yine ii sen kayıp prezervatifi bulup çıkartmışsın hemen. . eski ev arkadşım bi hafta sonra çıkarabilmişti o da içinde kaldğının farkında değil :))) neyse tabi o olayın üstünden de epey de kişiyle takılmıştı.Biz midesine kadar çıkmadığına dua ediyoruz :)) ne kadar güldüğümüzü tahmin edemezsin :) fazla şiddetli ve ateşli olmanıza bağlıyorum bu durumu. .doum ctrl hapı almanı öneriirim. .
02 Yorumla- +1 yıl
sen şakamısın :)
Sevgilin kendine göre olanı tercih etse XL vazgeçse sorun çözülür
10 Yorumla
+1 yılsize birşey önereceğim, dua edeceksiniz :) ayn sorunu yaşadık ama çözmüştük. partnerin prezervatif taktıktan sonra üzerine penisin dip kısmına silikon penis halkası taksın. o zaman çıkmıyor. daha da emniyetli oluyor
örneğin link43 Yorumla
Soran+1 yılhıımm. güzel bir çözüme benziyor.. plastik mi bunlar? bir de diyor ya ekstra zevk veriyo bayana diye.. nasıl oluyo o, üzerindeki çıkıntılar klitorise mi sürtüyor?
- +1 yıl
silikondan, evet etrafındaki tırtıklar klitorisine sürteceği için muhtemelen zevk de verecektir..
Soran+1 yılalıcam çok teşekkürler:)))
erkek arkadasiniz bu isi (prezarvatif kullanma isini beceremiyorsa) siz takin prezervatif olsun bitsin...bakin burada size yardimci olabilecegini düsündügüm bir video var.
link00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Antidepresanı erken boşalması var diye kullanıyorsa sorsan ya bir. Genelde o sorunu olanlar antidepresanın yan etkilerinden faydalanıp aşmaya çalşıyor diye okumuştum bir yerde. Bir nevi geciktirici ilaç gibi ama işe yaramıyormuş. İçindeyken erken boşalıp gurur nedeniyle numara yapıyorsa tabii ki kaybolur herşey ortadan bir anda.
10 Yorumlaay koptum...bebeim söle erkeğine küçük alsın biraz şeyinden çıkıcak kadar bolsa demekki büyü alyo bayaaa :D benm sevglm bikeresnde takmıştı zor geçiriyodu yapıştı böle tül çorap gibi :D :D
22 Yorumla
Soran+1 yılya aslında bizde zor geçiriyoruz. ama çıkıyor ilişki sırasında. neden bilmiyorum ama sanırım çok aşırı sulanıyorum onunla alakalı, kaydırıyor.
hahahaha...
"uzun uğraşlar sonucu içimden çıkartıyoruz onu"
görende dipsiz kuyu sanar..
gülmekten öldüm..:)))12 Yorumla
Soran+1 yılgülün gülün. sizinde başınıza gelirse bigün görürsünüz ama:(
+1 yılXS kullansın. Belli ki ufaklığa seneye giyer diye büyük beden alıyor.
105 Yorumla- +1 yıl
Ahahah gece gece öldürdün lan :D:D:D
- +1 yıl
hahahahahaha:D
+1 yılbi de başka bi adamla dene, yine kayboluyorsa sorunların var demekki... bu nasıl saçma bi sorudur ya, mal mısın kızım
40 YorumlaSpiral+doğum kontrol ilaçları ve gerekli görüyorsanız ertesi gün hapı. Bunlar olmaz derseniz sevgiliniz kondomu dibinden 5-6 kat turlayacak şekilde paket lastiğiyle dolasın :)))
20 YorumlaPenis yumusadiktan sonra cikartiyorsa tabi kalir icinde. Bide capsizsa penisi
13 Yorumla
Soran+1 yılyoo aslında capsız degıl ama devasa da degıl
Soran+1 yılo bosalana kadar prezervatıfı cıkartıyoruz cunku ıcımde kalıyo nasolsa . dışarı boşalıyor o da napsın.
+1 yılburada genelde sana takılmış arkadaşların çoğu ama sanırım partnerin prezervatifi tam olarak kullanmayı bilmiyor... biliyorsada muhtemelen kendi penisine göre değil büyük olanını alıyor... dediğin gibi penis boyu çok büyük değil ama Türk standarlarında kabul edilebilen bir boyda... bence tek sorun düzgün kullanılamayan bir prezervatif... nasıl kullanılacağı içinde yazar, en azından bir kez okuyarak kullanmayı deneyin.
00 YorumlaKendiniz güveniyorsanız eğer Norlevo tablet kullanın.. İlişkiden sonra 48 saat içinde alınabilir..
14 Yorumla
Soran+1 yılyok. doktor uyardı o ilaç bana sakıncalı. alerji yapıyor.
Soran+1 yılhmm. nerde satılıyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 cm ye çok mu diyorsun benimki 22 cm :S ben napıcam?
313 Yorumla
Soran+1 yılben oldukça darım çünki minyon tipliyim, genetik yapımızla alakalı.
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin erkek arkadaşının kullandığı prezervatifin kalıbı küçük.
Cevap sahibi+1 yılpardon büyük.
Soran+1 yılolabilir. bakıcam yarın, neymiş kalıbı..
Cevap sahibi+1 yılyani M var L var XL var. yani atıyorum senin sevgilinin kullanacağı şeyi sen kalkıp zenciye takamazsın:D:D
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılbir keresinde 18 cm penisi olan bi sevgilim olmuştu ve ağlıyordum sevişirken çok acı çekiyordum çünkü, o da zevk aldığımı zannederdi..
Cevap sahibi+1 yılseninki de kedi şeyi gibi ne o öyle:))
- +1 yıl
Kafasını düğüm yap.
- +1 yıl
Atın bol keseden 22 değil yok 22222222cm. İlahi yurdum insanı sen Akdeniz insanısın amuda kalksan da 16 ila 18 arası sınırların üzerine çıkamazsın. Annen yada baban zenci değilse in aşağı sen o ölçüleri arkadaşım :) Ve nedense yıllardır hep 22cm. haydar dümene sorarlar hep 22 cm. hiç 23 diyeni görmedim. Yalanlar hep 22 cm üzerine inşa edilmiş :)
Cevap sahibi+1 yıltürkiyedeki bütün erkeklerinkini avuclamış gibi konuştun ne bilebiliriz doğrudur belki
Soran+1 yılgkhnt artılamak istedim.
- +1 yıl
Sevgili cevaplayan; mantıklı düşünürsen tıbbi istatistikleri ülke ülke, bölge bölge artık 3 yaşındaki çocuklar bilecek konumda bilgili günümüzde neredeyse. Senin ülken bir Akdeniz ülkesi sayılır insanlarının fizyolojik yapıları bakımından. Genlerin belli. Ebatların belli. Ve daima atılan yalan hep 22 ile başlar 22 ile biter. Avuçlamışsın mavuçlamışsın gibi İstanbul varoşunun ağzıyla konuştuğuna göre sanırım ben liseli bir ergenle muhatap oluyorum? Yanılıyor muyum yoksa?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpartnerının pensı kucuk olmaya bılır ama yınede kullandıgı prezervatıf buyuk gelıyor olabılır bırde hangı marka kullanıyorsunuz oda onemlı bız okey kullanıyoruz bıraz pahalı ama cokta kalıtelı dogum kontrol hapını bende onermıyorum vıcudun dengelrını bozuyor ve kesın cozum degıl hamıle kalma rıskın var yıne prezervatıfe devam edın bence ama boyut olarak bıraz kucugunu deneyın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorasını ben bılemem artık
- +1 yıl
Prezarvatifle zevk alıyormusun?
Hava olsun diye sevgilin xl prezervatif alıyor olmasın sakın?
21 Yorumla
Soran+1 yılolabilir:s yarın öğrencem, merak ettim şimdi:S
+1 yılhamile kalırsan çocuk şapkalı cıkar artık:D:D:D
86 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
zaaaaaaaaaaaa :D
- +1 yıl
aynen:D:D
- +1 yıl
:))))
sevgiline söyle ya bir boy küçüğünü alsın yada sonunu lastikle bağlasın ama tam sorunun sendemi yoksa ondamı olduğunu bizzat deneyip görmek lazım
22 YorumlaÖyle bir durum varsa eğer prezervatif kullanırken daha dikkatli olun derim, örneğin ara ara kontrol edin yerinde mi diye..
