erkeği ereksiyon haline getirebilmek için yüzeysel olarak ne yapılablir?
yatakta ve ya ilişki sırasında değil
yatakta ve ya ilişki sırasında değil
küçük ve tatlı dokunuşlar, dudakları ısırıp çekiştirmeler, onun göğüs hizasından yukarı bakmalar,çoğu erkek sevmez ama ben severim mesela göğüslerimin emilmesini yalanmasını. birçok erkek 5 dakikadan fazla öpüşemez ama eğer seviyorsa partnerin öpüşmeyi, dudaklarını yalayıp emebilir penisine sürtünebilirsin. sen üste çıkıp göğüslerini onun ağzına verebilir, ucunu ısırmasını isteyebilirsin. birde erkekler sesten çok etkilenirler. içinden geldiği gibi inleyip onu ne kadar istediğini belli edebilirsin.
Şu soruyu okuduğumdan beri erekteyim . haha şaka şaka , erkeğin yaşamışlığına bağlı , bunlar benim için hiç bir şey ifade etmiyor . Romantizmin ereksiyonla ilgisi yoktur bunlar sadece romantik şeyler , ereksiyon olmasını istiyorsan fantezi yapıcaksın , anlam karmaşası olmasın. Sen direk sorunu azdırmak için ne tür fanteziler yapmam lazım diye değiştir.
Düzelt beni o zaman , nereyi yanlış anlamışım? Ona göre cevap atayim
konusurken dokun ozellikle bacaklarina, ya da birsey seyrederken farkinda olmadan ellerini bacaklarina koy, bir bahane ile sana dokunmasina sagla,boynuna guveniyorsan boynumda birsey mi var bocek falan mi vs tarzi birseyler ile boyun bolgeni gorunur kil onun icin:) yani bayan aklina koydugu vakit illaki yaratici olur
bence cook etkiler zaten gerisi onalrdan gelir.ne demisler 1 adim sen 5 adim o:)
Cevap
15Cevap
Eğer erkek dolu ise birşey yapmana gerek yok. Ama dolu değilse biraz uğraştan sonra ereksiyon olur dokunmak bir seksi hareket yani genelde erkekler görsel olarak etkilenirler. Bunun yanında dokunmakta daha iyi olur.
neden bahsediyosun? ne içtin? sen dokun zaten yeterli..türk erkeği çok teknolojik.dokununca direk etki uzaktan kumanda gibiyiz :)))
dediğin yöntemler başlangıç için fena değil,ama biraz daha fazlasıda ilerleyen süreçiçinde iyi olur,bacaklara dokunmak,kulağına erotik bir şeyler fısıldamamak,göğsünü ve kalçanı sürtmek,el temasları bacaklarına dokunmak ve elbette frenchkiss...:))))))
Yüzeysel olarak bakıp hemen herifi şişirmek mümkün değil..Devamı gelecek...İşte yani...Bildiğiniz gibi...
göğüslerine güveniyorsan dekolte ile yanına otur, yaslan erkeğine.. olmuş bil..
Erkeği harekete geçirmek zor bir şey değil. Güzel, devam.
sürtünnn ya yeter yada bırden avucla durduk yere sık bak nasıl oluyor :))
Penisine yakın yerlere ufak dokunuşlar yapabilirsin kesinlikle radarlar açılacaktır :)
hmm :)
elini içeri daldır erekte olmaktan fazlası olduğunu göreceksin:)
Bakışlar degilde ön sevişme iyi olabilir
Erkek kolay havaya girer. O yüzen rahat ol :)
baya bi dekolte giyin gerisini bizim küçüğe bırak
boynuna güzel öpücükler bence :D
Poponla sürtün.
bi bayan için zor olmasa gerek bunu yapmak :)
Kucağına otur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar