Cinsel Yaşam Libidonuzun en çok arttığı saatler hangileri? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Libidonuzun en çok arttığı saatler hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Herhangi bir saati yok. Genelde dik duruma hızlı bi şekilde gelebiliyor çok aktifim 😂 1 4 Yorumla Thayatit 1 yıl Sence? @bitkin_prenses Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Sabahları daha çok oluyor nedense Yorumla Thayatit 1 yıl Sabahları dinlendiğin için olabilir vücut olarak. Ben de bazı sabahlar taş gibi olduğundan uyandırıyor beni Yorumla Thayatit 1 yıl Şu anda bile sert 🙈😂 @bitkin_prenses Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 😄😄beli bir zaman mı olur kendimi kontrol edebiliyorum 5 1 Yorumla proofstriker39 1 yıl Ne güzel Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ama şimdi ben bunlara nasıl cevap vereyim Bu biraz özele giriyor attığı zamanlar oluyor işte 😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her saat tavan yenii uyandım benden öncee uyanmışş nöbette😅 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninn hangii saatlerde artıyorr Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Sabah 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm bu sabahh tatmin ettrinmii kendinii Yorumla
Uslanmazboğa Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Türk erkeğinde saat kavramı olmaz genellikle. :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sabahlariya manyak gibi 15 18 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Yani şu an diyosun.. :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşime dedim bugün uyu sen yarin sabah kaldiracagim seni🫢 Yorumla Mr_Potter 1 yıl Nasıl yani seni öyle mi bıraktı? :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşam oldu sabah da olsun dimi tatil varken Yorumla Mr_Potter 1 yıl Kesinlikle.. Hele ki eşin bu kadar istekli ve ezilmek isterken.. yanlış yerdesin su an :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O iş için mi burdayim Yorumla alifecoach 1 yıl Yangın var desene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya aslinda merak ettigim benim bu saatlerde istekli olmam normal mi yani kadinlarda normal mi Yorumla Mr_Potter 1 yıl Hayır ya şu an için diyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sorumu anladin mi? Yorumla Mr_Potter 1 yıl Biz nasıl bu saatlerde yükseksek sizin de yüksek olmaniz gayet normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizli olmasamda konusmam oglum yan tarafta kocam var. Merak ettigim bi konu da ondan geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @alifecoach sana diyorum gizli olmasaydim da olmazdi diye neyse kactim bn soru sahibini rahatsız ettik Yorumla Mr_Potter 1 yıl Sakin ol :)) Yorumla alifecoach 1 yıl Sabah hücreler daha çok yenilendiği için testesron ve östrojen hücreleri de yenilenir ve daha aktif olur. Daha aktif olduğundan dolayı kişinin yükselmesi gayet normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakinim sakinim😅 teşekkür ederim ikinize de cvblar için Yorumla alifecoach 1 yıl Peki bayan gizli Yorumla CAGRI16 1 yıl Sabah seksi baska guzel oluyor Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Bı soru bile libidolu gibi geliyor 😂 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Olmasa sorulmaz ki şimdi sjsjssjsj Yorumla Hakan5581 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Bu saatler o kadar tatlı yedik bayramda 😂 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hep tatlı yüzünden 🙄😂 Yorumla ByDreamm 1 yıl Bir şeye suç atmak lazımdi ama tatlininda etkisi var bence 😅😂 yoksa uslu uslu duruyordum ben 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabah ereksiyon bitmiyor şu an olduğu gibi 😅 Sana mastürbasyonla ilgili bir soru sorsam peki? 0 0 Yorumla
Hornlove Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Sabah benden önce kalkıyor hızlı ayakta hoşuma gider Akşam ise inmek bilmiyor 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. genelde gece yarısından sonra :D 2 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde gece ve sabah 2 0 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Hiç belli olmuyor ki ☺️ 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ucunu saldigim an öyle heryerde yükselmez 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde sabah saatlerinde 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Akşam yatmadan once 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabah uyandığımda birde gece 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Saat değil de hormonal durumlara göre değişiyor 1 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Sabahları çok istekli oluyorum 1 0 Yorumla
Analtıyomdinleee Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Şu an bosnaya geçiyorum. Libido tavan. Araçtaki sırp hatunlar bitirdi beni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sabahları cok fena duyarsız kadın:) 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bu kadar duyarsız sın Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne zaman düşüyor diye sorsaymışsın keşke :D 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sabahları ya bence 2 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Geceleri 😂 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Her an 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sabah 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Uyanınca 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. sımdıı 1 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Şu an mesela 1 1 Yorumla phhml016 1 yıl Senin? Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Sabahları daha çok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Herhangi bir saati yok. Genelde dik duruma hızlı bi şekilde gelebiliyor çok aktifim 😂
Sence? @bitkin_prenses
Sabahları daha çok oluyor nedense
Sabahları dinlendiğin için olabilir vücut olarak. Ben de bazı sabahlar taş gibi olduğundan uyandırıyor beni
Şu anda bile sert 🙈😂 @bitkin_prenses
😄😄beli bir zaman mı olur kendimi kontrol edebiliyorum
Ne güzel
Ama şimdi ben bunlara nasıl cevap vereyim Bu biraz özele giriyor attığı zamanlar oluyor işte 😂
Her saat tavan yenii uyandım benden öncee uyanmışş nöbette😅
Seninn hangii saatlerde artıyorr
Sabah 🙄
Hmm bu sabahh tatmin ettrinmii kendinii
Türk erkeğinde saat kavramı olmaz genellikle. :)
Sabahlariya manyak gibi
Yani şu an diyosun.. :)
Eşime dedim bugün uyu sen yarin sabah kaldiracagim seni🫢
Nasıl yani seni öyle mi bıraktı? :)
Akşam oldu sabah da olsun dimi tatil varken
Kesinlikle.. Hele ki eşin bu kadar istekli ve ezilmek isterken.. yanlış yerdesin su an :))
O iş için mi burdayim
Yangın var desene
Ya aslinda merak ettigim benim bu saatlerde istekli olmam normal mi yani kadinlarda normal mi
Hayır ya şu an için diyorum.
Sen sorumu anladin mi?
Biz nasıl bu saatlerde yükseksek sizin de yüksek olmaniz gayet normal
Gizli olmasamda konusmam oglum yan tarafta kocam var. Merak ettigim bi konu da ondan geldim
@alifecoach sana diyorum gizli olmasaydim da olmazdi diye neyse kactim bn soru sahibini rahatsız ettik
Sakin ol :))
Sabah hücreler daha çok yenilendiği için testesron ve östrojen hücreleri de yenilenir ve daha aktif olur. Daha aktif olduğundan dolayı kişinin yükselmesi gayet normal
Sakinim sakinim😅 teşekkür ederim ikinize de cvblar için
Peki bayan gizli
Sabah seksi baska guzel oluyor
Bı soru bile libidolu gibi geliyor 😂
Olmasa sorulmaz ki şimdi sjsjssjsj
😂😂😂
Bu saatler o kadar tatlı yedik bayramda 😂
Hep tatlı yüzünden 🙄😂
Bir şeye suç atmak lazımdi ama tatlininda etkisi var bence 😅😂 yoksa uslu uslu duruyordum ben 😅
Sabah ereksiyon bitmiyor şu an olduğu gibi 😅 Sana mastürbasyonla ilgili bir soru sorsam peki?
Sabah benden önce kalkıyor hızlı ayakta hoşuma gider
Akşam ise inmek bilmiyor
genelde gece yarısından sonra :D
Genelde gece ve sabah
Hiç belli olmuyor ki ☺️
Ucunu saldigim an öyle heryerde yükselmez
Genelde sabah saatlerinde
Akşam yatmadan once
Sabah uyandığımda birde gece
genelde hep yüksektir benim
Saat değil de hormonal durumlara göre değişiyor
Sabah saatleriii.. 🔥