Nasıl giyinmem lazım, saçlarım nasıl olmalı? Nasıl bir tarz yapsam dikkat çekici olurum? Lütfen yargılamadan yardımcı cevaplar verin. Erkeklerden hoşlanmıyorum ama lezbiyen olduğumu da dışardan belli edemiyorum. Tarzımla anlaşılır olmal istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öyle bir tarz yok.
Ama Ambers Closet adında bir Youtuber var, kendisinin çok komik video'ları olabiliyor. İngilizce'n varsa eğer "Onun Lezbiyen Olduğunu Nasıl Anlarsın" tarzında video'ları mevcut... İşte kanalı;
https://www.youtube.com/user/AmbersCloset3321 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani görünüşte bunu anlamak zor ama mesela ünlü lezbiyenlerden birinin fotoğrafını bir tişörte bastırıp giyebilirsin. Örneğin Amber HEARD harika olurdu. ya da FEMEN gibi grupların tişörtlerini içeren bir tişörtte giyebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ailemde böyle düşünüyor, bende emin oldum sanırım. Teşekkür ederim
+1 yılÇoğu lezbiyenler kendini gizler sen neden belli olmak istiyorsun?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen bir lezbiyeni anlayabiliyorum. Ama diğer türlü beni hetero zannedip yakınlaşmıyorlar. Yüzüm ve fiziğim çok güzel ama çekiniyorlar eşcinsel olmadığımı düşünüp
- +1 yıl
Çoğu kişi cevabında erkek gibi giyin erkek gibi yürü falan demiş. Bende lezbiyenim ama kesinlikle bu tarzda olan bir kişiyle yakınlaşmam. O zaman ne farkın kalır erkeklerden. Bu benim kendi görüşüm ama tabi ki Erkek gibi olan kızlardan hoşlanan kişiler de var.
Soran+1 yılTeşeklür ederim haklısın
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
10Cevap
+1 yılBu karşılıklı hissel etkileşimle belirgin olur ama hippi kültürünü giyiminize yansıtmanız biraz etkili olabilir belki.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani ben normal görünüyorum ama lezbiyen bir kızı dışardan kolayca anlayabiliyorum. Mesela kısa ve renkli saçlı oluyor gibi. Sanırım bende öyle yapmalıyım
- +1 yıl
Bunu anlamak biraz zor çünkü o tarz bayanlar punk kültürünü yansıtıyor da olabilir. Ama değişiklik iyidir. Olumlu olacağını düşünüyorum.
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kız gibi giyin işte. Kendini erkek gibi hissetmiyorsun sonuçta.
30 YorumlaMaskülen ol. Ben maskülenim erkek gibi giyiniyorum ve saçlarım kısa wolf cut model erkek gibi. çevremdeki insanlar tarzımı sevdiğini söylüyor. Ve toplum içerisinde saçlarım sayesinde çok dikkat çekiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSelam de bisex kardesine knk😊 bilmiyorum siyah giyer tanidiklarim ya da ap giyim tarzi degisir
00 YorumlaSelam lezzo kezzo,
Kardeş, neden cinsel sapma gösterdin. Küçükken deli mi çarptı sana da...
Bence doğana, özüne dön. Gel sana bioenerji yapalım112 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi saftiriklere kulak asmıyorum barbaroz.
Soran+1 yılOglum ben cinsel kimligimi farkettigimden beri escinselim bunu da ailemden tut arkadaslarima kadar herkes bilir. Bana gelip ahlak ve din bekçiligi yapma o yüzden.
- +1 yıl
Kardeş inan din veya ahlak açısından yaklaşmıyorum. Ben kendim sana psikolog olarak yaklaşıyorum. Yani bir ateist arkadaş bile sonradan eşcinselliğin doğanın kanunlarına aykırı bir sapma olduğunu kabul etti.
Sen neden böyle farkındalığa girdin? Kimse doğuştan eşcinsel olmaz ki? Ayrıca cinsiyet sonradan farkedilmez. Doğuştandır.
Soran+1 yılBu konuyu seninle saatlerce tartışabilirim. Ama kısaca şunu söylemek istiyorum. Sapkınlık ya da değil (ki bence değil), ben erkeklerle de beraber olmuş biri olarak, onlardan iğrendiğini, dokunmak istemediğimi açıkça ve emin olarak söylebilirim. İşin aslı şu, durum buyken ve kızlarla duygusal, cinsel anlamda beraber olmaktan mutluluk duyarlen neden erkeği seçeyim? Erkekler beni iğrendirirken onlarla olmamı nasıl beklersin? Bir de psikolog olarak? Ki benim babamda doktordur, ve bu camialayla iç içedir.
- +1 yıl
O zaman şunu söyleyim, bir erkekle olmak değil, onunla bununla olmuş ve seni sadece o amaç için gören bir erkekle olman seni iğrendirebilir.
Senin yaşın ilerlediğinde bir bayanla evlenip ondan çocuk sahibi mi olacaksın? Mesela şu vardır tıpta, bir kişi hormonal dengesizlikten kaynaklı olarak birşeylerden iğrenebilir, tedavi sonucunda ise o iğrenti gider. Ya da tam tersi..
Bu da böyle.. Bence iyice düşün, bir kadın bir kadınla ne duygusallığı yaşayabilir?
Soran+1 yılYurt dısında yasiyorum, evlenmemek için bir problemim ya da engelim yok. Ki kız arkadasımda var zaten, ve senelerdir ailelerimiz bizi bilip destekliyorlar. Ahlak ve din açısı beni ilgilendirmiyor. Hayatımda bir kaç erkek girip çıktı ve hepsi de çok iyi insanlar oldugu halde ben kendimi kontrol edemeyip yine kızlara giden ve ilişkimi bitiren taraf oldum. Bunu nasıl anlayamıyorsunuz bilmiyorum. Sen nasıl ki bir erkekle olmaktan nefret edersin, bende aynı şekilde bir erkekle olmaktan nefret ediyorum. Ve bunu kelimelerle anlatamam. Yaşadıklarımı da sen bilemezsin. Sen ki bır kızla nasıl duygusal ilişki yaşayabiliyorsan aynısını yaşıyorum. Birazcık önyargılarınızı kırsanız dünya daha güzel olabilirdi. Biz aşkı bedenle değil kalple yaşayan insanlarız.
Soran+1 yılSenin yaptığına tezat olarak bu yorumu yaptım fakat psikolog olduğun halde anlamaman garip. Ben sana erkeklerle ve kızlarla birlikte olduğumu açıklamışım. Hayatımda bir kaç tane erkek sevgilim olduğundan bahsetmişim. Sen ise baştan beri cinsiyetçi yaklaşmışsın. Biraz ince düşün. Çok yüzeysel takılıyorsun.
- +1 yıl
Kardeş, erkeklerden tiksindiğini ifade ediyorsun. Cinsel olarak birliktelik yaşamışsın. Duygusal bir birliktelik yaşamamışsın?
Yani anlattığından bunu anladım. Yanlış da anlamış olabilirim. Ama hakikaten bu konuyu iyice bir araştır derim. Çünkü kendini eşcinsel sanan birçok hastamız, sonradan farkında vardı yanlışın... Doğada herşey matematiksel, fiziksel , kimyasal , bioylojik v. s. kanunlarla kuruludur. Artı ile artı kutuplar birbirini çekmez. Artı ve eksi kutuplar birbirini çeker.
Doğaya aykırı bir durum olduğunu inkar mı ediyorsun bunun
Soran+1 yılBiliyor musun doğaya aykırı dine Aykırı beni ilgilendirmiyor kardeşim. Ben bu şekilde mutluyum. İyi ki de böyleyim, hayatımda hiçbir zaman böyle olduğum için çekinmedim. Ki ilk kız sevgilim 12 yaşımda olmuştu. Benim ailemde okumuş görmüş insanlar, onlar bile beni anlayıp saygı gösteriyorlarken, onlarında çevresinde böyle insanlarla dostlukları varken yabancı birinin söyledikleri beni etkilemiyor. En azından saygı gösterin diyorum hepsi bu. Göstermezsenizde zaten o da umrumda olmaz. Dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum ve türkiye zaten bu konularda bana ters.
Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. bir kıza el ele gezmen gerek ancak
60 Yorumlaanlaşılmazsın :) olsa beni anlarlardı
20 Yorumla
+1 yılEnse tıraşı şart sana
10 Yorumladil çıkar yalan ona karşı. ÜSt dudağını kıvır bununa doğru anlar o zaman.
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen olduğundan eminmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılKüçüklügümden beri Eminim, ailemde tut psikologuma kadar herkes biliyor. Erkeklerle bırak birlikte olmayı dokunmaktan bile nefret ediyorum
- +1 yıl
www.phenomenelle.de/.../nikaHoffmann1.jpg
Benim bildiğim lezler böyle giyiniyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim annemde bu tür olmamı istiyor. Sanırım böyle olabilirim
+1 yılErkek gibi yürü.. arada kaşı falan ..
10 Yorumla
+1 yılBen lezim yazılı tişört giy
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da degil 😄
ne için sevgılı mı arıyorsun aılen ne diyor
00 YorumlaButchmisin yoksa femme mi?
00 YorumlaZor bir soru netten bir arastir bunu sen :)
00 YorumlaKizlar seni sever mi ki
03 Yorumla
Soran+1 yılKız sevgilim var zaten
- +1 yıl
Bir acaip yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilekliğine lezbiyen yazdır.
00 Yorumla
+1 yılBendeee
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kurudumu ya
- +1 yıl
Evet
erkek gibi giyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkana Ayem the leyzy yazdır herkes anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu çok açık oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. internetten araştır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl;) güvendiğin kızların nabzını yokla bence
11 Yorumla- +1 yıl
Töbe tobe
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek gibi giyin :P
10 YorumlaAlnına yaz
ay a. m lebiyenim00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz