Cinsel Yaşam Sekste oral ister miydiniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 125 Sekste oral ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
CaptannWhite Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Öyle bir oral yaparım ki kadın üst üste defalarca orgazm olur. 0 1 Yorumla CaptannWhite 1 yıl İstersen anlatıyım Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. olsa yapacağım ama yok 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun uzun yaparım da. yaptiririim da. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eşin ağzının tadini bilse yapardı 😘🔥👅👅👅👅👅 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben olsam ilişki öncesinde sonrasında sabah uyanınca da öper oral yapardımm sana ama eşin ağZının tadını bilmiyormuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 👅🩷💐😍😍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zevkini bilmiyordur öyle erkek 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandan beri böyle Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bizde de benim eşim sevme 0 0 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Oral yapmayan erkek kadını sevmiyordur kanka 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sekste oral olmazsa seks olmaz. 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Nasıl sevmez yaa dünyanın en güzel şeyidir 1 1 Yorumla sannoro 1 yıl Saatler ce yalaması lazım Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Temizse bakimliysa neden yapmasin ki 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Tabi ki isterim 1 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hiç yspmadı mı eşin 1 1 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Sen çok mu seviyorsun yapmayı yaptırmayı..,,? Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. isterim 1 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben ben yaparim, hem yapilmasini severim 1 0 Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Boş yaparsın 1 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Eşin sevmiyorsa büyük sorun işte bizde durum tam tersi ahaja :) Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral şart 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bence şart. 1 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. Saatlerce yaparım 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. evstttt 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oral candır gerisi heyecandır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet isterim 2 2 Yorumla Engineer16bs 1 yıl 🖐🏼🖐🏼 Yorumla Engineer16bs 1 yıl Bende yapmayi cok isterim Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Oral iyidir 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Kadına saatlerce yapılabilir Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. 1 saat en az 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. mis mis 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsterim bence 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İgreniyodur 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. İsterim ben 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İstenmezmi be 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evetttt 1 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Evli misin 1 0 Yorumla
1ÇılgınKovboy Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Oralsız olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Öyle bir oral yaparım ki kadın üst üste defalarca orgazm olur.
İstersen anlatıyım
Evli misin
olsa yapacağım ama yok
Uzun uzun yaparım da. yaptiririim da.
Oralsiz seks olmaz
Eşin ağzının tadini bilse yapardı 😘🔥👅👅👅👅👅
Ben olsam ilişki öncesinde sonrasında sabah uyanınca da öper oral yapardımm sana ama eşin ağZının tadını bilmiyormuş
👅🩷💐😍😍
Kimse aradığını bulamaz böyle bir dünya
Zevkini bilmiyordur öyle erkek
Ne zamandan beri böyle
Bazı erkekler tiksiniyor
ben severim, yaparımda yaptırırımda
Bizde de benim eşim sevme
Oral yapmayan erkek kadını sevmiyordur kanka
Sekste oral olmazsa seks olmaz.
Nasıl sevmez yaa dünyanın en güzel şeyidir
Saatler ce yalaması lazım
Temizse bakimliysa neden yapmasin ki
Tabi ki isterim
Evettt
Hiç yspmadı mı eşin
Sen çok mu seviyorsun yapmayı yaptırmayı..,,?
isterim
Ben ben yaparim, hem yapilmasini severim
Neden ki sevilmez mi
Boş yaparsın
Eşin sevmiyorsa büyük sorun işte bizde durum tam tersi ahaja :)
Oral şart
Esin istemiyir mu yapmanı
Bence şart.
Saatlerce yaparım
evstttt
Tabii
tabikide
Saatlerce yaparım o kadar
Olmazsa olmazdır
oral candır gerisi heyecandır
İsterim
Koku mu var bundan istemeyebilir