Nişanlımın geçmişi beni çok düşündürüyor ve üzüyor ne yapmalıyım?

her ihtimale karşı bu soruyu cinsellikl kategorisinde soruyorum kaldırılmaması için.ben nişanlıyım ve nişanlım benim hayatımdaki ilk erkek ama onun daha önceden sevgilileri olmuş hatta cinsel amlamda yakınlık kurmuş ben bakireyim ama o bakir değil bu konu her açıdan beni üzüyor başka kadınlarla yaptıklarını hayalimde canlandırıyorum çok kıskanıyorum ve üzülüyorum bu durum beni bir çok açıdan kahrediyor. 1.evlendiğimizde o bir çok şey bilmiş olacak ve ben bilmiyor olacavim ya onu tatmin edemezsem diye çok korkuyorum 2.ya beni onlarla kıyaslarsa ve ven bir şey bilmediğim için beni beğenmezse 3.ya ben bir şey bilmediğim için beni aldatırsa 4.ya ben evlendikten sonra onunla beraber olurken başka kadınlarla yaptıkları aklıma gelirse bu durum ikimizide mahveder.ne yapacağımı hiç bilmiyorum:((( lütfen yardım edin bana. bu ihtimaller gerçek olabilir mi ? olürsada hangileri olur?
Güncellemeler
+1 yıl
bir de soyle bir sey var nisanlim bana yasadiklarinin sacma sapan seyler oldugunj ve gecmiste kaldigini bundan sonrada asla olmayacagini soyledi.sevgisiz yapilan seylerin tam anlamiyla zevk vermedigini soyledi bu detayi atlamisim.
Nişanlımın geçmişi beni çok düşündürüyor ve üzüyor ne yapmalıyım?