link
Ayak fetişistiyim sevgilime nasıl söylerim bunu?
link
ben de güzel kadınların güzel ayaklarını beğenirim ve bunu sevgilin de kabul ettikten sonra inan çok eğlenceli oluyor mesela şöyle bir şey yapabilirsin yorgun argın eve geldiğiniz bir gün yan yana oturup ayaklarını kucağına alıp güzel bir masaj yapabilirsin bu onun da hoşuna gidecektir sonrasında verdiği tepkiye bağlı olarak ayaklarına iltifat edip ufak öpücükler kondurabilirsin , ben de işe yaramıştır bu hep .Bir de sevişirken ilişkinin en zevkli yerinde bacak omuz yapıp ayak parmaklarını emmeye başla hiç bir şey demez hatta onu o an ateşler hoşuna gider .yalnız sevişme sonun da orgazm sonrası aşkım na yaptın sen bakiim öyle ayak parmaklarımla filan diye sorgulaya bilir sen de napiyim ama çok güzeller şeker gibi baksana diye geçiştirirsin :)) Bu şekilde devam edersen hem onun bu durumdan keyif almasını sağlarsın hem de zaman içerisin de seni yadırgamaz ve mutlu bir ilişkiniz olur.Bu noktadan sonrası zaten ikinize kalmış... :)
Aynı yorumu her yere yapıstırıyor musun :) Bu yorumu bu sitede 2 kez daha gördüm
Ben sormadım da googledan aratınca çıkıyo zaten önceki sorular :)
sonuçta daha önce sorulmuş ve daha önce sorulan sorular sen sorunu yayınlamadan önce burada da "benzer sorular daha önce sorulmuş yine de sorunuzu yayınlamak istiyormusunuz" şeklinde bir uyarıyla belirir.Bu konu da biraz daha dikkatli davranmanı temenni ederim.Aksi takdir de kopyala yapıştırları hoş karşılamalısın çünkü fikirleri ve dünya görüşü değişken olan biri değilim yani o soruyu cevaplarken ne düşünüyorsam şimdi de aynısını düşünüyorum.Dürüstlükte bunu gerektirir...
link :D
Sen müslüman adamı atesit yaparsın serefsizim
ehe :D bir yarim olsun ayaklarımı çok sevsin istiyorum yaa :D
sevgiline de söyleme bence :D hoşuna gidiyor ki sana engel olmuyor
Masaj yaptırtmıyor ama hiç. Hemen çekiyor ayaklarını. Bazen de yaptırıyor hoşuna gidiyor. Anlamadım ben de amacı ne
güzel mi ayakların :)
Benim sevgilimde de var bu ben memnunum anormal gelmiyo niye yanlış anlasın ki
Kesinlikle. Onun ayakları güzel. Ben de her seyi kademe kademe yapıyorum. İşte bazı ayakları bakımsız olanlar gelip saçma yorumlar yapıyor.
Yok ciddiye almıyorum onları. Sevgilim de sürekli söylüyor acaba niye ? Ayaklarıma bakım yaptım, oje sürdüm falan diyo. Ben de sürekli söylüyorum, yerim o minik ayakları falan diyorum.
Peki ayaklarınla ne kadar ileri gidiyor ? Öpme,yalama, oje sürme. Enrique İglesias bir fotografında bir kadının ayagına oje sürüyor. Bunu face'de paylasmıslar ve altına yüzlerce kız ''öyle erkege can kurban, erkek dedigin budur'' yazmıs. Ayagı güzel olan bir kız bence de ister bir erkegin böyle davranmasını. Ama işte sevgilim hiç bilmedigi için alısıtıyorum. Ayagını gıdıklıyorum, masaj yapıyorum şimdilik. Bi de iltifat ediyorum ara sıra
Cevap
5Cevap
yalınayak betona basan sürekli ayakta duran kızların ayak tabanları kaplumbağa derisi gibi oluyor. onlarınki de hoşuna gider mi? :) ayağı güzel olan kızın her yeri güzeldir ama linteki ayaklar olgun bir kadına ait herhalde...
he bir de . kadınların da ayakları kokar, bizimkinden az değildir.
Sen kokanına denk gelmissin.
ayağın neresini seviyorlar anlama hemde ayak kokar,tuvalete gidersinb yere basarsın...iğrenç nasıl öpülür ki çok hoşuna gidiyorsa masaj devam et söylememden işi ilerlet birşey demez
Ardaları hiç sevmem zaten
Sevgilim ayak fetisisti degil ama bir iki kere ayaklarımı sevip öpmüştü, hoşuma gitti bu durum. Sadece ayaklarımdan tahrik olmasını istemezdim.
Sevgilin de ayak fetisisti iste.
Sordum ama değilim dedi. Sadece benim olan her şeyden tahrik olabilirmiş. Ayaklarımın güzel olduğunu hep söyler ama.
Herhalde senin yüzüne karşı ''güzel olan her kadının ayaklarını öperim'' demeyecek mantıken bir düşün :D. Ben de sevgilime ''sadece senin ayaklarını seviyorum'' derim keriz degilim çünkü
Güzel olan her kadının ayaklarına mı ilgi duyuyosun yani? :/
Hayir. Ayaklari guzel olan her kadina
biraz anlamıştır karşı koymuyorsa sorun yok biraz yokla ayakların çok hoş onlara doyamıyorum filan de bakalım ne tepki verecek
Ayaklarına kapan ve senin en sevdiğim tarafın ayakların de gir mevzuya : )
çok çekiciler. (bkz:eski sevgilim)
Ya aşkım farkettimde ben senin yüzünden ayak fetişisti olacağım ya.. ayakların çok güzel baksanaa... diye bilirsin. sonra olsam ne düşünürdün ki diye girebilirsin.
tuhaf bi durum değil ki bu bende de var sevgilimn ayak parmaklarını emiyorum. çokda hoşuna gidiyor.
Seninki tuhaf ama
Ben çok merak ediyorum neden başka bir organ değil de ayak?
Başka organlar da önemli ki niye öyle dedin ? Mesela dudak, gögüs, kalça, diz kapagının arkası, boyun vsvs
Ayagı toynak gibi olan bir arkadas. Bulasmayın yazıktır :D
ayagım toynak gibi olmuş olmamış kimin umrunda bebeğim benim kalbim tertemiz bu yüzden yüzüm de tertemiz, fiziğim de düzgün, hayatımda herşey yolunda Allaha çok şükür, ayagım biraz bakımsız olabilir ama bu beni ilgilendirir ve hayatımda ayak düşkünü bir sevgili olmadıgından dolayı da pek sorun teşkil etmiyor:)) biz bize yetiyoruz herşeyimizle ohh misler gibi koklaşa koklaşa yaşıyoruz ayak mayak da değil saçlarımızı dudaklarımızı ellerimizi yanaklarımızı kokluyoruz kıskan taammı çatla hımh! :D
Ulan ben diyorum işte yorumlarda ayak tahlili yapılır diye. Bak o kadar öttü öttü ayagı toynak gibi çıktı iyi mi :D Neyse ben engelliyorum bu şahsı arkadaslar darısı basınıza ;)
Ne acayip bir fantazi ya benim erkek arkadaşımın ayak fetişi olsa çok gülerdim heralde
Senin fantezilerinden bize acayip gelir kesin. Şimdi git ve misyoner pozisyonda seviş sen.
he.
Sen güzel bekimli ojeli ayak görmemişsin :))
Eee ne oldu söyledinmi sevgiline
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar