Çıktığı veya vajinada kaldığı oluyomu böyle durumda napıyosunuz benim başıma geldi bikaçkere bir çıkartıyorum prezervatif yok vajinada kalmış nasıl çıkartıyosunuz
Cevabın nedir?
+1 yılprezervatifin boyutuyla ilgili bir sorunun var sanirim, daha kucuk size alman lazim. Bir de kiz arkadasinin icinde kaldiysa doktora gidip cikarmasi lazim, sen veya o cikartamaz. Bir de mantiken icinde kaldiysa hamile olma riski var
18 Yorumla- +1 yıl
tamam cikiyorsa sorun yok. Prezervatif boyutunu degistir, daha kuzuk olani al
- +1 yıl
*kucuk olani al
- +1 yıl
turkiyede standardmis boyutlari ama mutlakamarkadan markaya ya da modele gore degisir. Dene hepsini. Basta ereksiyonda oldugu icin simsiki durabilir ama ereksiyon bittiginde kuculdugunden cikiyor
- +1 yıl
EIG icin tesekkurler
+1 yılVajiine boru gibi bir yermiş.. İçe giren veya orda kalan bir şey tekrar çıkarılabilir bir yere kaybolmaz yani:)
21 Yorumla
+1 yılsokucan elini çıkartıcan, yapıcak başka bir şey yok, birde penis egzersizi yaparsan iyi olur, penisin daha geç söner, bu sıkıntıyı yaşamazsın.
15 Yorumla- +1 yıl
özelden email adresini yolla, sana egzersiz kitabını yollayayaım.
- +1 yıl
buradan birkaç arkadaşa yolladım, şu an sesleri çıkmıyor, sanırım, egzersizleri yapıyorlar. önemli olan en az 6 ay düzenli yapmak, o zaman 2-3 cm uzama ve 1 cm ye yakın kalınlaşma elde edersin.
- +1 yıl
tamamdır.
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılHavuca patlıcan boyu takarsan olabilir 😊 ereksiyon sorunu varsa veya boşalınca içerde bekleme yapıyorsan da olabilir
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatifi yanlış bedende alıyorsunuzdur. Normalde çıkmaz ilişki sırasında
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman bayanın vajinası yeterince ıslanmıyordur ve kuru olunca prezervatif içinde kalıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılYok genişlemez. Ilk başta penisi sımsıkı kavrar ama ereksiyon hafif inse bile prezervatifi çıkabilir. Daha küçük boyutlu prezervatif deneyin belki işe yarar
Cevap sahibi+1 yılErgen gibi konuşmayın utanılacak bir şey yok. prezervatifin içinde kalıp hamile kalması sorun değilse yanlIn boyutu kullanmaya devam edin ne diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılMutlaka dikkat edin. Ayrıca illaki oturduğunuz yere yakın market veya eczaneden almak gerekmiyor. Sizi tanımadıkları bir yerden alın rahat rahat bakın
Hiç Başıma gelmedi acaba kalitesiz kondommu kullandınız veya büyükmü aldınız XL Olanları var çünkü
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılBağlıyorum ben dipten hafız :)
62 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılKanka aletin inceyse ondandir :D kucuk boy al incesinden :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl s. kiyosan artık içinde kalio soft olun azcik
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOhohhhooo
+1 yılAyy onu hiç yasamadim. Yaşasın korunmasız ilişki!
315 Yorumla- +1 yıl
şak şak et ete deyecek :D
- +1 yıl
@gokgurultusu1 aynneeen
- +1 yıl
Ohhhhj
- +1 yıl
Yok çünkü doğru zamanda yapiyoruz
- +1 yıl
doğru zaman ve doğru korunma
- +1 yıl
regl döneminin bitişinde yaparsan risk daha düşüktür olmama ihtimali yüksektir yani...
- +1 yıl
@gokgurultusu1 regl dönemi başladığından itibaren 14 gün sayıyorsunuz 15.-16.-17.-18. Günler gebeliğin en yüksek olduğu günler. Diğer günler ortalama veya daha dusuk biz özellikle adet dönemime yakın zamanlarda yapıyoruz içime boşalıyor surekli sorun olmuyo
- +1 yıl
aynen ya bitişinde ya başında zaten ozamanlar kan az geliyor bazen akmıyor bile
- +1 yıl
Bir yıldır almadık :)
- +1 yıl
bilmiyor işte :) konuşuyor
+1 yılo vajina çok genişlemiş galiba bir kez tuvalete telefonumu düşürdüm bir elim elini deliğe sok alma diyor diğer elim boşwer diyor buda onun gibi bir duygudur galiba :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇükünün boyuna gore tak ozaman bellıkı taktıgın senın seyine büyük
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElimi sokup karıştırıp alıyorum
41 Yorumla
+1 yılBizde öyle bir sorun yok
18 Yorumla- +1 yıl
Doğum kontrol hapı daha kullanışlı
- +1 yıl
O zaman başka seyler kullanmalısınız
- +1 yıl
Erkek için bilmiyorum
- +1 yıl
Rica ederim ;)
+1 yılİşaret ve baş parmak yardımı ile.
15 Yorumla- +1 yıl
Çocuk çıkıyor oradan, iki parmak prezervatifin içinde sperm varsa dışarı çıkmasını önleyecek şekilde tutmak için. ayrıca yanlışlıkla daha ileri itersen Dr. müdehalesi gerekir.
- +1 yıl
Dikkatli olmakta fayda var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimde başımıza gelmişti parmağını sokup çekti
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇıkarırken tutmak gerekiyor
prezervatif nasıl çıkar şeyden zorla giriyor zaten
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değil'de fokların nesli tükeniyor be gökhanım.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar otzbire talim. Burda'ki kızlara diyekde el atsın burada motor çok :D
Cevap sahibi+1 yılErotik sitelere girmene gerek yok burada nasılım sorularına bak yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşimle çıkarıyoruz
Cevap sahibi+1 yılBende +1 istiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşaka gibisin olm ya yaş birde 36 a k...
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle bir sorun, sorun değildir
Cevap sahibi+1 yılhiç bir şeydir,
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı olsun
11 YorumlaMatkapla
11 Yorumla
+1 yılO kadar incemi
12 Yorumla- +1 yıl
İlginç
+1 yılHayırlısı ne diyim
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında