ben yeni evliyim ve evlilik öncesinden beri libidom çok yüksek olmuştur şu anda evliyim mutlu bi cinsel hayatımız var ama bazı şeyleri ondan istemeli miyim yoksa onun istemesini mi beklemeliyim bilmiyorum açıkçası nasıl bir yol izlemeliyim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger hoslanmayacagi isteklerin varsa kabul etmez. Ama soguyadabilir. Biri bana bir istegini söylemişti sogumustum, ayrılmıştım. Erkeklerin istekleri kadinlar gibi degil. Ucu bucağı yok ve bu tür fanteziler de genellikle kadin uzerinde dönüyor bu da erkek icin degil kadin icin sıkıntı demek. Sen soylesen bile yapmasa bile rahatsız hissedebilir kendini. Bence biraz daha bekle ve eşini tanı. Daha yeni evlisiniz boyle seyler istemen onun moralini bozabilir. Zaten eger ilki sensen iliskiye ve evlilige alismaya çalışıyordur. Kadin icin cinsellik ve evlilik zor erkek gibi degil. Anne evinde evin sorumlulugu annedeydi kadinin kendisinin cok sorumlulugu yoktu ama evlilikte boyle degil. Evlilik kadinin uzerine sorumluluk yüklüyor. Erkek icin cok degisen bir sey olmuyor. Annesi ne yapiyorsa eşi de onu yapıyor. Seks konusu ise kadin erkek gibi hemen olaya dahil olmaz. Daha once yapmadıysa Şu an alisma sürecinde. Zamanla zevk alir. Belki Şu an zevk almiyor bile olabilir sen bilmiyorsundur ya da zevk alsa bile bekledigi iliski o değildir. Soylemek icin bence erken. Ilki sensen biraz urkutebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok faydalı bir görüş gerçekten sağol 🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEşinle yaşayacağın ilişkide açık olmalısın eşine karşı sonuçta senin isteklerini bilmemesi gayet normal. Eşinle hwrseyi konuşabilirsin, böylece nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını denemek isteyip istemediğini konuşabilirsiniz. Cinsellik yaşanırken ona sorabilirsin ateşli haldeyken sorman daha iyi sonuç verebilir. Ona onun istemediği bir şeyi asla yapmayacağını empoze etmelisin ki korkmasın...
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
4
+1 yılSenin aklindakileri bilmedigi icin ve bilmedigi icin de isteyemicegi icin soylemelisin
25 Yorumla
Soran+1 yıldirekt açık açık söylemeli miyim ilişki anında yoksa öncesinde veya sonrasında mı konuşmalıyım
- +1 yıl
Once
Soran+1 yılkonuya nasıl girmeliyim peki
- +1 yıl
Bilmem
Soran+1 yılsize söylesem siz vereceği tepkiyi kestirebilir misiniz az çok acaba
+1 yılyeniysen usandırmadan zamanla söyle ne söyleyceksen
15 Yorumla
Soran+1 yılyeniyiz daha o istemezse üstelemem zaten sadece ilk konuyu nasıl açabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
gece kendiliğinle açılır
Soran+1 yılkabul etmezse bana karşı tavrı değişir mi peki
- +1 yıl
güzel konuşursan sıkıntı olmaz bence
Soran+1 yılbilmiyorum ya yapmak istiyorum ama nasıl söyleyecem bilemedim
+1 yılkonuşacaksınız, bu kadar basit. sınırları varsa ona göre davranırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılaçık açık konuşmaya çekiniyorum doğrusu
- +1 yıl
pardon da o kişinin karın olduğuna emin misin? lise arkadaşın değil, karın
Soran+1 yıldediğim gibi yeni evliyiz ve nereden gireceğimi bilmiyorum konuya