Çok önceden bikaç kere konuşmuştuk ama artık istemiyorum. sınırlrım oldugunu bilmesi lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsellik ve cinsellik konuşmak zaten tek taraflı istekle gerçekleşecek bi olay değil. İstemediğini net bir dille söyleyebilirsin. Zorlayıcı olması ya da senin tercihine saygı göstermemesi onun karakteri hakkında çıkarımlarda bulunmanı da sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sınırlarınızı baştan koymuş olmanız gerekiyordu. Demekki eskisi kadar duygularınız yok eğer ki duygularınız hep aynı olsaydı bunu en başından istemezdin. Ne isteyip istemediğini sevgiline söyle. Sonuçta anlayışlı olması gerekiyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bunu ona söylersen senden ayrılır gider başkasıyla sevgili olur cinsellik olmadan olmaz kaldıki neden olsun eğer ki sen cinsellik istemiyorsan karşı tarafı olan sevgini bir sorgula.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızlığınızı ve ilgi alanınızın olmadığını kendisine dile getirip daha başka konular üzerine yoğunlaşarak belirtebilirsiniz sonuçta tek taraflı olacak bir şey değil bunu anlayacaktır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani istemiyorsanız açık ve net bir şekilde dile getirebilirsiniz.. Aksi takdirde naza çekiyorsunuz sanacaktır.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu tavırlarınla bile dahi olsa belli etmelisin konuyu açtığı vakit Ben artık bunları konuşmak istemiyorum ya da kendimi hazır hissetmiyorum konuşmayalım artık rahatsız oluyorum ya da duyguların neyse ne düşünüyorsan bu konu hakkında bunu dile getirmelisin ve açık açık söylemelisin. Zira sen bunları söylemediğin takdirde sevginin sürekli bu konuyu açmaya devam edecek ha sen söylediğin halde konuyu açmaya devam ediyorsa ayrılmaktan başka çaren yok böyleleri anlayışsız ve bencil oluyor.
10 YorumlaSinir sonradan belirlenmez ve çizilmez sinir en baştan çizilir ve baştan belirlenir. Sen bunu yaptığın için karşındakinde otomatik olarak bunlari yaşayabileceği biri olarak göründün yaşadın. Adam senide o seklinle o halinle sevdi belkide kabul etti cinsellik için mi diyecek şimdi birileri evet. Cinsellik yoksa ne diye sevgili olunur ben anlamıyorum el tutma öpme sarılma. Yani bunu zaten karşıdaki isteyecek yani. Yapmayan hiç sevgili olmayacak direk evlenecek ozaman. En başta cizmedigin için şimdi sinir belirlemenin bir anlamı yok kabul eder sonra gene ister normal olarak.
41 Yorumla- +1 yıl
e o zaman niye evleniyonuz sevgiliyken aynı evde yaşayın işte ne gerek var
+1 yılSevgiline bunu söylediğin zaman, anlayışla karşılamış gibi yapacak ve maksimum 1 hafta sonra senden yeniden isteyecek. Yapmadığın zaman aranıza soğukluk girecek. En sonunda da seni terk edecek.
Çünkü sevginiz zaten kirlenmiş. En başından kirletmeyecektin.21 Yorumla
Soran+1 yılOnceden bunu konustuk diye kirlenmis olsun. uzun zamandir konusmuyorduk bitmisti yani sevgili degildik. simdi tekrr donmek istiyor. bu sefer o konuya girmek istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce sen sevgilinin hayatında nasıl bir noktadasın bunu öğren. Sevgilin seni mi seviyor yoksa cinselliği mi seviyor bunda bir fikir sahibi ol. Al karşına ciddi bir şekilde rahatsızlığını dile getir ancak sevgilin sürekli cinsellik konuşma taraftarı ise senin rahatsızlığını umursamayıp kendi keyfine göre hareket etmeye devam ederse de zaten artık sevgilim deme herşeyden önce biraz saygı gerek karşındaki kişide bıraktığın izlenimde önemli tabi. Konu cinselliğe geldiği zaman savuştur bak bakalım nasıl bir tepki göreceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir yorumu aldırma.. ve ona şöyle ben bu konuları konuşmak istemiyorum de.. konuşmak zorundamisin? Kendini kötü hisedeceksen ayrıca bu konular bence ilişkiyi kirletiyor ilişki sadece cinsellik konuşmaktan ibaret oluyor.. arada sırada açilan konu hergun açiliyor bence şöyle çekilme hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani ben de ayni sekilde dusunuyorum. konusmak zor bir sey degil ama iliskiyi kotu hale getiriyor ve bi sure sonra erkegin tek derdi bu oluyor. ve oyle olsun istemiyorum. aslinda basta ben ona sinir koymustum. aramizdaki saygi bozulmasin ben istemiyorum demistim. o da anlayis gostermisti tabi bir de yeni oldugumuz icin, ama bir iki kere denedi yine de konusmayi. bi sure sonda da sevgilisiyle konusmayack kiminle konusck bu adam diye dusunup iste konusmustum ama simdi oyle dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen bencede benimde düşüncem bu yönde ya bence her erkek bu konuları konuşuyor diye bir şey yok konuşmayan da var ben görüyorum bence gerek yok..
