Kızlar, Eşim bunu neden yapıyor?

2 yıllık evliyiz düzenli bir cinsel yaşamımız var, çok mutluyuz, farklı denemelerde yapıyoruz eğleniyoruz, bundan 1 ay kadar önce eve gittiğimde eşim bana belden kemerli dildo (takma penis) aldığını ve beni onunla becermek istediğini söyledi. Şaşırmıştım ama değişik bir heyecan olur diye kabul ettim. Odamızdaki geçtikten sonra soyunduk eşim takma penisini taktı, sonra benim için özel aldığı peruk ve kırmızı jartiyer takımı verdi beni giydirip hazırladı makyaj yaptı sonra beyaz askılı bir tshirt ve pembe pileli bir mini etek giydirdi, müziği açıp dans etmemi istedi ben dans ederken o koltukta beni izledi ve masturbasyon yaptı. Daha sonra beni yatağa yatırdı ve eteğimi yavaşça çıkarttı bu sırada beni sürekli okşuyordu, bende tahrik olmuştum, sadece kırmızı takıla kaldım biraz seviştik bu şekilde daha sonra diliyle parmaklarıyla arkamı iyice gevşetti, sonra takma penisle arka arkaya girip çıktı ben inledikçe daha da hızlandı. Ve bir aydır beni bu şekilde beceriyor. Sizce neden böyle yapıyor olabilir, seks sırasında roller tamamen değişti, beni inletmek hoşuna gidiyor galiba. Sizce amacı nedir? Benim izlemem gereken yol nedir?
Kızlar, Eşim bunu neden yapıyor?