Bekaret erkekler için ne kadar önemli. Benimle görüşmek isteyen bir bey var ben de kendimi bugüne kadar muhafaza etmeye çalıştım hep çevrem tarafından çok beğenilirim ve çok dikkat çektiğim söylenir. Muhafaza deyince kapalı olduğumu düşünenler olacaktır, kapalı da değilim 😊 Neyse canlar bu bey benim bakire olduğumu öğrenince çok şaşırdı önce nasıl ya dedi bakire kız mı kaldı diye şaşkınca bir tepki verdi. Sonrasında çevremdeki fabrikatör arkadaşlarımdan tut da işçi arkadaşlarıma kadar kimse bakire bir kadınla evlenmeyi istemez, istemiyor da dedi. Benim bakire olmayan sevgililerim vardı ve evlilik düşündüğüm de oldu aralarında dedi. Bir de şey dedi seninle yarım saat gezeriz birbirimizden hoşlanırsak sevişiriz dedi ben de kabul edemeyeceğimi söyledim ben böyle söyleyince arkadaş kalalım dedi. Bir de dün arkadaşımı aradım dedi (kızmış) şu an mastürbasyon yapıyorum seni arayayım canım demiş bunlar çok normal sen tabu etmişin falan dedi iletişimi kopardım konuşmak istemediğimi söyledim. Fakat canlar sizler bekaret için ne düşünüyorsunuz, doğru mu söylüyor bekaret erkekler için önemli değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer sevgilisiyle seks yapan bir adam için bunun önemi kalmamış oluyor amacı seninle sevişmekmiş laf cambazlığı yapmış takma kafana doğru bildiğinden şaşma. Herkesin doğrusu aynı değil başkalarının doğrularına göre hayatını şekillendirip sonradan pişman olma.
05 Yorumla
Soran+1 yılBana göre kadının bedeni özel olmalı benimle konuşmak isteyen her erkekle benim sevişmem bana hiç etik gelmiyor. Bir erkeğin bunu meşru görmedi tuhafıma gitti açıkçası
Soran+1 yılGörmesi
- +1 yıl
seni ikna edebilmesi için senin gözünde basitleştirmesi gerekiyordu ama amacına ulaşamamış
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 🙏
- +1 yıl
rica ederim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmayanı ayıplıyor diyorlar ama günümüzde tam tersi. özellikle bakir olmak ayıplanıyor.
öyle düşünenlerde var. ben daha muhafazakar düşünüyorum. sevdiğim kadında öyle. o yüzden uyumluyuz. konuda kilit nokta uyum belki de. herkes kendi gibi biriyle daha mutlu olur10 Yorumla
+1 yılKimse evlenirken bunu bakmıyor. Evlilik sevgi işi, gerisi hikaye.
Bu arkadaş senin durumunu fark etmiş, fantezilerin peşine düşmüş. İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.10 Yorumla
+1 yılBakirelik önemlidir. Önemsiz diyen yalan söylüyordur. İçten içe bu yalanın farkındadır. Seni yatağa atmak için yalan söylüyor bunu başarsaydı da kızlığını bozdum diye hava atardı.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
25Cevap
+1 yılgüzel kardeşim bak. O beyinini kulansana, bu erkek kiligna giren iblisi, ne takiyorsun? Kendisi bile diyor, bakire olmayan sevgililerle ciddi dusunuyordu. Madem oyle neden evlenmedi onlarla? Cunku, onundeki kisi tam bir cakal. Senide becermeyi calisiyor. Uzak dur, kendini gercekden seven ve evlenmek istiyenle ol.
20 Yorumla
+1 yılOnu diyen erkeğe inanma. Aklı sıra bekareti önemsiz gibi gösterip seni de buna inandirip yatağa atmaya çalışacak. İşi bitince de tekmeyi basacak.
40 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi ki. Adam seninle birlikte olmak için bunları saçmalamış. İyi cevap vermişsin adama. Öyle biriyle arkadaş da kalınmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabam yüzüne bende kezban giyim 😒 aile korkusuna seks yapamıyorum. 20 yaşındayım en fazla erkek arkadaşım memelerimi emdi seviştik birde kilotuma sürttü bi kere boşaldım bu geçti aramızda 🙄 nr var yani içime girse hamile olmadan sorun olacagini sanmiyorum. Bana kalsa yakışıklı her erkekle seks yaparım 😅 şaka değil. Ruhum çok çapkın 😄 hamile kalmazsan sorun olmamalı bence...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye göre degişir
Bakire olman seni küçültmez
Sadece biraz farklı kılar
Sen eger evlenmeden bişeyler yaşamak istemiyorsan bu senin seçimin saygı duymak gerek10 Yorumla
+1 yılKişinin kendi tercihi ve her zaman bu tercihlere saygı duyulması lazım ve böyle bir soruyu bir kadın asla sormamalı😊
10 YorumlaAdama bak sen.. Çakallık yapıp keyfini yaşamak istiyor..
Bu bir tercih meselesi.. İyi yapmışsın.. seni manipüle etmesine izin vermedin.10 YorumlaSen doğru yoldasın temiz kalmışsın hadi ordan et onu adam seni yatağa atmak becermek istiyor.
20 YorumlaGayet nirmal nesi Kezban olsun inun bunun altına yatmak mi normal oluyor
20 Yorumlahayır anacım ne alaka kendini tek bir kişiye saklayan neden kezban olsun bu düşünceye girmenin sebebi sümeyyeleri düşünmenden olabilir ama unutmaki dünya güzeli olupta bakire olan çok var
40 Yorumla
+1 yılKendini evlendiği kişiye saklayan kızlar bana hiç de kezban gibi gelmiyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılBiz de kültür olarak böyle yetiştik
- +1 yıl
Bunun yetiştirilme kültürüyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Açıkcası bakirelik kavramı yok bende çünkü ben şunu düşünüyorum geçmişte yapmış olabilirsin eğer bakirelik bu kadar önemli olsaydı evlenip ayrılanlar bir daha evlenemez di sonuçda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle tipler kullanmak için bu şekilde davranıyor. İş ciddiye binince topuk..
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi ama o arkadasın gibi genelleme yapmak, bir de cool olmaya çalısır gibi tavırlar sergilemek çok saçma geldi bana
03 Yorumla
Soran+1 yılBana pek cool gelmedi ya. Bir kızın erkek bir arkadaşına canım şu an mastürbasyon yapıyorum demesi çok ilginç geldi bana.
- +1 yıl
Sevgililer arasında olabilir belki ama sıradan bir arkadaşına da denilmez heralde (söylediği uydurma olabilir, ya da senden beklentisi o yöndedir)
Soran+1 yılOrispi diye küfür etsem caiz midir hocam 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok
O erkek ga. vat olabilir
Uzak dur20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aşırı normalleştirmek iyi değil çünkü özel bir şey bu
20 YorumlaSenin için önemli mi peki. Ben hic ıliskiye girmediysem karsimdaki kisininde oyle olmasini isterim
06 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmayan arkadaşlarım var ötekileştirmiyorum ya da kınamıyorum tamamen tercih meselesi. Ben de kendimi muhafaza etmeyi tercih ettim, sevişmek, birlikte olmak çok özel şeyler ve herkesle yaşanmayacak kadar kutsal diye düşündüm hep.
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılHayır
Kadının kendi tercihidir. Kimse ezik ve ya kezban diyemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için önemli bende bakirim fakat seviştim ne kadar bakir denir bu duruma onuda bilmiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal senin durumun. Kişi hakkında Özel olarak yazmak istediğim açıklamalarda var aslında.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden gelsin.. Ama bakireyim diyip başka herşeyi yaşayanlar kezbanın tam alalarıdır, net :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aksine hoşuma gidiyor hatta evlenmek istiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılKayseriliyim 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı senin kendini kötü hissedip buluşmada onla seks yapmanı sağlamakmış. canım erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamacı senle sadece yatmak olan biri seni sevseydi zamanı gelince yapmak isterdi. şimdi seni kandırmaya çalışıyor böyle algı yaratarak
10 YorumlaHayir sacma bi algi bence 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kez anlık olsun ki bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir peki?
- +1 yıl
Tercih
+1 yılEvlenince de bakire kız isterler ama
10 YorumlaYok bence gayet hanımefendi
00 YorumlaNe ekersen onu biçersin net
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Hayır gelmiyor
00 YorumlaÇağ dışı bu düşünce,
00 Yorumla
+1 yılBakire erkek sana nasıl geliyor?
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYo bu bir tercih
11 YorumlaDuruma göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılKezban tabi