Sana en iyi benim cevap vereceğimi düşünüyorum. Penisim aynı o muz gibi sola doğru eğik. Çok fazla cinsel hayatım oldu 23 yaşındayım, sevgilimden ayrıldıktan sonra sırf cinsel birleşme için tekrar bana dönenleri biliyorum. Eğri bir penis zevki çok fazla arttırır tecrübelerimle sölüyorum bunu. Kadınlar uzun değil kalın penis isterler vajinada ki duvarlara sürtünme olsun diye. Eğri bir peniste bu sürtünmeyi öyle bir yaşatır ki doruklara çıkartır. Ben tam tersi eğri penisten çok memnunum.
Sıkıntısı yok mu var tabi ki.. En büyük sorunu göze estetik gelmiyor hani bir oral yapayım felan şu erkeğe yok yani.. Estetik değil görüntü açısından ama diğer şeylerde iyi.
Kardeşim bir sorun olmaz. Çok sorun yapıyorsan git bir Üroloji doktoruna danış. Ama elindekini iyi kullanmaya bak bunlar dert değil. Misal benimki 10 cm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben yana dogru egige rastladim. Sasirdim ama caktirmadim. bu arada 2. Sevismemizde farkettim egik oldugunu ilkinde gormemistim bile. Hissetmiorsun da. Sonunda girince duzlesip yolunu buluyor. oralda da sorun olmuor. hic bir sorun yok yani.
o zaman yapacak bir şey yok sen de bununla mutlu olmaya bakacaksın ayrıca neden ezikliğini göz önüne sergiliyosun ki burasına da bir anlam vermiş değilim
En İyi Cevaplar