+1 yılher seyden önce prezervatifle seks yaparken gebelik riski vardır. bütün doğum kontrol yöntemlerinde risk vardır aslında hiçbiri riski sıfıra indirmez. hele dediğiniz durumda ereksiyon tam olarak sürmeyeceğinden prezervatifin cıkma riski artar gebe kalma riski de artar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zevkini bilmem ama prezervatif vajinanın içinde kalır dikkat edin, devam etmeyin bence.. başımıza geldi çünkü.
42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sperm kaygan bir sıvı. o şekilde devam etmek için özel bir çaba sarfetmeniz gerekecek. sen en iyisi yıka, sonra da balkonda çamaşır askısına tak, kurut. ama aklında olsun 90 dereceye atma ((= neticede plastik, elde yıkarsın ;)
40 Yorumla
+1 yıldibine kadar boşalmadıktan sonra bişey olmuyor.korkudan parmaklarımı vajinaya sokup içersini kontrol ettiğim bile oldu :D en riskli zamanda bile hiç kullanmadım prezervatif hayatımda bi kere bile ,hep zamanında çektim onun için kafama takılmıyor değil bazen ama çoğu dışarı giderse sorun olmaz zaten
10 Yorumlaerkekler boşaldıktan sonra bi 15 dk filan ( kişiye göre değişir ) cinsel yönden isteksiz olurlar...ereksiyon hali yok olur haliyle...burdan partnerinin erken boşaldığı ortaya çıkıyor o ayrı...prezervatifin çıkma ihtimali var..bu da vajina içinde olursa hamilelik olağan bi durum olabilir...zevk alma durumuna gelince...ereksiyon yoksa zevkte yok...
00 Yorumlaekonomik sevişmemi olur söyle sevgiline değiştirsin cimri olmasın.
41 Yorumlakesinlikle %100 kalmaz die bişey yoktur zevk suyunda bile canlı spermler bulundugundan dolayı kesinlikle korunmasız her ilişkide hamile kalma riski vardır...
01 Yorumla
Soran+1 yılkorunmasız değil prezervatif takılı ama boşalmış ve boşalmasına ragmen devam ediyor.bu durumda .
+1 yılben devam edemiyorum çünkü penisin ucu çok hassaslaşıyor devam edersem çok acı verir :)
00 Yorumla
+1 yılyani prezervatif takılı halde mi?
zevk alına bilir ama
ben soruyu anlayamadım pardon ?02 Yorumla
Soran+1 yılperzervatif takılı halde seks yparken erkek boşaldıktan sonra yine o halde yani (boşalmış ve prezervatif hala takılı:) hla erekteyse devamettiğinde zevk alırmı bu bir ,ikinci sde hamilelik riski oluşurmu bu durumda?
- +1 yıl
elbette zevk alır ama riskli bence prezervatif aşırı turtunmeden patlarsa spermler içeriye akabilir
içeriye akarsada hamilelik riski olabilir
bence değiştirerek devam edin
Zaten boşalınca. Bı 10 dakka beklemek gerekir sonra tekrar pompake
00 Yorumla
+1 yılet ete deyecek kardeşim..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer an deforme olabılır ,bu sekılde güvenlı olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem