Arkadaşlar annemin bulduğu adamla 8 aydır evliyim ve resmen 8 aydır nerdeyse her gün birlikte oluyoruz. Sürekli ve sürekli yapmak istiyor gerçekten artık aşırı derecede yoruluyorum her gün her gün. Bıktım bu adamdan istemiyorum desem de anlamiyor. Minyon ve küçük olduğum için de yatakta hiç durmadan yapıyor ve her pozisyona çevirebiliyor engel de olamıyorum. Ben ne şekilde ikna etmeliyim onu? Siz olsanız isteğinizi dindirmek için ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılOnu senden tiksindirecek bir şeyler yap... Biraz pasaklı ol... Yatakta ölü gibi davran... O seks yaparken sen alakasız bir konudan bahset... Onun sevmediği bir şeyleri kendisine hatırlat... Örneğin kaynanandan hoşlanmıyorsan ve ya kavgalı iseniz, kocan tam iş tutarken kaynana hakkında dedikodu et... Seks sırasında onun moralini bozacak her şeyi yap... Biraz da sabırlı ol.. Bir süre sonra sen onu arasan da bulamaz olacaksın... :)))
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yavrum senin bu herifi sevmediğin ortada hele arzulamadığın gün gibi açık eğer gerçekten arzulasaydın onu sevişmelere doyamazdın... yapacak bir şey yok adam sağlam abazaymış belli zamanla azalacaktır merak etme... bir ömür de evlilik hayranlığı yüzünden böyle harcanıp gitti demek tıpkı evliliği hayatın amacı sanan diğer milyonlarca kadın gibi..
06 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği ben istemedim annem zorladı
Soran+1 yılBabama söylemekle tehtid etti beni, sevgiline zarar verir baban dedi mecbur kaldım:(
Soran+1 yılKendisine çok para verdiğini biliyorum .,. Her ne kadar inkar etse de parayla anlaştıklarını kulaklarımla duydum
+1 yılNeden bıktıgını ben söyliyeyim. Çünkü eşini sevmıyorsun aklın hala eskisinde bu yüzden zevk almıyorsun. Insan sevdiğini doymaz eskisi olaydı deli gibi yapardın... Hatta sen isterdin.adam sana karşı iyiyse yaptığın nankörlük sevmiyosun bosan kurtul. Cocuk olursa cocuğa yazık.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinizi seviyor musunuz ondan etkileniyor musunuz?
her gün demişsiniz regl dönemleri dışında mı ve buna benzer bir sorunuz daha oldu mu, daha önce okumuştum da çok benzer bir soru.02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ve etkilenmiyorum da regl dönemim 4 gün sürüyor. 2. Günden sonra prezervatifle devam ediyor.
Cevap sahibi+1 yılnasıl anlayışsızmış bu ya. sağlıksız bilmiyor mu, olmaz o zamanlar de.
annende sağ olsun nasıl evlendirdi seni ya. adamın malı mı var?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumunu anlat eşine. Bunu bu kadar sık değil de belli zaman aralıklarına yaymak istediğini söyle. Tamam bu erkeğin hakkıdır ama kadının da hakkı var. Zaten bunu zamana yayarsan sen de o da daha fazla istekli olursunuz. Ayrıca regl olduğun zamanlarda kesinlikle bu işe bulaşma.
00 Yorumlahahaha çok güldüm hiç durmadan çevire çevire yapıyor demek :)
sen iyisimi kilo al duba gibi ol seni beğenmez olsun komşuya yönelsin ayrıca anlamadığım neden anenin bulduğu birisi bu sen kedin bulamadınmı bir soukluk seziyorum enişteye karşı sende ayrıca cinselik yaşamak istemiyorsan büyük ihtimal orgazım olmuyorsun :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa :( her insan gibi sende mutlulugu hakediyorsun cok üzüldüm ya sevmediğini düşünüyorum ve kendımı senın yerıne koyuyorum ve asla sevmediğim biriyle evlenemezdm tiksinirdim hiçte dokunamazdım inş dilediğin gibi olur herşey ne diyim bilemiyorum :( ama annen cok acımasız biri keşke tehtidini kabul etseydin sonuçta baban senı öldürmezdi kızar çagırırdı belki ama yapabileceği çokta birşey olmazdı..
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilini vurur dedi :(
Cevap sahibi+1 yılöyle bişi yapamaz sevgilin ortalıkta görünmeseymiş o zaman :( bence hiçbirşey için geç değil. İnan bana aşk 2 bacagının arasındakiyle olmuyor daha önce evlenmiş olmanda önemli değil seven kişi hertürlü sever. Bence boşanmalısın sevmiyorsun sevmeden aynı çatı altında onuna duramazsın bişiler yapmalısın o adamında çok üzülecegını sanmıyorum cunku senınle sevişmek için evlenmiş gibi :(
Soran+1 yılSevgilimle düğünden önce buluştuk, kalalım lütfen gel benimle falan dedi ama tehlikeye atamadım onu Babam yapardi çünkü daha önce de vurduğu kişi oldu. Korkuyorum açıkçası 20 yaşındayım yaşamadığı şey kalmadı :(
Cevap sahibi+1 yılSevgilin seni gerçekten çok seviyormuş sanırım :( mutlu olman için boşanmalısın ama sana kalmış tabi
Durumunuza üzüldüm açıkçası. Yaşınızda daha küçükmüş, keşke görücü usulü evlenmeseymişsiniz. Onunla karşılıklı konuşmanıza rağmen bu durumdan vaz geçmiyorsa bir doktora gitmeyi teklif edin. Bu arada her gün yapmanıza rağmen siz zevk alıyor musunuz?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır ondan asla zevk almam 20 yaşındayım bu arada
Soran+1 yılEvet hatta istemiyorum deyince çok fazla sert yapıyor duvardan duvara vurarak hemde .:(
Soran+1 yılYa annemden babamdan destek yok, 20 yaşındayım ve tek başındayım resmen hayatta. Anneme boşanmak istiyorum dedim, mahkemede uyduruyor diye şahitlik yaparım dedi. şimdi ben napmalıyım sen söyle :(
- +1 yıl
Senin evliliğine annen karışamaz, kendine doktordan tecavüz ve darp raporu aldır. Bu raporla mahkemeye git ve boşanma işlemlerini başlat, hatta sana koruma polisi bile tutarlar. Evinde gizli kamerayla görüntü veya ses kaydı yapabilirsen delillerin çoğalmış olur, telefonundan da ses kaydı yapabilirsin.
Soran+1 yılTeşekkürler ses kaydını falan deneyeceğim. Tabi o cesareti kendimde bulabilirsem. Annemi, babamı, eşimi ve ailesini karşıma almam gerekecek, Birde iğrenç adam her gün hamile bırakmak için prezervatif bile kullanmıyo. Ben de hap alıyorum hamile kalmıyım diye. Gariban çocuk doğurmak istemiyorum o da çeker yoksa demi?
- +1 yıl
O adamdan asla çocuk doğurma, boşanırsanız çocuk ortada kalacak. Boşanmazsanız da senin psikolojin ne yazık ki ileride bozulacak bu yaşadıklarından dolayı. Ve sende bunu çocuğuna yansıtacaksın, ona yazık olur. Bu senin hayatın, demesi kolay ama gerekirse dünyayı karşına alacaksın! İstersen bir psikologla görüş, o sana neler yapman gerektiğini söyleyecektir.
Yazik ya "annemin bulduğu adam" demene üzüldüm ask, arzu yokken nasıl katlanilir ki
16 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki aynen öyle... Aşık değilim, sevmiyorum da. Annemin zorlamalarıyla oldu her şey :(
Soran+1 yılSevgilimle kafede otururken yakaladı babana soyluycem diye tehtid etti. Onun bulduğu (zengin diye sırf) adamla evlenmek zorunda kaldım :(
Soran+1 yılBen zaten kendimden vazgeçip evlendim o iğrenç zengin adamla. Sevgilini vurur dedi annem ve babamda o potansiyel var sevdiğimi tehlikeye atamayacak kadar çok seviyordum ve hala seviyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devletin polisi var savcısı var git savcılığa suç duyrusunda bulun annen ve eşin hakkında zaten ondan sonra savcı yakalama emrii verir polisde hemen anında göz altına alır ikisinide savcı tutuklama emri ile mahkemeye gönderir ikiside tutuklanır sende 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun
00 Yorumla
+1 yılsen baş edemiyorsan bırak arada bir dışarı takılsın fazla enerjiyi atsın ya da bir tana kıskanmayacağın birini bul sen istediğinde senle istemediğinde onla takılsın mini harem modeli :) 2014 style...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. canim ilerde biter bu cicim aylari oda bikar merak etme sen hic adet olmuyormusun o sürede dinlenebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEger senle yapmasini istemiyorsan baskasiyla yapmasini iste veya kuma getirsin. Yada boşan seçim senin
10 YorumlaHemen vakit geçirmeden kendinizi daha fazla yıpratmadan bir tane kuma getir kesin faydası olur.
00 Yorumlakusura bakma ama ananın* koyim köpek karı sana bunu yaşatmaya ne hakkı var ki hayat senin hayatın ona noluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma , annem beni sevgilim olduğunu babama söylemekle tehtid edip benden hiç sevmediğim kendi bulduğu bir adamla evlenmem kaydiyla tehtıdden vazgeçeceğini söyleyerek mecbur bıraktı. Hemde 20 yaşında ...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yıl sevgilim ile aynı evde yaşadık. her gün düzenli oluyordu. bazen özel günlerimde bile. tatillerde sabaha kadar devam ederdik. çok güzeldi.naz yapardım ama hiç bıkmadım
10 Yorumlacanımm ozaman tabağına şap damlat azar azar böylece sende rahat edersin :D ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. kes pzvngn pipisini
bu arada minyon hatunla olmanın faydalarınıda görmüş olduk evir cevir agdar döndür :)00 Yorumla- 10 Yorumla
ayvayı yemişin be kızım bni ömür o yarragı yemeye mahkumsun adamgençliginde sikememiş kimseyi acısını çıkarıyo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha cıcım aylarındasınız tatlım bız esımle 1 yıl boyunca nerdeyse hergun yapıyordum ama sonradan gun gectıkce ıstegı azalır katlancaksın mecburen
01 Yorumlasende ondan çok iste günde 2 tane yapıyosa 4 iste iki katını iste bir süre sonra istemez.
00 YorumlaSaplantı haline gelmiş bu.Cinsel terapi uzmanından yardım alırsan iyi olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazsan roman olur. okudum yorumlari. kaç eski sevgiline. tek care o gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbirşey yapma ruh gibi yat.seks dışında nasılsınız
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltüm yorumları okudum ve çok samimi soruyorum senin için yapabilecegim birşey varmı.böyle adamlarla gerekirse ugraşmayı çok severim.böyle karektersizlerle
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum buradan da yazarak herkese duyurdu problemimi. Sağolun boşver başın belaya falan girer. Ben uğraşcam bu işin peşini birakmamaya karar verdim ses kaydı falan alacağım eşimin beni zorladığı zamanlari kaydedeceğim. Polise vereceğim.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama gerçekten çok samimiyim ne gerekiyorsa yaparım bu durumda tek bırakmak istemiyorum emin ol bana birşey olmaz.ssana nasıl yardım edebilecegimi söyle yeterli.istersen ekliyebilirsin beni?
Soran+1 yılYa çok teşekkürler gerçekten çok iyisin ama seni de bu belaya ulaştırmak istemiyorum :( ben çektim başkalarıda çekmesin .
Cevap sahibi+1 yılhayır ben ciddiyim hiç sorun degil.birgün birşey olur yardım ederim ne olacagı belli olmaz.hadi ekle?
Cevap sahibi+1 yıliyimisin?ben soracam hergün?
Cevap sahibi+1 yılselam buralardamısın
Cevap sahibi+1 yıldün gecede bu eziyeti yaşadınmı
Soran+1 yılMaalesef evet hemde sert halde. Neyse bakacağım artık başımın çaresine :( fazla gıremiyorum buraya eşim görürse fena olur :(
Cevap sahibi+1 yıloff ya gerçekten bu olayı kafama taktım ve üzülüyorum bu duruma. :( bak istersen ekle ciddiyim nasıl istersen yardımcı olabilirim en azından dertleşirsin rahatlarsın birşey olursa yarcımcı olurum.bana hiçbir bilgini vermekte zorunda degilsin yanlış anlama lütfen.istersen telimi verebilrim sadece özelden arıyabilirsin sen numaranı vermeden.ama lütfen bu eziyeti yaşama
Soran+1 yılYa sen çok iyi birisin cidden çok teşekkür ederim sana ama dün eşimle konuştum ben psikolojik destek alacağım bundan sonra ama bir doktordan başkasıyla dertleşecek cesaretim yok eşim farkederek canımı bile alır, sana çok teşekkür ediyorum lütfen artık düşünme; en yakın zamanda hallolacak benim meselem inşallah
Cevap sahibi+1 yılumarım ama ben sormaya devam edecegim.bana söz ver konuşmak istersen yazacaksın.eşinin duyması konusundada korkma seni tehlikeye atacak hiçbirşey olmaz çünkü senden hiçbir bilgini istemiyorum
Soran+1 yılSen gerçekten çok iyi bir insansın. Umarım bu hayatta her şey istediğin gibi olur, çok teşekkür ederim sana
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama bunu söz verdin olarak alıyorum tamammı?
Soran+1 yılTamam söz :)
Cevap sahibi+1 yılanlaştık o zaman...bak istersen ekle beni ordan yazacagın zaman daha rahat yazarsın.açıyorum özeli tamammı?
Cevap sahibi+1 yılselam.napıyorsun dün gece neler oldu?
Soran+1 yılSelam. Dün geç geldi. O yüzden olmadı bir şey. Ben yatmıştım o geldiğinde. Neyse ki uyandırmadı.
Cevap sahibi+1 yılbak sevindim buna dün geceyi rahat geçirmişsin :)
aklım sendeydi geldin aklıma gerçekten :)
Cevap sahibi+1 yılburda degilsin sanırım
Cevap sahibi+1 yılselam napıyorsun...bugün nasılsın
Soran+1 yılMerhaba iyiyim, artık beni merak etmene gerek yok. Boşanmak istiyorum ve bunu ona bildireceğim.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle buna sevindim ama etme deme bu mümkün degil çünkü bu dönemdede destege ihtiyacın olabilir
Soran+1 yılTeşekkürler, desteğine ihtiyacım oldukça yazarım. Çok sağol.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim...eşin evde degil sanırım şimdi
ayrılınca ne yapmayı düşünüyorsun ailen karşı çıkacak
Soran+1 yılEski sevgilimle konuştum dün. Halledeceğiz bir şekilde. Birbirimizden vazgeçemiyoruz çünkü. Eşim evde yok evet
Cevap sahibi+1 yılanladım iyi o zaman.yanında olacakmı senin?
Cevap sahibi+1 yılmerhba canm nasılsın?
merak ettim neler yapıyorsun bu eziyeti yaşıyormusun hala?
Cevap sahibi+1 yılmerhaba nasılsın...1 aydır hiç yazmadım ama merak ettim neler yapıyorsun.eşinle durumlar ne durumda artık.?
Soran+1 yılAyri ayrı evlerdeyiz konusmuyoruz bir süredir. Davayi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılsanırım bitmiş artık o zaman.sen şimdi tekmi yaşıyorsun?
Adam pancar motoru çıktı Rıza Baba ! ta tak tatak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlıgın ılk bır yılı dolu geçer zamanla artı bu istek kendılıgınden azlır
00 Yorumlapeki sen zevk almıyor musun.?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvet sevgilim vardı hemde aşırı sevıyodum evleneceğim duymuş ve yıkılmış düğünümden önce vedalaştık. Berbattı o an ayrılmak :( düğünden sonra görmedim bir daha onu ...
adam demekki size doyamıyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılduygularını hiçe saymış, istemiyorsun o yüzden
00 Yorumla
+1 yılandropoz sonrasında biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılAnnene sor?
20 Yorumla
+1 yıldevam et bakalım belki doyar ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger sen istemeyerek yapiyorsa bu tacavüze girer !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle giderse haşat eder seni yazık gençliğine...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. yemeğine şap koy :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama yapamam ya zarar verirse diye, beni parayla satın alan bir adama az gerçi ama ...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora götür eşini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapıcan yani boşanıcan mı ?
00 Yorumla
+1 yıloha ya adama bak :))
00 YorumlaŞap icir :)))
00 Yorumla
+1 yılilaç kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşında ?=
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı