Evlenmenize 4 ay var farklı şehirlerdesiniz nişanlınız İstanbul'dan kalkıp sizin için yanınıza geliyor başbaşa kalıyorsunuz öpüşüyorsunuz oral yapmak istiyor regl değilsiniz ama evlenmeden dermisiniz?nikahınızda var?ben oral yapmayı çok seviyorum ama nişanlım hep yapmıyor hemde yaptırmıyor
Cevabın nedir?
+1 yıl4 ay lan sabret ölmezsin :) hem yorumlarda okudum odayı kitliyormuşsunuz diğer odalarda aile büyükleri varsa veya başkası asla yapmaz yaptırmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlan görrüm seni dayanmak çok zor ama mecburuz:)
En İyi Cevaplar
niye günaha giresin madem evlenecen bazı şeylerin tadını saklayacaksın şarap yıllanınca güzeldir.
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhazır nişanlıymışız zaten. evlenene kadar bekleriz. acele etmeye ne gerek var.
31 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapıcam ne kadar istekli olsamda mast yapmak zorundayım
Gizli Üye(36-45)+1 yıloralden zevklşi bişey yok , hissetse bir kere yıne ıster
022 Yorumla
Soran+1 yılevlenene kadar beklicez inş sorun çıkmaz,sen yaptırıyomusun oral?
Cevap sahibi+1 yılbi bayan şuan yaptırmıyrsa evlenıncede yaptırmaz bunu unutma. Evet yaptırıyorum ve çok haz alıyorum.Sıcacık oluyor bir anda ıcımdeymıs gıbı hıssedıyorum
Soran+1 yılbenimde en çok sevdiğim şey oral,saatlerce yapmak istiyorum bakalım ilerde görücez
Cevap sahibi+1 yıldilerim o zevke ikinizde ulaşırsınız :)
Soran+1 yılteşekür ederim:)evlimisiniz peki
Cevap sahibi+1 yılhenüz değiliz iki aya kadar nişanımız olacak kısmetse
Soran+1 yılçok sevindim sizin adınıza:)şanslı erkek sevgilin biliyomusun?
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederım.neden oyle dedın kı ?
Soran+1 yılsex hakkında bilgin ve tecrüben var erkeğini mutlu edersin gibi geldi bana?
Cevap sahibi+1 yılevet sırf onun ıcın ınan kı ınternetten bırsuru sey arastırdım .yanışu anmurlu oldugunu dusunuyorum.ben en cok benı bırakmasından korktum evlenmeden beraber oluyoruz dıye. ama bekaretıme dokunmaddı hıc teklıf bıle etmedı evde yanlız kaldık cok kotu oldu hatta nefes nefese kaldı kastı kendını ama yınede ıcıme gırmedı o geceye ozel orası dedı boyle dıyen bı adamı nasıl mutlu etmeyeyım dımı ?
Soran+1 yılbekaret önemli olmamalı sevgi ve aşkta,iyi dayanmışınız çocuk ne hale geliyordur kimbilir::)oralla seni orgazm ediyordur kesin,nişandan sonra dayanamaz ama kesin?
sende onu mutlu ediyosun yoksa birlikte olmazdınız
Soran+1 yılyanlış anlama önemsiz derken,bekaretini alırsa evlenmeli ben olsam bekaretini almış olsam evlenmekten asla vazgeçmem peki evlilik hakkında ne düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılhayır sevişebilirsin ama bir özel kalmalı bence cunkı o zaman degerı farklı , ahh sorma aşkımın haline ben üzülüyorum ama yapoacak bısey yok.Yok hayır o konuda anlaştık dugune kadar hıc bısey olmayacak bekaratle ılgılı. Eevet o benı bende onu. Onun zevkı daha baska.
Soran+1 yıltabiki bende yapmam evlenene kadar ama bir dahaki sefere gittiğimde bayağı ilerlemek istiyorum telde konuşuyoruz gidince olur belki bakalım..peki sen oralı seviyomusun yoksa o istiyor diyemi yapıyosun?
Cevap sahibi+1 yılya ılk yaptıgımda bende cok cekındım ıstemedım ama onun zevk aldıgını gorunce bende zevk almaya basladım ask boyle bısey
Soran+1 yılyaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl25 yasındayız
Soran+1 yılben 30 nişanlım 20 ama yanyana belli olmuyoruz yakışıyoruz,nerdensiniz
Cevap sahibi+1 yılo yuzden ıstemıyor anladım. o yasta ama bunu ıstememsı normal evlenene kadar bence zorlama aranızdakı yaş farkı onemlı bı detay cınsellık ıcın bızım aynı yasta olmamız avantaj. zorlamadan yapmanı tavsıye ederım
Soran+1 yıltabikide zorlama diye bişey söz konusu olamaz seviyorum istiyorum ama sabrım var evlenince herşeyi yaşarız diyor nerdensin
Cevap sahibi+1 yılankaradayız.
Soran+1 yılistanbuldanız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden konuşun bunları , belki de ileride ilişkinizi zedeler bu durum
14 Yorumla
Soran+1 yılevlenince herşeyi yap diyor
Cevap sahibi+1 yılşimdi istemeyen sonra da istemez.bence sallıyo
Soran+1 yıltelde fantazi felan yapıyoruz uyumlu ama yanında olunca çekiniyor yaşıda 20 daha hiç bir erkeğin eline dokunmamış ben alıştırıyorum
- +1 yıl
cevaplayan doğruyu söylemiş her şeyi önceden konuşmalısınız. sonrada onu istemem bunu yapmam şundan tiksinirim derse huzurunuz kaçar.
+1 yılonu bir şkilde ikna etmelisin yoksa gözün dışarı kayar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hemde ne biçim yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yılharikassın sen..sevgiline yapıyomusun?
Soran+1 yılbenimde en çok sevdiğim oral yapmak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben olsam yaptırırdım ama oral sevmiyor olabilir.
013 Yorumla
Soran+1 yılsen seviyomusun oral yapılmasını
Cevap sahibi+1 yılevet seviyorum. senin dediğine göre başbaşa kalıyorsunuz, sevişiyorsunuz. buna rağmen oral istemiyorsa belki de hoşuna gitmiyordur. evlendiğinizde de sorun yaşayabilirsiniz.
Soran+1 yılama başbaşa kaldığımız zamanda diğer odalarda birileri oluyor kapıyı kitliyoruz evden çıkıncada otele felan demiyorum yanlış anlar die evlenince ne istersen yap diyor
Soran+1 yılsevgilin çok şanslı senin
Cevap sahibi+1 yılkapıyı kitliyorsanız oral yapmanıza engel yok. sevişmeye tamamen karşı olsa anlarım ama özellikle oral yapmıyorsa durum farklı. herkes sevmeyebilir. eğer senin için önemliyse daha sonra sorun yaşayabilirsin. evlendikten sonra her şeyi yap diyebilir ama hoşuna gitmiyorsa yine yapmaz, senin için bile yapamaz.
Soran+1 yılo bana yapmasın sorun değil ama benim yapmama izin versin yeter ben oral yapmayı seks ten çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılişte evlendiğinizde benim hoşuma gitmiyor derse senin için kötü olur. belki de hiç istemiycek.
Soran+1 yılsence dermiki?
Cevap sahibi+1 yılbence der. eğer çok hoşuna gitse zaten sana yaptırırdı. sevmiyorsa evlendikten sonra hiç yaptırmaz
Soran+1 yıldedim bidahaki geldiğimde zorlada olsa oral yapıcam dedim tamam dedi ama bakalım yaptıracakmı sen yaptırdınmı oral?
Cevap sahibi+1 yılzorla değil güzellikle yap :)
Soran+1 yılzorla olmaz gönlünü okşayarak tabiki:)
Soran+1 yılşakasına diyorum hoşuna gidiyor:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende öyleydim çok normal.
0213 Yorumla
Soran+1 yılşuan nasıl peki alıştınmı?
Cevap sahibi+1 yılbekar olduğumuz için evlenmeden yakınlaşmak istemedim. orala özgü değildi yani.
Soran+1 yılşuan bekarmısınız?
Cevap sahibi+1 yılhayır evliyiz.
Eşim her anlamda ilkimdi. elini ilk tuttuğum erkek. Nikahsız olmak istemedim. Nişanlınızda bu sebepten istememiştir. Çok normal.
Sizin deneyim var mıydı ilkiniz mi nişanlınız?
Soran+1 yılben onun için ilkim ama benim ilkim değil tecrübem vardı,aynen dediğiniz gibi ilk dokunan ilk öpen benim ama şimdi telde konuşuyoruz ne istersen yap diyor evlenince alışırım diyor,sizin eşinizde deneyim varmıydı?
Cevap sahibi+1 yılolmadığını söyledi dürüsttür öyle olduğuna inanmak isterim inş. öyledir:)
ilk zamanlar alışılmıyor, utanma faktörü v.s sonuçta ilk yaşanan olgu. bu yüzden çok kasdım kendimi aylar sürdü alışmam. öpmesine bile çekinirdim. ama her ilk ağrılıdır alışıldı süreç içinde.
Sizin deneyim var ama sanırım daha önce bir erkekle beraber olmuş birini tercih etmediniz evlilikte. Genelde erkekler böyle midir, kendileri beraber olmuş oldukları halde hanımlarının her anlamda ilkleri olmasını mı?
Soran+1 yılilk öpüşmemizde tüyleri diken diken oldu inanıyorum ilki olduğuma çünkü hiç erkek arkadaşı olmamış aile baskısı olan biri ve bu değerlere önem veriyor,yaşıda 19,ilk öpüşmede çok utandı bilmiyor ama yavaş yavaş öğrettim:)öpüşmekte sorun kalmadı ama vajınasına dokunduğum an fena oluyor resmi nikah olmadan lütfen yapma diyor bende kırmıyorum:)şimdi telde konuşuyoruz önce karşı çıktığı herşeye olabilir diyor,p*rno izleriz derdim kızardı şimdi açıldı:)siz izliyomusunuz?
Cevap sahibi+1 yılbende öyle hissediyordum. çok normal inanın. ilk öptüğünde rengim değişmişti.
sorumun ikinci kısmına cevap vermemişsiniz.. ikinci paragrafa . alabilir miyim kanaatinizi.
Soran+1 yılikinci parağrafı şimdi gördüm:)yok öyle bir düşünce yok başka evlenmek istediğim kişinin önce sevgisilisi vardı profesyoneldi öpüşürken sevişirken ama kısmet olmadı annesi istemedi yoksa onunla evlenecektim
Cevap sahibi+1 yılnasıl hazm edecektiniz başka bir erkeğin g..ini düşünmez miydiniz her ilişkinizde?
bunu çok normal karşılasaydınız o tarz birine yönelirdiniz gibime geliyor.
Soran+1 yılbilmem düşünmedim orasını,sizce düşünürmüydüm?
Cevap sahibi+1 yıleşim bunu asla kaldıramazdı. sizi tanımıyorum.
Soran+1 yılgeçmişi düşünen geleceğe iyi bakamaz sürekli senin eski sevgilinle öpüştüğünü hayal ederse tabiki olmaz,ben eski sevgilimde geçmişini düşünmemiştim nasıl öpüştüğünü düşünemezdim aklıma bile gelmiyordu ama evlensem gelirmiydi bilmem
Cevap sahibi+1 yılsevgililik ile koca olmak aynı mı sizce?
Soran+1 yılayrıdır eminim:)
Cevap sahibi+1 yılkoca olunca sahiplenme ile sevgiliyken aynı olabilir mi?
eşim yürürken biri baksa dikkati onu kaldıramıyor daha düşünün.
Soran+1 yılsen onu çıldırtamıyosun demekki
Cevap sahibi+1 yılneden ki? ne yapıyorum ki çıldırsın. o kadar geniş giyerim ki vücut hatlarım belli olmaz. Yürürken önüme bakarım. ciddiyimdir dışarda.
Soran+1 yılbiraz onu tahrik etsen kışkırtsan bazı durumları aşar
Cevap sahibi+1 yıldışarda böyleyim. yanında değil. tam tersiyim.
Soran+1 yılonu çıldırtırsan değişir
Cevap sahibi+1 yılyanında tam tersiyim dedim ya. çıldırdığından kıskanması arttı tersine.
Soran+1 yılkadın isterse erkeğini herşeye ikna edebilir anlıyomusun:)
Cevap sahibi+1 yılkıskanmasına engel olunamıyor ki.
benden fazlasıyla etkileniyor ve heyecanlanıyor. ''evlenmeseydin benle ne yapar yapar yine senle beraber olurdum'' diyor.
ne yapabilirim ki kıskanmaması için?
Soran+1 yılsevişme esnasına onu farklı yönlere çek fantazi yaptır eski sevgilim beni bu şekilde herşeye ikna edebiliyordu
Cevap sahibi+1 yılfarklı yönlere çekmek- fantezi yaptırmak derken açar mısın?
Soran+1 yıldışarda mini etekle gezdiğini hayal etmesini sağla
Cevap sahibi+1 yılneden? hayalde bile kabullenmez dışarda iken.
Yanında çok daha fazlasıyım zaten. Vücut çorabı- babydol vs
Soran+1 yılzamanla kabullenir,denize gitmiyomusunuz?
Soran+1 yıldeki aşkım denize gidelim bikini giymek istiyorum seni çıldırtmak istiyorum de bak nasıl delircek:)
Cevap sahibi+1 yılgideriz ama bikini giymem vücut hatlarımın görünmesini istemem. siz giydirir misiniz?
Soran+1 yılgiydiricem henüz giydirmedim
Cevap sahibi+1 yılMayo giymesi daha doğru olmaz mı? x erkekler neden çıplak halde baksınlar ki? Eşim giymemi istese ben kabullenmezdim. Sadece o görsün x erkekler değil.
Soran+1 yılmayodada görünüyor illa bikini değil mayoda giyebilir ama yine kalça ve göğüs belli olacak,sen erkeğini delirtmek istesen bu şekilde daha çok delirir örneğin seks esnasında desenki şuan birileri karşı binadan bizim seks yaptığımızı görüyor desen çıldırır
Cevap sahibi+1 yılmayo bikini gibi değil. gerçi ben haşema giyiyorum. açık olmam bikini giymemi gerektirmez. bu kadının mahremini kocası dışında göstermemesi ile ilgili.
evet o der bende onaylarım nedense çok heyecanlanır bu tarz fantazilere.
Soran+1 yılhangi fantazide heyecanlanıyor?
Cevap sahibi+1 yılizlenmesi- farklı rollerde olunması v.s.
Soran+1 yılşunu diyebilirmisin mesela,beni başkasıyla düşün
Cevap sahibi+1 yılevet derim. o an kabullenir ama yatak dışında asla.
Soran+1 yılsen bunu dersen daha çok çıldırır
Soran+1 yılşuan başkasıyla seviştiğimi halay et de,sadece seks yapıyorum sana aşığım de
Soran+1 yıltabiki yatak dışında kimse kabul etmez bu fantazi
Cevap sahibi+1 yılderim oda farklı rollere bürünür ama fantaziyle sınırlı sadece.
Cevap sahibi+1 yıldemiştim neden o halde aşıksan başkası demişti.
Soran+1 yılbende evlenince yapmak istiyorum bu fantazileri:)
Soran+1 yılbu sadece fantazi diceksin seni seviyorum ama beni başkası ile hayal etmen hoşuma gidiyor diceksin
Cevap sahibi+1 yılolur inş.
bikini yorumuma ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılo an ok dedi ama sonrasında neden böyle dedin dedi kıskandı:)
Soran+1 yılbikini giy dedim mayo giyerim dedi bilmem bakarız
Soran+1 yılsex esnasında deki başka penisin içime girdiğini gör de
Cevap sahibi+1 yılbikini giydiğinde erkeklerin bakışından rahatsız olmaz mısın? senin yanında öyle olması daha hoş- doğru olmaz mı?
Soran+1 yılbazen başka erkeklerin bakması tahrik edebilir daha çok bağlanırsın
Cevap sahibi+1 yılbunun dışında ne olabilir bu klasikleşti bizde artık:)
Soran+1 yılbirinin beni inlettiğini düşün sevgilim de:)
Cevap sahibi+1 yıldedim, seninle yatan ağır tahrikten daha ilişkiye başlamadan gelir dedi:)
Soran+1 yılbir gece sabaha kadar başkasıyla seviştiğimi düşün sen evde yoksun de:)
Soran+1 yıldemekki sen yatakta çok fenasın ön sevişmede adamı deli ediyosun:)
Cevap sahibi+1 yılön seviş. zaman ayırmıyoruz ki nerdeyse hemen başlıyoruz eş zamanlı oluyor seviş.- ilişki.
Soran+1 yılsoruma cevap vermedin?diyebilirmisin:) cowgirl pozisyonunda kulağına diceksin
Cevap sahibi+1 yıldedim kıskandı ama o ama adapte oldu.
Soran+1 yıldaha bir heyecanlı seks yapmıştır onu dedikten sonra:)
Soran+1 yılyaşlar kaç?
Cevap sahibi+1 yılsizin yaş aralığındayız.
Soran+1 yılnişanlım 20 ben 29 istanbuldan
Soran+1 yıleşini delirten birine benziyosun yanılıyormuyum:)
Cevap sahibi+1 yılhayır yanılmıyorsun ama bu aşamaya kadar çok zorlandım.
Soran+1 yılbenim nişanlımda diyor alışınca herşeyi yaparım:)
Cevap sahibi+1 yılalışmak sıkıntılı süreç çok . yapar tabi ben yaptıysam o hayli hayli yapar:) sadece elimi tutmasına izin vermiştim bekarken.
Soran+1 yılbizim nikahımzda var öpüşüyoruz felan ama başka şehirde o yüzden pek görüşemüyoruz,siz hangi şehir
Soran+1 yıltelde güzel alıştı sorun yok uçtuk fantazilerde:)
Cevap sahibi+1 yılne gibi fantaziler mesela. bende uygularım, değişiklik - renk katmak iyidir.:)
Soran+1 yılnerdensiniz?cevap vermedin:)
Cevap sahibi+1 yılaynı şehirdeniz.
Soran+1 yılnişanlım diyoki istanbulda taşınayım yeni insanlarla tanışırım belkide seninle tanışır kimbilir:)
Soran+1 yılsen onu eğitirsin nede olsa senden küçük ve sen evlisin tecrübelisin:))
Cevap sahibi+1 yıldeğişik fantaziler uçuyoruz telde dediniz ya nedir bunlar?
Soran+1 yıldaha evlenmedik ama diyoki evlenince seni gündüzleri arayıp delirtcem diyor,eve başka erkek attım şuan seks yapıyorum inletiyor beni dicem diyor tahrik oluyorum deliriyorum
Cevap sahibi+1 yılbunları demesi aşmış demek ki:) nasıl diyor ki ben utanırdım ya.
Soran+1 yıloda utanıyordu ben alıştırdım:)
Soran+1 yılbide uzakta olunca çılgına dönüyorum hergün mast yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılneler dediniz ki bunları dedi?:)
Soran+1 yılkışkırt beni tahrik et dedim bikez dedi kiralık daireyi sordular üstteki dedi çocuk yakışıklıydı çok baktı bana dedi sonra devamı geldi
Soran+1 yılen sevdiğiniz pozisyon hangisi?
Cevap sahibi+1 yılben diyemezdim nişanlıma. kıskanmaktan çıldırır gelirdi o dk yanıma:)
Soran+1 yıldiğre soruya cevap?
Soran+1 yılbeni başkasıyla düşün dedikten sonra bunuda dersin sen:)
Cevap sahibi+1 yılo dedi ama ilk bende devamını getirdim hem evliydik bunlar dendiğinde nişanlıyken diyemezdim hiç:)
Soran+1 yılbizde nikahlıyız ama:)
Cevap sahibi+1 yılbizde nikahlıydık ama düğün olmadan diyemedim yine de:)
Soran+1 yılevlenince dermi bilmem ama beni şimdi bile çıldırtıyor:) evlenince seninle tanışmasını sağlayımda birlikte takılın alışverişe felan çıkın:))))
Cevap sahibi+1 yıl:)) bunların dışında ne diyerek çıldırtıyor?
Soran+1 yılgecelik ve iç çamaşırı ile karşılıycak evde mini etek giyecek daha neler neler:)
Soran+1 yılyemek yaparken arkamdan sarıl göğüslerimi okşa felan
Soran+1 yılduşa benimle gir çılgınlar gibi s...m:)
Cevap sahibi+1 yılbunlar çok normal ama ne var çıldıracak:)
Soran+1 yılbende uzun zamandır seks yapmadığım için tabiki deliriyorum:)
Cevap sahibi+1 yılben bunları evliliğimin ilk yılında bile diyemiyordum ya:) sakın utangaç demeyin nişanlınıza bence aşmış olayı:)
Soran+1 yılama ben alıştırdım ilk başlarda konuşamıyordu bile:)
Soran+1 yılkaç aydır konuşuyoruz ve kaçkez biraray geldik olsun o kadar:)
Cevap sahibi+1 yıl4 sene çıktık ne kaç ayı:) yok utandım diyemedim ilk yıl ben.
Soran+1 yılkısmetse evlenince aile olarakta tanışabiliriz istersen:))))
Soran+1 yılnişanlım çok kıskanç kabul etmez diye düşünüyorum:)
Cevap sahibi+1 yıl:) burada bu konuşulanlardan sonra biraz zor. kültür bölümü olsaydı olabilirdi:)
Cevap sahibi+1 yılneyi kabul etmez? iş arkadaşlarınızda mı yok bayan hiç?
Soran+1 yıltabiki çevremde bayan arkadaşlar var ama akraba dışında birileriyle tanışmak isteyeceğini pek sanmam:)
Soran+1 yılkonuşmalarda bir şey yokki,siz arkadaş olacaksınız biz değil:)
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı.
Soran+1 yılamin:) hangi semt?
Soran+1 yılneyse arada selamlaşalım:)iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılsize de inş:)
Soran+1 yıldün gece nasıldı:)ben arada girerim girince yazarım ok
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın bir günüydü işte:)
Soran+1 yılçok şakacısın tuttum seni:)
Soran+1 yılgünaydın:)bugün nasılsın bakalım
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılyoğundum çok. teşkler siz nasılsınız?
Soran+1 yılteşekkür ederim bende iyiyim nişanlım gelicek yakında mutluyum
Cevap sahibi+1 yılyalnız mı, ailesi izin verir mi ki öyle:)
Soran+1 yılailesi ile geliyor canım o kadarda değil:)
Cevap sahibi+1 yılgözün aydın:)
Soran+1 yılsağol teşekkür ederim kısmetse benim evede gelecek anlaşma yaptık:)
Cevap sahibi+1 yılsen ailenle yaşamıyor musun?
Soran+1 yılhayır bekar yaşıyorum uzun yıllardır
Cevap sahibi+1 yılailen uzakta mı yaşıyor?
Soran+1 yılevet akraba çok ama olmuyor bilirsin
Soran+1 yılaile bireyleride istanbulda yaşıyor ama onlarlada olmuyor:)
Cevap sahibi+1 yılaranız iyi değil mi?
Soran+1 yılaramız hepsi ile süper gerhün görüşüyoruz ama yatmaya kesin evime giderim
Cevap sahibi+1 yılailen demiyor mu neden ayrısın kal bizimle:)
Soran+1 yılanne baba burada değil diğerlerinin yanındada çok kaldım ama ne kadarda olsa özel hayat olması gerekiyor:)
Soran+1 yılçalışıyomusun ev hanımımı?
Cevap sahibi+1 yılher ikisi de:) her hanım aynı zamanda ev hanımıdır da:)
Soran+1 yılhg:)haklısın tabiki..çalışıyosun yani değilmi:)
Cevap sahibi+1 yılevet ama derslerimin olduğu gün:) ücretli öğretmenim.
Soran+1 yılne güzel sevindim senin adına:) sürekli evde olmak sıkıcı olurdu nişanlımda çalışmayı düşünüyor sen bilirsin dedim
Soran+1 yılsevgi dolu neşe dolu olma bundan kaynaklanıyor tahmin etmeliydim:)
Soran+1 yılçoban yıldızı gibisin biliyomusun:)
Cevap sahibi+1 yılbi görünüp, bir kaybolan mı:) olabilir valla haklısınız. nette olmuyorum her dk:)
Soran+1 yılevet bundada haklısın:)inanırmısın cevap verdiğim felanda yok sadece senin için giriyorum:)gizliden böyle sohbet etmemiştim mükemmel bişeymiş:)
Cevap sahibi+1 yılbunda da haklısın üstad:)
Soran+1 yılsüpersin sen yaa:)))keke başka konuda tanışsaydık özünde iyi biriyimdir ama bazen bilirsin işte insan farklı oluyor hormonlar felan işte:)
Cevap sahibi+1 yılyakında ''haklısın'' kelimesini mastar alıp çekimlere başlayacağız nerdeyse:) içim dışım çekim oldu bu aralar zaten:) Öğrenciler yabancı dil olduğundan zorlanıyorlar haliyle çekimlerde. bende Türkçeye mi transfer olsam ne yapsam:) Beni Türk dil kurumu fark etmemişse büyük kayıpları :)) Allah'ın ecnebi dillerine kaptırdılar ee hayat işte:))
Cevap sahibi+1 yılSorma öyle bir soruda ortak bir paylaşımımız oldu ki milim kımıldama esneme payı kalmadı konu itibarıyla. Kültür- kişilik olaydı kategori iyiydi:) Nasip artık tevekkeltü Allah:)
Soran+1 yılyabancı dilin süper sanırım:)tamam bidaha haklısın demicem haksızsın:)bende çalışıyorum sürekli firmada kalmıyorum aslında aynıyız bak net konusunda:)
Soran+1 yılher insanın doğasında bu konular vardır ama yalanmı:)önemli olan ortak nokta sohbetten keyif almak değilmidir?
Cevap sahibi+1 yılalanım dil ama Türkçe değil gavurca:))
Soran+1 yılhahaha süpersin:)))aynen
Cevap sahibi+1 yılönemli olan nokta seviyeyi korumak. dengeli olması hassa konu malum.
Cevap sahibi+1 yılee ne yapalım kaptırdılar bizi ecnebi dillere, ellerinde tutaydılar iyiydi:)
Soran+1 yılnamaza gitmiştim şimdi geldim:)saat 2 gibi avrupa yakasına geçicem iş icabı sen neler yapıyosun?konu hassas ama zevkli konu yalanmı:)
Soran+1 yılmesaj ı okuyunca kesin gülersin hem namaza gidiyor hem şu souya bak dersin:))
Cevap sahibi+1 yılyo ne alakası var. bende diyecektim İst. için cuma vakti. Sizin meslek nedir?
Soran+1 yılkendi çapında güzel bir şirkette çalışıyorum:)anadolu yakasında
Cevap sahibi+1 yılşirketin adını sormadım mesleğini sordum üstad:)
Soran+1 yılhaha:)mesleğim satış destek teknik destek:)
Soran+1 yılzevkli işimi seviyorum su arıtma cihazı felan satıyoruz
Cevap sahibi+1 yılonları kullanamıyorum hiç. sanki suyu ne kadar arıtsa da temiz içilecek hale getiremez gibi algım.
Soran+1 yılasla öyle düşünme bu cihazın arıttığı suyu güvenle içebilirsin ben siteden tanıştığım birinin evine bile taktım:))
villalara bile satıyoruz güvenli su içmek istiyor millet,biz daha çok bunu disbiritörüyüz bizden alıp satanlar var,biz fabrikasyonları daha çok satıyoruz
Soran+1 yılavrupa yakasına gittim geldim bu arada
Cevap sahibi+1 yılyok almayayım kalsın :) psikolojik çeşme suyunun arıtımı sonuçta. hediye bile olsa istemiyoree:))
Cevap sahibi+1 yılbende bir dk olmadı gireli nasılda tevafuk oluyorsa:)
Soran+1 yılhadi yaa tesadüfe bak kalp kalbe karşı..ikimizinde başı bağlı tabi:)ben satayım demedim yanlış anlama ama kullanmak istersen güvenle iç..bu arıtma cihazından istediğin pis suyu geçir içilebilir pozisyona getirir emin ol:)
Soran+1 yılçoban yıldızı diyorum haksızmıyım:)
Cevap sahibi+1 yılyoo bende öyle algılamadım zaten. Ama içemem ya. tamamen duygusal. psikolojik takıntılıyım o cihazlara:) Annemlerde var içmem hiç:)
Soran+1 yılinanırmısın fabrikalardan bir arkadaşın eşide aynı durumdaydı şimdi başka su içemiyor:))
Cevap sahibi+1 yılhaklısın ne diyeyim aziziz:) malum yemek işleri arada mutfağa bakıyore:) yemek yanarsa ben buharlaşıyore:)) hahhaa Türkçeyi katl ettim ya:) Naılsa alanım değil, olanlar düşünsün benimki ecnebi olandan:)
Cevap sahibi+1 yılyok beni tanımıyorsun, midem bulandıysa bir kere bitmiştir. asla içemem. p kadın gibi olmam yani:)
Soran+1 yıltürk değilsin sanırım:)yanlış anlamayore:d
Soran+1 yılben sadece anlattım sen bu cihazın suyundan bir içsen vazgeçemessinde bakma sen işte psikolojık:)
Cevap sahibi+1 yıliçtim, içmek istemiyorum da artık:)
Cevap sahibi+1 yılyüzde bin Türküm de alanım anadilim değil. o yüzden bu rahatlık oluyore:))
Soran+1 yıliyi bakalım:))avrupamı asyamı?
Cevap sahibi+1 yıla şıkkı:)
Soran+1 yılbenimkide b şıkkı:)
Cevap sahibi+1 yıla şıkına gittiğinize göre herhalde yani:)
Soran+1 yılzekisin hocam:)
Soran+1 yılbenim semt maltepe anadolu yakasında seninkisi neresi
Cevap sahibi+1 yılest. dediğin için bildik azizim:)
Soran+1 yıltanışmış olsaydık nişanlımla bir akşam çayına uğrardık:))
Cevap sahibi+1 yıldedemler ordalar. ben çok gizli bir alandayım söyleyemem uzaylılar kaçırır: alimallah:)
Soran+1 yılhaha süper ötesi yaa:))
Soran+1 yılsen ne muhteşem esprili birisin böyle:d
Cevap sahibi+1 yıldünyadan ses bir ki heyooo ordalar mı bir baksan diyorum hani ona göre saklanayım:)
Soran+1 yılyok kimse burası güvenli:)))
Cevap sahibi+1 yılok o halde pelerinlerimi indiriyorum ve inme moduna geçiyorum:) Merkezden kuleye sinyal alınmıştır kontrol bizde:)
Soran+1 yılin ama fazla derinlere inme boğulursun:)
Cevap sahibi+1 yılyok denizaltı seviyesinde değilim karasularda dolanıyorum henüz:)
Soran+1 yılsanaldan sohbet etme şansımız ne durumda:)
Cevap sahibi+1 yılişte bu durumda:)
Soran+1 yılburasıda sanal ama belki mesaj laşabilirz ne dersin
Soran+1 yılanladım burası iyi diyosun iyi bakalım öyle olsun buda güzel:)
Cevap sahibi+1 yılburası dışında uygun değil
Soran+1 yılburadan özel mesaj la olabilirmi diye düşündüm nede olsa sohbetimiz sardı yanlış anlaşılmaz olamaz ikimizinde başı bağlı:)
Cevap sahibi+1 yılöylede olsa uygun olmaz. burası dışında tercih etmem kim olursa olsun. prensip meselesi .
Soran+1 yıltamam sen nasıl istersen :)sende haklısın ne diyeyim
Soran+1 yılbence keyfiliydi seninle sohbet etme
Cevap sahibi+1 yılBir şey sorsam sana. Eşim ilişkiden sonra çok kısa bir süre sakin oluyor en fazla 15 -20 dk sonra gergin oluyor. Neden dersiniz? normalde tersine rahatlamış olması gerekmez mi?
Soran+1 yılrahatlaması gerekir neden gergin oluyorki anlamadım erkekler ilişkiden sonra sakinleşirler mülayim olurlar
Cevap sahibi+1 yılbizimkinin mülayimliği bu dediğim süre kadar. sonra gerginleşiyor nedense , bende anlasam:)
Soran+1 yılgerginleince tekrar seks yap:)
Cevap sahibi+1 yılo çözüm ama her zaman kim uğraşıcak:)) Geç boşalınca hiç yanaşmıyorum bir ikincesine:)
Cevap sahibi+1 yılbu adam niye normal herkes gibi mülayimleşmiyor dersin buna cevap bulmam lazım üstad:)
Soran+1 yılbilmem hiç duymadım:)ben seksten sonra mülayim olurum 2.de geç boşalırım ama gene mülayim olurum,sex esnasında sert olsada boşaldıktan sonra erkek normale döner
Soran+1 yılbilgin olsun çıkcam birazdan nete giremeyebilirm akşam
Cevap sahibi+1 yılbizimki kısa süreliğine normale dönüyor nedense:)
Soran+1 yılsex olağanüstü bişey değilmi:)
Soran+1 yılhafta sonu nasıl geçti:)
Cevap sahibi+1 yılvay be ne soruymuş nerdeyse on gündür boş kalmadı sayfan:) İyiydi şükür baylar- bayanlar ve merdivenden kayanlar olarak :)
Soran+1 yılsex yaptınızmı:)
Cevap sahibi+1 yılhop ne bu pat diye damdan düşüyore:)
Soran+1 yılhafta sonları genelde evleiler yaparmış:)
Cevap sahibi+1 yılara tatilde olmıycam 10 küsür gün buralarda gidiyore annemlere eşim yurt dışına çıkacak da. dönünce ses veririm üstad:)
Soran+1 yılyapma yaaa:( eşin evde olmayınca seni evde bırakmayore:d
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası