Hamileyim.. akşam çok güzel bir sofra hazırlayıp, onun için aldığım kıyafetlerimi giydim. Bütün bakımımı yapıp, kendimi güzel sandığım bir şekilde sofrayı kurup beklemeye başladım. Eşim geldi. Göz ucu ile bakıp sofraya oturdu en ufak güzel bir Söz bile söylemedi. Yemeğini yiyip odaya gitti yanına gittim hamilelik sürecimden dolayi ilişkiye giremiyoruz ama yine de onu mutlu etmek istedim... Pantolonuna uzandigim an omzumdan tutup beni geriye çekti... benı red etti başka biri var biliyorum olmazsa beni istememezlik yapmazdi :( :( gururum incindi ağladım sızladım bir de beni görünce "aşkım neyin var niye ağlıyorsun" dedi hamileymişim çocuğunu taşıyormuşum cinsel anlamda beni düşünemiyormuş yalan söylüyor biliyorum şu ana kadar susmadim ağlıyorum kendimi odaya kapattım ağlamam dinmiyor.. ne yapabilirim bana akıl verin
Cevabın nedir?
+1 yılAblacım ağlamayın, kendinizi üzmeyin kesinlikle. Çocuğunuzun hayatını mahvediyorsunuz. Anne karnındaki çocuk, annenin stresini sıkıntısını hissediyor ve gerçekten çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Aman diyim kesinlikle kötü düşünmeyin.
Aldatma konusuna gelince de, bu kadar peşin hükümlü olmayın. Zannın bir çoğundan sakının ayeti işte bunu söylüyor. Bilmediğin görmediğin konularda kötü düşünme kocanında günahını alma. Şu dünyanın kahrını erkekler çekiyor, bir kadın ise bir erkeğin kahrını çekemiyor. Ailen var çocuğun var. Kötü düşüncelerle aileni mahvediyorsun. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama iş olabilir başka bir şey olabilir. Sana söylemek istemeyebilir ki hamilesin kötü bir şey varsa söylememesi çok normal. Neden her zaman aldatmadan başka bir şey aklınıza gelmiyor?13 Yorumla
Soran+1 yılKadınlık gururundan haberin var mı senin
- +1 yıl
Gururunla bin yaşa. Ne diyim başka? Eşin belki seni üzmemek için söylemiyor içine atıyor, sende adamı daha beter ediyorsun. Ne yapıyorsan yap iyilik yapmaya çalışanda kabahat. Yani BENDE...
Soran+1 yılYok abi teşekkür ederim yanlış anladın
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Kocan koca bir aptal
anladığım kadarı ile kulakdan dolma pek çok batıl inanca sahip cinsel konuda bilgisiz ve bu konuda kapalı biri
senin duygularını düşünmeyen cahilin teki
Senden başka biri olduğunu düşünmüyorum ama o hamile ile cinsel birlikteliğin çocuğa zararı olur hurafesine inanıyır bilinç altıda senden uzak durmasını sağlıyor aslında piskolojik bir bozukluk.
Bu durumda senin kendini üzmemen lazım o hasta bir adam ve sen de onu bakmakla görevlisin.
Cinsel ihtiyacını kendi kendine karşıla bu durumda iken rahatla10 Yorumla
adam sana dokunmuyor diye başkalarına dokunduğunu nerden cıkardın güzelim hamileliğin verdiği bir takım psikolojik sorun seninkisi hormonlarına yenik düşme seni sevip istemese neden cocuk yapsınki senden... hamilelikte doktor aksini söylemediği sürece cinsel ilişki yaşayabileceğinizi bilmiyormu gerçi bilsede bazıları duyarlı olabiliyor duygusal erkekler bebekleri uğruna kendi zevklerini ört bas edebiliyorlar ikinizinde anlayışlı olması gereken bir dönemdesiniz birbirinizi yıpratıp cocuğa zarar vermeyin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım bu güzel yorum için
+1 yılBazı erkekler hamileyken sana o gözle bakamıyor haklı olabilir hemen küçük bir araştırma yapıp dönüyorum
36 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Araştırdım. Yabancı kaynaklardan bakıyorum bu arada be senin durumunda olan yüzlerce kadın var ve kocalarının sırf hamile oldukları için onları reddettiklerini söylüyor. Bunu seni artık kutsal bir anne olarak gördükleri için, çocuğuna zarar verme korkusu oldukları için ve çocukla da seks yapıyormuş hissi verdiği için istemiyorlar evet. Yani seninle ve görünüşünle alakası yok belki de senin seksi düşünmen ona garip geliyordur çünkü sen artık bir ANASIN ve o da BABA. bu kadar çok üzerine gitmemeni tavsiye ederim ve seni aldattığını asla düşünme. Bence idare et HA edemem diyorsan o Zaman al karşına ve seksin bebeğe zarar vermeyeceğinden bahset ayrıca seksin sadeve birleşmeden ibaret olmadığını da söyle okşamak yalamak vb de tatmin edebilir ama dediğim gibi o sana şu an sadece saf duygularıyla yaklaşıyor ve senin durumunda olan yüzlerce kadın var
Soran+1 yılBu güzel görüşün içimë az da olsa su serptiğini söyleyebilirim. Çok teşekkür ederim belki aramızda mesafeler var ama desteğini hissettim sanki yakın arkadaşız ve bana bunları anlatıyor muşsun gibi. Duygulandım.
- +1 yıl
Rica ederim canım benim şu an zaten çok duygusal bir dönemdesin normal böyle şeyler : ) ilerde gülerek hatırlayacağınız bu tatlı anıları mahvetmeyin ve sarılıp uyuyun ta ki yeni misafiriniz gelene kadar : )
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
80Cevap
Eşin çok kaba davranmış, daha kibar olabilirdi ve olmalıydı ama bu onun seni aldattığı anlamına gelmez. Çok hassas bir dönemdesin canım bu nedenlede daha alınganlık yapıyorsun ve bazı erkekler gerçekten hamile kadınla beraber olamaz, zira onu anne olarak görür ve çok değer verir, sanada izah etmiş sebebini, kendinide eşinide üzme, güzel, eğlenceli ve yorucu günler sizleri bekliyor ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılSağol arkadaşım
Soran+1 yılTeşekkürler. Hayırlısı ile size de nasip olsun çok güzel bir duygu ☺☺
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Bu aptalı nerden buldun? bu"öküzü" diyecektim demiyorum.
seks olmasa bile;Sarılırsın, saçlarını okşasın tarasın, yüzünü, ellerini, avcunun içini öpsün. güzel sözler söylesin. Gözlerinin içine baksın, gözlerini öpsün. Göğüslerini öpsün. Seni soysun, giydirsin. Boynunu öpsün, koklasın.
Ayaklarını yıkasın, okşasın. Değilmi?11 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hamile olman, çocuğunu düşündüğü için onun seks istememesi onun öküz olacağı hakkını vermez. Adam gibi çeker seni karşına "Aşkım ben bu sebepten ötürü seks yapmak istemiyorum" diye insanca, kibarca, kırıp dökmeden söylemek varken böyle davranması saçma.
Seks yapmayabilir, tam bir birleşme olmayabilir... Ama enazından küçük ve masum dokunuşlarla da birbirinizi cinsel anlamda doyurabilirsiniz30 Yorumla Zaten biz kadınları en çok hamilelik dönemlerinde aldatıyoruz. Çünkü Cinsel manada yanımıza gelmiyorlar ve hiçbir şekilde tatmin etmiyorlar bizi. Tamam belki çocuk doğacak kutsal şey olurken seks mi düşünüyor diyeceksiniz ama birkaç ay ilişkiye girmeden durmak çok zor. Sen eşine tekrar yanaşmaya çalış içine girmese bile başka yollar ile onu tatmin et sana yaklaşır muhakkak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kadın dokunmuyor diyor siz s... kmekk diyorsunuz yuh ya. Kadın diyor yanına gittim itti falan. Istıyor kü sevişme romantizm. Siz ancak sokmak bilirsiniz. Yuh
44 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan biri Sağol can parem
- +1 yıl
ya sen sus, adam belki dolu tutamicak kendini
Cevap sahibi+1 yılNe demek canımm 😄umarım her şey daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yıl@İgori_Yagami Evet olabilir zaten ama bayan başka şey anlatıyor elbette eşinin de haklı sebepleri vardir ki kesinlikle ondandir ama bayanlar duygusallalasıyor o dönemde Braz da onun etkisi var yoksa ilgi manasında eşi daha da bağlanır bence doğumdan sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılcahillik işte yorumlara bakılırsa yaygın baya bu eğitimsizlik ve gerikafalılık, mal herifler çocuğa mı soksun diyor, zaten bu mallıkla aldatmak için bahane arıyorlar... internete giriyorsunuz bari az google kullanın okuyun öğrenin...
kadın o kadar zahmet çekiyor, beyler kadından kaçıyor.. hamile eşlerine yaklaşamayacak kadar dar kafalılar20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce bunu konuşmuşmuydunuz.. hamilelik süresince cinsel yakınlaşmaları istememesi konusunda sana telkinlerde bulundu mu...
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır abi
- +1 yıl
bunu sana önceden söylemediyse ya da aranızda daha önceden bir tartışmada yoksa... kendini bu kadar soğutması anlamsız normalde erkekler daha ılımlı mutlu olurlar.. sana gösterdiğide tavırda hoş değil... bence karşılıklı konuşmalısın onunla belki özel problemi vardır canı başka bir şeye sıkılmıştır..
Soran+1 yılOlabilir Sağol abi
- +1 yıl
rica ederim.. umarım her şey olumlu olur..
+1 yılhamilesin daha hassassın bu olay sana olanından 5 kat daha ağır gelmiş durumumdan dolayı adam tertemiz insan seni anne kendisini baba olmasını sağlamış
48 Yorumla
Soran+1 yılİnş öyledir
- +1 yıl
biznillah öyledir
Soran+1 yılSağol canım abim
- +1 yıl
abim mi
Soran+1 yılEvet abi
- +1 yıl
nasıl ya benden küçük müsün? MaşAllah genç anne Rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin ve o güzel insan eşin hakkında efam etme o bir pışanta sen şu an 2 pırlanta :) hadi hayırlı geceler güzel aile
Soran+1 yılSağ ol abi Rabbim Her isteyene nasip etsin
- +1 yıl
Biznillah Amin
Hamilelik döneminde bayanlar biraz daha duygusal olurlar. Bir erkeğin bu durumu daha ciddiye alması gerekir.
Eşiniz sizi aldatıyor mu aldatmıyor mu onu en iyi siz bilirsiniz biz birşey diyemeyiz bu konuda.
Gerçekten aldatıyorsa sorun, aldatmıyorsa vebalîne girmiş olursunuz.
Iyi düşünün, evham yapmayın.
şimdiden geçmiş olsun.10 Yorumlabelkıde gerçekten senı bebeğinı düşünüyor neden hemen böyle kötu düşünüyorsun kı :(
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin?
+1 yılNasıl biri olduğu kanısına vardın üzülme ne zamandır seks olmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yıl6. Aydan beri yatak yasak
- +1 yıl
Yasak deyince yatağımı ayırdınız siz birleşme yasak açık açık konuşturma şimdi :)
Soran+1 yılYok canım doktor yasakladı ilişkiye girmeyin dedi aynı yatakta yatıyoruz yoksa 😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTipik Türk kadini tiribi adam seni düsünüyor bide 8 aylik hamilesin ne yapmasini bekliyorsun.
senin hormonlar tavan yapmis sakin ol biraz bazi erkekler hamilelik döneminde eslerine yaklasmak istemez gayet normal.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAliyorum demissin mektubunda göz yasi izi göremedim :) :) :)
Soran+1 yılBen hep ağlarım :( :(
Cevap sahibi+1 yılAglama Aglama 1 ay daha sabret hersey daha güzel olacak.
+1 yılAldatmıyordur. Hemen kötü düşünme. Cidden çocuğu düşünüyordur. Kendine hakim olamamaktan korkuyordur. İltifat etmediyse de unutmuştur. Yorgundur... İyi düşün biraz ya...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım yaa adi herif bana öyle yapıcak karım var yaa bu arada hamiyleken ilişkiye girenler var diye biliyorum çokmu ilerledi son haftalardamısın
12 Yorumla
Soran+1 yılSekiz aylık.
Cevap sahibi+1 yılSen ne güzel onu düşünmüşsün nasıl yapar böyle bırak seni mutlu etmeye çalışsın gülün eğlenin dimi
ne yapsak yaranamiyoruz arkadaş. adam sana saygi duyuyor ışte.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumlarda aldatmadan ziyade, erkekler biraz soğuyabilir. Hamilelikte erkekler eşini anneleri gibi görebiliyor. Buda böyle sonuçlar doğuruyor. Bunu çok kafana takma. Çoğu erkekte olur bu. Sana tavsiyem doğumdan sonra ona unutamayacağı bir gece yaşat. Birde epeyi zaman birlikte olmadığınız için ilk olacakmış gibi heyecanlanırsınız :) Üzülmemelisin.
10 Yorumla
+1 yılşu an saçmalıyorsun neden eşine bu kadar güvenmiyorsan terketmiyorsun veya annenin evine gitmiyorsun. Daha kolay değilmi?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birincisi eşin dinine düşkün birisi mi? İkincisi kaç aylık hamilesin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşkün. Sekiz aylık
- +1 yıl
8. Ay en tehlikeli dönemdir bende olsam bende dokunmazdım ayrıca dinimizde hamile kadınla ilişkiye girilmiyor dinine düşkünse sebep sadece bunlar ayrıca eşin seni seviyor ve zarar görmeni istemiyor sen onun eşisin ve yavrusunun annesisin başka bşr kadın da yok bunu aklından çıkar olur mu 😉
+1 yılSen sadece cocuguna odaklan ya dert ettigin seye bak hamilesin hamile hamileyken bile baska seyler mi dusunceksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılhamilellik süresince bu tür olumsuz düşüncelere dalman normaldir, emin ol başka birisi yok, hamilelik döneminde erkek öyle bir şey yapmaz, sadece stres ve depresyon bu sırada herkeste var eşini boğma sakın
10 Yorumla
+1 yılHamilelik döneminde olduğun için bu piskolojidesin şüphelerin vs. ama adam demekki hamilelik dönemiden istemiyor onuda anlayışla karşıla ve elinde delil kanıt yoksa boşa şüphelenip aranıza mesafe koymayın.
10 YorumlaNerden biliyorsun başka birisi olduğunu git konuş güzelce sevişmek istediğini söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor:( :( beni istemiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide yoktur oyle bisey sen hamilesin hormonlarndan dolayi boyle oluyodur oda seni dusunuyo ama. bide su var slfrayads hic bisey demems hic bisey olmazz bir sevisme yasasaydinz bilemedm 😕
20 Yorumla
+1 yılBence sacmaliyorsun. Birkac birsey var soyleyebilecegim ama buraya yazamam canim.
20 YorumlaAdam haklı, hamile kadın. Karnı burnunda. Ben de reddederdim
20 Yorumla
+1 yılMallığı bırak, adam düşüncesinde gayet haklı ama illa zevke gelmek istiyorsan ve altı ayını geçmemişsen olabilir tabi ama bunu uygun bir dille eşinle konuşacaksın bizimle degil. Sığır.
04 Yorumla
Soran+1 yılKalp kırmak zorunda değilsin ben sığır değilim
- +1 yıl
Şok etkisi yapsın bir an evvel kendine gel diye söyledim.
Soran+1 yılAma beni üzdün
- +1 yıl
Oy canum canum gıyamam ben sağa, virgülden önceki cümle tamamen şakaydı. Sana güçlü ol kendine gel mantıklı ol mesajı veriyoruz burada. Tamam anladık hamilesin duygusallığın tavan yapmış ama hormonlarının kontrolu senin elinde. Öyle ota bokka üzülürsen karnındaki çocuğun sağlığını tehliyekeye atarsın şu hayatta bir ölüme çare yok sen sevişmenin derdine düşmüşsün korkma onun da çaresi bulunur. En kötü ihtimalle koca yalar yıkar parmaklar bir şekilde seni tatmin eder.
Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Ya arkadaş siz bayanllar nerde odun varsa gidip buluyonuz bu nasıl bir iştir bir kadın reddedilirmi yapıyosa öyle bişey cezasını er ya da geç bulur sen rahatlamak istiyosan azda olsa çılgınlık yap kafanı dağıt
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen beni anlatmissin. Esim hamile ve ayni seyleri bana soyledi. Psikolojik bir sey. Erkek kisi cocuga zarar gelecek sandgndan iliski istemiyor. Kadinlar da duygusal yogunluktan oturu aldatoyor saniyor
10 Yorumlahamilelik tripleri başlamış sizde. hassas bir dönem, ota kuka mazeret üretilir. geçer sıkıntı yok.
10 Yorumlazor ya..
yani kocanı tanımadan hiç bir şey diyemem ama hamile bir kadına o gözle bakamam bende.10 Yorumla
+1 yılHanzoluk etmiş. Ama aldattigini düşünme bilakis aldatan erkek dikkat cekmemek icin daha bir ikgi gosterir bence
22 Yorumla- +1 yıl
Isin uzmani konustu. Tespitin krali😉
- +1 yıl
@BokatasatmasıcraR hahah kendimden biliyorum aldattigimda öyle yapıyorum 😛😛😛
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlama üzülme öncelikle bebeğini düşün
Eşine gelince ne zamandır böyle ve kaç aylık hamilesin birlikte terapisti gidin
Eğer başka biri yoksa23 Yorumla
Soran+1 yılKarnım büyümeye basladığindan beri sekiz aylık :(
Cevap sahibi+1 yılE başkası yok ise eğer normaldir erkekler bunu yapar benimkine aynı davranırdı doğumdan sonra düzeldi
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılnasıl erkek la o :D
siz de abartmışınız ama hormonal sanırım10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç aylık hamilesin peki bende evliyim ama bizde sorun yok
12 Yorumla
Soran+1 yılSekiz aylık
Cevap sahibi+1 yılTamam bişey olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. eğer güvenmiyosan adama gizlice takip et veya ettir bakalım ne haltlar yiyomus sen de bosuna ağlayıp sızlamamış olursun hem
10 YorumlaSaçmalama ya, adam çocuğunu taşıdığın için ona zqrar vermek istemiyor. Seni kutsal görüyor şu an. Hemen de aldatıyor diyin bu kadar güvensizsen yapmasaydınız çocuğu.
10 Yorumla
+1 yılAlakasi yok hormonlarindan dolayi abartmissin adam belli ki bilgisiz bu konuda zarar verebileceğini düşünüyor ağlayıp kendini odaya kapatip üzme adami da
10 YorumlaSenin hamilelikten hormonların coşmuş ondan takma düzelir bunlar
10 Yorumla
+1 yılŞu an çok duygusalsın ve lütfen öyle düşünme. Bir erkek için çok hassas bir durum.
10 Yorumla
+1 yılOy oy kıyamam... bunlar evliliğin tadı tuzu yahu abartma bu kadar.
11 Yorumla- +1 yıl
Barıştınız mı
+1 yılItmesi falan kötü olmuş. Ama hemen kötü düşünme derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok daha uygun bir şekilde reddedebilirdi. Mesela seni çeker ve sarılırdı, öperdi, koklardı ama uzaklaştırmayı seçmiş. Tabi bunu yaşayan kişi olarak en iyi kararı yine sen vereceksin
10 Yorumla
+1 yılhayvanat bahçesinden alarak mı evleniyorsunuz bu dallamalarla?
30 Yorumlaben de bir erkek olarak tam senin olduğun durumdayım.. konuşacak dertleşek insan arıyorum.. :( :( :(
11 Yorumlaoturun bır konusun sonra doktora gıdıp cınsellık konusunda neler yapabılcegıınız konusun ıkınızınde ıcınde uhde kalmasın
10 Yorumla
+1 yılAdam seni düşünüyor ne yapsın çocuğa mı soksun tövbe estf.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir anneye böyle denmez
- +1 yıl
Anneysen kocam beni mikmedi diye efkarlanmak yerine çocuğa ne yapsam daha güzel olur diye düşün.
Soran+1 yılBen öyle düşünmedim ki niye böyle yazdın sadece benimle ilgilensin istedim
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Ya böyle bişi olmaz sana çok üzüldüm halbu ki senin gibi eşi olduğu için çok şanslı
20 YorumlaKesin biri bar tbiki en azından sarılıp öpüp güzel laf söyleyebilirdi
10 YorumlaHamilelik yeni ise kocan çok evham yapıyor demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldoyuruyordur kendini bizimkide hamilelikkj geçirdi 9. aya kadar ilişki oldu ama asla eşimi geri çevirmedim hiçbir zaman aldatsam bile çevirmem
10 Yorumla
+1 yılgerçekten seni ve bebeğinizi düşünüyodur belki de neden hemen aldatıyo diye düşünüyosun
10 Yorumla
+1 yılSenin sorunun çok kıskançsın düşünmeye devam edersen iyi olmaz rahatlat kendini
10 YorumlaBaşkasının olduğunu nerden biliyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılBana dokunmuyor
Soran+1 yılİlk çocuk
neden cinsellik yok peki hamileleikte sıkıntı ney acaba
10 Yorumla
+1 yılhamileliğin kaçında ayındasın
24 Yorumla
Soran+1 yılSekiz aylık
- +1 yıl
hayatım aslında seninde bu durumda ilişkiye girmemen gerekiyor
hassas konumdasın doğaldır alınman
Soran+1 yılHiç sorma en ufak şeye bile alınmaya başladım
- +1 yıl
tahmin ediyorum canım
bende evliyim bazen düşünüyorum bazı şeyleri ama
sen daha hassas konumdasın
açıkcası bazı şeyleri konuşmak isterim müsaitsen
Biriz abartılı değil mi geri çekmiş diye ağlaman mı lazım
10 Yorumla
+1 yılküüliyen yalan o işini bitirmiş sanada takacak pil kalmayınca bahaneler hazır konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlis dusunuyosun ya hamilelikten bence bosuna uzup yipratiyosun hamilesin kutuntu yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmal adam aldatıyorsa niye çocuk yapıyor ki bence yoktur öyle bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerefini irzini irkini s i k i m onun ben p i c oglu p i c
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem