Bakire kız size kezbanca mı geliyor?

Bekaret erkekler için ne kadar önemli. Benimle görüşmek isteyen bir bey var ben de kendimi bugüne kadar muhafaza etmeye çalıştım hep çevrem tarafından çok beğenilirim ve çok dikkat çektiğim söylenir. Muhafaza deyince kapalı olduğumu düşünenler olacaktır, kapalı da değilim 😊 Neyse canlar bu bey benim bakire olduğumu öğrenince çok şaşırdı önce nasıl ya dedi bakire kız mı kaldı diye şaşkınca bir tepki verdi. Sonrasında çevremdeki fabrikatör arkadaşlarımdan tut da işçi arkadaşlarıma kadar kimse bakire bir kadınla evlenmeyi istemez, istemiyor da dedi. Benim bakire olmayan sevgililerim vardı ve evlilik düşündüğüm de oldu aralarında dedi. Bir de şey dedi seninle yarım saat gezeriz birbirimizden hoşlanırsak sevişiriz dedi ben de kabul edemeyeceğimi söyledim ben böyle söyleyince arkadaş kalalım dedi. Bir de dün arkadaşımı aradım dedi (kızmış) şu an mastürbasyon yapıyorum seni arayayım canım demiş bunlar çok normal sen tabu etmişin falan dedi iletişimi kopardım konuşmak istemediğimi söyledim. Fakat canlar sizler bekaret için ne düşünüyorsunuz, doğru mu söylüyor bekaret erkekler için önemli değil mi?
Bakire kız size kezbanca mı geliyor?