Eşime karşı dürtülerim var nasıl zapt edebilirim?

Nerdeyse bir yıldır evliyim, cinsel isteğim normalinden ffazla hamile kalmadan hergun birlikteliğimiz olurdu , işin garip yanı bu dürtülerim sadce hamile kalmadan bir iki ay önce tam olarak eşime açıldığım zamnda kendimde farrk ettim eskisinden daha çok zevk almaya başladım eşimin kullandığı her sözcük zirveye çıkmama sebep oldu en basiti saçımı kavraması, serçe öpmesi , hakimiyeti elime vermesi içimden farklı şeylerin çıkmasına sebep oldu. eskisinden daha istekli olduğumu söyliyebilirim, her an her yerde eşimi istiyorum, asansörde, dışarda, otobüste aklınıza gelen her yerde her dakka onu istiyorum onun yaptığı harketlerden haz duyuyorum, Cinsel birleşme dürtüm her geçen gün artıyor beraberinde hırçınlığımda oluyor cinsellik sırasında onun canını acıtma isteği uyanıyor ona karşı asla yapmayacğım bir şey, bunun yerine kendisinin cinsel birleşme sırasında canımı tatlı yaksın istiyorum böyle acayip dürtülerim var her an her yerde resmen kucağına atlıyasım var. evlenmeden önce asla böyle dürtülerim yoktu hatta cinsel anlamda tam birleşmede yaşamadım konusu açıldığında ayrlan mesafemi koyan biriydim şimdi evlenince seks bağımlı ortaya çıktı bende ayrıca eşimden başka kimseyi arzulamıyorum gözüm dışardada değil sadece ona cinsel anlamda saplantı haline geldiğimi hissediyorum kendisi ise öyle değil yerinde ve tadında kalmasını seviyor. benim bildiğim erkekler çok istekli olur kadınlar okadar olmaz ama bizim durumumuz resmen tam tersi onun aksine ondan çok daha fazla istekliyim bu cinsel dürtüme karşı koyamıyorum şimdi ise 3 bucuk aylık hamileyim haftada 3 kez seks yapma şansımız var 2 gun boşukla yapılan seks bana yetmiyor daha fazlasına ihtiyaç duyuyorum bu yuzden çoğu zaman agresif olduğumu hissediyorum bu dürtümü nasıl körükliyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
gebelik hormonuyla alakalı değil benim bu durumum hamile kalmadan iki ay önce başladı
Eşime karşı dürtülerim var nasıl zapt edebilirim?