+1 yılKonuşmak istemiyorsan bunu ona açık açık söyleyebilirsin bu konuda çekinmemen lazım O sana saygı duymak yerine istemediğin için ters tepki verirse o zaman ilişkinizi gözden geçirmen lazım
10 Yorumlaona açıkla , onunla ilgisi olmadığını, ama hoşlanmadığını söyle. senle ciddiyse hoşuna bile gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma onceki sevgililik donemimizde konusmustuk. yine de boyle soylemem etki eder mi
Konu döner dolaşır oraya gelir. Cinsellik yoksa normal arkadaşlıktan ne farkı var?
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yasamak istiyorsa evlensin ozaman
+1 yılO sınırları başta koyacaktın geçmiş olsun, artık söylediğin hiç bir şeyi ciddiye almaz konuşmazsan da ayrılır muhtemelen.
00 YorumlaSınırların iki arkadaş gibi takılmaksa ona göre adını koyun ilişkinizin ama. Sevgiliyseniz elbette içinde cinsellikte olmalı.
00 Yorumla
+1 yılSınır dediğin baştan konulur sen konuşunca hiçbir problem görmediğini düşünüp devam etmiş istemediğini açıkça ifade et 🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden karşı olduğunu, bu işleri fazla konuşmanın da günaha sebep olacağını ifade edersen anlayacaktır sizi.
00 Yorumla Ya cinsellik olmadan ilişki ne yürür ne sağlıklı bir hâle gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılOzaman evlensin
+1 yılTürk kızları harbi mallar. Siz ilişkiye girmediniz ve kendinizi sevgili mi zannediyorsunuz? :)))))) muhahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Direk o konuyu açmaya kalktığında senin kırılmanı istemem ama ben artık bu konuları kpnuşmak istemiyorum vicdan azabı çekiyorum sonra diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKonuştu isen zor konu bir şekilde oraya gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılIste ben sınır koyabilirsem bir daha yapamaz konuyu getirmez diye dusunuyorum
- +1 yıl
Dene bi belki başarlı olursun
+1 yılTalep ettiğinde istemediğini söyle. Konuşarak tecavüz edemez ya. ısrar ederse defol de
02 Yorumla
Soran+1 yılIste tam olarak nasil demeliyim ki bir daha demesin israr etmesin ve gitmesin de
- +1 yıl
Canım böyle şeyler konuşunca sonra pişman oluyorum. kendimden tiskiniyorum de. Lütfen artık normal konuşalım de
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden yapıp şimdi yapmamak onla yapmaktan zevk almadığınızdan dolayı bitti anlamına gelir. Daha da fazlası takıntılı biriyse bu işi başkalarıyla yaptığından dolayı onunla yapmak istemediğini de düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya okdr oyle dusunecegini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTanımadığm için tahminimi söyleyim. Tövbe ettim filan de. Günaha girmek istemiyorum de
+1 yılgüzel yaklaşım. ciddi ve samimi. ama şunu unutma sevgili sayın artar. evlilik imkanın azalır.