10 Yorumladibine paket lastiği taksın sıkıca bidaha çıkmaz :)
31 Yorumla- +1 yıl
hahahaha:D
+1 yılAhahaha böyle birşeyi de ilk kez duyuyorum. Tahminim, kendisine büyük gelen kondom kullanıyor.
"Aramaya koyuluyoruz" :))))))10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlışlıkla yemiş olmayasin? Prezervatif oralde değil normal iliskide takılır :D çok güldüm ya bu soruya :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
muhtemelen erkek arkadaşın erken boşalıyordur seninde boşalman için gidip geliyorsa prezervatifin çıkma olasılığı yüksektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım hatun dogum kontrol hapı kullanmasına ragmen hamıle kaldı napıcagımı bılmıyorum yanı şu anda :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya poşet mi geçiriyosunuz bol olurmu hiç ebatlarına uygununu tercih etmeli başınıza iş açılmasın sonra
10 Yorumla
+1 yılkeşke benimde sevglim ollsada dişmle tutp çıkartsam o prevervatifimi .mazallah çocuk şapkalı çıkar sonra :D
20 Yorumlakaliteli prezarvatif kullanın o zaman çıkmaz, okey mi okey boşa demiyolar :)))
10 Yorumla
+1 yılsorun erkekte bu kadar basit kızım zamanında cıkarmalı :)
10 YorumlaBüyük prez. değilde benim aklıma içindeyken boşaldığı geliyor.Belkide o yüzden orda kalabilir.
00 Yorumlaucuz prezervatif kullanmayın.. ayrıca onun çıktıgını siz farketmeseniz bile erkek farketmesi gerekir.. ilginç..
11 Yorumla- +1 yıl
adama göre hava hoş tabi anı bozmamak içn demiodur :D
+1 yılprezervatif kullanmam sanki gaz maskesiyle öpüşmek gibi bişi ya
10 YorumlaKafaya gore takke almakta fayda goruyorum. Olmadi dip kismini paket lastigi ile baglasin :-) :-)
31 YorumlaDışa başalmayı deneyın özellikle senin yumurtlama döneminde diğer zamanlar tam yol iler...;)
Not: yağmurlukla duş almak gibi geliyor bana...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılprezervatif çok mu büyük geliyor ona...
değişik marka alın bence...daha ufaklarıda vardır..10 Yorumlahap kullanırsan böyle bi sorununuz olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılsigara içtiğimden dolayı kullanamıyorum sakıncalı. ayrıca alerji yapıyor dogum kontrol hapları
Gizli Üye(36-45)+1 yılEreksiyon olduktan sonra silindir gibi olan beyaz don lastiği ile bağlasın, kan geri gitmeyecek, sert kalır biraz. Genişliği kaç cm eşinin penisinin?
00 Yorumla
+1 yılBamya boy almasını söyle ona.
25 Yorumla
Soran+1 yılgüncelleme yaptım okuyun
erken boşalıp ereksiyon bitiyordur içeride ondan çıkıyodur
10 Yorumla
+1 yılhahaaasevgilin japon mu yoksa :P bamyaa :P bncejapon prezervatıvı deneyın cıkmaz
01 Yorumla- +1 yıl
:P
+1 yıleğrilik varmı peniste
14 Yorumla
Soran+1 yılyok:(
- +1 yıl
üzülüyormuş gbi cevap yazdın?
Soran+1 yılbu prez çıkma durumuna üzülüyorum:)
- +1 yıl
eğiklik varsa çıkabiliyor
+1 yılkılıfı malzemeye uygun seçin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın prezervatifi kullanabilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılohoooo ben ondan ayrıldım başkasıyla çıkmaya başladım hatta ailesiyle bile tanışcım seneyede evlenioz:D sen nerde yaşıon
Gizli Üye(36-45)+1 yılbamyasına göre alsın
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamında iş yok :/
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluygun ölçüde prezervatif kullanmıyorsunuz.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar