Sevgilime cinsellikten bahsetmek için erken olduğunu, o konularda konuşmak istemediğimi söylediğim için cici çocuklar olarak uslu duruyoruz. Ama bu adam bana evlenme teklif edene kadar ben libidodan öleceğim. Nasıl çıkayım bu işin içinden? Başkasıyla sanal yapmak filan da aldatmak sayılır onu düşünmedim değil. Ama iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum aldatmak olacağı için. Yardım?
Cevabın nedir?
Bak kızım herkesde cinsel arzular var ama kiminin iradesi çok kuvvetli ölene kadar bir erkek için diyorum hiç bir bayanlada olmadan ölene kadarda yaşayanlar olmuş ve belki hala günümüzde var örnek vermem gerekirse saidi nursi ömrü boyunca hiç evlenmedi hiç bir bayana yakınlaşmadı açık saçık hiç bir bayana bakmadı bayanlardada öyleleri var ömrü boyunca hiç bir erkekle ilişki yaşamadan ölen hiç bir erkekle işi olmayan erkeklerde uzak duran örnek vermem gerekirse hz isanın annesi hz meryem hayatı boyunca hiç evlenmedi hiç bir erkekle işi olmadı ama bide iradesi zayıf vehut cinsel arzuları daha yogun olan erkekler ve bayanlar var cinsel arzu duyması cinsel ilişki istemesi kötü birşey değil zaten insanın içine bu arzuyu Allah koymuş ama bunu kötü yola başvurarak yapma bir an önce evlen eşinle yapsan kötü olmaz kim bunu kötü görebilirki eşin zaten helalin günah yok ama o adam evliligi geciktiriyorsa uzak dur hemen evlenegin seni oyalamayacak birini seç
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayan bir doktora görün arzularını bastırmak için ilaç kullan masturbasyon yap azdırıcı şekerli yiyecekleri azalt
Hem sanal seks gerçekten iyi değil sanal seks yaparken karşındaki erkek seni arzulayıp mastürbasyon yapacak yine günah olacak ve hadi fazla zeki birine denk gelirsen o da fikirlerini caydırıp seni elde ederse dünyanın bin bir türlü hali var
Sen masum kız olmaya devam et Bende azıyorum bazen iki üç gün günde ikikere boşalıyorum ama sanal seks düşünmedim para verip kadına da gitmedim çünkü çare değil.00 Yorumla
+1 yılEvlenene dwk sabredeceksin
sabredemefikçe mast yapacaksın
sonra da Allahtan yardım ve mutluluk dileyeceksin30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
59Cevap
Sevgilinle cinsel konulara hiçbizaman girme evlilikte olacak şeyler bunlar doğal olarakta boşalman rahatlaman lazım bedenin bunu istiyo masturbasyon yap kendini rahatlat sevgilinle sevişmen veya başka sanal olarak yanlış yapman gereken bişe yok zor durumdasın kendi kendini mutlu et masturbasyon yap daha kötü şeylere yönelme
10 YorumlaMasturbasyona devam yapacagin sey bu onu dusunup ya da abdest alip dindirebilirsin sosyal aktivite kendini yorup dindirebilirsin spor yapabilirsin kitap okuyabilirsin vs vs daha cok yontem var
20 Yorumla
+1 yılSen bence o cici cocuga libidonla biraz eziyet et ki teklif cabuk gelsin. yoksa sen bu cici cocugu ilk gece yataga gomersin :D
126 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok güldüm :D
- +1 yıl
doğruya doğru :D biraz kışkırt onu ki onu neyin beklediğiyle ilgili bir fikri olsun ;)
Soran+1 yılBunu hiç yapmıyor değilim :) ama bu kışkırtmalar er geç yatağa atabileceği fikrine kapılmasına sebep olabilir diye de çekiniyorum biraz. Yani kaş yapayım derken gözüm çıkmasın :D
- +1 yıl
e ayarını iyi vereceksin. en azından yatak konusunda katı davran ki o ihtimalin olmadığının farkına varsın :) tabi bu esnada kendi duygularınıda kontrol etmen lazım :D onun işide zor senin işinde :D
Soran+1 yılaynen söylediğin gibi yapıyordum valla. ama etkili oluyor mudur sonucu görmeden emin olamıyorum :) gerçekten öyle ikimizin de işi zor. ama güzel şeyler kolay olmuyor dimi ;) teşekkürler görüşlerin için.
- +1 yıl
Aynen guzel seyler kolay gerceklesmiyor. baktin ayari kaciyor biraz serbest birak kendini. hani abiyane tabirle hep goster ama elletme yapma. baktin isin ayari kaciyor az biraz ellet :D onuda cici cocuga gore sen ayarlicaksin artik :) reca ederim :)
Soran+1 yılgösterme elletme filan bunlar olmadan teklif etsin istiyorum edecekse :/ günaha sokmasın insanı :D neyse tutup kulağını çekebilecek haliniz olmadığına göre sizi daha fazla meşgul etmiyim bu anlamsız derdimle :D
- +1 yıl
Gosterme elletme olmadan daha cok beklersin sen :D yav 25-29 yas araliginda hatunsun bilirsin 1-2 taktik uygula iste :D yok ya bende taktik ogrenirim bu bahaneyle belki bilmedigim vardir mesgul etmen problem degil benimde isim hafif zaten zaman geciyor :)
Soran+1 yıltaktik buluruz uygulamak istesek de öyle gösterme filan istemiyorum ben ya günaha sokmasın insanı diyorum işte :) kalmadı galiba benim gibi düşünen erkek :/ uff neyse
- +1 yıl
Biz erkekleri durtuklemeden evlilik adimi attiramazsin. kalmadi degil hic varolmadi oyle erkek :D caktirmadan tahrik et o zaman :)
Soran+1 yılanlaşıldı sağol :)
- +1 yıl
Reca ederim. taktik istersen yazarsin gene :D
Soran+1 yılAnkara kutuplar bu insanı nasıl bir taktik kurtarır bilemicem :D neyse ben soğuuk bir su içip çalışmaya çalışayım en iyisi :D
- +1 yıl
ahahaha tesadüfe gel :D seni kesecek tek şey bu :D
pbs.twimg.com/media/CGRl1KZUcAEVzKe.jpg:large
Soran+1 yılamma yaptın ya ayıp :D evet ben de tesadüfü diyodum işte :)
- +1 yıl
Valla seni cici cocuk bad boy falan kesmez. yalan mi diyeyim simdi :D
Soran+1 yılyok ya benimki sırf can sıkıntısı tembelliğe bahane :D ben o cici çocuğu alıcam sen merak etme ;) hiç cici değil aslında ben bir adım gitsem barajları yıkacak ama du bakalım biraz daha sabredelim :D
- +1 yıl
Valla beni almadiktan sonra hic merak etmiyorum :D ahahahagagfaja saka yapiyorum tabiki. icindeki kurtadami cikarma adamin kacacak delik ararsin sonra :D
Soran+1 yılhaha okey kulağıma küpe olsun bu nasihatin :)
- +1 yıl
Aklli hatunun hali bir baska :)
Soran+1 yıliyi de hem kışkırtıcaz dürtücez teklif hızlı gelsin diye hem de içindeki kurt adam çıkmasın diye uğraşcaz bu ne yaa :D ne kadar zor olur bunun ikisini de yapabilmek biliyon mu nedir bu kızların çilesi :D kışkırt frenle kışkırt frenle tabi adam böyle yalama olup pes etcek öyle evlenmeye karar vercek dimi :D
- +1 yıl
Akilli hatunun hali bir baska derken aynende bunu kasdediyordum frenle bas gaza frenle bas gaza. freni fazla kacirirsan sogutursun gazi fazla kacirirsan kamyonu devirtirsin cici cocuga :D
he kisisel fikrimi sorarsan ben derim ki gonlunce yasa...
Soran+1 yılgönlümce yaşayabileceğim zaman şu an değil ne yazık kı.. evlenince acısını çıkarıcam :D
şunu izlesene bir . https://www.youtube.com/watch?v=IhO40RExdlk- +1 yıl
Puhaaa yerlere yattim gulmekten :D seninvanlattigin kadariyla sanki senin evliliginden bir kesit izledim :D
Soran+1 yıl:D ben de evlendiğim zamanki halimi gördüm videoda :D neyse bu kadar abaza muhabbeti yeter ben gidiyom :)
- +1 yıl
Ahahaha abaza muhabbeti. kahkaha attirdin bana. e normal sen abaza ben abaza ne bekliidin :D sen bak o cici cocuga bol bol findik fistik yedir :) buda son taktigim olsun :)
Cinsellik konusunda 385 cevap paylaştı. Define içindesin ne diyeyim ki.. İstersen burdan gizli kalmak koşulu ile sohbet ederiz amacın azıp boşalmaksa sanal deneyebilirsin sonucda yazısarak boşalma olcak temas yok sonucda istersen video izler kudurur sonrada çıldırır mastla boşalıp rahatlarsın çözüm çok konuşmak gerek
00 Yorumla
+1 yılBak bu is için hareketli semtlerin oralardaki is hanlarinin dördüncü katlarında malzeme satan dükkanlar varmış
12 Yorumla
Soran+1 yılO malzemeler sakıncalı değil mi ya kızlık zarını kendi elimizle mındar etmiyelim bir de :D
- +1 yıl
Yok yok bir sürü değişik mutluluk veren ürün var. Nereden biliyorsun diye sorarsan da belki inanmayacaksın ama arkadaşım toptandı sonra çalışıyor
merhaba arkadaşına guvenmemekde haklıda olabılırsın haksızda ama sen kendı bıldıgın doğrularla hareket her zaman için otekı durumuna gelirsek p*rno ızlıyerek mast yapabıılırsın hedefine ulasana kadar bu sekılde devam edebılırsın
00 YorumlaMastürbasyona devam et ama konuyu da açman gerek artık içinde tutup dert etme paylaş partnerinle
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu ona açmak iyi bir fikir değil. Dört gözle bekliyor zaten bunu. Evlenmeye niyeti olup olmadığını ancak bu şekilde anlayabilirim. cinsellik için evliliği bekler niyeti ciddi olan adam.
Soran+1 yılBenim evlilik dışında bir niyetle ilişki istemediğim belli son derece bence. Ama adam bir gün boş anına denk gelirim nasıl olsa diye mi düşünüyor anlamıyorum
Soran+1 yılLanet olsun ya böyle erkeklere o da böyle birimi henüz bilemiyorum yargısız infaz olur o da öyle dersem. hayır madem senin umrunda değil günahı namusu bilmem nesi önem verdiğini belli edenden uzak dur bari. önem vermeyen kadın da dolu git onlara. pardon bu laflar onaydı sana söylemişim gibi oldu :)
Soran+1 yılTamam en azından sonradan böyle bir şey yapmazsın belki bu lafları şimdiden yiyerek :) iki aydır
madem bu kadar istiyorsun niye sevgilinle konuşmuyorsun
143 Yorumla
Soran+1 yılO dünden razı zaten. bunu bekliyor dört gözle. benim beklentim farklı. bu konuda salarsam kendimi beklentimin gerçekleşme ihtimali çok çok düşer
Soran+1 yılciddi ilişki, evlilik, bir o bir ben bir de bebek ;)
Soran+1 yılbu nasıl bir kafa :D önüne gelene verenden eş mi olur bırak allasen gerçekçi olun biraz.
Soran+1 yıltamam haklısın vermek sözcüğü konusunda burda çok sık kullanılan bir sözcük olduğundan öyle ağzıma geldi. ama hiçbir nedenim olmadığı konusunda yanılıyorsun. nedenim olmasa durmam yaparım değil mi.
Soran+1 yılbu yaşıma kadar yapmadım böyle şeyler biraz daha sabredip eşimle yaşasam en güzeli değil mi? yaparsam hem günaha girmiş olurum hem de kullanılıp ortada kalma riski var. seven adam gerçekten arzulayan adam gereğini yapsın. sadece arzu varsa sevgi yoksa sorumluluk yoksa o işin sonu hüsran olur.
Soran+1 yılmal değiliz tabi ki. ama geleceğimiz olur diye kandırıp köprüyü geçene kadar, sonra istediğini alıp bırakmak kullanmak oluyor bu böyle buna takacak başka bir ad yok. bir kadın da niyeti başka iken bir adamın duygularıyla oynasa sonra hevesini alıp tekmeyi bassa bu da kullanmak olur. her iki taraf için de aynı şey yani. ha senin dediğin şu, başta iki kişi de birbirini seviyordur her şeyi sonuna kadar yaşarlar ama bir süre sonra artık birbirlerini istemedikleri için ve anlaşarak ayrılırlarsa ortada kullanılma filan olmaz.
- +1 yıl
hiçbir şekilde kullanmak olmaz bu dediğim gibi eğer seninle ciddi değilse zaten ayrılır sen de aşırı derecede arzuladığın bir insanla cinsel ilişki yaşayarak tatmin olursun bunun kullanılmayla alakası yok. eğer seninle ciddiyse her türlü ciddi kalır, kalmıyorsa ciddi düşünülecek bir insan değildir en başta.
Soran+1 yılböyle de çok eşlilik denen şey ortaya çıkıyor işte. ben buna hoş bakmıyorum. bir tane olsun benim olsun. sonu olmadığı belli şeylere kendimi bırakmam iradeli olmaya çalışırım. inancım da bunu öğütlüyor emrediyor zaten.
Soran+1 yılsen de bir inancı aşağılıyorsun şu anda farkına mısın lütfen sen de dikkat et buna. kaç sevgilim olduğunun önemi yok ama kimseyle öpüşmedim dahi. bu sana göre saçma bir şeydir bana göre doğru bir şeydir. bunu tartışmaya gerek yok değil mi hassasiyetlerimin senin için hiçbir anlam ifade etmediği açık. o yüzden teşekkkürler buraya kadar yaptığın yorumların yeterli oldu.
- +1 yıl
sıkıntı şurada ki sana göre doğru değil ataerkil topluma göre doğru olan şeyleri yapıyorsun ve bunları kendi doğrun sanıyorsun. şu an yapmaya çalıştığım gözlerini açmak kendini insan yerine koyduktan sonra ister 100 yüz kişiyle seviş ister kimseyle sevişme umurumda olmaz ama gelecek neslin düzgün yetişebilmesi için şu iğrenç zihniyetten kurtulman lazım.
Soran+1 yılataerkil toplumdan iğrendiğimi söyleyebilirim ben de. çünkü çifte standart var insanın en doğal dürtülerinden biri cinselliği yaşamasında bile. benim inancım evlilik dışı ilişkinin yasak olduğunu söylüyor. bu her iki cins için de geçerli olmasına rağmen kadınlara yüklenen sorumluluk daha fazla bu konuda ve bu tamamen toplumun çarpıklığı bunun farkındayım. ama bunu değiştirmenin yolu inancımdan feragat etmek olmaz.
Soran+1 yılişime geldiği gibisine mi inanayım.. kolaya kaçmak güzel olurdu gerçekten. bu olayı evlilik dışı yaşamak yasaklanmışsa bir sebebi vardır. aile hayatı yaşamayan insanlar için hiç önemi olmayabilir anlarım. ama ben şahsen kızımı aramak için farklı erkeklerin, oğlumu aramak için farklı kızların kapıya gelmesini istemem. tek bir tanesi gelebilir kapıya zamanı geldiğinde onun da adı belli olur niyeti belli olur çok uzatmadan. bunun haricindeki olaylara göz yuman ailede ar, edep, ahlak hiç bir şey bulunmaz. inancın bize o şekilde yapılmasını öğütlemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
istediğin gibi yaşamak kolaya kaçmak değildir dediğim gibi insanlar inanç için değil inanç insanlar için vardır. sen inancından dolayı böyle düşündüğünü sanıyorsun aslında hiçbir şeyi düşündüğün yok sadece itaat ediyorsun. insanlar bilinçli olduğu sürece evlilik dışı ilişkinin hiçbir kötü yanı yoktur bu insanın en doğal yönlerinden biri. ayrıca evlenip boşanmış kişiler için aynı şeyi düşünmüyorsun bak. senin çocuğun için biri gelir evlenip boşanırlar sonra diğeri gelir buna lafın olmuyor sırf saçma bir kağıt parçası olmadığı için gereksiz triplere giriyorsun.
Soran+1 yılevlilik diye bir olgu hiç olmasın o zaman çok gereksiz.. bak ne güzel diyorsun insanlar bilinçli olduğu sürece diye. ne kadar insanda görüyorsun bu bilinci? o kağıt parçası dediğin şey bu bilinci hatırlatan araçlardan biri olabilir. tabi ona hiçbir anlam yüklemeyenler için hiçbir önemi yoktur evli de olsa her naneyi yiyebilir. dürüst ol kim ister çok sevdiği hiçbir zaman ayrılmak istemediği insanın geçmişinden birinin bir gün çıkıp gelmesini? kıskanmaz mı insan bunu, huzurunu kaçırmaz mı? gerçekçi bakıyorum ben olaya ve bunlar hayal ürünü şeyler değil. yaşayanlarda gördüğümüz ve ders alınması gereken şeyler. bu yüzden başarabilirsem ve Allah izin verirse sadece eşimle yaşamak istiyorum. farklı düşünenleri de aşağılamıyorum kendi tercihleridir sonuçlarını da kendileri yaşayacaklardır.
- +1 yıl
çocuk olmadığı sürece evlilik son derece gereksiz bir detay zaten ben evliliğe karşıyım. insanın geçmişinden biri illaki çıkıp gelir seks yaptığı kişi değil eski sevgilisi olur eski sevgilisi değil eski çok yakın arkadaşı olur bir şeyi olur yani özellikle cinsel ilişkiye takmanın tek açıklaması kadınları aşağılayan, kadınların seksten uzak durmasını isteyen iğrenç zihniyettir. sen ataerkil sistemi kabul etmiyorum diyorsun da tamamen bağlısın ona. bana desen ki ben aşırı duygusal bir insanım özel biri olmadan seks yapamıyorum bak @AppleCrow öyle biri yanlış bilmiyorsam; ama sen müthiş derecede sevdiğin ve arzuladığın biriyle ilişkiye girmeyip "evliliğe saklıyorum" diye saçmalıyorsan kusura bakma ama bu düşünce değil tamamen saçmalıktır ve bu saçmalık yüzünden kadınlar zarar görüyorsa benden sana saygı duymamı bekleme lütfen.
Soran+1 yılevet tabi ki hassas olmam da var bu göz ardı edilecek bir şey değil. benim bahsettiğim kişi çok sevdiğim bir kişi değil yeni yeni tanıdığım biri ama sonuçta sevgilim. aslına bakarsan kadınların kendilerine bağlı olma sözü vermemiş bir erkekle birlikte olmalarının en büyük sakıncalarından biri bu hassas yapıları. kullanılmak sözü burdan çıkmış olmalı. kadın tüm duygusuyla yapıyor seks yaptığı zaman (istinalar vardır belki bilmiyorum) ama sadece ihtiyacını gidermek için yapan, bu amaç için de kadını sevdiğine inandıran erkek çok. işi bitince de terk ediyorsa kullanmış oluyor işte. bu kadar basit. ben bu riski göze alamam çünkü gerçekten hassasım ve unutmam çok çok zor olur. bu erkek beni sevdiğine inandırmak istiyorsa evlilik sorumluluğunu almalı. çocuk olmadıkça evlilik saçma diyorsun ben zaten çocuk da istiyorum çok fazla vakit geçirmeden. bu yüzden de baba olabilecek sorumluluğu gösteren biri olursa ancak ben o erkeği tercih ederim ve o mutlu olsun diye her şeyi yaparm
Soran+1 yılbu yüzden de hadi evlenelim diyen herkesle evlenmiyoruz :) tanımaya çalışıyoruz karakteri düzgün mü anlamaya çalışıyoruz. güvenirsek ve bu sorumluluğu almak isteyip teklifi yaparsa da bayıla bayıla kabul ediyoruz ve mutluluk oluyor :) böyle olmasını diliyorum. sadece tek ihtiyacım olan o zamanın çabuk gelmesi :)
- +1 yıl
ben de sana diyorum ki evlenmesi hiçbir şeyi kanıtlamaz, birinin karakterini evlenmeden önce tanıyabiliyorsan zaten evlilik teklifi etmesine gerek yok. eğer güveniyorsan seksini yaparsın evlenmene gerek yok. sana şunu söylüyorum dedin ki ben duygusalım ayrılırsak bunu kaldıramam diye ayrıldıktan sonra kafayı cinselliğe takıyorsan bu normal değildir. ilişki bitince neredeyse herkes üzülür cinsellik yaşasan da yaşamasan da fark eden bir şey yok. hadi diyelim (bu kaçıncı açıklamam bilmiyorum) bütün amacı cinsellikti sen cinsellik yaşamadın o da istemedi ayrıldı yine ilişkin bitmiş oluyor ve yine bütün amacının cinsellik olduğunu anlıyorsun. eğer saçma sapan kalıplarından arınırsan şunu anlarsın ki bu insanla cinsellik yaşadığın zaman kullanılmış olmuyorsun birlikte son derece güzel vakit geçirmiş oluyorsun. bu durumda kullanılan birini arıyorsan o da erkektir çünkü o sadece cinsel tatmin yaşarken sen hem duygusal hem de cinsel tatmin yaşamış oluyorsun.
Soran+1 yılbunu bir de ben bu sevgilimle ilişki yaşayıp ayrılıp sonrasında başka bir erkek benimle ciddi düşündüğü zaman durumu anlatınca kendisi belki de daha fazlasını yaşamış olsa bile evleneceğim kadın bakire olsun diyen çoğunluktaki erkeklere anlatıver bu kadar el atmışken olur mu. söylediklerin mantıksız olmasa da bizim toplumumuzu bu şekle getirmek mümkün değil, ki mümkün olmasın zaten çünkü senin bahsettiğin bilinç kimsede yok çarpık ilişkiler yumağı olur çıkarız. yabancı dizilerde görüyorsunuz kız önce erkek kardeşlerden biriyle sevgili oluyor yatıyor sonra eski sevgilisinin abisiyle sevgili oluyor yatıyor. tabi geçmiş geçmişte kalır dimi hafızayı aldırıyor herkes. bu iş içinden çıkılması zor biraz herkesin doğruları da farklı. yapabileceğimiz tek şey birbirimize mutluluk dilemek :)
- +1 yıl
topluma göre sen insan yerine bile konulmuyorsun neyin kafası bu, zarından çok sana değer veren birini bulursun bakire olup olmamanı umursamaz gider onunla hayatını yaşarsın. ben türkiyede kadın olsam bakire olsam bile bakire değilim derim ki erkeğin tepkisine bakmak için eğer kötü tepki veriyorsa tekmeyi basardım.
Soran+1 yıl@AppleCrow saygılı olun lütfen obje olma hoşuna gidiyor filan ağır laflar bunlar. ben sizin düşüncelerinizi mantıksız bulmuyorum. ama benim kuralları sallamayıp canımın istediğini yapmamla düzelmeyecek bunlar.
Soran+1 yıl:) tanımadan yargılıyorsunuz. benim için önemli değil milletin kızının bakire olup olmaması. böyle düşünen insanlarla bizzat tartışmaya giriyorum.
Soran+1 yılben bakire olmasam bunu adama söylediğimde anlamadan dinlemeden kötülüyorsa tekmeyi basmalıyım kesinlikle. önce dinlemeyi bilmeli insan. birini çok sevdim inandım ama 1) beni yanılttı dersem 2) sevdiğim insanı kaybettim dersem 3) isteğim dışında kötü bir muameleye uğramam sonucunda oldu dersem ve bunlara anlayışla sevecenlikle yaklaşmazsa o adam insan değildir bana göre. ama tutup da daha doğru dürüst tanımadığım biriyle sırf zevk için yatmışsam olmadı ondan ayrılıp öbürüyle ondan ayrılıp öbürüyle yatmışsam ve bu adam bekareti önemsemiyorum diyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba.
Soran+1 yılhiç medenice değil bu hitap tarzı. kimsenin kölesi olmaya niyetim yok. bak bu hitabı hak eden birini göstereyim sana. az önce gördüm ağzım açık kaldı böyle hayvanı seviyorum diyor bir de diye. www.kizlarsoruyor.com/.../q5093921-erkek-arkadasim-bakirelik-testi-yaptiracak-yardimm
Soran+1 yılhaha çok komiksin :) hassasiyetlerim var diye böyle kendi değerinin farkında olmayan insanlar aynı olamam. senin yaptığın düpedüz hakarete giriyor şu an. ben seçimleri farklı olanlara nasıl saygısızlık etmiyorsam ben de aynısını beklerim. tabi medeni insanlardan bahsediyoruz burda.
Soran+1 yıliğrenç olduğunu düşündüğün zihniyete sahip olmadığıma eminim. hiçbir şeyin aşırısını sevmem ne ahlakı namusu bir zarla eşit tutan ne de uçkuru gevşek insanlar benim gözümde yanına yaklaşılacak insanlar. gelgelelim beni yetiştiren annem bana evlenene kadar bu hassasiyetimi sürdürmemi öğütlüyorsa (haksız bile olsa bu öğretisinde, yanlış bir düşüncesi bile olsa) başarabilirsem onun isteğini yerine getirmek arzusundayım. onun dışında kim benim hakkımda bakire değil diye konuşmuş kim kötü bakmış umrumda bile olmaz. annemi de değiştiremeyeceğime yerine yeni anne bulamayacağıma göre onu üzmemek için ne yapmam gerekiyorsa onu yapabilmeyi arzu ediyorum. yoksa düşüncelerim sizinle yüzde doksan aynı. yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım bu. başka da söyleyeceğim bir şey yok bu konuda.
Birşey yapma sen insan değilsin, anlamıyorum git seviş sevgilinle, yapacağın tek şey bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılGünahından korkuyorum birincisi bu tutuyor. ikincisi de bu yaşıma kadar beklemişim niye eşimle yaşamıyım bu özel olayı. Sevgilim bugün yanımda ya yarın olmazsa?
+1 yılo zaman sadece anal o çocuğa ver hem kendini hem onu mutlu et ilk analda hiç yapmamışsın ilk oymuş gibi davran olsun bitsin :D
00 Yorumla
+1 yılbana sorarsan en güzel çözumdur. kucuk gunahlar buyuk gunahları engeller. adı üzerinde sanal ama keyif alıyorsun. bu konuda yardımcı olabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir aciklama olamaz kucuk gunahi hafife alamazsin o kucuk gunahlar da birikip buyuk gunah oluyor. insanlari saptirma
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem aldatmak istemiyorsun. Telefonda konuşurken geleceğe dair konular aç. Evlenince yapacaklarınızdan falan konu illa ki yatak odasına gelir. O an elini kullan o anlatsın dursun😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş :) Evlenince yapacaklarımızdan konuşunca evlilik olmuyor ne yazık ki :)
Cevap sahibi+1 yılYa illa açık açık demiyorum üstü kapalı konuşursunuz. Kaç yıldır sabrediyorsun o üstü kapalı hali bile ıslanmana yeter yani bence:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurda tecrubeli birkaç kişi ile bu mevzuda gizliliği esas alarak muhabbet edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyide neden sanaldan yapmak istiyorsun kendi kendine videolar izleyerek yap
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ki sanal. kendi kendime yaptığımla doyabilsem keşke
Cevap sahibi+1 yılOzaman performans ın düşene kadar sayıyı arttır ama aşırıya kaçma duşun altında dene soğuk daha iyi gelir sanırım sen bakiresin ve içine girme heyecanı seni daha fazla isteklendiriyor kendine izin verme
Yardımcı olacak çok kişi bulabilirsin burda kimseninde haberi olmaz kolay gele 😏
00 YorumlaCinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Sevgilin ile bir şeyler yap o zaman kasma bu kadar kendini 😊
00 Yorumlahayal et parmakla sende p*rno falan ızelee kesmezse ozele mesaj at
00 Yorumla
+1 yılSen konuştun da kabul mu etmedi. Kendi kendine hüsnü kuruntu etmişsin. Ne var iş bir mesela bakar
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. mastürbasyona devam yapacak bişey yok ya da iyi bir sadece vajina yalayıcı bulacaksın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılSanal sanalda kalirsa eger yap derim. yoksa sevgiline ver kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişte neler yaşadın, masturbasyondan öteye gittin mi hiç biriyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman masturbasyona devam. Sanal yapacaksan sesli ya da görüntülü yap
Mastürbasyona başka ne denir? Mesela " çavuşu tokatlamak"?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalin tadi baska ama ya.. gercege donusebilme ihtimalini seviyosun o uyum icinde..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanal niye
Aldatmak
Olsun ki?
Sanal Ustasıyım...
Beklerim...00 YorumlaKendi kendine hayal kurarak mastürbasyon yap.
12 Yorumla
Soran+1 yılBıktım mk hayal kurmaktan
+1 yılsevgilinle sanal yap?
00 Yorumla
+1 yılxperimi alıp gideyim ben. azgınlarla uğraşamam...
10 YorumlaCinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. Aldatma olmaz merak etme takıl birine
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendini kasma Ada'mla konuş
00 Yorumla
+1 yılp*rno izleyip parmaklamaya devam
00 YorumlaSevgilinle cinsellik konuş aldatma onu
010 Yorumla
Soran+1 yılBen de istemiyorum aldatmak onu. Ama cinsellik konusuna bir girersek kullanıp bırakır bu adam. Sağlam durmam lazım benim.
Soran+1 yılBildiğim mutlak bir şey olduğundan değil, bu risk var olduğu için söyledim. Nasıl güvenilir her şey güzel devam eder diye? bir iki gün eğlenip sonra herkes kendi yoluna deme riskini göze alamadığım için sağlam durmaya çalışıyorum
Soran+1 yılHaklısın etik değil. peki sence o neler yapıyordur benden ayrı ben muhabbetine bile izin vermezken
Soran+1 yılBenim de kendisini uzun boylu tanıdığım söylememez ama tanımaya çalışıyorum. burda tanıştık iki ay önce. Detayları bilmesem de daha önce yakın temas içeren ilişkiler yaşadığına emin gibiyim. Şu an sadık biri olduğunu söylüyor ama lafla olsaydı... gözümle görmüyorum napıyor nediyor. kısaca henüz sözüne güvenmem için bir sebep yok. belki de yürümeyecek bu iş bilmiyorum
Soran+1 yılçok zor dimi :/ ne bileyim bir şans vermekten ne çıkar dedim görelim bakalım belki adam gibi biridir muhabbeti güzel sevecen filan diyerek. sesi çok tatlı geldi bir de :) bunlara aldanıp kendimi koyvermiyorum tabi. yapabileceğin bir şey ne olabilir ki :)
Hemen buradan biriyle konuş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendini tatmin edeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılTatmin edebilsem keşke. Doymuyorum kendi kendime :(
Cevap sahibi+1 yılOnu dusunerek yap
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. konuş masturbasyon yap
00 Yorumla
+1 yılSorma aynı durumdan muzdaripiz
00 YorumlaGel bir seferlik yap sanal ;)
00 Yorumlabana ulaş naapcanı söylim
00 YorumlaSana yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
+1 yıl:D parmaklarını kullan :D
00 Yorumlaselam canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalın sakıncası yok.. Takıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılKonuş ne olacak
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinle konuş diyorsun. Konuşmanın sonu da eyleme geçirmek olacak. Sadece sevgilim olan bir adamla yaptığım, soradan bana mutsuzluk getiren bir hata olacak
- +1 yıl
O zaman ne yapalım alla alla soruya bak
- +1 yıl
Başkasıyla sanaldan yapmayı düsünmedim degil diyosun puuuh sana
Soran+1 yılBişey yapma sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeler yapmak isterdin sevgilinle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhh ne güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olan ne
Mast yap film izle
00 YorumlaKonuşalım
00 Yorumla
+1 yılaldat
00 YorumlaCinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Relax ol
00 YorumlaAbazalar doluşur
00 Yorumlao zaman bahset..
00 Yorumla
+1 yılBende
00 Yorumla
+1 yılgel konusalım
00 Yorumla
+1 yılİşin zor maalesef
00 YorumlaFikrim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel yapalim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbiriyle sanal ;)
00 Yorumla Sanal sexxx
00 Yorumla
+1 yılVer Sende koklesin
00 Yorumla
+1 yılPeriscope acalim :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydın canım 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz