Dün sürtünerek mast yaptim cok da zevk aldim aslinda ams kalktığımda ortudr biraz kan vardı cok koyu degildi ama yine vardı bi an regl sandım ama reglime 1 2 gün var olsa köyü olurdu rengi sonra peçete ile silerken yine geldi sonra günlük pes taktım pembemsi olarak akmis neden olur bu mast yaparken arada vajinam kanıyor beni tedirgin ediyor
Zaren islandiktan sonra yapıyorum ama bazen ne kadar ıslansam da sonra kuruma olabiliyor orada bırakmak zorunda kalıyorum krem derken kayganlaştırıcı filan mı
Anladım sürtünmeyle kuruyordur ya vücudunu uyarmaya devam et ya da öncesinde daha fazla uyar. Yani evet zarar vermeyeceğini düşündüğün herhangi bir krem olabilir.
Hem vücudumu uyarmaya devam edip zevk almak zorluyor bu yüzden dr sert bisi ile yapıyorum ama sonra vajinam çok sızlıyor vibratör uyarıcı jel filan da alamam ailemle yaşıyorum ne yapabilirim ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sertçe yaptıysan normaldir tırnağın filan çizmiş olabilir ya da regl öncesi akıntı belki de
Daha önce hiç regl öncesi akintim olmadi ki
Neye sürtünerek yaptın
Dus sonrası bornozun kenarına
Bornozun yapısı sert gelmiş olabilir duşta sıcak suda damarlar genişler ten hassaslaşır bundan dolayı olabilir daha önce nasıl oldu
Sert yüzeyde yapimıyordum sanırım ondan
Arada oluyorsa o an şiddeti çok olabilir sürtünmenin. Başka türlü yaptığında da oluyor mu
Evet arada oluyor
Bakireysen olabilir ama değilsen de zaten tamamen ortadan kaybolmayan bir şey ondan kanama olabilir sanki.
Içime bir şey sokmadım ama
O an farkında olmadan biraz ileri gitmiş olabilirsin. Kişiden kişiye bazen çok içerde bazen çok daha dışarı yakın olabiliyor.
Ama neden arada kanamam oluyor
Regl dönemine yakın mı oluyor öncesinde ya da sonrasında
Bu sefer reglime 1 2gun var ama önceden yoktu
Zedeliyor olabilirsin yaptığından farklı şekilde yap bir daha zarar vermeyeceğini düşündüğün şekilde, olup olmayacağını denersin o şekilde de
Tamam deniycsm arada oluyor zaten
Birkaç kere de anlarsın herhalde zedelenmeden olup olmadığını
Büyük ihtimalle zedeleniyor sanırım çünki benim cildim hassas birde yoksa her mast yaptığımda olurdu
Evet olabilir o zaman. Daha pürüzsüz bir şeyle dene o zaman tırnakların da zarar verebilir
O yuzewn elimle cok yapmiyotum tirnagim uzun zaten vajinam acıyor
Anladım kumaş türü şeyler de yapar ve ıslaklığa dikkat et tahrişi engeller, krem kullan eğer sorun oluyorsa
Zaren islandiktan sonra yapıyorum ama bazen ne kadar ıslansam da sonra kuruma olabiliyor orada bırakmak zorunda kalıyorum krem derken kayganlaştırıcı filan mı
Anladım sürtünmeyle kuruyordur ya vücudunu uyarmaya devam et ya da öncesinde daha fazla uyar. Yani evet zarar vermeyeceğini düşündüğün herhangi bir krem olabilir.
Hem vücudumu uyarmaya devam edip zevk almak zorluyor bu yüzden dr sert bisi ile yapıyorum ama sonra vajinam çok sızlıyor vibratör uyarıcı jel filan da alamam ailemle yaşıyorum ne yapabilirim ki
Ikimizde gizliyiz zaten kj
Çıktım
Kanka kullandığın şey seni yıpratmış olabilir, aman kendini bozma bak 😅 kelebeğe dikkatli bak, ben de 25 yıldır bozmadım shfhhshd
senın zor delındıyse ondandrı ya da rahım ucu enfeksıyunudur
Kızlık zarını zedelemissin.
Çok mu bastırıyorsun
Sakin ol şampiyon
zedelenmiş olabilir
Yıpratıyon
İlk defa mı oldu
Hayir
Çok mu kanaman
Biraz ama ilk bastaki gibi koyu diil pembemsi renk
Buradan diyemem canım utanıyorum ya
Neyi