Sevgilim ayaklari cok guzel 1-2 kere masaj yaptim, surekli iltifat ediyorum, yerim senin o minik ayaklarini falan diyorum.
Bunun daha ilerisini nasil gerceklestiririm ?
Bunun daha ilerisini nasil gerceklestiririm ?
ben cinsel ilişki sırasında yapıyorum ne yapacaksam. mesela bacak omuza pozisyonuna alıyorum ayakları direk yüzüme geliyo. bütün sevgililerinmde böyle yaptım, ilişki sırasında ayaklarının öpülmesine, yalanmasına itiraz etmiyolar çünkü o anın heyecanı oluyo zaten, hatta bazıları o kadar kaptırıyo ki bak çok ciddiyim, ben ayağını yalıyorum diye üstümde ters oturuken benim ayağımı okşayıp, öpen bile olmuştu. bunu cinsel ilişkinin bir parçası gibi gösterirsen alacağın zevki 10'a katlarsın. kimseyede bişey açıklamak zorunda kalmazsın
Ne demek nasıl söleyebilirim ?
Yapmayın ya bu kadar zor bir şey mi bu.
Şuana kadar tüm sevgililerime açık bir şekilde ayaklardan hoşlandığımı söyledim ilişkiye başlarken.
Aldığım en büyük tepki gülmeleriydi oda ilk defa duydukları için.
O kadar yani daha büyük bir tepki almazsın korkma.
Sevgilim 5.ayda falan bir sey soylicemm falan gibisinden soylemisti direk telefonda :D biraz utanmisti ama ben kotu karsilamadim. Suan biliyorum ve tek degisen sey ayaklarima kullandigim kremler oldu.
İcraat var mi peki ? Soyledi ve konu kapandi mi ?
ayak fetişi olmak nasıl oluyor yani bitekayaklaramı ilgin :S
Hayir sadece ayaklara degil
Cevap
9Cevap
dudaklardan basla ayak parmaklarına kadar ın gıdıklanmıyorsa sana ne yapıyon dıyecek halı yok hosuna gıder o ben ayak fesisti degilim ama her nokta uyarılmalı:P
nedemek nasıl gerçekleştirirm yaaaa siz hastamısınız yoksa ilişkilerinizi cin ali kitabından falanmı öğreniyorsunuz masaj yaptığın ayağı öğeceksin bukadr basit:) ilişkiye girdiğinizde de bunu yaparsın zaten ki o halde itirazda etmez merak etme:)
yerim diyorsan yiyeceksin abi.seks yaparken o anın heyecanıyla söyleyebilirsin.
ben direk söylerim yani kim olacaksa bende bu durum var.
mal bu :D begenırse ;)
ben şöyledim... gayetde olumlu karşıladı hatta hoşuna bile gitti.. bir kızın ayaklarının yalanması veya ellenmesi hoşuna gitmesi lazım aslında tek dedigi ayaklarımı ellerken gıdıklama yeter acayip gıdıklanıyorda:D
Bunu yolla.
İlla söylemek zorunda mısın. Yala-öp-ıssır... Söyleme, sadece YAP.
napıcaksın ki ayaklarınımı şeyediceksin
Bu kadar sıg ve basit olma
Cok mu normal ?
ayak fetişi nasl oluyo ya ayakdan nasıl zevk aliyonuz anlamiyom
Daha ilerisinden kastın nedir?.
deep stick modunda soylersen itiraz edemez
aa ona deep stick deniyomuş, maşallah bizim kızların da her şeyden haberleri var :) ben bilmiyodum ya, ben ki p*rno sektörüne bu kadar emek vermiş bir insan olarak yani :)
ahhahaha aynen bak o yanlış anlaşılabilir :D
tabiiki, aslında bizim izlediklerimiz eğitsel filmler olarak da değerlendirilebilir :)
şu deep stick denen şeyi senden öğrendim valla. ben de kıro gibi bacak omuza diyorum hala ahahhaha
sen bilimsel dil kullanıyosun, belli yani teori süper. biz biraz usta çırak yetiştik. alaylıyız yani :) düşe kalka öğrendik :)
ayak fetişistliği de iyice ayağa düştü
I ıh zekani kullan saha yaratici espriler bul
Ha ne ?
şakayla karışık söyle
Soylemeden once yerini yapiyorum iste. Masaj iltifat falan. Belki bir gun operim oyle devami gelir
40 numara ayak kötü mü:S
Berbat maalesef
:(
Degil degil. Tombul ayak iticidir. Eger bakimliysa ayagin estetikse guzeldir
:D:DD
:/
direk icraat
Alistira alistira olsun :)
daha ilerisi derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar