Cinsel Yaşam Bakire bir kadınla birlikte olur muydunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz? Evlilik dışında yaşar mıydınız? Bakire bir kadınla birlikte olur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Dürüst olalım kadının isteğine bağlı neden istediği ve çevresi ruh hali falan eğer bunlar uygunsa evet olurum 3 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden olmayayım ki evlenince zaten öyle birisini istiyorum ve bende bakir birisiyim, ama evlilik dışı diyorsan olmaz evlenmeyi bekleyen birisiyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bakiye biriyle olmak güzel olsa da riskli , hem kadın sonradan pişman olabilir hemde erkeğe salça olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yok evlilik disi dusunmuyorum, evliligi bekliyorum anca orada esimle yani... 2 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç olmadım bugüne kadar. Başıma filan kalır. Gerek yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet 3 bakire kızla oldum yine olurum zevkle, heyecanı bile bir başka zevkli bence bakire kızın ilki olmanın... 0 0 Yorumla
Grininellitonu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Neden olmasın bakireliğini verip ayrılanda çok evlilikle bakireliğin alakası yok bence 0 0 Yorumla
muratbulus Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl anal isterdim.. böyle bir teklife sen ne derdin peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemezdim heralde Yorumla muratbulus +1 yıl acı çekme korkusu nedeniyle mi? Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. evet olurdum evlenince 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım, olmam.😨 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Daha önce 3 defa olsum.. 1 0 Yorumla
marshməllow Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Havada kaparlar canim:)) 1 1 Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Kaptimm😃 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Neden yaşamayalım ki? 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşardım tabi ki.. gayet de güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet olurdu ama evisme 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. sevişirim sadece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen bakir bir erkekle olurmuydun peki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yasamamissam yaşamamış birini isterim yasamissam yaşamamış biri de olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakirim bakire istiyorum ama yatakta bacım gibi olmasını istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacim ne ya zksksk oro… spu olacak o Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyle biri çıkar karşınıza Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaparlar 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. hoşuma giderse olurum daha zevkli 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Evlenince yapsın 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eveet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sadece oral 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. 5 yıl boyunca oldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Dürüst olalım kadının isteğine bağlı neden istediği ve çevresi ruh hali falan eğer bunlar uygunsa evet olurum
Neden olmayayım ki evlenince zaten öyle birisini istiyorum ve bende bakir birisiyim, ama evlilik dışı diyorsan olmaz evlenmeyi bekleyen birisiyim
Bakiye biriyle olmak güzel olsa da riskli , hem kadın sonradan pişman olabilir hemde erkeğe salça olabilir
yok evlilik disi dusunmuyorum, evliligi bekliyorum anca orada esimle yani...
Hiç olmadım bugüne kadar. Başıma filan kalır. Gerek yok.
evet 3 bakire kızla oldum yine olurum zevkle, heyecanı bile bir başka zevkli bence bakire kızın ilki olmanın...
Kapalı biriyle olmuştum çok istiyorduk ve olduk
karşılıklı olarak birbirimizi istiyorsak neden olmasın ki?
Neden olmasın bakireliğini verip ayrılanda çok evlilikle bakireliğin alakası yok bence
Teklif etti ama olmadim sadece yuzeysel sevistik ve bitirdik
Sevgi saygı aşk cekım tutku oldugu aürece sıkıntı olmaz
anal isterdim.. böyle bir teklife sen ne derdin peki?
İstemezdim heralde
acı çekme korkusu nedeniyle mi?
evet olurdum evlenince
Ay ben korkarım, olmam.😨
Daha önce 3 defa olsum..
Havada kaparlar canim:))
Kaptimm😃
Neden yaşamayalım ki?
Yaşardım tabi ki.. gayet de güzel oluyor.
Evet olurdu ama evisme
sevişirim sadece
Sen bakir bir erkekle olurmuydun peki?
Yasamamissam yaşamamış birini isterim yasamissam yaşamamış biri de olabilir
Bakirim bakire istiyorum ama yatakta bacım gibi olmasını istiyorum
Bacim ne ya zksksk oro… spu olacak o
Umarım öyle biri çıkar karşınıza
Yaparlar
Olmam
Zina yapmam
Olur şansıma hiç bakire denk gelmedi zaten
ben yaşamıyorum yaşamamda