Şimdi kullanılmış mal muhabbeti yapmayın boşuna. Başka kızlarla yatan erkekleri bizim çoğu kızımız kabul ediyor. Siz vajina dar olsun diye bakire kız istiyorsunuz. Haklı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılneden bakire isteriz. aslında bakire değilde hiç cinsellik tecrübesi yaşamamış olması gerekir. sebeplerine gelirsek. insan doğası gereği ilkleri unutamaz. yaşanılan güzel anları unutamaz. her insan bir değilidir birinin uzun diğerinin kalın diğerinin küçük müçük. bu sebeple vajina ilk girene kendisini adapte eder. örneğin kalın penisli sevgilinle yattın sonra küçük penisli yeni sevgilin oldu. bu kıyas bilinçaltında olacağı için iste isteme bir sebeple onu kendinden soğutur ayrılırsın. son 2 etken ise kim ikinci el olmuş kullanılmış hırpalanmış birisini ister. şimdi sana ikinci el telefon ve sıfır telefon versek sıfırını almazmısın. buda aynıdır. en son etken ise annelik. anne olacak biri çocuklarına layık olmalıdır. bir hata geçmişinde çocuk aldırsan ömür boyu çocuğun olamaması gibi riskler taşırsın yani bakire kızla bakir erkek bir araya geldi mi tadından yenmez bir durum olur ve ben bulsam öyle birini anında nikahı kıyardım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oyle bir istegim yok. Ben sevgiye, karaktere, vicdana deger veririm. Tabi herkesin altina girmis birisinden soz etmiyorum. Onun karakter sorunu vardir zaten.
Sağlık icin var olan bir zari namus gostergesi yapip kendileri her halti yiyen erkekler zavallidir.60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın.
Karısının geçmişi zerre kadar umrunda değil bazı erkeklerin. Yeter ki genişletmemiş olsun. Kendileri de o*r*o*s*p*u*l*a*r*l*a her haltı yerler sonra evlenince aynı muameleyi deneyimsiz kızdan da beklerler.60 Yorumla
+1 yılBence sebebi cok belli kiz hic birisiyle birlikte olmadi diye onun peynir peynir bir kiz olmadigini düsünüyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
58Cevap
Ben sevdigimde sevgiilimi asla sorgulamadim bakiremisin diye. Ve iliskimiz basladigi gunden dedim bana kadar olan hersey gecmisde kaldi. Yani sunger cektik gitti. Gecmiste illa basina bisey geldi diye. istemeden tecavuz taciz geldi diye ayrilmam ve birakmam. Bakirelik akilda olur kardesim. Kimse namusu 2 bacak arasi olcemez.. Sevmek sevilmek vajina degildir
31 YorumlaCinsellik konusunda 345 cevap paylaştı. Bakirelik beyindedir. Kendini bilen, adap ta bilir. Bu ahlaksız dünyada nice temiz güzel insan heba olmuştur. Temiz sevgi ve aşk uğruna. İyi niyeti yüzünden. İronik hatta trajik olan ise bu iyi niyetleri ve sevgiyi harcayan kişilerin ( ekseri erkekler ) bakirelik takıntılı olmaları.
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakirelikle dar olmasının bir alakası yok normal doğum yapmayana kadar vajina şekli değişmez
Hatta sezeryan yapan kadınlar hala kızlığındaki gibi oluyor
Bakirelik temizliğin sembolüdür ama malesef Günümüzde kızlar her şeyi yapıyor sadece zarı sağlam bırakıyor evlenincede temiz el değmemiş diye kaktırıyorlar birine13 Yorumla
Soran+1 yılSiz evlenene kadar hiç birşey yasamadiniz herhalde
Soran+1 yılBelli belli
Herkesbhak ettiği ile evlensin. Kimseyle beraber olmamış erkeğin hakkı bakire bir kızla evlennektir. Başka kızlarla beraber olmuş erkeğin hakkı da kendisi gibi biri ile evlenmek. Açık ürünlerin tadına bak, alırken el değmemiş paketi iste...
14 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle diyorsunuz ama ergenlikte yemedigniz halt kalmiyor
Soran+1 yılKesin öyledir
Erkeklerin bekaret isteği senin sandığın gibi mekanik bir konu değil. Öyle olsaydı bakire kız isteyen erkekler sevişmiş ama bekareti bozulmamış kızlara da hayır demezlerdi. Bu daha çok duygusal bir mesele.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişen bakire olan kız bakire değilim seviştim demez zaten
+1 yılNiye istiyorum biliomusun? çocuklarımın annesı namuslu olsun diye, ileride çocuk ta desin ki, annem gibi namuslu kadın alıcam
32 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar namuslun mrak ettim simdi
- +1 yıl
Elime kiz eli degmedi. para üstü alirken sadece
2. el ev, araba, televizyon, bilgisayar, telefon vs. ikinci el alacağın her şey de mutlaka canını sıkacak bir kusur vardır. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYavrum biz mal değiliz ya. Bu ayrımı yapamiyorsan sen ma lsin malesef
- +1 yıl
Ah birde okuduğunu anlasan. Fındık kadar beyninle laf sokmaya çalışmasan :D
Bak gerizekaliya anlatır gibi anlatıyorum : Benden önce başkasıyla birlikte olan kızda mutlaka psikolojik ve ahlaki problemler vardır, belirli travmalar yaşamıştır , canımı sıkar ;)
Ben bir defa evlenirim ve ölünceye kadar onunla olurum , sende kendin gibi birisini bul.
iyi misin lan :) vajina dar olsunmuş :) zihniyetini skeyim senin ya :) kim sana bunu söyledi harbi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ozmn ml
+1 yıl
Dul kalmış veya tecavüze uğramış biriyle evlenirim... ama zevki sefası için onun bunun altında kalıp bakireliğini kaybedenle evlenmem..
umarım birşeyler anlatabilmişimdir10 Yorumla
+1 yılBen yatmadım bende temiz eli erkek eli değmemiş bir bakire kız isterim doğal hakkım bide kızlar diktiriyomuş ne kadar iğrençler ya biz anlamasak Allah yukarda
04 Yorumla
Soran+1 yılEe sizin icinizde de kimseyle yatmadim diyip jigolo olmus tipler var. Yapacak birşey ok
- +1 yıl
Valla bu devirde temiz kız bulmak zor zarlık diktirip evlenen mi ararsın anal verip sevgilisiyle devam eden mi erkeklerdede vardır illaki benim düşüncem böyle
Soran+1 yılTemiz kız sayısı temiz erkekten daha fazla emin ol
- +1 yıl
Onu sen bilemezsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğru
ama bir de iyi performansımızın düşük olduğu ve
donanımlı olmadığımız karşı taraf tarafından anlaşılmasın diye..
sadece tek erkekle birlikte olan kadın onu başkalarıyla nasıl kıyaslayacak?01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişiden de bu cevap geldi. Demek ki özgüven dusuklugude söz konusu
- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılKabul edenlerin aptalligidir o. Erkegin orspusu ile kadinin orspusunun hic bir farki yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın.
Öyle şeyler düşünmedik. Olay şu ben yapmadım çünkü özel bir şey, o zaman o da yapmamış olsun. Bu kadar basit.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBekâret takıntım hiç olmadı , hatta bakire olmayanlar çok daha iyi bence
10 YorumlaBenden önceki hayatı beni ilgilendirmez ben varken herşryi bensem eğer
10 Yorumla
+1 yılanlayamadığım siz kadınlar mecburmusunuz ki evlenmeden evvel bekaretinizi kaybetmeye çok merak ediyorum gençken bekaretınızı kaybedıyorsunuz acaba ileride çocugunuzada bu müsammayı gösterecekmısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz ergenlikte yapıyorsunuz biz niye yapmayalım
- +1 yıl
Yaptığın gibide evleneceğin zaman tutuşursunuz
Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. bence dar olsun diye degildir... kullsnilmamis olsu diyedir... vajina öyle birseydirki... çatalı kapali olanin vajinasi dardir... istedigi kadar iliskiye girsin dar olur. catali açık olanda geniştir.
00 Yorumlahem ilk erkeği olmak için hemde evet dar olsun diye falofoş (sürekli ilişki içinde) olmuş bir vajinayı kim ister
02 Yorumla
Soran+1 yılFarzet evlendin. Karininkide bir süre sonra folofoş olacak senin tabirinle. Ozaman napicaksin
Temiz insan temiz insanı ister açık ve net yani ayrıca ruhuda bakire olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır başka erkeklerle kıyaslanamayayım diye benden daha iyisi daha önce olmuşsa beni erkek yerine koymaz diye istiyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvensizlik
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğün neden ile uzaktan yakından alakası yok. Büyük resmi göremiyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıkla ozaman bilelim
- +1 yıl
Benim hayatımdayken aklına benden başkasının olmaması lazım, benden önce ona kimsenin dokunmaması lazım ilkim ve sonum olacak. Bunun zar takıntısı olmak ile ya da gerilafalılık ile bir alakası yok. Çok sevmek ile alakası var
Soran+1 yılÇok seven biri geçmişte yaşadıklarını umursamaz
- +1 yıl
Çok seviyorsa geçmişini Nasıl kabullenmesini bekliyorsun. Her şeyden herkesten kıskanırken
+1 yılHakli degilsinde dar felan alakası yok. Ama ben kabul ederim yani etmeyenlerin tek nedeni önceden o kızla birsey yasamalari
00 Yorumla
+1 yılBana göre sadece bakir erkeğin bakire kız istemeye hakkı vardır. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBakır erkeği tespit edemiyoruz malesef çoğunuz yalancisiniz
- +1 yıl
Ben tespit edebilirsiniz demedim ki. Bakir erkeğin hakkı vardır sadece dedim. Kızlar kadar yalancı değiliz emin ol. Ters ilişkiye girip bakireyim diye gezen erkekler değil 😉 Ve ben bakir değilim.
+1 yılben kendmi eşim içn saklıyosam ondan bunu istemem normal
12 Yorumla
Soran+1 yılSende saklayan bir tip yok ama neeeyse
- +1 yıl
hadi atıyosunn :D çok tipsizim doğru ama.. uçkurumada düşkün birisi değilm
ben kimseyle yatmadım o da yatamaz ben nasıl beklediysem o da beklicek ya da bekleyeni bunulurum bu şart benim için
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yapmadiysan tabi..
+1 yılhayır bacım vajina darlığı değil. mazi temizliği. kızlar da kabul etmesin
00 Yorumlaçünkü bakirelik kar yağdığında ayak basılmamış yer gibidir
00 YorumlaBen özellikle açık kapı kız istiyorum, bakire istemem ben😊
00 Yorumla
+1 yılevlenecegin kızın ilki olmak için istiyolar. ee tabi bende.
02 Yorumla
Soran+1 yılSende ilk olacak mısın o kişi için
- +1 yıl
bakirelik şeysi olarak evet.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok evlenince peşimizden teneke çalmasınlar diye başka birinin olmuş bir kız evlense de dışara dedikodular devam eder onları göze alamadığımız için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal oral yapsın vajinası dar diye kabul edelim. Sence bunu mu istiyoruz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen bunu istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo degilsin. Ben kendimi tutup esime sakliyorsam karsimdaki kiside ayni sekilde olsun isterim. Ilkleri benimle yadasin isterim
00 Yorumla
+1 yılAdam olsun yeter diyorum , namus beyindedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5000 kişiyle yattıktan sonra koca ararsınız he nah koca
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz yatıp yatıp tertemizim diyorsunuz ama uyaniklaarr
Bana farketmez panpa.
Önemli olan sevmek10 Yorumla
+1 yılbenim için fark etmiyo :)
10 Yorumla
+1 yılbenimki kalın hepsi dar geliyor ben napim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSana her yol paris
- +1 yıl
Aynn 😂
+1 yılSizde her sevgilililerinizle yatmayın ya
10 Yorumla
+1 yılHerseyin bir cozumu var tip cok gelisti ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılOo bu abimiz diktirtecekk
- +1 yıl
Guldurdun beni be :)
Soran+1 yıl:* :*
- +1 yıl
Opucukler icin tesekkur ederim gizli uye adini bilmiyorum
Benm için fark etmez ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakire kızla ugrasamam. birşeyler bilsin.
10 YorumlaÖzgüven eksikliğinden muhtemelen. 😉
10 Yorumlaİlk ve son benim olsun sadece diye.
20 YorumlaBakire olmayan kızın moral bulma çabaları.
00 Yorumladinin gereği ben yapmamıssam oda yapmamıs olacak
00 YorumlaBen bakir olduğum için
00 Yorumla
+1 yılBakire kız aramıyorum illa ki
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni biliyoruz jony sins
- +1 yıl
ahah saçmalama. hayatım boyunca 3-5 defa seks yaptım ben.
Soran+1 yılOğlum yazdığın bencelerde prof. Gibi davranıyordun
- +1 yıl
Doğrudur, 3-5 defa seks yapmak yeterli değil mi bunun için? Bence yeterli
- +1 yıl
@KızlarSoruyor
Alın bu üyeyi burdan
hiçkimseden öyle talebim olmadı olmasada olur.
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Benim için sıkıntı yok bakirelik önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayanla evlenen hayat kadınıylada evlenir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var yahu. Diyelim uzunca bir süre ilişkisi olmuş tek bir kişiyle sevişmiş bir kadını önüne gelen erkekle para karşılığı sevişen biriyle nasıl aynı kefeye koyarsin
Cevap sahibi+1 yılNe farkeder ha 1 kişinin altına defalarca yatmış ha farklı kişilerle olmuş defalarca ne fark eder onu masum yapan defalarca tek penisinmi içine girmesi ben böylelerini hayat kadını gibi görüyprum milletin bedavaya ihityicanı karşılayıp şutlanıyorlar
+1 yılHayır orospuu olması diye
00 Yorumla
+1 yıldeğilsin bakirsem bakire olacak bu kadar
00 Yorumla
+1 yılRuhu temiz olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılYessss bakire olmazsa analda olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırdır niye sordun sen patlak sın galiba
05 Yorumla
Soran+1 yılSensn patlak zihniyetine tükürdugumun
Cevap sahibi+1 yılTövbeler olsun
Soran+1 yılMükkktir git
Cevap sahibi+1 yılSus ve yalamaya devam et
Soran+1 yılVeledi zina
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olduğum için
22 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir
Cevap sahibi+1 yılbu konuda temizim ve yemin dahi ede bilirim
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Zevk meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek amca
hurdacı değilim06 Yorumla
Soran+1 yılBelli belli profilinden
Soran+1 yılMonica zaten tertemiz. Böyle kadinlara aşık olup onları arzulayip namusluu karı ariyoom diye bas bas bagiriyonuz
Soran+1 yılAferin oğluma
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGurur yaptiklarindan
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri