Evlilik nıyetı ile görüştüğüm bırı var Şu an benden 9 yas buyuk bırı ıkımızınde nıyet evlılık tanıstık 2 ncı konusmada pat bana bu soruyu sordu normal mı bu bana anormal geldı de.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekareti önemli değil Diyen Geniş mezhepliler dolmuş sayfa Midemi bulandırıyorsunuz... Adam Sorabilir ama pat diye sorması yanlış olmuş... Bekaret Çok önemlidir... Sen bakire misin peki cvbın ne oldu? Bakire olsan gerine gerine bakireyim derdin Utanılacak birşey yokki her gün reklamda Kamera kıçınıza yaklaşıp orkid molped tanıtımı yapıyor utanmıyorsunuz gururla alıyorsunuz bekaretiniz konuşulunca neden zorunuza gidiyor?
03 Yorumla- +1 yıl
bakirlik de çok önemlidir.
Cevap sahibi+1 yılEvet Aynen öyle..
Soran+1 yılne dıyorsun sen yaa? ben bakıreyım bıle bıle sordu bu soruyu o bana ailemı ailesı bılır zaten gorucu usulu gıbı bırsey o egıtımlı kulturlu aılesı ıyı bende eğitimli ailem kendım ıyı o yuzden tanıstık ve bıle bıle sordu bana bu soruyu o hayvan cunku kendısı oyle bırı degıl bana ben böyleyım bıl dıye aklı sıra sordu cunku kendısı 35 yasında ve kendı kendını tatmın etme yasında degılmıs etkın bır cınsellık hayatı varmıs.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin cevabın ise soruyla olacak. Sen bakir misin? Bakir değilsen bu soruyu sormaya hakkın yok diyeceksin.
Ayrıca bu soru hiçbir kadına sorulmaz.20 Yorumla
Aşırı anormal. Saygısızlık resmen. Seni daha doğru düzgün tanımaya çalışmadan direkt bu soruyu soruyorsa benden önce başkası seni "kullandı mı" ona göre ben kullanılmamış alıcam ikinci el istemem beni boşa uğraştırma demiş oluyor.
Seni mal yerine koymuş oluyor. Duygularını, iyi niyetini her şeyini yok saymış seni aşağılamış oluyor.17 Yorumla
Soran+1 yılevet aşağılık herıf hayvanın tekı bu herıff 35 yasında hala bekar olan ana kuzusu öküz mal bır herıf buuu
Soran+1 yılkız adam cok ıyı fırmada yonetıcı altında 20 kısı calısıyor sadece ıadrı departman olarak normal personel sayısını hıc bılmıyorum dusun dersın onu gorsen ne kadar egıtımlı kulturlu bırı ama öküz ya öküzzz
Soran+1 yılöyle valla ınsallah bır omur evlenemez şeyi kurur geberıp gıder :)
Soran+1 yılhahaha :D şeyı kurusun en ıyı beddua o ya da ıktıdarsız kalsın pc :)
+1 yılUtanmasa bakirelik testine goturcek.. sen ona sor bakalim bakirmiymis.. ne ayip ya😏
11 Yorumla
Soran+1 yılevet onu gören adam sanar ama hayvanın teki.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
71Cevap
+1 yılValla ilk tanışmalarda niyet evlilik bile olsa daha sonrası bu düşünceler değişir. Ayrıca sana ne hakla bir dakka bir gol bir bakire misin diye sorma cüretinde bulunabiliyor. Ben olsam niye bakire isem farklı, bakire değilsem farklı mı davranıcaksın diye sorarım. Adama bak belki değilim desen senle yatmak isteyecek. Bu erkekler kendilerini çok mu zeki zannediyorlar acaba. Tabik böyle bir durum varsa söylemen gerektiği zaman söylersin ama bu tarz şeyler bu kadar erken sorulmaz.
10 YorumlaAnormal tabii. Beni bu tarz ayrimlara sokacak biriyle devam etmezdim.
32 Yorumla
Soran+1 yıldogru dıyorsun ailesı gıbı duzgun sandım öküz cıktı
Bana böyle bir soru sorulsa bakire olmama ramen değilim derim. Ben benim kişiliğime değer verilmesini tercih ederim
40 YorumlaBence saçmalık iki gün sonra evlenmiceksin heralde zamanla tahmin edersin diye düşünüyorum özgüven meselesi biraz kendine güveni eksik olan insanları sorabileceği sorular bunlar
10 Yorumla
+1 yılbakire misin diye bir kıza, bir erkek sorsa çok fena fırça yer... hele de yeni tanıdığı bir kıza. sorulacak soru değil yani.
10 YorumlaPat diye bu sorulmaz.. evlenmeyi düşündüğüm kişi eger bakire degilse bunu bana kendisi söylesin seviyorsam onu o şekildede kabul ederim
10 Yorumla
+1 yılOna gore evet hayır diyecek demek ki... Olmazsa da kafana takma herkes bir eşi vardır...
10 YorumlaSorulur ama durup dururken pat diye sorması anormal olmuş. Konu falan açılır öyle sorulur.
10 YorumlaSormam. Belli bir zaman sonra konu ona gelecektir zaten. Bakireliği önemsemiyorum, bir kiza değer vereceksem, seveceksem onun için olmaz bu.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde sevgilim benden 10 yaş büyüktü 35 yaşındaydı ben hiç sormadım zaten ilk seks yaptığımızdada öğrenmiş oldum problem olarak görmedim kendime a zaman zaman geçmişi takıyodum zarflıyordum onu
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseye sormadım sormadım beni ilgilendirmez. Ben bekarete değil sadakata bakarım.
10 YorumlaSana bu soruyu soran biriyle hala evlilik dusunebiliyorsan konusacak bisey yoktur sana hakaret edip asagilayan biriyle nasil bir gelecek dusunebiliyorsunuz aklim almiyor bu erkekler az bile yapiyor inanmayip doktora goturse hemen gideceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılne dıyorsun sen? aklın sıra laf mı sokuyorsun bana sen o 35 lık hayvan kalkıp o küçük beynı ıle bana bu soruyu sordu evet ama aldı cevabı sen benım anlatmak ıstedıgımı anlamamıssın anlamada mumkunse yorum ıcın sagol.
garipte gelmişse sana sormuş olamaz mı yani -.- taktik yapan erkek daha makbul geliyor sana, açıkca sormuş ben garipsemedim daha sonrada sorabilirdi o da olurdu...
00 Yorumlakimseye sormadım, sormam da... hiç bir kadının öncesi beni ilgilendirmez... ister bakire olsun ister olmasın... o onu ilgilendirir.
10 Yorumla
+1 yılSormak için geçerLi bir nedenim var çünkü bakır'ım
10 Yorumla
+1 yılsorarım ama bakiremisin demem erkeklerle ne kadar ileri gittin derim
11 Yorumla- +1 yıl
haklı bakirelik onun için önemli sanırım değilsen bile seni sevdi ise düşünecek ve karar verecek
+1 yılSaçma bence bunu soran evlilik düşünmez
Ben bile yaptığım kızalara sirmad i m bugüne kadar10 Yorumlakafasına bir şey geçirseydin hak etmiş.
43 Yorumla
Soran+1 yıldeli ettı benı ya pat dıye o soru sorulur mu öldüresım geldı ama sustum.
Soran+1 yılya varya görsen adam sanarsın egitimli kültürlü lafta görüşmüyorum Şu an onunla ama ılk kez başıma boyle bırsey geldı cok sasırdım bu duruma.
+1 yılHiç sormadim daha namusu kalpte ararim bacak arasinda degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendebakire miyim dedin bu soru coknrencide edici gorusmeyi keserdim buyuk ihtimal ders olurdu
10 Yorumla
+1 yılTakıntıları olan biri ile evleniyorsun... Mutluluklar dilerim..
10 YorumlaNormal bence yaa evlenicegin kisiyse her sey ogrenmek istemeye hakkin var
00 YorumlaValla bende sorarim bence bilmek lazim ayip degilki demi
00 Yorumla
+1 yılVerdiğin cevaptan memnunsa pek takma kafaya sormasını sormamasını
10 Yorumlakesinlikle kabalık etmiş sana normal bişey değil bunu hemen sorması
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki gundur tanıdığın adamla evlilik... O da bakir miymiş, sorsaydın
30 Yorumla
+1 yılBu soruyu bize soruyorsan sende bir anormallik var bence...
00 Yorumla
+1 yılevlilik niyetine girmişse sorması doğal. gönül eğlendirecekse sorması kadar saçma bişey olmazdı yani...
00 Yorumlakendisi bakirse soramaya hakkı vardır diye düşünüyorum
24 Yorumla
Soran+1 yıl35 yasında ve bana kusura bakma ama kendı kendımı tatmın edecek yasta degılım dedı
- +1 yıl
Gördüğün üzere bende liseye gitmiyorum deseydin :))
Soran+1 yılya cok sasırdım gercekten cok sasırdım okumuş etmıs egıtımlı kulturlu cokda ıyı bır statude calısan bırı aılesı duzgun zaten bu yuzden gorustum boyle soru sorması benı saşırttı bıtırdım gorusmeyı zaten.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ben sormam soran insanın aklında demek başka şeyler vardır ya da ciddi değildir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmada yataga atmak isteyenler normal.
ama soran suçlu galiba.
yorumlarda bakire olmayip kendini hakli hislerle
adama suç bulanlara gülüp gidiyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil anormal farzet ki bakire değilsin ne yapacak? Seni kullanıp ayrılacak ciddi ilişki ye başlamayacak , sende ona sorsaydın sen bakir misin diye
10 Yorumlayok artık bari biraz daha zaman geçince sorsaydı
22 Yorumla- +1 yıl
ya sorarlar öyle takılmamak lazım benim sana soracaklarım var dönmüyosun :D
Soran+1 yılevet ılerkı zamanda sorsa olabılır dı ama pat dıye basta cok rencıde oldum :(
hayır degil bence amacı farklıda olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılben cok kıpır kıpır enerjık hareketlıymısım guya ondan sormus ıstemem boyle bır kısı hayatımda.
Soran+1 yılhayvan yaaa ne konustugunu bılmıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik için görüşüosak evet sorması normal. bakire değilim der ve bir daha da asla görüşmek istemedğimi söyler yoluma devam ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
:)))))) çok serrtsin hatun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnormal çok mantıksız çok yanlış senden beklemesi gerekirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de ona sor bakir mi diye
15 Yorumla
Soran+1 yıldeğil bakır 35 yasında bana kusura bakma ama kendı kendıme tatmın edecek yaşta degılım dedı dırek.
Cevap sahibi+1 yılkusasım geldi. bırak bu pisliği, seni insan olarak değil, mal olarak görüyor.
Soran+1 yılbenım mıdem bulandı ya okumus etmıs egıtımlı kulturlu aılesı ıyı gozu ıle gorustugum bırı boyle cıktı.
- +1 yıl
yahu bakir olsa ne olur olmasa ne olur polemiğe girmez vurur geçer :D
Cevap sahibi+1 yıl@doktorsuzdert bakir değilse evlenilecek erkek değildir... kçına tekmeyi yer :)
+1 yılAdam bakire istiyomuş ve boşa zaman kaybetmemek için de bunu kafadan sormuş abartılacak bişey yok.
00 Yorumla
+1 yıleğer sevişeceksem sorarım... oda ona zarar vermemek adına
00 Yorumla
+1 yılDeğil. ama sanırım yaşından dolayı boşa zmn geçirmek istemiyor. önem veriyor bekarete
00 Yorumlakanka bence evlilik düşünmüyor oo amacı şu bakire değilsen senle seks yapmak istiyor
00 YorumlaanorMALmiş bu ne yaaaa
15 Yorumla
Soran+1 yılhemde ne anorMAL.
Soran+1 yılya varya cok degısık cok ıyı fırmada yonetıcı 35 yasında aılesı cok ıyı egıtım kulturlü hersey var cocukta ama karpuz eve gelınce kelek oldugu cıkar ya bunun da böylelıkle cıktı ne mal oldugu
Soran+1 yılkonusmasam bende anlamazdım acıkcası konusunca anladım ne oldugunu midem bulandı resmen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik niyetiyle görüşüyormuşsunuz normal tabi ama sende ona bakirmi diye sor değilse boz bakire istemeye hakkın yok de adam ol vs de
10 Yorumla
+1 yılMalum devir başka bir devir, sıfır kilometre vardır belki aklında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru normallesti artık garipsenmiyor. Bakire değilsen devamini getirmiycek belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretine sahip çıkanlarınız olsaydı sormazdı adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormal sapık pis ayı.
47 Yorumla- +1 yıl
ahahahahaa
Cevap sahibi+1 yıl😠😠😬
- +1 yıl
ya sorsun adam merak etmiş sormuş ne ayı yaptın adamı :D :D
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında küçük kıza ne soruyo sinirrlendim
- +1 yıl
gel otur şöyle sakin ol. bir çay söyleyim sana :D
Cevap sahibi+1 yılEfendim
- +1 yıl
efendim mi :D çay diyorum iç diyorum
:D eğlenmelikmi evlenmelikmi kararını veremedi galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar bu sorunun sorulmasını sevmez erkeklerde evlenecek kadar etkilendiyse de sorar etklilenmeyip ilişki düşünüyorsa da cakmak için sorar.
00 Yorumlanormal değil yolla gitsin.
20 Yorumla
+1 yılpat diye sorulmaz..
illa ki konusu açılır..10 Yorumla
+1 yılben bir hanıma bunu soramam
10 Yorumlae evlenecekse sorabilir niye yadırgıyorsun
10 YorumlaHerşeyin bir yolu yordamı var.
10 Yorumlahareketlerinden anlarım sormaya gerel yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmasan demekki seni istemicek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk zamanlar sorulması saçma tabi
21 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman sorulur peki bir gün mü ayarlaması lazım herkesin aklından geçeni delikanlı gibi sormuş helal olsun
+1 yılEvet sorarım, değilse ayrılırım.
20 Yorumla
+1 yılKimseye sormuşluğum yok.
10 Yorumla
+1 yılYok ver yol adam bacak arasi namuslusu :)
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem