Kizlar ve erkekler her iki cinse de sorum bu ben cok zevk aliyorum ya siz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadın anal seksten zevk alıyorsa ya transeksüeldir ya da partnerini memnun etmek için zevk almış gibi yapıyordur. bütün doktorlar jinekologlar söylüyor. kendim de tıp 3. sınıf öğrencisiyim. kadınların anüsünde zevk almalarını sağlayan sinir yoktur ha, okşarsın, sıkarsın, kalçasına tokat atarsın bu kadını cesaretlendirir azdırır belki ama o bölgeden cinsel anlamda onu organzma sürükleyecek bir zevk elde edemezsin. bu dediğiniz anca erkeklerde vardır. sadece erkeklerde anüse bağlı bir organzım olur o da şu şekilde olur prostatı uyararak. hayalar ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli. Haya altına yapılan basınç, olgunlaşmak için epididimis kanallarına geçmeyi bekleyen spermlere de etkide bulunur. burası da erkekteki cinsellikte doruk noktasıdır gayler seks yaparken buraya baskı uygular. toplumumuzdaki hetero erkekler homofobik oldukları için bunu seks esnasında kullanmazlar. bu anlattığım durum kadınlarda olmaz kadınları zevkten çıldırtmak istiyorsanız vajina, klitoris, meme... ama dediğim gibi anal seks yok. yapılırsa ne olur kadın acı çeker alıştıktan sonra acısı azalır ama kalçaya atılan şaplak etkisi yaratır kadını azdırır ama zevk vermez. erkek kadına neden anal seks yapmak ister nedeni gayet basit kadın o pozisyonda tam teslim olur erkek tam hakim olur. anüs kası sıkıdır. (zamanla gevşeme yapar ve kişi dışkı tutamaz) tamamen erkeğin egosunu tatmin eder. dinsel kısmına girmiyorum o kişinin inancına kalmış.
27 Yorumla- +1 yıl
Ya kızım var mı sizde doktorlar diyormuş gülüyorum size vallahi doktor ne bilecek bizi ben alıyorum zevk çok hemde erkeği memnun etmek icinmis lafa gel gukuyorum size buraya cikmis ukalalik yapiyorsunuz zevk alan kizda var almayinida
Cevap sahibi+1 yıl@Ashabihatun iyi hastalığın olunca da kendin tedavini et asabi hatuncuğum doktor ne bilir çünkü. senin doktor ne bilir dediğin insanlar bir sürü bilim adamının makalelerinden hareket ediyorlar o makalelerde belli anketlerle ya da araştırmalarla oluyor deneylerle oluyor. ve bu deneyler bizim ülkemizdeki yalancı insanlarla değil avrupada özgürce düşüncelerini söyleyenlerle yapılıyor.
- +1 yıl
Sacma bana gore nereden bilecek onlar zevki sacma
Cevap sahibi+1 yıl@Ashabihatun hee tamam saçma bilir kişi olarak yazdım işte kendinizi kandırmayın.
- +1 yıl
Niye kendimi kandirayim ben var mi sende
Cevap sahibi+1 yıl@Ashabihatun yorum yok.
- +1 yıl
analdan zevk alınmıyorsa neden tıpçıların çoğu anal yapıyor? Bunu sallamadım tanıdığım çoğk hemşire ve doktor anal delisiydi. Ayrıcaaa kadınların anüsünde sinir yok diyen sen s. git okuma o okulu. Herkesin anüsünde milyonlarca sinir vardır yoksa dışkımızın geldiğini anlayamayız. Zevk veren boşalmayı sağlayanda o sinirlerdir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk ne kalime deliriyorum analı da seviyorum ve ölene kadarda bırakmayacağım
834 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff nereden biliyorsun troll olduğunu sen zevk almıyorsun diye bizimde mi almamamız lazım akla gel ya saçma yorumlarını kendine sakla
- +1 yıl
Kıskanç bu elif ya herkese saldırmış 😂😂
Soran+1 yılBenimki de delirdi anal yaparken
Cevap sahibi+1 yılAnal zevk vermez mi ya
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff ya sen kıskanç mısın sen zevk almıyorsun diye ya git isine
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff doktorlar diyormuş ya saçmalama doktor ne bilecek bizi aklında sorun var bence :)
Cevap sahibi+1 yılBEN ZEVK ALIYORUM HEMDE ÇOK BATAN NEYSE SANA
- +1 yıl
@Elifelff seni kimse dellmez elif 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff beni kimse zorla yapamaz valla var sende
Cevap sahibi+1 yıl@emekliastegmen ya kıskanc bu
- +1 yıl
Kaç kere yaptın kız :) şimdi boşver elifi o yanio belli
- +1 yıl
Elifi geç bana gel sen :)
Cevap sahibi+1 yıl@emekliastegmen 10 gecik yaptım
- +1 yıl
Bence vajinadan daha zevkli oralla kapışır :)
- +1 yıl
bide geç yazmalar olmasa :)
Cevap sahibi+1 yıl@emekliastegmen her ikiside zevkli bana gore
- +1 yıl
Gelsene özele bir :)
Cevap sahibi+1 yıl@emekliastegmen niye
- +1 yıl
Sen gelsene biiiii
Cevap sahibi+1 yıl@emekliastegmen seninle kinusmutuk zaten bakalim hatairlayacak misin
Cevap sahibi+1 yılHatirlayacak misin
- +1 yıl
Artık bir gelsende ordan konussak olmaz mi
- +1 yıl
Heeyy artık ama ya
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff o rezil sensin kimsin ki böyle konusuyorsun aldigimiz zevkide sana soracagiz sanki hadi bas git
- +1 yıl
Kuzum beklicek miyim daha
Cevap sahibi+1 yıl@Elifelff patlicani neyse anladin sen ;)
- +1 yıl
Artık bana dönüş yapican mi
Soran+1 yılVay be senin gibilerde varmis
+1 yılAcıyı seven kadınlar icin vazgecilmez tutku..
Erkekler icin ise dar bölgeye giristen dolayı farklı bir tat.
Ancak..
İnsanın en cok bakteri tasıdıgı yer oldugundan dolayı sağlık acısından inanılmaz riskli. Kesinlikle korunulması lazım..
İkincisi ise penis boyuna gore orda yırtılmalar olur. Ciddi hatta ölümcül sonuclara neden olabilir. kan kaybı gibi
Ucuncusu yine penis boyuna gore kadından ani dışkı gelebilir. İliskiden sonra ise kadın gazını bokunu tutamaz hale gelir bir müddet00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
2Cevap
+1 yılAnal yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum. Kızlar için eziyetten başka bi' b*k değil. Ha b*k demişken de çükümün üstüne pislik görmek istemem.
36 Yorumla- +1 yıl
zaten bir kadın anal seksten zevk alıyorsa ya transeksüeldir ya da partnerini memnun etmek için zevk almış gibi yapıyordur. bütün doktorlar jinekologlar söylüyor. kendim de tıp 3. sınıf öğrencisiyim. kadınların anüsünde zevk almalarını sağlayan sinir yoktur ha, okşarsın, sıkarsın, kalçasına tokat atarsın bu kadını cesaretlendirir azdırır belki ama o bölgeden cinsel anlamda onu organzma sürükleyecek bir zevk elde edemezsin. bu dediğiniz anca erkeklerde vardır. sadece erkeklerde anüse bağlı bir organzım olur o da şu şekilde olur prostatı uyararak. hayalar ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli. Haya altına yapılan basınç, olgunlaşmak için epididimis kanallarına geçmeyi bekleyen spermlere de etkide bulunur. burası da erkekteki cinsellikte doruk noktasıdır gayler seks yaparken buraya baskı uygular. toplumumuzdaki hetero erkekler homofobik oldukları için bunu seks esnasında kullanmazlar. bu anlattığım durum kadınlarda olmaz kadınları zevkten çıldırtmak istiyorsanız vajina, klit
- +1 yıl
klitoris, meme... ama dediğim gibi anal seks yok. yapılırsa ne olur kadın acı çeker alıştıktan sonra acısı azalır ama kalçaya atılan şaplak etkisi yaratır kadını azdırır ama zevk vermez. erkek kadına neden anal seks yapmak ister nedeni gayet basit kadın o pozisyonda tam teslim olur erkek tam hakim olur. anüs kası sıkıdır. (zamanla gevşeme yapar ve kişi dışkı tutamaz) tamamen erkeğin egosunu tatmin eder. dinsel kısmına girmiyorum o kişinin inancına kalmış.
- +1 yıl
@Bummy dinsel kısmı geç. Anal yaptıktan sonra 1 hafta kıçının üstüne oturamayan hatun tanıyorum ben. Anal canım işidir. Anal yapan tam olarak net maldır.
- +1 yıl
Bu ruh hastası ks gene iş başında. Ger. zek yazdım canım diye çevirmişler.
- +1 yıl
@Bummy merci.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşırı derecede hemde kendimi kaybediyorum resmen
636 Yorumla- +1 yıl
Bende tatlım bağırması harika
Cevap sahibi+1 yılbisi diycem ben bagıramıyorum napmam lazım kasıyorurm kendimi
- +1 yıl
Rahat bırak gitsin ozman gor sen bagirmayi
Soran+1 yılBenim kiz arkadaşım da delirdi cok zevk aldi
- +1 yıl
@haymatos sununla muhatap olms ya bu nereden bilecek birsey bildigi yok zaman harciyoruz buna bosu bosuna
- +1 yıl
@Ashabihatun boşver zevkten ne anlar ki bunlar
- +1 yıl
@Cakici0864 aynen haklısın birseyden anlamıyorlar gelip ukalalık yapmayı biliyorlar ancak bir yorum yaptık. Sey yaptı gitti afedersin :)
- +1 yıl
@Ashabihatun aynen yapmamış şey için yorum yapanlara deli oluyorum çoluk çocuk bunlar
- +1 yıl
@Cakici0864 bosa zaman harciyoruz yok neymis doktor diyormus zevk alinmaz abi ne guldum ya doktor ne bilecek :)
- +1 yıl
@Elifelff lan sende var mi kizim ben abi bos bos yorum yapma
- +1 yıl
@Ashabihatun doktor kendi yapıyordur kesin biz denedik onayladik O kadar dimi 😊
- +1 yıl
@Cakici0864 aynen ne guzel dedin
- +1 yıl
@haymatos ben gibi
- +1 yıl
@Ashabihatun olsada herzaman yapsak yani tam benim kafadansin 😊
- +1 yıl
@haymatos :) haydar guzeldi valla ne guldum ya
- +1 yıl
@Cakici0864 yemin ederim ben anal saatlerce sursun isterim saatlerce cunku istiyorum seviyorum
- +1 yıl
@Ashabihatun bende ya yaparken inlemesi beni daha çok zevk veryor 😊
- +1 yıl
@Elifelff burdan da erdoganla o bama geciyor :(
- +1 yıl
:) olacakti
- +1 yıl
@Ashabihatun burası boş özelde takilalim bari
- +1 yıl
@haymatos tabi ki yasamasam yorum yapmazdim
hicbi kadin almaz aldim diyen yalan soyluyodur
21 Yorumla
Soran+1 yılNerelerdesin ya
anal sevişme ne lan? g. öt sıçma organıdır!!!
20 YorumlaBir kez denedim. Sadece acı.
12 Yorumla
Soran+1 yılKarsindaki hayvansa tabii aci olur yavasca cokta aci vermez
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yapmam günah iğrenç sağlıksız
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 15 yaşında evlndim bn
Cevap sahibi+1 yıl@hasan2438 hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazlasıyla zevkli
45 Yorumla- +1 yıl
Kiskandi arkadaş seni
Soran+1 yıl@Elifelff sus be sen bir git
- +1 yıl
Abi valla bu kizda var billa var :)
+1 yılAnal zevk vermez.
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilimin zevkini gozunden yuzunden sesinden gordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenççç
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal zevk vermez
22 Yorumla
Soran+1 yılKac defa yaptin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmıyorum
226 Yorumla- +1 yıl
@hasan2438 sen nerden biliosun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet
Ama öyle bir şeyden zevk alınmaz
Soran+1 yılCokta zevkli
- +1 yıl
Ya kızım ben alıyorum benim zevk almam batıyor mu anlamadım
- +1 yıl
@hasan2438 yapmamış ki böyle konuşuyor
Soran+1 yıl@Ashabihatun sakiiin 😂
- +1 yıl
ashabihatun da çok sert yani gerçi atar yapıp gitti ama
- +1 yıl
Yorum yanlış oldu çok özür diliyorum
- +1 yıl
@Ashabihatun şu msjı aç
- +1 yıl
Bu kizi bana verseler parcalarim aga vallahi :)
- +1 yıl
@hasan2438 aynen haklisin
- +1 yıl
@Ashabihatun sana diorummm
- +1 yıl
@emekliastegmen :) ne oldu aga
- +1 yıl
@Ashabihatun seni bekliyorum :)
- +1 yıl
@emekliastegmen :) niye bekliyorsun ki
- +1 yıl
@Ashabihatun yemek sözün var az bir gelir misin :)
- +1 yıl
@emekliastegmen ne zaman soz verdim ki aga
- +1 yıl
@hasan2438 valla ben söz vermedim kimseye
- +1 yıl
@hasan2438 ya gidin isinize
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır almıyorum
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi