Oral yapmayı neden sevmez bir erkek. Ben mesela saatlerce yapmak isterim ama eşim sevmez neden acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBizde de tam tersi. Ben yapmak istiyorum ama yaptırmıyor. Bazı erkeklere suyunuz tiksindirici geliyor. Eline bile bulaşmasından tiksinen erkekler var. Böyle hassas kişilerle de tam zevki çıkmıyor ilişkinin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKim dedi oral sevilmez o dil oraya girecek o tadı tatmadan olmaz ben boşaltmana kadar dilimi çıkartmıyorum eşin ağzının tadını bilmiyor sana denk gelmiş sen bende olacan oralı gör o zaman off
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Cevap sahibi1 yılYazdım
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılNe oldu neden böyle bir şey yaptın söylermisin lütfen
Cevap sahibi1 yılSenden ricam engeli aç sadece sana bir şey soracağım sonra tekrar engeli koyarsın lütfen
Cevap sahibi1 yılLütfen engeli kaldırırmısın çok rica ediyorum sadece bir şey soracağım sana yine engelle
1 yılOral seks yapmak istemeyen erkek olduğu gibi yapmayı seven de birçok erkek var. Kadınlarda da aynı şekilde. Ama bir insan oral seks nasıl sevmez benim aklım almıyor. Enteresan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSuyun kokuyordur. bir hafta protein ağırlıklı beslenme meyve ağırlıklı ya ananas tüket bak nasıl yapıyor
16 Yorumla
Soran1 yılKöpük krem aldık onunla yıkıyorum baya fark var diyor ama gene de yapmak istemiyor yapsa bille 2.3 dk
Cevap sahibi1 yılÇok az ben 45 dk aralıksız yalayabiliyorum. Seviyorum o suyu
Soran1 yılBende çok severim ama işte adam yaladım mı hemen boşalmak istiyor
Cevap sahibi1 yılYoo öyle olmaz yalarken parmaklayacak ellerini yatağa bağlamalı. KOntrolü senden almalı. Erkek olduğunu hissetirmeli dili her girip çıktığında inletmeli seni
Cevap sahibi1 yıl@soran rahatlatabiliyor mu peki seni yoksa yarim mi kaliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir evet
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılbende severim eşin sevmiyorsa sebebi vardır seninkinin görseli ya da kokusu hoşuna gitmiyor olabilir
12 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak sevmedigini söylüyor videoda bille yapan görsün degiştiriyoe
- 1 yıl
çok saçma
Evet en sevdiğim şeylerden biri
91 Yorumla- 1 yıl
Sevilmez mi hiç
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşin gerçekten sevmiyor mu? bana inanılmaz geliyor oral sevmeyen erkekler
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum huylanıyorum diyor video vs bille izlerken hemen degiştiriri
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSadece oral ile başlayıp biten geceleri ayrı severim! 1-2-3 orgazmdan sonra uslanan vücutlar olmak harika bişey ;) Yapmayı da bana yapılmasını da çılgınca isterim
11 Yorumla- 1 yıl
Ama zevkten kıvranıpta kaçmayacaksın ya da partnerin seni 2 eliyle sımsıkı kavrayacak ki, kaçamayasın! ;)
Karşılıklı Oral olmayan seks bana göre yarim kalmış demektir, istememe nedeni erken boşalma korkusu ya da dini neenler olabilir tabi ama bilmiyorum yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yıloral hastası delisi biri olarak bayılırım ben.. yapmayı da çok severim ve saatlerce gün boyu yaparım.. yapmışlığımda çoktur.. harika ve lezzetli bir zevktir.. yapılması da ayrı bir haz kesinlikle
10 Yorumla
1 yılher şey karşılıklı olacak, ben yapacağım da o yapmasın yok öyle dünya
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevmeyen erkek olur mu fiyecem ama seninki öyleymiş oral seks olmadan seks yaptım denmez ben tepeden topuga kadar her yerine dilim gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbana yapılsın dite ısrar etmem isterse yapar istemezse yapmaz.
Benim yapmam içince kokunun olmaması lazım temiz ve güzel görünmesi lazım.
Onun harici yapamıyorum.
Ha oraldan sonra öpüşmeyide çok sevmem.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEşim hijyen takıntılı. Bu sebepten yapmıyoruz. Bir kaç kere istedim, yapmayınca istemeyi bıraktım. Olmasa ölmeyiz.
10 Yorumla
1 yılŞahsen yaptırmayı da yapmayı da severim. Sekste tek taraflı zevklere kaşıyım, eşimin de daima zevke ortak olmasını istiyorum.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle yapilmali, ben mesela oraldan once sadece dakikalarca vucudunu yalarim partnerimin. En son orala gecerim ve o da yarim saat surer.
10 Yorumla
1 yılKadınlarin akari cok oluyor diye ama severim ben yapmayı yaptırmayı kocan şansliymiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ah biz evlenmeliymisiz
Dustan cikmiscasina burus burus ederdim kasiklarini emerken 😄10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBen çok seviyorum ya neden sevmiyim yaptıkça ıslaklığı hissetmek harika..
10 Yorumla
1 yılSeninki çok sulanıyorsa o yüzden yapmak istemiyor olabilir
10 Yorumla
1 yılBence böyle bir şey çok nadir olur, biz erkekler oral severiz, yaparız da
10 YorumlaSaatlerce olacak akitacaksin suyunu sirilsiklam saganak altinda
16 Yorumla- 1 yıl
ooo sjndnd
- 1 yıl
hayir kupkuru
- 1 yıl
beni bilirsin ajsbsn
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende hem yapmayı yapılmasını da severim. Özellikle yüzüme oturup kontrolü ona vermem beni çıldırtır tâbi onu da
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılOralsız seksmi olur hiç karsılıklı olmalı tabikide
10 Yorumla
1 yıltercih meselesi ama yapmasını bilen genelde iyi oluyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tadını, kokusunu veya görüntüsünü sevmeyebilirler. ben hepsini seviyorum mesela. ancak sevmiyorsa zorlama. evliliğin tehlikeye girer
10 Yorumla
1 yılkesinlikle oralsiz olmaz. Oral seksi ve partnerimle aramdaki bağı güçlendirir
30 YorumlaOral sevmeyen erkeğin aklından şüphe ederim saatlerce yaşayabilirim arka ön ayırt etmeden 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral nasıl sevmez 69 fav pozisyonumdur ve saatlerce oral yapabilirim kadının çıldırdığının görmek çok keyifli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılAksine çok seviyorum dış dudakları ve deliğini yalamayı ama bazı partnerlerim istemiyor veya temiz olmadıklarını düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet kırmızı çizgim ama bakımlı olmak şart iki taraf içinde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes sevmez bazılarının midesi kaldırmaz. Belki de koku vardır belki estetik olarak ilgisini çekmiyordur. Bilemeyiz eşine sorsan bunu daha doğru olur.
00 Yorumla
1 yılSırf oral yapmak için bulultuğum kızlar bile oldu çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende aynı dertten muzdaripim
145 Yorumla- 1 yıl
Neden sevmiyormuş sordun mu
- 1 yıl
Kocan yapmiyor mu hic
- 1 yıl
Oral seks sevmeyen adam mı olur bende bunlara anlam veremiyorum. Bir kadın nasıl bu zevkten mahrum bırakılır şaka gibi
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende seviyorum yapmayı ama temiz ve bakımlı olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi eşim olsun yüzüme oturturum saatlerce
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBnde çok severim ama. bazilari iğreniyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu ciddimi soyluyosun sakami yapiyosun.. sen ona yapiyosun ama o sevmiyor.. var mı boyle erkek ya
00 Yorumla
1 yılOral seks olmalı. Her iki taraf için de çok büyük zevk..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hep mi böyleydi
Sonradan mı değişti14 Yorumla
Soran1 yılHep sevmez böyle şeyleri
Soran1 yılOda çok değerli
Gizli Üye(30-35)1 yılOral genelde sevilmiyor tiksinç bulunuyor bana yapılsa bayılırım ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOral yapmayan erkek üzgünüm benimle olamaz
134 Yorumla- 1 yıl
Neden yaa çok keskinsin
- 1 yıl
Çok haklısın ben yapmayı cok istiyorum
Oral yapmayan erkek cidden olmaz ya
65 Yorumla- 1 yıl
@LaylaSera diş değerse ya acımaz mıı
- 1 yıl
E kasar dogru sesin
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmiyor mu ilerisi için mi dedin
12 Yorumla
Soran1 yılSevmiyor ya
Cevap sahibi1 yılKendisi istiyor mu
1 yılTercihler işte bir şey diyemeyiz
11 Yorumla
Soran1 yılSizde sevmiyorsunuz o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Oral olmadan seks mi olur ya
10 Yorumla
1 yılBence çok güzel bir şey muhakkak olmalı yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBazıları tiksinç buluyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOral sevmeyen erkek var mı ki ya 😂
10 Yorumla Aynı durumdan ben de muzdaripim maalesef
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İki taraf da birbirine yapmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYapmasını bilmiyordur , illa yaparım ben
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBoşaltana kadar yapabilirim.
10 Yorumla
1 yılYaparım yaptırırdım
10 Yorumla
1 yılİstemeyen zaten yapmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılboş ver sorgulamayı yap hadi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEsin zevkten anlamiyo😊
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu konuyu eşinizle konustunuz mu?
10 Yorumla
1 yılTemiz değilse istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaparım, yaptırırım.
10 YorumlaBende severim saatlerce yapanina denk gelmedim çok ister dim
00 Yorumla
1 yılOral sevilmez mi ya hem yapmayi hep yaptırmayı severimm yüze oturdun mu hiç
00 YorumlaYapmaya bayılırım. Dilinin her darbesinde o nefes nefese inlemeler. Agzının tadını bilen erkek yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler