Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. 1; madem bilgin yok burada soruya cevapları okumak yerine bilgi edineceksin..o bilgiler yetmezse sana madem evleneceğin adam bu konuyu ona acacaksın ve bilginiz az olduğunu anlatacaksın o seni mutlaka anlar..
2; seni asla kıyaslamaz sen asıl onun hoşuna gidecek olansın çünkü her şeyi sana o öğretecek..aklındaki hayalindeki cinsel objeyi yaratacak..
3; bir şey bilmediğin için aldatan erkek yoktur ama ona yetmezsen eğer belki yeltenebilir ama eminim kısa sürede bu sorunu çözecek bilgi edineceksin.
4; aklına gelirmi bilemem ama aklına gelsede altındaki senken neden umursuyorsun ve aklına gelsede bunu sana asla söylemez söyleyemez senin de haberin olmaz .. :)
Sevgisiz yaptıgını dile getirmiş işte..boşver sakın aklına takıpta bunları kendini kasma asıl o zaman üzüşürsün.22 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekurler bana cok yardimci oldun hic bilgim yok degil bu konuyu konusuyoruz beni tatmin edicek cevaplar veriyor ama kadin olmak zor yinede tatmin olamiyorum onu sikmakta istemiyorum evet kendimi tabi ki gelistiricem insallah ise yarar.
En İyi Cevaplar
sen bıkere kendıne guvensızsın evlılıgını yıkarsa bu yıkar baska bısey degıl , gecmısını nıye soruyosun kı senı uzmekten baska bı ıse yaramaz karakterını degerlendır , her hareketıne bak saga sola bakıyomu çakallık yapıyomu cocugunun babası olurmu gezıp tozuyomu alkol alıyomu kumar oynuyomu ... duzgun bırıyse zaten yapmaz , kendıne bak suslen onun senı aldatma ıhtımalı varsa senınde onu aldatma ıhtımalın var. ıkınızde ınsansınız çok farlı bısey yapmana gerek yok yatakta sadece kendıne guven benım karım gıbısı yoku hissetmelı yani bakım guzellık herseyı orter
29 Yorumla
Soran+1 yılanladim cok sagol haklisin
Soran+1 yılalkol u cok nadir bazen aliyir ama uzun zamandir icmiyor gece hayatida uzun zamandir yok ama arada bir cikadabilir.sence bu kadarida mi olmamali.
Soran+1 yılama bak bu benim icin cok onemli lutfen bu sorumada cevap ver baska sormayacagim
- +1 yıl
gece dısarı cıkan erkekden cok sey bekleme , cıkıyosa esını alıp cıkar benım cevremdekı ınsanların eslerı normalı odur , babam hava kararınca evıne gelır aile olmanın bazı kuralları var . eger ona uygun bı erkek degılse basın cok agrır. karar verecek olanda sensın kafanda bı acaba varsa o acaba evlenınce kesınlıkle gercek oluyor
Soran+1 yıloulemi diyorsun bana onceden cikiyordum ama uzin zamandir cikmiyorum dedi.
Soran+1 yılinsallah oule olur.bir de ben vesveseliyimdir hani onceden yapmayanlar sonradan basliyor ya, ya da icinde bulindugum ruh hali boyle olmami sagliyir bilmiyorum.
Soran+1 yılbende oyle yapiyorum manyigimla hareket ediyorum ama ben biraz tuhafimdir yani bundan ayrilsam baskasiyla olsam bu dusuncelerim yine pesimi birakmaz kiminle olursam olayim hep aklımda olur bence sorun bende.ama bende hakliyim evlenmek kolay degil.
+1 yılSu yeni nesilde bakirligini koruyan erkek çok az var onlarida başaranları tebrik ediyorum esın evlendikten sonra o yazdıklarını yapmaz sadece aldatma konusunda bilemiyecem oda senin tecrubesizliginden değil gözü doymayacak Belkide senin haberin bile olmayacak bu durum su zamanda gayet normal arkadaslarım eslerini aldatıyorlar ben çok şaşırıyorum eslerini seviyorlar bunlar ama fırsatlarida kaçırmıyorlar senin esininde aklı fikri sekste olursa seni aldatır ama bu seni sevmediği anlamına gelmeyecek tabi keske sevgilin bakır olsaydı ama şansına baksana yapmadığı kalmamış bu devam eder emin ol ve ruhun bile duymayacak
27 Yorumla
Soran+1 yılyapmicam diyor hem bakir oluota gozu sonradan acilanlar var veya onceden yapip artik doyup o defterleri kapatanlarda var.
- +1 yıl
İnşallah seninki kapatan olur diyecem ama içimden hiç öyle geçmiyor yaa ben hemcinsimi çok iyi tanıyorum kesinlikle doymuyor arkadaşlarımı yani bir görsen o gun eline 50 kiz geçse birini boş geçmez ve hepsi öyle bir taneside demiyor yapmıyim diye inşallah korktuğun basına gelmez bayan üzülme sende olmaz takma kafana seni çok seviyorsa yapmaz Belkide üzülme ok ;))
Soran+1 yılinsallah yapmaz hem artik olgunlasti olmaz insallah.
- +1 yıl
Olgunlukla ilgisi yok buna emin ol sadece ahlak millet seksden başka bisey düşünmüyor akılları fikirleri o ahlak olacak sadece öyle olsalardı zaten bakir olurdu hepsi beni anliyormusun ahlakdan kastım kötü değil yani uçkura düşkün olmak senin sevgiline kötü bir sözüm yok ama yaşayacaksın yani inşallah olmaz gidipde sevgiline bana soz ver filan gibi seylerde söyleme öyle tedbirler alırki
Soran+1 yılinsallah olmaz.
- +1 yıl
İnşallah canım temiz bir kızsın belli ki Allah dileğini yerine getirir umarım :))
Soran+1 yılamin amin insallah duan ivin cok sagol:))
emin ol senin birşey bilmemen nişanlının daha çok hoşuna gidecektir
ilk etapta biraz acemi olacaksın ama onunla herşeyi öğreneceğin için sıkıntı olmayacaktır. çiftlerden birinin ötekine bazı şeyleri öğretmesi gerekir. malum ayıplandığı için ne anne kızına nede baba oğulunu cinsellik anlamında eğitmiyor.
ilk baştaki acemiliğin yüzünden seni aldatmaz.23 Yorumla
Soran+1 yılanladim sagol ama ilk basta seni acemiligin yuzunden aldatmaz ne demek sonra aldatir mi demek oluyor.
Soran+1 yılonu anladim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bak kardeşim benimde geçmişim çok kötü üni hayatımda yatmadığım kız kalmadı kızlar yurdunda ama şu an sözlüyüm yaşım 24 ve kız arkadaşım için öpüşme bile ilk oldu onun için ilk benimle yaptı ve bana güveniyor eğer sen ona şu an güveniyorsan şanslısın benim sevgilim dediğim gibi bana güveniyor ve beni kabul etti evlenmeyi düşünüyoruz zaten bana dediği geçmişinde yoktum ve geleceğinde olmak istiyorum diye o yüzden bir düşün bence
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama siz pisman misin yasadiklarindan? yapmayacagina dair soz verdin mi ona? ve yapmayacagina emin misin? rica ediyorum cevap ver bu soruma benim icin cok onemli.
- +1 yıl
hayatımda duyduğum tek pişmanlık şu an sözlüm olmasa bile keşke hiç cinsel birliktelik yaşamayıp kendimi karıma saklasaydım diyorum ve şu andan itibaren sevgilim üzülmesin diye p*rno bile izlemiyorum inanmayanlar çıkacak eminim ama gerçekten öyle çünkü sex sevdiğin kişiyle yapınca 1000 kat daha zevkli ve birbirimize güvendiğimiz için şu anda biz birlikte oluyoruz hiç yapmadığım bişe ama kendimden o kadar eminiki onsuz olamicam için şu an o kız değil ve ikimizde çok mutluyuz
Soran+1 yılona sordum ben evlilige karat verdigim andan itibaren hayatimi duzene somtum bunlar gecmiste olan ve gelecekte olmayacak olan seyler bunu insan sevdigiyle yapmadiktan sonra bir anlami yok diyor o zaman dogru mu soylemis demek bu?
Soran+1 yıltamam olir cok tesekurler.
ou bilmemde öyle tonla kız götürmüş elemanlar sizin gibi iyileri alıyorlar çakallar sözde bakirelik önemli değil bakire olmasan yüzüne bakmazdı emin ol onlar ne pislik ya yapar yapar evlenmeye geldiginde en temizi falan sorsan sohbette aman abi bakirelik önemli değil der çaktıgı kaşalarda bize kalır yerim böyle düzeni!
211 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum valla hakli olabilirsin ne diyebilirim ki onun icinde bakirelik onemli ama beni seviyor bu da bir gercek.ve artik yapmayacagini soykedi ve soz verdi
Soran+1 yılhaklisin senin gibi dusunuyorum bende tamamen.
Soran+1 yılben sordum anlatti ama pisman olup olmadigi hakkinda bir fikrim yok ama sorucam sorularimi cevaplarken pisman gibiydi ve uzgundu ama bana da pismanndegil gibi geliyor.ama bana bir daha olmayacagini gecmiate kaldifini sevgiyle yapilinca guzel oldugunu ve evlenmeye karar verip huzurlu bir aile kurmak istedigini soyluyor.
Soran+1 yılama o gormus gecirmis olur bu tur erkekler ve gozu disarida olmaz diyor yani kendi oyle olmus artik insallah dogrudur sende kendine gore birini bulursun umarim allah hepimize mutluluk versin
Soran+1 yılama ben evlenmeden once hic bir sey yapmayip evlendikten sonra cildirip azanlari da taniyorum allah gostermesin oyle olucagina bu daha iyi olur diye dusunuyorum insallah bana sadik kalır bu daha iyi olur.
Soran+1 yılbeni aldatmasi daha kotu eger yapmayacagindan emin olsam beni asla aldatmayacagindan kesinlikle kafama takmam gerci soz versi insallah yapmaz.
+1 yılbu şekilde ilişkisi olan çok erkek tanıyorum . aynı bu şeklilde kız bakire erkek geçmişte herşeyi yapmış. sonra evlilik... bu şekilde evliliklerde erkeklerin hepsi de partnerini bir süre sonra aldatıyo. adam bir kere alışmış. sen ona bir süre sonra sıkıcı geleceksin. bak güven bana ...
bu olay tamamen psikolojik bir vaka. bence git bir psikoloğa profesyonelce yardım al. hem önemli bir konu. neticede hayatının geri kalanını şekilendirecek. ama kimseye inanıp güvenme.kimseye. sakınn!01 Yorumla
Soran+1 yılanladim.
+1 yılsaçma düşünceler bunlar. zamanla geçer ama geçene kadar adamın hayatını zehir eder bu şekilde düşünene her kadın.
11 Yorumla
Soran+1 yılona belli etmiyorum cok fazla.
Birde bunu bir kadının yaşadığını düşünsek.. Orospu derler.. Ama erkek için No problem eşitsizlik var Halil Sezai-isyan
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen.
Soran+1 yılbilemiyorum bir yorum yapamicam.
+1 yılDerdin mi yok bacım ya senin..
Seviyosan Evlen gitsin..13 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem ama evlilik kolay degil sen kolay mi saniyorsun yanlis evlilikte yapmak iatemiyorun.
- +1 yıl
Yaparsa ederse ile gelecek kurulmaz..
Hayat kumar zaten..yarım saat sonra ne olacağımızı bilmediğimiz bir hayatta..
Bu kadar şüpheci olmamak lazım..
Yoksa işin zor.
Soran+1 yılhaklisin isim cok zor.
ona güven kimileri ne fındıklar kırıyo kimseyle cıkmadım diyo
Kendinede güven !18 Yorumla
Soran+1 yılguveniyorum ama elimde degil.ya bu ihtimallerden bir tanesi bile olursa o olmayacahini soyluyor ama elimde degil.
Soran+1 yıltamam ama ben bilmiyorum sorunda bu ya onu memnun edemezsem ?
Soran+1 yılboyke dusunuyorsun haklisin ama zamanla bunun bir degeri kalmayadabilir gerci bana soz verdi bir daha olmayacak gecmiste kaldi ben gecmisimi sildim dedi.
Soran+1 yılinsallah dedigin gibi olur bunu o kadar cok istiyorum ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani haklısın bence de , ama evlenemek sana kalmış geri probelemler aranızda hal olur , acemilik daim olmaz öğrenirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin galiba.
Cevap sahibi+1 yılilerde pişmanlığın oalcaksa durma ayrıl ama aynı işleri sen yapsaydın çok dan ayrılmıştı senden !
Cevap sahibi+1 yılbirliktemisiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok artık ya. aldatan biriyle ? ne diyeyim kolay gelsin
15 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadi ama aldatirsa diye korkuyorum soruyu iyi oku.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım kafanda suphe varsa neden nisanlanıyorsun?
4-5 10 20 tane de yazsan istersen 100 kafanda suphe var iste.
ne diye nisanlanırsın ki?
Ayrıca adam delice seviyor ki nisanlanmıs seninle. eskiyle neyin kıyaslaması sacpa sapan fikirlerden arın. arınmayacaksan da adamla oynama
Soran+1 yılonunla oynadigim falan yok ben nisanlanirken bilmigordum sonra ogrendim onu seviyorum sevmesem dusunmem ayrilirim ve o da beni seviyor bundanda eminim ama bunlar gelecekte sikinti olur mu diye dusunuyorum evlilik sevgililik gibi degil bor omur surecek bir sey
Cevap sahibi+1 yılolmaz
Soran+1 yıliyi o zaman.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızım erkekler kendi geçmişlerine takılmazlar ilkleride silinir gider kadınlar gibi değiller.
böyle şeylere boşuna kuruntu yapma.12 Yorumla
Soran+1 yılyani gercekten unuttu ve olmayacak mi diyorsun?
- +1 yıl
hayır. böyle şeyelre takılırsan güzel şeyleri mahvedeceksin diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynısı benim basımdada var girdigin zaman kesinlikle yaz senle ortak cok sey var gercekten bu dunyada birtek kendim zannediyordum bu durumda
013 Yorumla
Soran+1 yılseninde nisanlinin mi yoksa kendi gecmisinin mi?
Cevap sahibi+1 yılyok nişanlıyım bende onla ilgili yani aynı sayılır senle
Soran+1 yılanladim senin icinde cok zor olmali erkeklik gururu icine sindirniyirdur bu durumu, kadinlik gururuda benim icime sindirmiyor mantigim kabul etse duygularim, duygularim kabul etse de mantigim kabullenemiyor:((
Cevap sahibi+1 yılayne oyle ozele gelsene
Soran+1 yılolur ama nasil benim profilim gizli.seninkisi de.
Cevap sahibi+1 yılben gizliden cıkayım sen ekle olur mu acıksan
Soran+1 yılolur.
Soran+1 yılama cikarken haber ver..
Cevap sahibi+1 yılben girdim..
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yılsimdi profili ni acabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılactm
Soran+1 yıleklrdim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunu size kim söyledi!
123 Yorumla
Soran+1 yılneyi bana kim soyledi?
Cevap sahibi+1 yılnişanlınızın birileriyle cinsellik yaşadığını..
Soran+1 yılben aoedum o da kabul etti.
Cevap sahibi+1 yılsiz sordunuz o'da kabul etti böylemi demek isteniniz?
Soran+1 yılevet olmus yani gecmiste.
Cevap sahibi+1 yılbunu onbeş yaşında bir erkeğede sorsanız kendini küçük düşürmemek için evet diyecektir.
Soran+1 yılyaa bu kotu bir sey degil ki bakir olmak olmamaktan bin kat daha iyi ve degerli ama dogru soyluyor kac yasinda adam.
Cevap sahibi+1 yılAllah'a hamd olsunki daha fuhuş yapmadım fakat
banada nişanlı olduğum insan
böyle bir pot kırıpta bunu sorsa
bütün mahalleyi yaptım derim
ister inanın ister inanmayın...ve
siz bunu nişanlınıza sorarak onu küçük düşürmüşsünüz fikrindeyim
bu benim görüşüm siz katılmayabilirsiniz.iyigeceler
Soran+1 yılsenin icin ne mutlu ama zannetmiyorum.yapmistir bana yalan soylemememsi gerektigini bilir hem bu durumun beni uzdugunun o da farkinda yapmasa yapmadim derdi.
Cevap sahibi+1 yılgüvenmiyorsanız evlenmeyeceksiniz hanımefendi
çünkü evliliğin temel taşı güvendir
ya gözü kapalı güvenirsiniz ya da güvenmez acaba larla
hem o'nu hemde kendinizi mutsuz edersiniz...
Soran+1 yılhaklisiniz ama siz beni anlamiyorsunuz bu kolay bir sey degil sevmesem zaten dusinmem ama ister istemez aklina geliyor insanin zaman oyle bir zaman ki.sizin adiniza cok mutlu oldum hic birngunaha girmemis ve tertemizsiniz onemli olan sonra da sadece esine ait olmak beni uzen sey ben oyleyim ve oyle bir es isteedim ama iatedigim olmadi.
Cevap sahibi+1 yılsize bunu açıktan söylediğim için özürdilerim...
siz eşinizi cinsellik ile terbiye etmeye çalışmazsanız o asla başkaları ile ilgilenmez ve
geçici olan ilişki sadece kendini tatmin içindir halbuki evlilik iki kişinin tatminidir
asla fuhuş evlilik gibi olmayacaktır olamazda boş şeylere kafanızı takacağınıza
gelecekte kuracağınız yuvanın nasıl mutlu olunabilir planları yapın
umarım Allah tamamına erdirir iyigeceler
Soran+1 yılanladim cok tesekurler amin ama bir sorum daha var consellikle terbiye etmek ne demek bunu anlamadim.cevap verin lutfen bu soruma da
Cevap sahibi+1 yılbir kadın eğerki meseleler çıktığında bunu anlaşarak değilde
erkeğine yatak odasında tavır yaparak halletmeye kalkarsa
o kadını erkek aldatır ve haklımıdırda bu tartışılır...
zaten meseleleri dışarıda bırakıp yatak odasına giren çok
uzun evlilikler yaşayanlardır...ve
Allah hepimizi bu gibi hanımlardan uzak etsin
benim görüşümdür size asla fetva vermek gibi bir niyetim yok!
yani sizinde karşı düşünceniz olabilir saygı duyarım iyigeceler
Soran+1 yılhayir cok haklisin bende senin gibi dusunuyorum ne olursa olsun oyle bir sey yapilirsa iayer istemez kayar ben bunun yanlis oldugunun gayet bilincindeyim ve asla yapmam inan ben her gün onu kendime nasil daha fazla baglarim ve mutlu ederim diye dusunuyorum oyke bir sey asla yapmam.
Cevap sahibi+1 yılbence yanlış düşünüyorsunuz eğerki onu nasıl mutlu ederim peşinde olursanız siz mutsuz olabilirsiniz...
vesiz mutsuz olursanız oda olacaktır çünkü evli iki insan artık tekkişidir doğrusu bence
ikimiz nasıl mutlu olacağız!
Soran+1 yılbunu biliyorum o da beni mutlu nasil edecegini biliyor tabi ki mutluluk iki tarafli olur ama o mutlu olursa bende mutlu olurum insallah yani biz birlikte mutlu olmayi diyoruz insallah da olacagiz.
Cevap sahibi+1 yılinşanlah.benim size son söyleyeceğim boş şeylere kafanızı takmayınız ve
bir erkeğin kalbi kızlar gibi kolay kolay kırılmaz fakat detayları toplayarak gider
ve birgün küçücük bir meseleden büyük sorun çıkabilir...
ve siz böyle birşeyi partnerinize sorarak hata etmiş eksi hanenize puan kazanmışsınız kanaatindeyim bunun üstüne gitmeyip duymamış gibi kapatmak birdaha açmamak daha mantıklı olacaktır...hele bir tartışma sırasında bunu yüzüne vurmak gibi hata yapmayınız bence
fikrindeyim
Soran+1 yılyuzune asla vurmam ama hakkindaki herseyi bilmek benim gakkim bizim aramizda gizli bir sey olmamali.ikimizde boyle duaunuyoruz onun bana soramayacagi sey yok.benimde ona o da bana ne merak ediyorsa sorar bende ona biz boyle yasiyoruz iliskimizi ve sorular yuzunden kirilmayiz birbirimize.
Cevap sahibi+1 yılgereksizler gizli kalmalıdır öyle daha iyidir bence
kusura bakmayınızda özellikle kadınlar için geçerli
çünkü kadın dar zamanda erkekten duyduğu olumsuzlukları
hemen üste çıkmak için yüzüne vurur kadının kabahati değilde
yaradılışındandır bunun içindirki gizli olması gereken bilinmemesi daha iyidir...
yinede kendiniz bilirsiniz...fakat nişanlılık ile evliliği karıştırmayın
Soran+1 yılkarıştırmiyoruz elbette ama ben zaten vurmam yuzune biznsadece dahabiyi tanimak adinankonusuyoruz yani ben onun yuzune vurmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah ikinizede mutluluk versin...iyigeceler hanımefendi.
Soran+1 yılsagolun amin sizedebiyi geceler.
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübesiz olman daha iyi..tecrübeli olsaydın kocan kendini yetersiz hissedebilirdi...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat