Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar gerçekten nalet olsun ki prezervatif sorusundan bile tahrik olan insanlar var asagıda zaten beli bu soruyu sordum diye bana tahrik ediyorsun diyor ne diyebilirim artik ki naylonda bile tahrik olanlar sapıktır ailesine bile sapıklık yapar nalet olsun yinede
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Partnerime göre değişir güvendiğim biriyle düzenli cinsellik yaşıyorsam kullanmayabilirim bilmediğim biriyle prezervatifsiz birlikte olmam
İlişkiye girdiğim kişiye bağlı ama kullanmayı tercih etmem. Sevgilimse ve bir süredir birliktelik varsa kullanmam.
Klasik olcak belki ama hissetmek et ete olayi olmali..
öyle bi zevk vardır ki kadına da erkeğe de penisin baş kısmının içindeki hissedilirliği ve bu yaşanmalı
bilmiyorum yapısıyla alakalı mı ama içinde tık diye bi ses hissediyorum bu kondomla olmuyor takılıyor içinde
partnerlerim genelde kullanmak istemiyor o yüzden geri çekilme yoluyla sonlanıyo
Sevmiyorum hissetmek daha güzel
one night stand kesinlikle kullanırım
Duruma göre evett
Bence et ete değmeli ya 😊
Dünyanın en gereksiz icadı
Gayir lateks alerjim var
Ayrica uygun olcude olan prezervatif bulmak zor cok sıkıyor
Et ete degmeli special life special life
Prezervatiften nasil tahrik olmus ki hayret arkadas agaca sürtsun 🤣
Senin bal kutunda olduğumu hissetmek istiyorum o yüzden sevmem
maalesef bizimki o çocuklarına kapalı oluyor bunu bacına soyle o alışıktır
Sen umuma açmışım bu tür sözlerlede kendi zavallılığını gizlemeye çalışma, sen bu yorumunla hem o hem de o çocupu olduğunu belli etmiş oldun, senin anan bacın ve sen daha iyi bilirsiniz o olmayı
hayat be kadar acımasız kendini gormeyip baskasına kaf atmak kolay tabi ama yine soyluyorum en oooo cocugusun sorospu çocugusun kahbe evladısın
gptun yiyorsada gizliden çıkarsın şakşakçının oğlu
Noldu zoruna mı gitti burada milleti tahrik edip sonra millet sana yazınca namuslu rolü yapma ikiyüzlü işine bak hadi herkes biliyor kimin ne olduğunu senşn söylemenle olmuyor
aynen ben kotuyum sen adamsin
Yorum deyip geçip hideceğin bir konuyu ne kadar uzattın
yorum mu o zaman dışarda biri annene bacına bu sozu soylerse gulup gecersin anladım guncellemede ne kadar haklı oldugumun ispatı
Ben uzatmak istemedikçe sen saçmalığa terbiyesizliğe devam ediyorsun senin muhatap olunacak biri olduğunu düşünmüyorum çünkü anlamak için çaba sarfetmiyorsun işine bak sana yazan o kadar insan varken bazı şeyleri farkedememişsen ben anlatacak değilim namus edebiyatı yapma
namus edebiyatı değil senim gibi ahllaksızlar analyamaz ayrıca o yorumunu adam olan yapmaz ance senin gibi annnesi bacısı satılıklar yapar
Senin annen bacın ve senin ne olduğun bu kadar belli ki her iki kelimende onları bu kadar rahat kullanacak kadar alçak, aşağılık ve karaktersizsin, az bi gururun varsa tek kelime dahi yazmazsın çünkü ben yazmayacağım, midemi bulandırıyorsun Çok kötüsün
ben namusumu ve bana gelen lafı kabul etmicek kadar karakterliyim
bana gururdan bahsedip bir kıza laf atacak kadar aşşagılık ve haysiyetsiz olan sensin karakterden bahsedip kendini haklı çakarmaya çalışma çabanda ne kadar şeref yoksunu oldugunun gostergesidir
adam olsaydın ozur dilerdin
Tamam özür dilerim konuyu kapat
Kullanmam yaaa
Hayır
hiç kullanmam
Yaşamıyorum
Hayır
Ben takmayı sevmem. Hissetmek isterim
Et ete değmeli ya
Ben istemem
Kullanmam
Kullanıyom