Cinsel Yaşam Mastürbasyon yaparken kan gelmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bakire değilim. Mastürbasyon yaparken bir baktım vajinam kanamış tırnağımı yeni kesmiştim ondan mı oldu anlamadım Güncellemeler+1 yıl Kızlar aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu Mastürbasyon yaparken kan gelmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aktug_ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Adet de oluyor olabilirsin. Tırnağın uzun değilse sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
1mimar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl büyük ihtimal zedelenmeden kaynaklı iltihap olmuş yazık ilerisi vajinamus... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynen tırnaktan dolayı olmuş, bir süre ara ver tahriş olur yoksa. Vazelin sür. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam çok teşekkür ederim 🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçine soktun mu elini yoksa normal mastürbasyon mı yaptın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl soktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçine sokma bir daha. Bu kadar isteğini arttıran ne oldu. Yorumla Soran +1 yıl hiç yardımcı olmasın ve saçma sorular soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yok yani içine sokacak kadar ne yaşadın merak ettim. Tanıdığım kimse yapmadı da ondan dedim. Beni ilgilendirmez tabi ki haklısın kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl önemli değil sadece bir şey yaşamış olmama gerek yok sen nasıl istediğinde yapıyorsan ben de o şekilde yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ben nasıl istiyorsam diye bir şey yok küçük hanım erkeklerde sabittir alırsın çekersin lakin kızlarda milyon türlü şeyler var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Normal, Tahriş olmuştur kukun, Kuru kuru ovma yara olur, Krem yağ bişey sür ovalamadan önce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden bakire değilsin? Madem bakire değilsin parmak yerine başka bir şey sok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir 1 12 Yorumla Soran +1 yıl biraz endişelendim umarım normal bir durumdur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım korkma ya niye çok korktun Yorumla Soran +1 yıl ilk kez kanadığını gördüm regl haricinde. ilk ilişkimde bile kanamamıştı yanlış bir şey yapıp tahriş falan ettim diye korktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya çok mu geldi yoksa sadece eline mi bulaştı Yorumla Soran +1 yıl elime bulaştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman bence büyütecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam çok teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bir dahakine dikkat et 🤭😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hassas çünkü Yorumla Soran +1 yıl haha tamam olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl size de Yorumla
dalton54 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Değilsen alsana içine mastürbasyon neden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yok çünkü Yorumla dalton54 +1 yıl Ben olurum partner Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol partner aramıyorum sadece aşık olduğum kişilerle yaparım Yorumla dalton54 +1 yıl Belki aşık oluruz tanışsak yaa işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Adet de oluyor olabilirsin. Tırnağın uzun değilse sıkıntı olmaz
büyük ihtimal zedelenmeden kaynaklı iltihap olmuş yazık ilerisi vajinamus...
Aynen tırnaktan dolayı olmuş, bir süre ara ver tahriş olur yoksa. Vazelin sür.
tamam çok teşekkür ederim 🙏🙏
İçine soktun mu elini yoksa normal mastürbasyon mı yaptın
soktum
İçine sokma bir daha. Bu kadar isteğini arttıran ne oldu.
hiç yardımcı olmasın ve saçma sorular soruyorsun
Ya yok yani içine sokacak kadar ne yaşadın merak ettim. Tanıdığım kimse yapmadı da ondan dedim. Beni ilgilendirmez tabi ki haklısın kusura bakma
önemli değil sadece bir şey yaşamış olmama gerek yok sen nasıl istediğinde yapıyorsan ben de o şekilde yapıyorum
Yani ben nasıl istiyorsam diye bir şey yok küçük hanım erkeklerde sabittir alırsın çekersin lakin kızlarda milyon türlü şeyler var
Normal, Tahriş olmuştur kukun, Kuru kuru ovma yara olur, Krem yağ bişey sür ovalamadan önce
Neden bakire değilsin? Madem bakire değilsin parmak yerine başka bir şey sok.
Olabilir
biraz endişelendim umarım normal bir durumdur
Umarım korkma ya niye çok korktun
ilk kez kanadığını gördüm regl haricinde. ilk ilişkimde bile kanamamıştı yanlış bir şey yapıp tahriş falan ettim diye korktum
Ya çok mu geldi yoksa sadece eline mi bulaştı
elime bulaştı
O zaman bence büyütecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum
tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim bir dahakine dikkat et 🤭😊
Hassas çünkü
haha tamam olurum
İyi geceler
size de
Değilsen alsana içine mastürbasyon neden
erkek arkadaşım yok çünkü
Ben olurum partner