Gizli Üye(36-45)+1 yılben seviyom. sevişmelere de doyamam bakire kızla.. bakire kız biraz nazlı oluyor ve bekaret sebebiyle erkek bişey yaşayamayacağını düşündüğü için uzak durur bakire kızdan uğraşmak istemez. ama ben severim ve hayatımda 2 bakire kız var şu sıralar, sevgili değiliz fakat bu iki kıza da haftada 1-2 kez masst* yapıyorum, birine sadece ben masst* yapıyorum sevişme felan olmadan. ikinci kızla sevişme yaşayarak birbirimize masst* yaparız. bence bakire kızlar daha bi tatlı oluyor, heyecanı bile daha güzel, cinsellik anlamında da sevgi saygı anlamında da temizlik dürüstlük anlamında da bakire kızlar daha iyi bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakire istemiyorum, günün birinde evlenirsem ve kız bakire olursa sorun etmem ama bakire olacak diye bir şartım yok. İnsanlar cinsellik için evliliği beklemek zorunda değil, ben nasıl evli olmadan istediğimi yaşıyrosam kız da yaşayabilir.
Önemli olan benimle olduktan sonrası.08 Yorumla- +1 yıl
Tam bir kavat yorumu
- +1 yıl
@Erhanfdggfhv 😄😄😄
- +1 yıl
Haksizmiyim o kadar da değil seversin karşına çıkar anlatır o başka ama nett bir şekilde o kafada olmaz insan
- +1 yıl
@Erhanfdggfhv Kavatlığın ne olduğunu bilmiyorum, sanırım sen oldukça tecrubelisin bu konuda yorumundan anladığım kadarıyla. Özel kavatlık dersi için ders başına ne kadar istiyorsun?
- +1 yıl
@Erhanfdggfhv katılıyorum sana. Yani en basitinden. Erkek de kadında. Düşünsene ona dokunurken başkasını hatırlatıyorsun. Ne kadar kötü
- +1 yıl
Tamam en LİDER P*ZEVENK sensin. Seni bok kafaliiii. Her yazılanı g*ötünden anlayıp bi de olmayan beyniyle karşı tarafı suçlamış haspam. 💩 Al kafana koy. Boşa benziyor. Seni bok kafaliiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılEğlenecek kız arayan bakire olmayanı avantajlı bulur. Becerip kenara atınca üzerine kalmaz. Evlenirken geçmiş önemlidir ama
10 Yorumla
+1 yılYa boş yapmayın kim istemiyormuş? Her erkek bakire kız ister (ama birçoğu bulamaz).
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyoo tam tersi ben kendim bile oyleyim ve yasamamis birisi isterim kendim gibi dogal olarak. Tabi bu sadece ben yasamadim o da yasamasin diye degil, daha cok dini acidan benim ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKİM DİYOR bunu kızım saçma sapan şeyler yazmayın ya kim istemez bakire kız s*lak s*lak konuşmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılistemediğimizi neye göre değerlendiriyorsun? amacı seks olan erkekler zaten istemez ya da kullanır atar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bakire istiyorum ama karsimdakinin yalan soyleyip soyleymesigini bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkim istemiyor, sevmiyor ki hanımefendi. kime yönelik söylediğinizi de söyleyin bence.
00 Yorumla
+1 yılönemli olan kişilik. benden sonra bakire olmayacak birisinin çarpık bir karakteri varsa ne yapayım? benden önce bakire olmayan birisi düzgün bir insansa onu neden yok sayayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu kim demiş sadece sevişmek oral yapmak için herşeye değerler herşeye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlenmek isteyen bakire istemez. Evlenmek isteyen bakire ister.
00 YorumlaÜstlerine kalır diye istemezler
00 YorumlaÖylemi yapıyormuşuz🤔🤔?
00 YorumlaGüzel misin o önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. neyin algisi bu yav ahaber misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu
00 Yorumla Günün av sorusuda geldi
00 YorumlaBakire istemiyormuyuz? şaka mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılYoo ne alaka mkk
00 Yorumla Herkes bakire kız ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden istenmesin ki
00 Yorumla
+1 yılBakire istenir asıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbakirim de ondan
00 Yorumla
+1 yılSen marketten patlamış mal alirmisin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek isteyenler bakire ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İsteyen çok var ya
00 Yorumla
+1 yılOlgun olcak ya tecrübesini kullancak
00 Yorumla
+1 yılKim demiş onu.
00 YorumlaKimmiş istemeyen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl* ya ondan
010 Yorumla- +1 yıl
Kim istemiyur
Cevap sahibi+1 yılSiz erkolar
- +1 yıl
Hiç ikinci el araba almadım sahsen
- +1 yıl
Bakire kız isteyen erkeklere yobaz gözüyle bakan sizdiniz. 😉
- +1 yıl
Sen al medeni
Cevap sahibi+1 yıl@berxedanjiyan arabaya almaya paran yok belki 2. ele de razı olursun
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss kim
- +1 yıl
TC kızı
Cevap sahibi+1 yılNe alaka yobaz gözüyle bakan kim
- +1 yıl
Bekareti kaybeden kadına hakaret gibi geldi bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılben özellikle bakire istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ben istiyorum
00 Yorumla
+1 yılNe alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kim dedi
00 Yorumla