mastürbasyon sonucunda hep akıntım yoğunlaşıyor bazen akıntı ile karışık kan geliyor bazen de kahverengi tortular artyor sizce neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAybaşı zamanında yapıyorsan normal zaten vajina zevk suyun hafif mukus gibidir o yüzdendir aybaşından sonrada yapıyorsan kahverengi tortular gelmesi normal. Doğal şeyler bunlar...
09 Yorumla
Soran+1 yıladetden 1 hafta sonra yaptım
Cevap sahibi+1 yılNormal olabilir vajina içindeki kan su gibi akıp gitmez illaki içinde kurur ve pıhtılaşır akıntı sonucuda ıslanıp akıyor olabilir.
Soran+1 yılinşallah dediğin gibidir. sağolasın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bakiresin bu arada dimi.
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediğim gibidir ama için rahat etmezse kadın doğuma git istersen.
Soran+1 yılgittim . akıntı örneği aldı .bakirelikten dolayı gerekli rahim muayenesi yapılmadı
Cevap sahibi+1 yılNormal ama canını sıkma bakireysen başka bir problemin olmaz sadece aybaşındaki kandan dolayıdır :)
Soran+1 yılinşallah öyledir . sağolasın
+1 yılzevk suyunda kan olmazki... muhtemelen sende enfeksiyon var...
013 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bişey olmasında varsın enfeksiyon olsun
- +1 yıl
peki çişini yaparkende oluyomu...
Soran+1 yılilkkez geçen gün oldu işte vajinadan mı geldi mesaneden mi geldi anlamadım mastürbasyoın mu yaptı bilemiyorum
- +1 yıl
çişini yaprken geldiyse idrar yollarında enfeksiyon vardır demek ama vjinadan zevk suyu ile beraber geldiyse kist falanda olabilir bunu cok iyi incelemek gerek en son nezaman geldi...
Soran+1 yılsalı günü
- +1 yıl
himm en son salı günümü yaptın mast... kaç günde bir yapıyosun peki.. bide daha önce sormuşmuydun se bu soruyo biyerden hatırlar gibiyim...
Soran+1 yılbugün yeni açtım belki biri bişi der diye. haftada 1 bazen 2 haftada 1
- +1 yıl
himm peki normal de geliyomu yoksa sadece mast yaptiğindamı geliyo yani içine parmağini falan sokmuyosun dimi..
Soran+1 yılkilitoral uayarım yaptığım
- +1 yıl
bu durumda vajinanın içinden geliyo adet gününe yakın bir zamanda mast yapiyo olmayasın...
Soran+1 yılgeö1 hafta geçti öyle yaptım
- +1 yıl
bu aralar bidaha yap ve iyicene bek derim nerden geldiğini...
- +1 yıl
Soruyu soran gizli arkadaşım bir ulaşsana bana
mastrbasyon kanamaya neden olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
akıntı ilaç tedavisi ile giderilir kardess her bayanda akıntı olmaz ben öyle biliyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kardeşim sağolsın
Soran+1 yılgittim dün ama korkuyorum işte kötü bişeymi diye
Soran+1 yılbakireyim ama bekaretle alakalı değil kardeşim klitoral uyarılma ile olan şeylerden bahsediyorum zaten normalde de bu akıntı çok bernde
Soran+1 yıleyv
midemi perişan ettin:(
böüğğğgg05 Yorumla
Soran+1 yılbaşına gelen birini seversen görürsn
Soran+1 yılgenelde de öyle akıntım çok ve bazen kan görüyorum 5 yıldır falan böyle
Soran+1 yılgittim dün ama korkuyorum
+1 yılsen adetken mi yapıyorsun bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo hayır
- +1 yıl
o zaman sıkıntı var sende doktora gitmelisin
Soran+1 yılhadi canım valla mı .
- +1 yıl
malesef
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı