Cinsel Yaşam Anal seksten zevk alır mısınız? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Anal seksten zevk alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Anal sesks doğru yapıldığı sürece kadın için de erkek için de gayet zevkli bir cinsel ilişki şeklidir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yapmam 0 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bunun çok pis bişey olduğunu düşünüyorum, düşünmek bile istemiyorum iğrenç ötesi.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Almam ve çok pislik bir şey.KAdına çok acı veren bir olaydan ise hiç zevk almam. Öncelik kadında, Orgazm da bile aynı anda olmaya özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ben giren taraf olduğum için, karşı taraf da zevk alıyorsa güzel bir şey. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim partnerim değerlidir üzerinde Anal da dahil olmak üzere Amerikan seks fantezilerini uygulamam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok kimse zevk alamaz insanlar ama yine de yaparlar mı sanıyorsun sen? 2 8 Yorumla çokbilmişman 1 yıl Zevk alınır ama vajinaya göre az tabi tıbben de katinlanms Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @çokbilmişman ölüm vajinaya milyonlarca sinir hücresi var bi zahmet ordan daha zevkli olsun Yorumla çokbilmişman 1 yıl Arkdada mevcut sinir hücresi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @çokbilmişman ya ben arkada yok mu dedim heyooo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @çokbilmişman vücudumuzun neredeyse her yerinde var Yorumla Unbelievable12 1 yıl Tercih etmeyen de çok ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Unbelievable12 çoğu günah ve acıyor diye kabul etmiyor Yorumla Unbelievable12 1 yıl Yani sabırlı ve işi bilen bir partner olmadığı için biraz da... Sabırlı olmayı, kadına anlayışlı olmayı çok seviyorum. Bunun karşısında memnun olunduğunu görmek de beni ayrıca mutlu ediyor Yorumla
gecekuşu07 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Hayır hic yapmadim yapmayida düşünmüyorum sapkinca bişey bence iğrenç 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Erkeklerin çoğu zevk alır kadınların çoğu acı çeker 0 0 Yorumla
çokbilmişman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Ben aşırı alıyorum ve partnerime de ayni şekilde zevk veriyorum 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet hemde fazlasıyla zevk alıyorum 1 0 Yorumla
PikachuİsHere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Denemedim ama hiç çekici gelmiyor bana 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Evet aşırı zevk alıyorum inliyorumm resmen 🥵🥵 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Alirim amasyada peki sen 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kişiye göre partnere gore degisebilir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Denemedim zevkini bilemiyorum 0 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Kadın zevk alıyorsa evet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sevmem ama zevk alirum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben severim ama partner sıkıntısı var 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek alirda kadın sert seviyorsa alabilir 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Sevmem ama seven kadınlar gördüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İğrenç resmen kokusu geldi 3 5 Yorumla Unbelievable12 1 yıl Ama yeterli temizlik ile o kadar iğrenç olmayabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Unbelievable12 b ok yolu ya Yorumla Unbelievable12 1 yıl Sen romantizmi seviyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Unbelievable12 b ok sevmem Yorumla Unbelievable12 1 yıl Gayet iyi anlıyorum kimse sevmez ama sen romantizmi de seviyorsun diye düşündüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Anal sesks doğru yapıldığı sürece kadın için de erkek için de gayet zevkli bir cinsel ilişki şeklidir.
yapmam
Bunun çok pis bişey olduğunu düşünüyorum, düşünmek bile istemiyorum iğrenç ötesi..
Almam ve çok pislik bir şey.
KAdına çok acı veren bir olaydan ise hiç zevk almam. Öncelik kadında, Orgazm da bile aynı anda olmaya özen gösteriyorum.
Ben giren taraf olduğum için, karşı taraf da zevk alıyorsa güzel bir şey.
Benim partnerim değerlidir üzerinde Anal da dahil olmak üzere Amerikan seks fantezilerini uygulamam.
Yok kimse zevk alamaz insanlar ama yine de yaparlar mı sanıyorsun sen?
Zevk alınır ama vajinaya göre az tabi tıbben de katinlanms
@çokbilmişman ölüm vajinaya milyonlarca sinir hücresi var bi zahmet ordan daha zevkli olsun
Arkdada mevcut sinir hücresi
@çokbilmişman ya ben arkada yok mu dedim heyooo
@çokbilmişman vücudumuzun neredeyse her yerinde var
Tercih etmeyen de çok ama
@Unbelievable12 çoğu günah ve acıyor diye kabul etmiyor
Yani sabırlı ve işi bilen bir partner olmadığı için biraz da... Sabırlı olmayı, kadına anlayışlı olmayı çok seviyorum. Bunun karşısında memnun olunduğunu görmek de beni ayrıca mutlu ediyor
İğrenç ya hic zevk verecek bisey gibi gelmiyor
Hayır hic yapmadim yapmayida düşünmüyorum sapkinca bişey bence iğrenç
Erkeklerin çoğu zevk alır kadınların çoğu acı çeker
Ben aşırı alıyorum ve partnerime de ayni şekilde zevk veriyorum
Evet hemde fazlasıyla zevk alıyorum
Denemedim ama hiç çekici gelmiyor bana
Evet aşırı zevk alıyorum inliyorumm resmen 🥵🥵
Alirim amasyada peki sen
Kişiye göre partnere gore degisebilir
Denemedim zevkini bilemiyorum
Kadın zevk alıyorsa evet
Sen alır mısın lezbiyen değil miydin