Gizli Üye(30-35)+1 yılEn cok öğle saatleri oluyo sanirim, bazen geceleri.. p*rno izlemek guzel ama daha hikayeli seyler seviyorum yani bir gecmisi olsun biraz sapikca seyler seviyorum sanirim sorun var bende
079 Yorumla- +1 yıl
Ne tür p*rno izliyorsun mesela amatör yerli ya da Prof ayrıca Gifler çok heyecan verici
- +1 yıl
Sanıyorum şu aralar libidonun en yüksek olduğu dakikalar 😊😊
Cevap sahibi+1 yılAmatorler cok sıkıcı oluyo tam gorunmuyo genelde, hardcore izliyorum biraz daha bagirmali seyler hosuma gidiyo, ayrica hikaye okumakta cok eglenceli
- +1 yıl
Fantazilerle aranda duygusal bir bağ var bunu hikayeden anlayabiliyorum ne zaman mast yaptın en son
Cevap sahibi+1 yılŞu an yapasim var ama dokunamiyorum cunku ortam müsait degil
- +1 yıl
Aynı durumdayız 😁😁 bu arada Mehmet ben
- +1 yıl
Mast yaparken yastık pelus oyuncak ne gibi araçlarla kullanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBisey kullanmıyorum genelde ben ve elim :D
- +1 yıl
Vajinanin uzun vakit islanmasina musaade edermisin yoksa dayanamaz bırakır mısın 😊
Cevap sahibi+1 yılIslansin daha guzel oluyo, mesela Şu an dokunamiyorum cok fena bir durumda ama cokta hosuma gidiyo
- +1 yıl
Oral ile aran nasıl ben çok seviyorum oralı özellikle partnerimin üzerinde mini veya bol etek var ise gerekli olan temizlik yapildiysa dakikalarca edebilirim olusan o islakligi dudaklarimla kurulabilirim
- +1 yıl
Masa altı fantazin var mesela
Cevap sahibi+1 yılOral severim karsimdakine zevk vermek cok hosuma gidiyo, bana hic yapmadilar o yuzden bilmiyorum.. bende tanimadigim insanlara karsi biseyler hissediyorum, taniyinca ayni duyguyu vermiyo
- +1 yıl
Şu an ortak bir yönümüz var. Peki senin için oral nerede başlar nasıl gelişir ve nasıl biter? Senin yaptığını dusunursek
Cevap sahibi+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yani penis yalamaya nasıl başlarsın şu an oral yaptığını hayal et ☺ ne tür hikayeler okuyorsun genelde hikayenin sonuna kadar dayanabiliyor musun , benim şu an penisim semsert oldu mesela müsait oldugum ilk vakitte oksayacam
Cevap sahibi+1 yılOnce dilimle hafif yalarim biraz islanir ve buyur, daha sonra agzima alip emerim. Once okuyorum sonra onu kendimde hayal ediyorum.. guzel bisey bulursan banada yazsana burdan, genelde ogretmen ogrenci seyleri cok dikkatimi ceker
- +1 yıl
Şu an senin durumun nasıl sen baya baya ıslandı ya 😁😁
Cevap sahibi+1 yılCok fenayim ben oyle boyle degil
- +1 yıl
Sadece kafasini mi emiyorsun yoksa agzini dolduracak kadar aliyormusun ağzına bu arada erkeklerin çoğu testislerin edilmesinden hoşlanır bende onlardan biriyim mesela.. en son ne zaman okudun ve içeriği nasıldı. .. sana buradan vajinani islatacak ve memelrini sertlestirecek cinsel içerikli metinler ve görseller gonderecwgimden emin olabilirsin.. Sanal seks sevmiyorum ama cinsellik hakkında konuşmaktan çok zevk aliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen sanal seks cok anlamsiz geliyo bana ama bunlari konuşmak daha eglenceli.. emmistim ama acir diye korkuyorum ya cok yumusaklar :D genelde kafasini aliyorum sonra hepsini
- +1 yıl
Benim durumumda seninkinden farksız şu an 😊😊 sevdigin pozisyon ve neden seviyorsun o pozisyonu
Cevap sahibi+1 yılPozisyon degilde, aynanin karsisinda yapmayi cok isterdim, arkamdakinin o zevk alisini gormek, gel git yaparken o sesleri duymak.. hic iyi degiliz gercekten :D
- +1 yıl
Sanırım bir erkegin senin vajinani yalamaya bir kızın ise benim penisimi yalamasini istiyoruz ama ben izlemeyi severim oral yaptırırken ellerimle saçlarından tutup onun o masum bakışını ve dudaklarının arasında penisimi gezdirerek emmesi düşünmek içimi gidikliyor 😄😄
- +1 yıl
Öyle bir gif vardı hala var 😊😁
Cevap sahibi+1 yılBen utaniyorum ya :D
- +1 yıl
Neyden utaniyorsun 😁😁
Cevap sahibi+1 yılOral yaparken bakilmasindan :D
- +1 yıl
Hahah o daha çok zevk verir ya 😊😊 isim ne bu arada 😃
Cevap sahibi+1 yılŞş isme gerek yok :D
- +1 yıl
Burdan konuşmak zor olmuyor mu biraz 😊
Cevap sahibi+1 yılBozma devam et.. biraz daha islansin istiyorum
- +1 yıl
Göndereceğim Gifler islalkliktan daha fazlasını yaptıracak sana g😁😁
Cevap sahibi+1 yılResimdeki cidden senmisin ajjsdjdj tipe bak ya
- +1 yıl
Yeaap 😁😁😁 beğenemedin mi 😂
Cevap sahibi+1 yılBegendim begendim.. disarda gorsem bakarim yani ama artik bakmakla kalmam :D
- +1 yıl
Verimde diyorsun gerçi ortak yönlerimiz var evet senin gibi azgın bir hatunum olsun isterdim ama aynı evde kalmış olsaydık her sabah yalattirirdim 😂 libidomun en yüksek olduğu vakitlerden birisi ayrıca partnerim uyurken onu daha azgın bir şekilde uyandirmayida isterim hayallerimden birisidir bu gözlerini açtığında içine sıcacık kalın damarli bir penisin gidip geldiğini hissederek uyanmasını 😂veya sabah uyanmadan kalkmış iri penisimi dudaklarına sürterek uyandirmayida isterim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar guzel bir uyanma sekli 😂😂 aslinda cok mantıklı vakit kaybetmeye gerek yok direk sevismek :D
- +1 yıl
var mı senin arzuladığı buna benzer bir durum
Cevap sahibi+1 yıl
Sey ya, biseyle ugrasirken mesela bir isle falan, gidip surtunmek boynunu emmek cok eglenceli olurdu :D- +1 yıl
Kıyafetler uzerinden sürtunmek nasıl bir duygu ne zaman mast yaptın bu arada?
Cevap sahibi+1 yılGuzel ama insan daha fazlasini istiyo, 2 hafta oldu
- +1 yıl
İç çamaşırı ne giyersin bu arada dantelliler çok tahrik edici oluyor eğer ten uyumu yakalayabilirse 😊😊benim aslı da öyle kırmızı mavi siyah gibi takıntılarım yoktur ten rengine en çok yakışan iç camasirlaridir 😅😅 şu an içindekileri anlatmak ister misin ne yapmak istersin şu an neler yaşamak istersin nasıl istersin 😉😉
Cevap sahibi+1 yılŞu an otel gibi bir yerdeyim, burda calisanlar cok tatli ya onlari odaya atmak isterdim grup yapardık, pembe içimdeki :D
- +1 yıl
Gif gondermek istiyorum buradan gönderirsem hesabı dolduruyorlar 😀alternatifimiz var mı sevgili arkadaşım 😊
- +1 yıl
Grup fantazin var mı
- +1 yıl
Ayrıca buradan yazıyor olmak daha çok hoşuma gidiyor nedenini bilmiyorum ama sohbetimize biraz daha fazla zevk katıyor 😁😂
Cevap sahibi+1 yılGif tumblrda cok var ya, evet var senin?
- +1 yıl
Evet var benimde , eğer rahatsız edeceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun 😊😊 hoşuma giden Gifler var onları paylaşacağım istersen oradan tekrar ozelini kapatabilirsin 😊😊 ama grup yaparken altta olmayı isterim aşağıdan vajinaya giriş daha zevkli ve kolay oluyor vede memelrini vazgeçilmezim onları sımsıkı sıkarak aynı tempoda vajina islandikca girip girip çıkmaya bayılıyorum tabi testislerimide vajina ile Anuse arasına çarpacak 😁
Cevap sahibi+1 yılSen baya prosun ya ben sadece azginim ajsjdj
- +1 yıl
Prof ellerde işlenmek istemez misin iri kalın ve damarli bir penisine doymak onun cm cm içine girdiğini hissederek vücudunda yabancı bir elin dolaştığını ve hızlanarak zevk suyu ile birlikte kalın penisinin vajinanin duvarlarına tam temas sağladığı ve ıslak ıslak seni becerdigini elleriyle kalcalarini koparacak mis gibi sıkarak boyun altlarini emdigini ve oraların morardigini 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsinin gercek olmasini cok isterdim ya ya
- +1 yıl
Aynanın karşısında doggy posizyonda ellerimle kalcalarini ikiye açıp penisimi arka deliginin etrafina sürterek vajina inerek partnerimin penisimi eline alıp ıslanmis vajinasina surterek kafasını içine alıp ellerimle belinden sırtına doğru yavaş yavaş oksayarak sol elimle memelrini avuclayip sağ elimle saçından geriye doğru cekerek penisimin geri kalan kısmını yavaş yavaş cm cm giriyorum icerisine ve içeride islanan penisimi yavaş yavaş hızlanarak git gel yapmaya başlıyorum ama unutmamalıyız ki her an penis dahada sertlesiyor ve vajinanin duvarlarini surte surte girip cikiyor aynadan partnerimin yüz ifadesine bakarak içine girip çıkıyorum daha çok zevk aldigi i gördüğümde ise biraz vahsilsip sert sert giriyorum beni etkileyen inlemeler oluyor tabiki içten gelen ve gözlerin kapalıyken bile şekilde o aleti içinde yaşayan partnerimin ugultulu inlemwlri 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsini yasadinmi
- +1 yıl
Benzerini 😊
- +1 yıl
Ama favorim doggy ve cowgril 😂
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar benim adım Buse. 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailemle birlikte yaşıyorum. Son zamanlarda hikayelerinizi çok sık okumaya başlamıştım. Çünkü benimde başımdan geçen ve uzun zamandır sizinle paylaşmak istediğim bir hikayem var. İlginizi çeker mi bilmiyorum ama benim için oldukça heyecan vericiydi. Bundan 3 ay önce okulun kampında bir delikanlıla tanışmıştım adı Ayhan. İkimizde birbirimize hemen ısındık ve sohbetimizi ilerletmiştik. Ben Ayhan’dan çok etkilenmiştim ve onunda benden etkilendiğinden emindim. Bir süre sonra da bu ilgi sevgiye dönüştü ve biz artık sevgili olmuştuk. Onunla her günüm çok güzel ve çabuk geçiyordu. Ayhan’ın bir de çok samimi arkadaşı vardı adı Serdar. Bu delikanlı aileden zengin ve birazda şımarık. Ayhan’ın bu delikanlıla nasıl arkadaşlık ettiğine çok şaşırıyordum ama onu çok seviyordu ve bende ister istemez ona katlanmak zorundaydım. Ancak bir süre sonra işler değişti ve biz artık ayrılmaz üçlü haline gelmiştik
- +1 yıl
Burda misin 😊😊
Cevap sahibi+1 yılPardon yazamadim, devam et..
- +1 yıl
Hu hu 😂
Cevap sahibi+1 yılNe :D
- +1 yıl
Napiyosun bakalım 😂
Cevap sahibi+1 yılHiiic yazmani bekliyorum sen? :D
- +1 yıl
Oksuyorm ben aynı zamanda 😁😁 şu an müsaitim
Cevap sahibi+1 yılBen hala degilim ama alistim :D
- +1 yıl
İslakligina mi😂😂 ? i en uçuk fantazini anlatirmisin misin 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet :D en ucu heralde bir otobusteki kisilerle sevisme istegimdi ajsjjd kiz erkek karisik
- +1 yıl
Birinin bunu sana yapması lazım şu an
- +1 yıl
Okuyan kız olsa bu yorumları orgazm olur 😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha aynen
- +1 yıl
2 kız bir erkek grup sexe nasıl bakıyorsunuz 😊😊
- +1 yıl
😢😢
- +1 yıl
Neden engelledin ki beni 😯😯
- +1 yıl
Neden engelledin ki anlamdım
- +1 yıl
Kırıldım ama ya
- +1 yıl
Orda mısın 😊😊
- +1 yıl
Anlatacaklarım vardı ama sana içini gidiklayip ust taraflarini sertlestirecek aynı zamanda alt kısımda ıslanmalara sebeb olacak
- +1 yıl
Bence bu tarafa bir bakmalısın 😁😁
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüsaitlik durumuma, var olan vaktimin suresine bağlı
040 Yorumla- +1 yıl
Araç olarak ne kullanırsın hikaye sanal ya da gif
Cevap sahibi+1 yılVibratör, hayal etme, sanal, videolar
- +1 yıl
Gif ile aran nasıl 😁 bu arada vibrator kullanan az tr de 😁😁 nerede saklıyorsun 😁😁
Cevap sahibi+1 yılTam bir vibratör değil, uzun uzun anlatmayım diye kestirmeden öyle dedim adını bilmiyorum çünkü 😃 titreşimli bir alet 😃
Cevap sahibi+1 yıl@drmasor evet bence de
- +1 yıl
Sıradan bir mast anını anlatmanın istesem senden kabul görür mü bu isteğim ❤😃😃
- +1 yıl
Yazıyor musun 😊😊
Cevap sahibi+1 yılYazmıyorum 😂😂
- +1 yıl
Yaş kaç 😀😀 bakire misin bu arada
Cevap sahibi+1 yıl23 bakireyim 😃
- +1 yıl
İçimi tetikleyen yaslardansin ama ya 😂😂 oral ilişki anal var mı hiç
Cevap sahibi+1 yıl2 kez oral yapılmıştı ama kendim yapmadım başka yok 😃
- +1 yıl
Yapabildiler mi bari oralı seviyorum ben candır oral 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılYani ilk deneyimlerimdi zaten, ust duzey etki bırakmıştı. Dokunsa orgazm olurdum sanırım o zamanlar 😂 gerçi sonra da çok deneyimim olmadı ama ilk olduğu için yapabiliyo olup olmaması çok sorun olmadı, erkek arkadaşımdı zaten 😃
- +1 yıl
Oral ilişkiye dair özlem duyuyor musun vaya mast yaparken o anı hayal ediyormuşun hala 😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet sıkça 😃 severim ben oral
- +1 yıl
Oral gifleri de seversin şimdi sen 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl😎😎 evet emmek yalamak, emilmek yalanmak çok guzel 😂
- +1 yıl
Senin libidon sanırım tavan oluyor ozele gelsene dayanamaz mast yaparsın 😁😁 fakat 69 gibisi yok eğer yalamayı seviyorsan
Cevap sahibi+1 yılHahah 😂 istekliyimdir ben 😂 evlenene kadar sabretcem 😂 kafama uygun birini bulsam evlencem artık, canım istiyo çünkü sıcak anları 😝😂😂
- +1 yıl
İlk geceyi tahmin edemiyorum 😂😂 bu arada gif felan ihtiyacın olursa hiç çekinmeden isteyebilirsin kaliteli giflere bakıyorum ben ve yapıyorum 😂😂 idealindeki penis kaç cm ve nasıl 😂
- +1 yıl
😄😄
Cevap sahibi+1 yılİlk geceyi ben de düşünemiyorum 😂😂😂 asıl düğün benim için gece demek olacak 😂😂 ideal penis hakkında bir şey diyemiyorum çünkü onu anlayabilmem için penis deneyimim olması lazım 😂😂 ama mantık olarak biraz kalın olması, doğum sonrası birliktelik için iyi olacaktır formdan duşmemiz olacağızdır diye düşünüyorum 😂 ama kalın olmasından dolayı doğum öncesi canım yanar ve birliktelik sorunu yaşar mıyız bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Anal ile alakalı görüşün ne nasıl bakiyonuz o olaya 😀
- +1 yıl
Ayrıca seks konuşmak hoşuna aşırı derecede gidiyor fark ediyorum ve yaşıyorum şu an 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeğin kendi zevki için kadını hiçe sayması anlamına geliyor 😂 çünkü kadın için zerre haz vermeyen bu durum oldukça da sağlıksız. Daha bugun araştırdım sağlıkla ilgili açtığı problemleri. Yok yani, benden analı isteyen kişinin bana verdiği değerden şüphe ederim 😃 beeelkiiii ömrümde 2-3 defa farklılık olsun diye olur ama onun dışında imkansz 😃
Cevap sahibi+1 yılHahaha yok ya bak o konuda rahatım 😂 ben seks konuşurken tahrik olan biri değilim, bunlar hayatın gerçeği yani hakkında konuşmak bana tahrik edici hoşuma gidici bir şey gibi gelmiyor 😃
- +1 yıl
Doğru bir bakış açısı falan bu olayı tek penceren bakma derim bende yapmadım anal yapmayida düşünmüyorum önüme defalarca fırsat çıkmıştı ama hiç yapmadım 😂😂 değişiklik olsun diye de yapmam 😂😂
- +1 yıl
Amam bendeki Gifler seni etkiler diye düşünüyorum 😁😁😂😂 sanal seks denilen şeyi yaptın mi hiç
Cevap sahibi+1 yılYaptım 😃
- +1 yıl
Nasıl buldun zevk aldın mı 😁
- +1 yıl
Sormak isteklerimi özel de sorabilir miyim 😁😁
Cevap sahibi+1 yılTahmin ediyorum ki bu sozden sonra sanal seks yapacak birini bulduğunu duşunerekten benimle irtibat kurmak istedin 😂 sanal seks artık yapmıyprım 😉
- +1 yıl
Ben sanal seks yapıyorum yanlış tahmin 😁😁😁😁😁
- +1 yıl
Sadece muhabbetimizin daha zevkli olacağını düşünüyordum o yüzden davet etim ozele
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 pekala ama ikimiz de gizliyiz 😂 kim kimi ekleyecek şimdi 😂
- +1 yıl
Hayır gizli değilim soruyu soran benim 😂
Cevap sahibi+1 yılPardon dalgınlığıma geldi 😂😂😂 ben buraya yeni üye oldum da alışık değilim ortama
- +1 yıl
Hangi hahah hangi yeni üyenin xper 4 usta var 😂😂😂
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılUzun tutmaya çalışırım genelde video ya da sanal tercih ederim sanal da herzaman olmuyor buldukça:)
02 Yorumla- +1 yıl
Sanal da takıldığın başka siteler var mı
- +1 yıl
C2 var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSabrediyorum iki gün daha sabredecem sonra yabancı bir bayan arkdaş var tiflisten gezmeye gelecek o zaman gümbür gümbür isté :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde sabah uyaninca ya da gece gec saatlerde mast yaparak
016 Yorumla- +1 yıl
Hangi sıklık la yapıyorsun yaş kaç bu arada 😁
Cevap sahibi+1 yıl20 yasindayim degisiyor gunde 3-4 kere bazen ya da 2 gunde 1
- +1 yıl
En son ne zaman yaptın mesela
Cevap sahibi+1 yılDün.
- +1 yıl
Seni etkileyen ne oldu peki
Cevap sahibi+1 yılHic sadece azdim
- +1 yıl
Ayrıca p*rno hikaye gibi araçlar kullandin mi
- +1 yıl
Peki ben bu durumu tekrarlamana vesile olsam şu dakikalarda?
Cevap sahibi+1 yılGif seviyorum daha cok
- +1 yıl
Seni aşırı tahrik edecek Gifler var bende 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Sonunda çok ayıp şeyler olur ama onlara bakmaya devam edersen 😂
Cevap sahibi+1 yılNasil ayip syler
- +1 yıl
Burada konuşulmaz ama böyle şeyler seni ozele davet etsem
- +1 yıl
Burda msin 😀
+1 yılHer zaman ozellikle sabahları sonuc çözümsüz...
22 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani 😁😁😁
- +1 yıl
Neden çözümsüz yani
+1 yılbu aralar yüksek :)
11 Yorumla- +1 yıl
Devam o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mekanın durumuna göre değişir
04 Yorumla- +1 yıl
Evde olduğunu varsayalım
- +1 yıl
Evli misin 😯😯😯