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılAdayları begenmiyom ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşalım, tanışalım istersen.
00 Yorumla
+1 yılGel yanıma
02 Yorumla- +1 yıl
Yanda gelme
- +1 yıl
Gelme ya
Cinsellik konusunda 478 cevap paylaştı. Evlenen ozmannn
00 Yorumla:D Git evlen koş
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz