+1 yılHadi bekar yeni yetmeler böyle şeyler yazıyorda arkadaş siz yapmayın bari ya bu memlekette evlilerin bile hala aklı fantazide arkadaşım kusura bakma ama sen boşa o kocayı, bu nasıl bir şey, siz hayatınızın merkezine bunu mu koydunuz? Bu mu yani bırak aldatsın sonrada boşa sen onu bu ne kadar basit şeyler ile uğraşıyorsunuz ya büyüyün biraz olgunlaşın. Eğer troll değilsen samimi söylüyorum o koca zaten seni çoktan aldatmıştır yol yapıyordur benden demesi
72 Yorumla
Soran+1 yıltrol değilim. bu şekilde ilişkimiz yoktu ikimizde birbirimizi çok seviyorduk ve okumuş kişileriz. daha sonra bunu problem etmeye başladı. aldattıysa zaten boşarım ama eşimi seviyorum
- +1 yıl
Şöyle bir uzaktan bak kendine ne kadar basit bir durum, bir evlilikte "seni aldatırım" demek bile boşanma nedeni bence, ama benim sözlerim sana değil yanlış anlama güzel kardeşim senin kocana bu laflarım. İnsan eşine böyle bir cümle kurar mı, insan eşine, hayat arkadaşına böyle bir nedenden dolayı böyle bir cümle kurar mı, yazık ya gerçekten üzüldüm senin adına ama eşin hayatının merkezine sexs i koymuş sanırım işin zor.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 503 cevap paylaştı. kusura bakma ama eşin tam bir hayvanmış, eşinin sana karşı saygısı sıfır.
85 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
Soran+1 yılçok büyük bir zevk olur diyor. oral de yapamıyorum ona da sinirli
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan bu senin, en özelini paylaştığın kişi.
Madem seviyorum diyorsun yapacaksın öyle veya böyle, yoksa seviyorum deme yani, b. kumu ye dememiş ya adam, ki aşk herşeye değer o başka mevzu.
Ayrıca burda boşa gitsin diyenlere de bakma sen, bekara karı boşamak kolay demişler.
Cinse isteği arttıracak şeyler yap o zaman belki hep yapmak isteyeceksin, sevilmeyecek birşey değil çünkü, çok zevkli.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılVay seviyesiz erkek... insan bu kadar olamaz sen onun esisin ama olmuyorsa olmuyor neyi ni zorluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılçok hayal etmiş :( başlarda sorun etmiyordu
- +1 yıl
O zaman sende bir defaya mahsus izin ver yapsın hayatim
Soran+1 yılmidem bulanır kusarsam daha kötü olmaz mı
- +1 yıl
Eşin sonuçta bir bakımdan kırk yabancı değil yap yutmam dersin gidip tukurursun lavaboya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikteki önemli noktalardan birisi rahat olmaktan geçiyor. bakınız bunun alıştırmasını ilk olarak parmakla yapabilirsiniz ayrıca şunu yapmayın sonunda dilinize denk gelmesin eger o gelirse mideniz kalkar nası tarif etsem acaba diye düşünüyorum yani ağzına alırken tiksincek gibi alırsan zaten tiksinir miden kalkar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yardım için ama yapamıyorum
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. o sana oral yapıyor mu. bunu bilirsem ona göre yorum yapacağım. o seninkini yalıyor mu?
14 Yorumla
Soran+1 yılyapıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle birine birde güvendin ve evlendin? Seninle agzina bosalip asagilamak icinmi evlenmis?
Eger trol degilsen, sana saygisi olmayan birisi seni zaten sevmiyor, BULSA zaten aldatir.12 Yorumla
Soran+1 yıltrol değilim. farkındayım olanların cahil biri de değilim. en başlarda sıkıntı etmiyordu her şey çok iyiydi sonra çok değişti
Cevap sahibi+1 yılTavrini koymazsan, ezilen sen olursun, cok daha ileride gider. Tavrini korsan, güclü karakterini ortaya koyarsin.. Aile arasinda cinsel iliski istemeyen bir kadini zorlamak dahi tecavüzdür.. Igrendigin, benimsemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin, kaldiki senden istedigi her kadinin gercekten yaptigi, yapabilecegi birsey degil, sen p*rno filimde oynayan bir kadin degilsin.
Aslinda p*rno filimlerinde bir uyari konmasi lazim," bu filimde gördükleriniz normal seks hayati degildir, kendi yasantinizda filimde gördüklerinizle boy ölcüstürmeyin, basa cikamazsiniz"
Aldatirim dedigi anda, kapiyi göstermen lazim, seviyorsa saygi gösterir, sevmiyorsa zaten senin askinin, sevginin degeri yok, zaten tutamazsin..
Kolaysa bulsun agzina bosalacagi bir kadini..
+1 yılBir evlinin halinden bir evli anlar anca canım
Aslında işin zor değil ama kolayda değil
Eşim zorlamadı beni hiç bu konuda
Sana yardımcı olurum tabi sorun trol değilse12 Yorumla
Soran+1 yılşu an görüyorum canım. trol değil cok iddiyim yardımcı olmanı da isterim
- +1 yıl
takip et beni canım konuşuruz
Senin değerini bilmeyen bir adammış çokta bencilmiş aynı zamanda inşallah sana kaba kuvvet uygulamıyordur bekara karı boşamak kolay kimsenin etkisinde kalma bu hayat senin artıklarını eksiklerini düşün ona göre kararını ver
20 YorumlaBence kendini fazla kasiyosun alışmayı denedinmi hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim 5 senedir:(
+1 yıltadından veya mide bulandırıcı bulduğun için mi yaparmıyorsunuz hanımefendi? boşa gitsin yok eşin şöyle böyle diyenlere aldırma evlilik söz konusu burada çözümüne bakmak lazım yakıp yıkmaya değil...
10 YorumlaYa neden beğenmiyorsun. Tadı mı hoşuna gitmiyor kokusu mu nesi? Bunun için özel jeller var, çikolata, çilek falan filan. Sür sür yala işte?
115 Yorumla
Soran+1 yılhayır ağzıma bir şey alma hissinden iğreniyorum
Soran+1 yılbüyük biraz, kıllı değil. onun zevk almasını istediğim için hep deniyorum zaten. ama ağzıma alma hissi midemi kaldırıyor
Soran+1 yılo bana hep oral yapıyor. aslında aşağılayan bir şey olduğunu düşünmüyorum onun zevk almasını da çok istiyorum ama yapamıyorum işte hep midem bulanıryor
Soran+1 yılbaşını yalamamı sevmiyor artık
Soran+1 yılyutamam ki. diğerlerini yaparım sonra tükürsem ağzımdan?
Soran+1 yılmidem bulanıyor düşündükçe bile
bir yuvayı yıkıcı öğütler vermek istemiyorum lakin harbiden eşin insan mı? Bu kadar iyi olma bu konularda, sen de tavrını koy haddini bilsin.
10 YorumlaSen de strapon al dön arkana yapmazsan senı aldatıcam de. Böyle adamları eş diye seçiyorsunuz yazık. Hiç seviyorum ediyorum demeyin gözünüzü seveyim bu kuru laflara karın tok artık. Sevgi dediğin saygıylla olur sana saygısı olmayanın sevgisi olmaz
10 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Belki çikolata yardımcı olur eğer ağzına boşalma istiyorsa o kasılmaya başlayınca bırakma devam et
14 Yorumla
Soran+1 yılama oral yapamıyorum daha ağzıma boşalmasından çok iğrenirim kusarım
Soran+1 yılen başlarda böyle değildi :( değişti
+1 yılO nasıl eş, böyle bir cümleyi sana kuramaması gerekir
20 Yorumlameyveli şeyler var knk onla dene yaparsn belki iğrenmeden
60 Yorumlasittirsin gitsin eşin olucak ayı böyle şeyleri burda anlatıp benim sinirlerimi hoplatmayın yaaa sana en ufak bir saygısı yok odunun hala bu öküzle yaşıyosun boşa gitsin ayıyı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkı dk yap ne olucakkı bende olsam bende aldatırdım karıma yapamıcaksam kıme yapıcam
11 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyorum midem bulanıyor. hele o sıvıyı nasıl yutayımm
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir oral yüzünden aldatacaksa çok ayıp, yakışmaz adama öyle şeyler.
10 Yorumla seni ikna etmeyi bilememiş. ben bunu istediğimde en isteksiz kadını bile birkaç sözle ikna edebilirim.
00 YorumlaYapamıyorsan zorlayamaz, ne kadar çirkin bir tutum.
20 Yorumla
+1 yılkrema kullan penisine sür banyo yapsın ilk ovalansın ya da bal veya çikolaca sür ye :D
10 YorumlaYorumlarinda gordum yapmazsan aldatacagini soylemis sende bende aldatirsan bende aldatirim de israr etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık adama bak yapmak zorunda değilsin de aldatırım ne ya
10 YorumlaEgosunu seveyim öyle eşin terbiyesiz bide seni öpecek sonra himm salak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden taviz vermelisin adam anal istememis bisi yapmamis. bir cok kisi hatta her cift oral yapiyor. Kussan bile yapican. Uzerine kremsanti falan sur. heosini alcam diye uğraşma rahatla biraz.
10 Yorumla
+1 yılBu konuyu zorlamadan biraz anlayış biraz uyum ile çözebilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama kocan tam bir o****ç hersey seks değil biraz saygı duyması gerek
27 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama çok seviyorum:(
Cevap sahibi+1 yılSevi bir yere kadar seni aldatirsa bas tekmeyi zaten serefsizin biri
Cevap sahibi+1 yılSevgi *
- +1 yıl
doğru
Soran+1 yılaldatırsa boşarım
Cevap sahibi+1 yılİşte diyorum ya 😉
- +1 yıl
işte bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadı kötü degıl okadar kız bı boşalsa sende bu kadar çekındıgıne pişman olcan
10 Yorumlayapma senı zorlamasına ızın verme aldatırsada donuna kadar al bosa
10 Yorumla
+1 yılsütlü tatlılar yedir..
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
spermin tadı değişir..
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılbırkac kadeh alkol al bırkac damla da azdırıcı gerısı gelır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz fazla yüz göz olmussunuz
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılNasil der sana seni aldaticam diye
Cevap sahibi+1 yılAldatirsa ne yaparsin?
Soran+1 yılaldatırsa boşanırım
Soran+1 yılama aldatsın istemiyoeum
Cevap sahibi+1 yılCocugun var mi peki
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilgisini baska yere cekmeye calis ne diyim peki o sana yapiyor mu oral
Soran+1 yılyapıyor. ben de ben yapamıyorum diye üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılIcinden gelmeyen birsey yapma kendini zorlama derim yoksa giden senden gider. Aldatmakta bosanmakta o kdar kolay degil laf sadece
+1 yılO sana yapiyo mu oral?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bir taktik var ama:))
- +1 yıl
merak etmiyon mu:)
+1 yılİlginç bir boşanma sorunu hakim ne der acaba.
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmem :(
değneğin iki ucu da bok
31 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( :(
+1 yılTerbiyesizlik esinin yaptığı yavsakligina kilif aramasin valla. Ayip ya bu ne
00 YorumlaBoşa gitsin.
410 Yorumla- +1 yıl
boşa gitsin başka birşey yok
- +1 yıl
@hakan262626 yani. Zorla güzellik olmaz demi. Bunu kızın kendisi istemesi lazım
- +1 yıl
o anlamda demedim yanlış anlama
kız haklı bırak adam boşasın kadın yapmasın gene
boşanmak kolay değil severken vicdan olur kaldırması zor - +1 yıl
@hakan262626 ne yapasın? Birisi şeyine düşkün. Öbürü de istemiyo.
Soran+1 yılsevmiyor olsam boşanırdım :(
- +1 yıl
diyelim ki sen istemiyorsun ben istiyom
ben dedim ki seni boşarım
sende boşa o zaman dedin
eğer ciddi isede değilsede herşeyi ortaya çıkar zaten
adam tam bir ş... z bence - +1 yıl
yok öyle birşey
kimse kimseye zorla birşeey yaptıramaz - +1 yıl
bak cevabı vermiş
aldatırsa boşarım
olay bu
- Cinsellik konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılEsin neden israr ediyor ki
14 Yorumla
Soran+1 yılçok istiyormuş
- +1 yıl
Biraz sacma esine deger versin istemedigi seyi neden zorla yaptirmaya calisiyor yatakta hayir olmaz ama esin istemedigi surece vardir yasi kac bunun
Soran+1 yıl35 yaşında
- +1 yıl
Insan olsunda senin istemedigin seyleri yapmasin baska care bulamazmisin
+1 yılBu ne saçmalık ya. Seninle bunun için mi evlenmiş?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamdaki cesarete bak yapmazsan aldatacakmis 😂😂 adamdaki fantazi geniş dana ağzına alamiyono ağzına bosalacam diyor 😁 kabul et seni ağzıma bosaltacam ama bende ağzına sicacam de
00 Yorumla
+1 yılbunun için aldatacaksa seni boşanın
11 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı hareketin kanunda yeri var bildiğim kadarıyla, psikolojik şiddet uygulamak, zor kullanmak bunun adı, sevgiyle ilgisi yok bu durumun, o yüzden tavrını net koy, sacmalarsa son ver, sevgi tek taraflı olamaz. .
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayata oralarda bakan kisilikler
10 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. Anlayış göstermesi gerekirdi oysaki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun için eşimi aldatmazdım...
10 Yorumla
+1 yılEe herkes bir panda değil 😒
20 Yorumla
+1 yılwoah bunu söyledimi sana
10 YorumlaYok amina eşimin ağzına boşalmak
10 YorumlaAldatıcam mı dedi.. Yuh be 😲
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef :(
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. yapma o sana yapsın bari
10 YorumlaBu sevgi degildir. Seni sevse bunu yapmaz
11 YorumlaYapma ya bırak onun için aldatacaksa s. gitsin
10 Yorumlaaç ağzını yum gözünü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalışırsın evlat :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılzafere giden yolda çekilen sakso alışkanlık yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem sen yapamıyorsun bırak başkasıyla yapsın
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bırakayım
Cevap sahibi+1 yılBaya bırak
Cevap sahibi+1 yılBaşkası ile Oral yapsın Senle de normal
Soran+1 yılöyle şey mi olur
Cevap sahibi+1 yılEe ne yapacaksın yapamıyor muşsun işte
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. aldatma için mazaret olabilir mi acaba
04 Yorumla