her insan yaşamı boyunca bazı sağlık sorunu yaşayabilir. bu hemen ayrılmayı gerektirmez.
en temiz en bakımlı bayan bile en az yılda bir kez mantar ya da vajenit sorunu yaşayabilir. bunlar tedavisi olan ve bayanların sürekli riski olan hastalıklar. bunun için ayrılınmaz. tedavisi beklenir.
Kkokusuz olmaz. Bazı kadınlar gördüm grizu lambasıyla çalışmak lazım oldu. Kibrit çaksan kadının namı patlayacak kadar kokuyor birader. Nerde buldun bunu diyesim var. Kessen çıkmaz namussuz et parçası. Pullu balık mı soktun, balık bile temiz kokar bunun yanında. Adeta metan gazının tarif edilmez zikri.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Koku kırmızı çizgim. Uzun süre birlikte olduğum bir kadın koku konusunda aşırı hassastı ve hiç kötü kokmazdı. Başka kadınlarla seviştiğimde anladım kıymetini hatunun. Leş gibi kokanlar var yahu kadın demeye bin şahit
Erkeklerin de kokusu var yaa has bi koku var kimisine iğrenç gelmez ama bana iğrenç gelmişti. Ama kadında koku varsa kesinlikle bir hastalık söz konusu. Temizliğe deyinmiyorum bile. Zaten elini günlerce yıkama orası bil kokar yani