00 Yorumla
+1 yılBu konuları konuşursan beni kaybedersin desen yeter
00 Yorumla
+1 yılkonuyu durmadan değiştir ya da çık uzun süre yazma bahane bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde hic hoslanmam ağir olmali erkek dedigin nerde ne konustugunu bilecek senin bakisindan beden dilinden anlicak nelerden hoşlanip hoşlanmadığını anlicak hemen tepkini çõzecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu açıkça şöyle bence. İlişkimizin bu temel uzerinde olmasını istemiyorum de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl söylerim değil bu konuları bir daha konuşmak istemiyorum demen yeter
00 Yorumla Direk konuşmak istemiyorum bu konuları sevmiyorum de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istemiyorsan bunu ona açık açık söyleyemen gerekir bu konuda çekinmemen lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net olarak ifade edin ona. Bu ciddi konuşmanızı tam olarak anlaması gerekiyor çünkü.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Konuyu açmaya çalışsınca uygun bir şekilde rahatsız olduğunu dile getir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça söyle ama erkeklerin çoğunun aklı bu konularda hep ne kadar engellersin bilemem
04 Yorumla
Soran+1 yılIste tam olarak nasil soylemem lazim ki bir daha bu konuyu acamasin
Cevap sahibi+1 yılKadın ve Erkek ilişkilerinde şu an olmasa da ilerde ciddi düşündüğünüzde Cinsellikle ön planda olan bir ilişki süreceğini biliyorsundur. Seni bu konuda tanımak istemesi normal yaşamak istemesinden iyidir :)
Soran+1 yılZaten bu konuda ne dusundugumj biliyor yani onu taniyali iki yil oldu. sevgililik donemimizde dort kere falan konustuk, ama sonra bitti tekrr basladik ve ben istemiyorum artik. cunku zamanla tek amaci bu olmus olck. boyle olsun istemiyorum. evlilige gitsin istyrm
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe gitmesinin yolu da bu evreden geçer 2 yıl uzun bir zaman dilimi 4 kere ile gene iyi başarmışınız :) Bende 7 yıl konuştum çok küçük yaşta tanıştık :) ama bu konular aramızda başta sıkıntı oldu sonra alıştık aştık yani ilk etapta kötü bakıyorsun ama senle konuşmasa başkaları ile konuşmak isteyecek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sınırları ilk başka koyacaktın. Geçti borun pazarı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnunla bunu acik acik konusman lazım bastan belirtirsin oda seni anlayisla karsilamasi lazim
00 Yorumla
+1 yıldirek soyle neyi kaybetcen bana sekslen yaklaşma konusma de
00 Yorumla
+1 yılBen sehvet icin birliktelik degil ciddiyet icin birlikteyim de :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık şöyle neden istemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kez ciddi gorsun beni diye
- +1 yıl
Citti düşünmeyen biriyle yapma zaten
+1 yılAyrılır senden muhtemelen
015 Yorumla
Soran+1 yılBuyuzden ayrilacaksa ayrilsin
- +1 yıl
Ben mesela vermeyen kadına kuruş harcamam
- +1 yıl
éskort tut o zaman
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan tutuyorum zaten 😀 dün 18 yaşında ukraynalıyla görüştüm 1700tl verdim 1 postaya ama inanılmaz güzeldi kız yüz ve fizik olarak
- +1 yıl
o kadar aşağılıksınız işte
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan
https://www.hizliresim.com/di6f4do - +1 yıl
bu muydu lan güzel dkfkg
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan beğenmedim deme flfkf ben çok zor beğenirim 10/10 verdim bu kıza düşün, mariupol dan gelmiş ama ülkesine dönücekmiş 10 güne, bi daha gidicem sanırım 😀
- +1 yıl
gözleri dışında dikkat çekici değil hiç
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan gözleri çok güzeldi mavi mi yeşil mi hala tam karar veremedim fkfkf fizikte felaket dur bak
- +1 yıl
her tarafı dövme dolu
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan aynen öyle motorcular gibiydi fkfkfk dudaklarıda inanılmaz bi his veriyordu öpüşürken, çok dolgun, botox mu yaptırmış sence
- +1 yıl
evet belli oluyor baya resmen dudağını üste montelemiş gibi
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan 10 gün içinde bi kupon daha tutturup gitmem lazım, böylesi çok zor geliyo fkfm yüzünde ergenlik sivilceleri vardı bi iki tane onları kapatmış photoshopla
Reelde istemeye başladı sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Soran+1 yılBiz uzun zaman oldu konusmuyorduk yani bitmisti iliskimiz, simdi tekrr konusmaya basladik ama bastan istemedgmi soylemek istiyorum
+1 yılAseksüel olduğunu ona söyle sende.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Devam ederse bitireceğini söyle
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle bunun a sı b si c si yok
00 Yorumla
+1 yılAçıkça konuş istemediğini belirt.
00 YorumlaAnlayacağı dilden söyle işte evlenince olur vs de
00 YorumlaDirekt söyle. Seviyorsa kalır. Yoksa gider
00 Yorumla
+1 yılSana salamıyorum de :D
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle istemiyorum diye
00 YorumlaKonuşun ama uygulamayın konuşmanız normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmadan da ilişkide ileri noktalara gelemez ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna leyleklerden geldiğini anlat
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak yerine yaşamak en güzeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne konuşacaksınız peki sürekli?
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes cinsellik konusmak zorunda mi
Cevap sahibi+1 yılHayır ne iste konusulacak onu metak ettim
Soran+1 yılHersey konusulur ne var yani yeter ki konusmak iste
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSığır değilse konuşmalarınızdan anlaması lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSınırlarını bilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan konuştuğun için ikna etmen zor olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsessiz ve tepkisiz kal bence anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkin yakında biter hazırlıklı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenler ilişki yaşamasın.
00 Yorumlaistemiyorum de konuştun nude attınmı
02 Yorumla
Soran+1 yılYok goruntu falan atmadim
bu konuyu konuşmak istemiyorum de
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin
00 YorumlaMal mal konusma de
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle cinsellik konuşmak istemiyorum. Bunu ona nasıl söylemeliyim ki bir daha bu konuyu açmasın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler