Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşaldıktan sonraki 5-6 sn o zevk azalarak devam eder. O sırada temasa devam etmek ister evet. Yani oral için mesela penis ucu ve altındaki deride dilini ve dudaklarını hissetmek hoşuna gidecektir. Birleşmede de kontrol ondaysa zaten kendi istediği gibi davranır, eğer kontrol sendeyse üstteysen vs onun hareket alanını genişletmende fayda var ki istediği zaman ayrılabilsin. O 5-6 sn den sonra kendi bedeniyle başbaşa kalmak ister. istisna durumlarda boşalmadan sonra penis dikliğini koruyarak devam edebilir. Ama onda da zevk azaldığı için ara verip sonra tekrar güç toplayarak başlamak daha güzel
Güzel soruydu tebrik ederim. Mutluluklar14 Yorumla
Soran+1 yılaçıklayıcı cvbın için ben teşekkür ederim.. yalnız ben boşalma sonrası yumuşama olduğunda yine bırakmayıp orala devam etmek erkeğin hazzını ikiye katlar diye düşünüyorum oyüzden acaba bırakmayıp bir süre daha devam edip bırakmak yani ikinci ilişkiye geçmeyi düşünmeden ya da tekrar sertleşmesini sağlamak adına nekadar süre orala devam etmeli kısa bir süre daha devam edip bırakmalımı malum hassaslaşma zirvede olunca çokta sürdürmemek gerekli belkide ikinci için ise zaman verip başlamak gerekli
Soran+1 yılpardon tekrar sertleşmesini sağlamayı düşünmeden demek istedim yanlış yazmışım ;)
Cevap sahibi+1 yılboşaldıktan sonra yumuşdıysa artık tekrar sertleşmesi zor zaten. Zaman geçmesi lazım. Bide bu yazdıklarım kişiye göre çifte göre değişebilir. En sağlıklı cevabı onunla konuşarak ve deneyerek bulursunuz
Soran+1 yıltekrar teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet istiyorum. Ara verince dikkat dağınıklığı da oluyor partnerimde. Fakat o da yorulduysa kısa bir sigara molası verilebiliyor. Evet sertleşme olana kadar orala ve ön sevişmeye devam etmeli. Fazla uğraştıracağını sanmıyorum. Evet boşalma olduktan hemen sonra oral ile yine erekt olmak mümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEme eme yala bak nasl tekrar oluyor ben esime yapiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Oralda iyisin ozaman
- +1 yıl
Sen farklı bsy mi yapıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu karşıdaki kişinin o an ki doluluğu bu cinsellik ve beyin doluluğu olarak ve kişinin geçmişinden beri süregelen kendisini bu konuda nasıl geliştirdiği ile doğru orantılı bir durum boşalan bir erkek tekrar ereksiyon olur mu evet olur ne kadar süre içerisinde tekrar ereksiyon olur bu anında da olabilir bir sıgara molası kadar süre de de ama sonuçta önemli olan şey iki tarafında boşaldıktan sonra birbirlerine daha çok sarılmasıdır
17 Yorumla- +1 yıl
güncellemene olan cevabım ise erkek boşaldıktan sonra orala devam etmekten hoşlanır evet ve boşalsada güzel bir oral tekrar eski haline getirebilir o yüzden süresi yoktur. ama ikinci ya da üçüncü boşalmadan sonra zaten dinlenmesi gerekir ki sperm miktarı da düşer ve kendini belli eder
Soran+1 yılewt aradığım cvp tşkler..
Soran+1 yılkesinlikle
Soran+1 yıl:))
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlaç varsa mümkün olur normal libidoysa uzun Zaman seks yapmamış olması gerekir düzenli seks hayatı olan bir insan ise bir 5 dakika bekle bununda bir canı var Çeşme gibi acınca akmıyor hepsi senin nazik davran der 😁😁😁
12 Yorumla
Soran+1 yılyalnız sorumda farklı bişey anlatmaya çalıştım.. oral yapmaktan kastım onu tekrar ereksiyona gecirmek ya da yeniden sertlesmesini saglamak değil
- +1 yıl
Bazı insanlar boşaldıktan sonra kasılmayı ve o zevkin devam etmesini sever hoşuna gider ama bu herkes degil işte ya
Bosaldigim an devam edilmesi bana tarifsiz bir zevk verir cunki o an Penis basim daki zevk alan sinir uclari cok asiri hassas oluyor
17 Yorumla
Soran+1 yılbeklediğim cvbı anlayan biri oldu sonunda.. zaten oral yapmaktan kastım onu tekrar ereksiyona gecirmek ya da yeniden sertlesmesini saglamak değil yani erkeklerin birçoğu neden boşalma sonrası kadınlar hemen kenara çekilir diye sitemlere şahit oldum için bunu tam olarak öğrenmek istiyorum soruyu tam açıklacıyıcı kuramadım biçoğu için sanırım oyüzden anlaşılmadı.. tam boşalma esnasındamı hiç bırakmadan devam etmek lazım yoksa boşalma sona erdikten sonra hemen oral yapmak erkeğe haz vermesi açısından gereklimidir ve nekadar sürdürmeli
Soran+1 yılbana sadece sorumun cvbı yeterli ve özele gerek yok burdan anlayabileceğim şekilde açıklama yapabilirsiniz
Soran+1 yılüzgünüm kimseyle özelden konuşmuyorum burdan açıklama yapabileceksiniz yanıtlayın.. tşkler
seksten aldığın zevke göre bazen ilk boşalmadan sonra inmiyo ve ikinciye devam ediyosun ilkinde güzel bir oral ile başalmışsam ikinci vajinada boşaşmak daha güzel kadında rahat boşalır erkekte tam doyar sexe. Seni oral ile bılaltığım zaman tekrar devam etmemi istermiydin yani ikinciyide oral ile boşalırmıydın?
00 Yorumla
+1 yılhemen ereksiyon olamaz ama boşalırken oral yapılmaya devam edilmesi çok zevkli olur ama genelde kızlar boşalma sırasında sıvıdan dolayı bırakır
14 Yorumla
Soran+1 yılya bende bunu merak ediyorum işte boşalma sonrası hassaslaşma yoğun olduğu için nekadar süre orala devam edilmeli yani birsüre yapıp orda bırakmak gerekli sanırım çünkü hop diye ereksiyona geçmesi zor zaten oraldan kastım yeniden sertleşmesini sağlamak değil sadece duyduğu hazzı ikiye katlamak
- +1 yıl
o kesin zevk vermek istiyorsan ereksiyon bitene kadar ağzından çıkarma taki yumuşayana kadar
Soran+1 yılama ben yumuşadıktan sonra bırakmayıp devam etmekten bahsediyorum oysaki
- +1 yıl
ama tekrar hemen erekte olmaz ve boşaldıktan hemen sonra çok fazla zevk almaz bir süre mesela 10 dakka falan bekleyip oral yapark hem erekte edebiir hemde zevk aldırabilirsin.
+1 yılSakso yu her erkek sever bence ki ben çok severim. İkinci sorun ise boşalır boşalmaz ikini seks için penisin bir süre dinlenmesi gerekiyor bu süre biz gençlerde daha kısa
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnız ikinci seks için değil oraldan kastım sadece duyduğu hazzı ikiye katlamak oral yapıp bırakmak ve malum hassaslaşma hat safhada olduğu için nekadar oral yapmalıyım diyorum kısamı sürmeli yani ya da hiçmi yapmamalı
- +1 yıl
Dur bak eğer sadece sakso çekerek boşaltacaksab uzunca sürdür yok sadece vajinal birleşmeden önce yapacam zevk için diyosab çok uzun sürdürme patlayabilir.☺
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral ile ereksiyon haline getirip boşalma yaptırdıktan sonra tekrar oral yaparsan ilki kadar çabuk olmaz ama mutlaka ereksiyon olur hatta ağzının içinde olması sana daha çok zevk verir
10 YorumlaHic ara vermeden yapilmasi zaten hos degil hassaslasiyor zaten ve zevk alamiyorsun hemen ardindan da kolay kolay sertlesme olmaz genelde biraz zaman gecmesi gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. duruma bağlı... ben boşaldıktan bir süre sonra bana dokunulmasını tercih ederim... bir de inik halindeyken orala başlanıp ağızda sertleştirmek çok başarılı bir girişim olur mutlaka yap...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. boşalma sonrası ereksiyon öncekine nazaran biraz geç olur ama ilgilenmek gerek. yani cinsel uyarıya devam etmelisiniz ki erekte olsun.
00 YorumlaOnu boşalt bittikten sonra biraz dinlendir. Hemen tekrar geri sertleşme sıkıntı olabilir birkaç dakika dur sonra devam
10 YorumlaBoşaldıktan sonra ellememesini tercih ederim. 10 dakika sonra tekrar kaldığımız yerden devam edebiliriz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Devam edebilir sıkıntı yok ama bir yerde durmalı aşırı hassaslasiyo cunki. Sertleşme olana kadar devam et. boşalma sonrası biraz ara ver dinlensin art arda sertleşme de sikinti olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbosaldiktan sonra erkek kolay kolay ereksiyon olamaz biraz zaman gecmesi gerekli, kucuk oynasmalar yaparak gecirin o boslugu sonra tekrar oral yaparaak baslarsin
06 Yorumla
Soran+1 yıloraldan kastım yeniden sertleşmesini sağlamak ya da ilişkiye girmek değil duyduğu hazzı ikiye katlamak adına sadece oral yapıp bırakmaktan bahsediyorum ve bunu nekadar süre devam ettirmeliyim malum hassaslaşma yoğun olduğundan kısamı sürmeli yani
Cevap sahibi+1 yılanladim ama on sevismdee oral yapmak veya birini bitirdikden bir yeni sevismeye baslarken veya
erkek bosalmaya yaklastigi zaman oral yapmak daha zevkli
Soran+1 yılonu zaten biliyorum hem fikirim ancak ben bu noktayıda çok merak ediyorum ve es geçmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılher erkek sevmeyebilir bunu tabikide seven de olabilir
istersen partnerinde bir dene belki cok sever
Soran+1 yılewt doğru ama zaten sözlü olarak bunu yapmak istediğimi söylediğimde çok heyecanlanıyo buda iyiye işaret o halde
Cevap sahibi+1 yılheyecanlaniyorsa kesinlikle yapmalisin ve oyle bir yapmalisinki kan beynine fiskirmali :)
mevzuyu herkes yanlış anlamış, golden sonra ıkıncı gol ıcın hazırlık pasları yapılması tabıkı guzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılüzgünüm ama sende anlamamışsın istediğim cvp bu değil yinede tşkler
tam boasma anında organ çokkk hassas olur o an orala devam edersen erkek çıldırır. kaçar. doğru bir iş yapabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılboşalma sırasında bırakmadan devammı edilmeli diyorsunuz? birde benim sorum boşalma sonrası oral yapmak ne derece hoş olurdu yani yeniden ilişkiye girmek ya da erksiyona geçmesini sağlamak için değil erkeklerin boşalma sonrası bırakmayıp oral yapılması çok zevk verir diye duydum
Soran+1 yıltşkler ;)
Soran+1 yılEee geriside benim hayal gücümü konusturmama bakar
evet buna bayılıyorum hatta partnerimin tercihine göre gögüslerine boşaldıktan sonra direk agzına almasına bayılıyorum ve inan devamında yeteeeer sesleri gelmeye baslıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru anladım dimi boşalmanın hemen ardından yapılan oral erkeğe zevk verir peki bunda süre ne olmalı yani hemen boşalma ardından ereksiyona geçmek mümkün değil bende ereksiyona geçsin yeniden ilişkiye girelim diye oral yapmayı düşünmem sadece erkekler boşaldıktan sonra oral yapılmasından çok zevk duyarlar diye duydum
+1 yılHayır değil ağzına nerene sokarsan sok o zük kalkmaz
Biraz zaman geçmesi gerek06 Yorumla
Soran+1 yılbenim derdim yeniden ereksiyona geçmesini sağlamak değil.. erkeklerin boşalma sonrası oraldan çok zevk aldıklarını duydum sadece daha rahatlaması ve hazlanması adına yapılmalımı onu öğrenmek istiyorum ikinci bir ilişki için değil.. mesele orda oral yapıp haz almasını sağlayıp bırakmak.. bir süre sonra zaten ikinciye sıra gelir
- +1 yıl
He bak evet o doğru
Ben anlamamışım :)
Evet oral yaparsan acımaz
Çünkü erkekler boşaldıktan sonra ilişkiye devam ederse zükümüz acıyor
Oral yapılmasının sebebi o acıyı çekmeden tekrar zevke gelmesi
Soran+1 yılnekadar devam ettirmeli oral yapıp bırakıp birsüre sonra ikinci olacağını düşünürsek
- +1 yıl
Zük acımayana kadar
İyice gevşeyene kadar
Gevşedikten sonra yavaş yavaş zevk almaya başlar erkek
Hatta zük tekrar sertleşmeye başlar
Soran+1 yılteşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim
Başka merak ettiğin olursa ister buradan ister özelden sorabilirsin
+1 yılYapma çünkü boşaldıktan sonra dokunulmuyor içimiz tuhaf oluyor. Ve erekte süresi biraz uzun oluyor
00 Yorumlavalla benım oluyor 1 sıgara ıcımlık beklemek yeterlı kı orala gerek bıle kalmıyor bende kız yeterkı devam desın dırek saha kalkıyor kucuk tolga
00 YorumlaBazen hemen ereksiyon olmayabiliyor ama orala devam etmek istiyorsa edebilir
10 Yorumla
+1 yılHemen mümkün olmuyor ereksiyon olana kadar mpüşüp koklaşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSenin cok eksigin var ama sana verecegim bir kac tuyoyla vazgecilmez olabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. İsterdim tabiki de baZen çıkartmadan 2. ye gittiğimi biliyorum ama arada bir sevilip bir sigara içildikten sonra daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılbu kişiye bağlı eğer sen istersen yaparsan şahsen hayır demem ama dediğim gibi kişiye bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekler boşalmanın hemen arkasından oral yapılması çok zevk verir diye duyduğum için soruyorum yani tekrar ilişkiye girmek için oral yapmayı düşünmüyorum zaten hemen ereksiyona geçmesi zor.. hassaslaşma olduğu için orala nekadar süre devam edip bırakmalı
- +1 yıl
uzun süre yapabilirsin çünkü hem kıvama gelir hemde daha hızlı geri dönüş yapar ;) çenen yorulmazsa 20 dk derim ;)
Soran+1 yıl:))) yorulmak kimin aklına gelirki tşkler..
- +1 yıl
yorulan çok oluyor :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yarim saat falan beklersen daha guzel sonuca ulasirsin.
00 Yorumla
+1 yılBoşalınca erkek tekrar ereksiyon olana dek ellenmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir süre dokunmamalısınız bence. hemen sertleşme mümkün değil boşaldıktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılboşaldıktan sonra tuvalete gidip işemek iyi olur kısa bir ara sonrasında tekrar yapacak duruma hazırdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılara vermeden devam etmesini çok isterim zaten ben boşaldıktan sonra inmiyor kazık gibi duruyor daha :)
00 YorumlaBir yarım saat mola lazım kendim içim diyorum başkasını bilemem
00 Yorumlaboşalttıkdan sonra devam edersen hiç hoş olmaz fakat agzına bosalacaksa devam et
00 Yorumla
+1 yıl40 dk zor boşalirim ve kesintisiz 3 4 saat devam edebilirim ettim de
10 Yorumlason damlasına kadar diye boşuna demiyoruz... :)
10 YorumlaAcele etme ne kadar yavaş ve ateşli olursa. Okdar iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldıktan somra bir süre daha yalaması emmesi hoşuma gider
08 Yorumla
Soran+1 yılya bende bunu merak ediyorum işte boşalma sonrası hassaslaşma yoğun olduğu için nekadar süre orala devam edilmeli yani birsüre yapıp orda bırakmak gerekli sanırım çünkü hop diye ereksiyona geçmesi zor zaten oraldan kastım yeniden sertleşmesini sağlamak değil sadece duyduğu hazzı ikiye katlamak
Cevap sahibi+1 yılzaten boşaldıktan sonra orala devam edersen ereksiyon hali bitmez devam eder ama medi dediğimiz sıvı gelene kadar devam edilmeli ben öyle yapmıştım
Soran+1 yılteşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama türkiyede bunu yapıcak kimsede yoktur
Soran+1 yılçok sayıda olmasakta vardır ama denk gelmek mesele
Cevap sahibi+1 yılinan bırak boşalırken normal oral yapan bile az sayıda
Soran+1 yıltürk kadınları cinsellik anlamında sınıfta kaldığı bir gerçek ama erkeklerdede durum böyle
Cevap sahibi+1 yılhaklısın erkekler sadece kendi zevkini düşünür yani ben yurtdışında büyüdüğümden biliyorum çok kısıtlanma var burada
+1 yılBiraz dinlenmek isteyebilir. Ama oral hep istenir, çok güzel
00 YorumlaBosalma olduktan sonra 1 ya da 2 dk beklerim cunku cok zor oluyor
00 Yorumladevam edildiğinde kısa sürede sertleşirim hemen ama temizlemeden devam etmiyor benimki
00 YorumlaHyr bir sigaraa vya su molasi verirdim sonra yine devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMmm benimki ereksiyon halinde oluyor ama gider temizliğini yaparım ondan sonra oral isterim ağza boşalmaya karşıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosalinca ellemeyin bir 15 dk dinlensin sonra zaten tekrar erekte olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına boşaldıktan sonra buna devam edebilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben bunu istiyorum oldu tamam bitti die birakip kenara çekilmek yerine orala devam etmek bence müthiş bişey
Cevap sahibi+1 yılÇok kadınsın :) sevdim seni
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılbence super olurda hıc denk gelmedım oyle bırıne
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki orala nekadar devam etmeli malum boşalma sonrası hassaslaşma hat safhada olduğu için nerde bırakmak gerekir
- +1 yıl
son kırıntılarıda emdırerek agzına bosalttıktan sonra bırakabılırısın. bence cok akıllıca bı jest senın bu yaptıgın. pıs temız demeden partnerının spermlerıyle devam etmek bence benım acımdan cok zevklı. partnerın olmak ısterdım gercekten bu kadar ınce dusunen bırının sevısmesını dusunemıyorum bıle
Soran+1 yılsanırım insan gerçekten aşık olduğu ve içini titrettiği bir erkeğe sahip olunca tüm heyecanı doruklarda yaşamak istiyosun ve onun mutluluğu senin mutluluğun oluyor ayrıca bir balık kadını olmamında karşı taraf için avantaj olmasıda cabası
- +1 yıl
bı mesaj atarmısın bana bı kac soru sorcam ozel bıraz fıkır ıstıcem senden yorumların cok hos begendım. bu arada burc bence onemlı degıl
Ereksiyon olurda her babayiğidin harcı degildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra ver biraz dinlensin yazik 😄
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Rosaa_99 he ayni ben gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Rosaa_99 ben kiiiiiim senkiiiim sana ne
Cevap sahibi+1 yıl@Rosaa_99 iyi ne halin varsa gör kücük bey.
+1 yıl1-2 dk bekleyip yapması daha güzel olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevam etmeniz erkeği tabi mutlu eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Bence müthiş olur hiç durmadan dvm etmek lzm
00 Yorumla
+1 yılKısa bir süre olabilir.
00 Yorumla
+1 yılMümkünde penis çok hassaslaşıyor
00 YorumlaGizliden çık öyle sor okis :)
00 Yorumla
+1 yılYaşım 30 u geçmiş konuştuğun şeylere bak. abaza
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılamacın erkeği öldürmekmı acelen ne
08 Yorumla
Soran+1 yılanlayana..
Cevap sahibi+1 yılacele etme keyfını çıkar
Soran+1 yılsanırım ikinci posta için oral yapmak istediğimi anladınız ama değil sormak istediğim bu değildi
Cevap sahibi+1 yıltam olarak ne sormak ıstıyorsan sor
Soran+1 yılgüncellemiştim soruyu orda gayet açık net
Cevap sahibi+1 yılben beklenılmesınden yanayım orgzm sonrası bı haz vardır onu sındırmek ve efor toplamak gerek.
Soran+1 yılteşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılsen orgazm olduktan hemen sonra vajınana dokunduruyormusun
Canım sen sakso hastasımısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediklerinden hiç birşey anlamadım
00 YorumlaSen oralı oralı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün ama biraz dinlensin garibim o da insan😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldıktan sonra mola gerekli...
00 Yorumla
+1 yıladınıza üzüldüm
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler