Biseksüel Miyim?

Lütfen sonuna kadar okuyunuz ^^

İlk konu şu ki arkadaşlar ben yaklaşık 13 yaşından beri Lezbiyen p*rnoları izliyorum.
Nasıl keşfettim tam hatırlamıyorum ama izledikçe aşırı tahrik oluyorum. Kadınların göğüsleri temiz vücutları vs çok etkileniyorum. Hatta ne zaman mastürbasyon yapsam genelde gözümün önüne izlediğim p*rnolardan görüntüler geliyor.
Şorun şurda başlıyor ki ben kadınlara karşı hiç duygusal açıdan bir şeyler hissetmedim. Bu yüzden tam biseksüelim diyemiyorum da. Kadınlardan hoşlanma olsun, aşk olsun hatta daha ilerisi ciddi bir evlilik vs hiçbir şey yok.

Hep erkeklere aşık oldum sevgililerim de oldu. Duygusal yönden erkeklere ilgim var bunu kesin biliyorum ama biseksüel miyim diye sormadan edemiyorum kendime. Sizce bunun nedeni ne?

İkinci sorum ise benim lgbti lere karşı aşırı korumacı tavırlarım var onları hiç kimseden çekinmeden savunurum her yerde. Ailemin yanında bile. Sonsuz saygı ve sevgim var onlara karşı ki öyle çok arkadaşım da var. Bunu bazen abarttığımı söyleyenler de oluyor tamam saygı duy ama savunma diye. Bunda zamanında tanıştığım iki kişi etkili oldu biraz. İki erkek... onların zorlu hayatları ve buna şahit olmam...

Sorum ise şu ben ne zaman bir film izleyecek olsam gay film arıyorum duygusal bir gay film... Dizi izleyecek olsam yabancı dizilerde yan karakterlerde gayler varsa ilgimi aşırı çekiyor. Onları şipliyorum... Onların sahnelerinde ağlıyorum... Biliyorum çok değişik bir durum ama bazen bunalıyorum kendimi hiç bir yere ait hissetmeme duygusu kaplıyor içimi bununla birlikte kendimi tam bulamamışlık hissi alıyor yerini...

Bunun sebebi ne olabilir? Sizce ben neden böyle duygulara sahibim?

(Lütfen ciddiyetle cevaplarsanız sevinirim :) )
Biseksüel Miyim?