hak yolu bok yolu muhabbetine girmeye gerek yok. bakalım kimler seviyor kimler sevmiyor
Evet
Hayır
Yapmadım ama denemek isterim
Yapmadım, denemek istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplamda yaptığım vajinal seks ve oral sekse karşın çok daha az miktarda anal seks de yapmışımdır. Bilinçsiz ve dikkatsizce yapıldığı takdirde çok tehlikeli sonuçlara yol açabileceğinden kimseye tavsiye etmem. Yapmak için motivasyon kaynağım çoğu erkek de sadece daha dar delik daha çok zevk düşüncesi değildi.Sevdiğime her şekilde sahip olmak onunla herşeyi paylaşmaktı amacım.Yanlış mı yanlış günah mı evet çok günah ama yapmadığım şeyin yakama yapışmasındansa yaptığım şeyin paçama yapışmasını tercih ederim
sexte de günah varsa yaşamayalım
Seksi kiminle yaşadığımıza bağlı olarak değişir
Yaptım yapıyorum da. Prezervatifi sevmiyorum. Hep en güzel yerinde çıkıp dışarı boşalmam gerekiyor. Arada bi içeri boşalmayı özlediğim zamanlar anal sex yapıyorum.
Yaptım sevdiğimi söylemem ama sevmediğimi de söylemem ara sıra yılda birkaç defa yapılabilir
+1
Cevap
12Cevap
Severim gizlican ..o kadar hak yolu bok yolu günah idi yada değldi kimseyi bağlamaz ..
partnerim kalçalarımı çok beğeniyormuş o yüzden yapmak istediğini söylüyor ama benim canım acıdığı için yapmayalım diyorum genelde. o da ısrar etmiyor. arada izin veriyorum onun mutlu olması beni de mutlu ediyor. haftada 1 yaptıramam ama
Aslında acı kısmını halledebilirsiniz ve en azından haftada bir kez yapmayı deneyın alışman çok daha kolay olur ..ne güzel partnerinin kalçalarını beğenmesi...valla sekste rahat ve çok arzulu bir partnerim olmasını çok isterdim özellikle kendisine oral yapılmasını seven olması müthiş olurdu..
yahu akıl edipte kimse bunu sorana sen seviyormusun die sormuyor evet siz soran kişi siz seviyormusunuz :D
sürekli sevmem de ayda yılda bir erkeğim isterse izin veriyorum
sürekli yapanlarda o sorun olabiliyor yaşlanınca ama dediğim gibi 3-4 ayda 1 yapınca bir şey olmaz
Yaptım ilk kez 2 hafta önce evet ama tam anlamıyla değil sayılıyor mu acaba ? :) Hayır cevabını verdim sevdim diyemem sağlıklı bulmadığım için...
oldu o zaaman... :)
sevdiğim kişinin canı yanarsa istemezse ne diye yapayım şimdi ilk önce onun istemesi gerekli.
Cok sık olmadigi takdirde evet
milyon kez sordular birde sen sor
milyon senedir buradaysan ne bilelim ben yeniyim rastlamadım
kiminle olduğuna bağlı...
Yapmadım bilmiyorum denemek isterim
Günah olduğu için yapmam ama istemiyor değilim :/
ah canım ya :)
canını yiyeyim :)
Ben seviyorum hem de çok :P
Kesinlikle çok seviyorum
harika bnce seviyrm yapmayı
neden seviyorsun peki
dar ve daha rahat sıkıyr kendini bölce zor giriş bol zevk
dikkat et mikrop kapma. genelde kadınlar temizlik yapmayı bilmiyor
kılıflı yapıyrm
sen severmsn
sence anal için uygun penis uzun ince mi kalın orta mı nasıl olmalı yani
penisin boyu önemli değil kalınlıgı önemli
hmm benim ki orta boy ama brz kalın analda brz acıtıyor
zaten anal bize fazla zevkli gelmiyor
hm anlıyrm aslında vajinada da bna dar geiyr kalınlıktan ama o sıkılık olmuyr işte :)
sennle tanısmak istrm eklermsn rica etsem özel biraz konussak
yok saol
tamam pardon
yapmadım denemem de
Hitc yapmadim, gunh
Evet:)))
hiç yapmadım ki :( :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar