GAY Olunurmu? GAY Doğulurmu?
Veee Neden?
Sizi Böyle Düşünmeye İten Neydi?
Veee Neden?
Sizi Böyle Düşünmeye İten Neydi?
DOĞULUR !
OLUNUR !
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2si de tam olarak doğru değildir. Yapılan deneylerde Eşcinsel çiftlerde hormonal bir bozukluk görülmemiş. Kaos GL'nin 14. sayısını okumanı tavsiye ederim. Önermeleri çok gerçekçi ve bilimsel. Kafalarına göre uydurmamışlar yani. Eşcinsellikle ilgili paradokslarda toplumsal yargılardan, psikolojiden, çevresel etkenlerden ve aile yapılarından da bahsetmişler. Ve bu bir LGBT dergisi. Yani kardeşim bu olay tamamen doğumla alakalı değil.
bu nasıl soru lann tribün marşı gibi :) Portakal soyulur mu, tadına doyulur mu :)
Fener Sana Bir Koysam Fizandan Duyulurmu Al Bunu Alamazmısın Sen Ne Biçim Delikanlısın :D
adamsın ya :)
Eyvallah :)
A şıkkı da doğru B şıkkı da doğru. Daha doğrusu olunur mu doğulur mu diye tartışmak anlamsız çünkü cinsel eğilimler kişilerin elinde olan bir şey değildir.
Gay olmak heteroseksüel olmak kadar normal bir şeydir. Bir hastalık, sapkınlık ya da bozukluk filan da değildir.
bunlar hormonal durumlar eğer psikolojin bopzuk değilse böyle bir sapkınlık yapmazsın aten ama hormonal durumlarda kontrol sende olmaz. tedavi olabilirsin. doğuştandır bunlar
Gay Olan İnsanlarda Aynı Şeyi Söylüyorlar.
Hatta Kadınların Beyin Yapısıyla Gaylerin Beyin Yapıları Aynıymış.
Lezbiyenlerinde Erkeklerle Beyin Yapısı Aynıymış.
beyin yapısını değil hormonları aynı
Hormonalde Olabilir Fakat Beyin Yapılarıda Aynı.
beyin yapıları aynı olsaydı cinsiyetle hormonlar aynı olmazdı beyinlerinin sadece hormon salgılanmasını sağlayan kısmı aynı
HAYIR ! Araştır Bak İstersen.
Gay Bir Erkeyin Bir Kadın İle Aynı Beyine Sahiptirler.
Lezbiyen Bir Kadında Bir Erkeyin Beyi Yapısına Sahiptir !
baktım gaylerle erkeklerin aynıymış ama lezbiyenlerle erkeklerin aynı değilmiş
Yanlış Bakmışsın.
GAY BEYNİ = KADIN BEYNİ
LEZBİYEN BEYNİ = ERKEK BEYNİ
DİR :)
Haberler>Kelebek Magazin>Sağlık Haberleri>Gay erkeğin beyni ile kadınınki benzer
Gay erkeğin beyni ile kadınınki benzerİsveç’te yapılan bir araştırmayla, gay erkeklerle heteroseksüel kadınların beyinlerinin benzer olduğu belirlendi. Bu çalışmanın sonucunda, cinsel yönelişlerin kökeninde beyin yapısının yattığı ve insanların eşcinsel doğduğu tezi bir kez daha kanıtlanmış oldu. 19 Haziran 2008 - 00:00:00Gay erkeğin beyni ile kadınınki benzer
inPaylaşın
CROPY
-
A
+
NÖROLOGLARIN 90 yetişkinin beyinlerinde yaptığı taramaların sonucunda, gay erkeklerle heteroseksüel kadınların beyinlerinin eşit büyüklükte, sağ ve sol taraflarının simetrik olduğu tespit edildi. Ancak lezbiyenlerle heteroseksüel erkeklerin beyinleri aynı değil, asimetrik ve beyinlerinin sağ bölümleri daha büyük.
YANİ Burda Gayler Doğuştanmı Olduğu Belirtiliyor?
Yani Ben Suçsuzum Demi?
Aynı Taraftayız Demi?
aynen eşcinsellik gaylik vs doğuştan gelen bir durum
O YEAH !
Eşcinsellik hormonlarla alakalı bir durum değildir. Testosteron hormonunun fazla olmasıyla kadınlar lezbiyen , östrojen, progesteron hormonlarının fazla olmasıyla da erkekler gay olmaz. Sadece fazla kıllı veya az kıllı olurlar. Cinsel eğilimi tam olarak ne tetikliyor tam olarak bilinmemekle birlikte bununla ilgili birçok deney hala yapılmakta. Biraz okumanızı tavsiye ederim.
@hacicavcav ben bilimden bahsediyorum bilim insanları bu cinsel eğilimlerin anne karnınd aoluştuğunu kanıtladı cahil varlık
Eşcinsel birini heteroseksüel birine çevirme ihtimali ancak aynı durumu tersine çevirebilmek kadardır. Bilimden bahsettiğini hiç sanmıyorum. Cahil varlık 2
@hacicavcav kelime israfısın nöron eksikliğin diline vurmuş
Cevap
4Cevap
Sonradan aşırı ahlaksızlığa yönelerek gay olunur.
Peki Doğuştan Olduğunu Söylüyorlar Bilim Adamları.
Gaylerin Beyniyle Kadınların Beyin Yapılarıda Aynıymış.
Tüm Psikologlar Doğuştan Gelen Bir Durum Olduğunu Söylüyorlar.
Hatta Nerdeyse Gay DNA Sı Bulunacak?
Bunlara Ne Diyorsun? ya da En Önemlisi Gayler Küçüklükten Beridir Böyle Hissettiklerini Söylüyorlar?
bu senin görüşün knk çevre ve zaman
Olunur tercih meselesi başka izahı yoktur
Peki Gaylere Sorulduğunda Çok Küçük Yaştan Beridir Böyle Hissediyorum Diyorlar.
Bunu Nasıl Açıklayacaksınız?
Doğar doğmaz o his oluşmuş mu sen bana onu söle zaten bu tür duygular bebekliğinden beri nasıl yetiştiğine bağlı bir erkek sürekli ama sürekli kızlarla oynatılırsa onlarla yetiştirilirse onlar gibi davranmaya başlar ve hemcinsine ilgi duymaya başlar asla doğuştan olamaz
Ben Yeri Geldi Futbolda Oynadım Yeri Geldi Basketbolda Oynadım.
Ama Gayim. Bedenimle Bir Sıkıntım Yok Ama Kadınlardan Hoşlanmıyorum.
4 Yaşımda TV Deki Bir Dizideki Adama Aşık Olmuştum.
Ve Bunları Yaşarken 4 Yaşındaydım Biliyorum.
Sonra Büyüdüm Hala Böyleyim.
Sonuç?
Bazı istisnalar yani hormonel bozukluk yaşayan bununla doğan insanlarda var ve tedavisini kesin olmalıdır bu insanlara saygı duyuyorum ama desteklemiyorum bu düşünceyle doğulmaz ya dediğim gibi hormonlarında bozukluk vardır ya da yetiştirilme şartları etkilidir yani normal bişi değil yanlış anlama sana hakaret etmiyorum
Peki Mesela Hiç Düşünmediniz Demi? Neden Bir Bozukluk Olsun?
İNEKLERDE , KEDİLERDE , KUŞLARDA , BÖCEKLERDE !
Yani Tüüüüüüüüüüüm Canlılarda Eşcinsel Bireyler Çıkabiliyor Fakat Canlı İnsan Olunca
Hormonal Bozukluk Oluyor.
Alışın Buna Dünyada ''ERKEKLER VE KADINLAR'' Yok ! Eşcinsellerde Var.
Evet Sizden Farklıyız Görünüşlerimiz Aynı Olabilir Ama Ruhumuzdan Tut Beyin Yapımıza Kadar Farklıyız. Gözleriniz Bunu Göremez ya da Dininiz Yanlış Olduğunu Söyler.
Seni Kınıyamam Bende Müslümanım Fakat Eşcinsel Olmak Gibi BişeyYoktur.
Allahın Yazdığı Bir Kader Oyununun Oyuncularıyız Hepimiz Ve Rollerimizi Oynuyoruz.
Umarım Bu Düşüncenden Vaz Geçirebilmişimdir.
Çünkü Eyerki Benim Elimde Olacak Bişey Olsaydı Böyle Olmazdım.
HER GÜN KENDİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞMAK NASIL BİR DUYGU ANLIYAMASSIN !
AİLENİN SANA ACIYAN GÖZLERLE BAKMASINI ANLIYAMASSIN !
AŞKA ERİŞMENİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNUDA ANLIYAMASSIN.
Farklıyız.
En azından şunu söylemek istiyorum kaderimizi Allah yazmıyo onun yazdığı bir oyun değil ve biz de oyuncu değiliz hepimize Allah tarafından bir hayat verildi ve olanlar bizim irademizin bizim tercihimizin bir sonucu yaptıklarımızdan biz sorumluyuz ve herkese de Allah tarafından bir imtihan verildi ve sen bu imtihanı kendi tercihlerine göre işlersin sonucunuda sen çekersin ama diğer türlü anlayışlı birisin teşekkür ederim
olunur
Yanlış.
Yanlış veya doğru, kendi düşüncemi paylaştım.
O Zaman Belki Düşünceni Değiştirmeye Neden Olabilirim Ama ;
4 Yaşımdan Beridir Gayim. Bunu İstemedim Ama Gayim.
Düzelmeye Çalıştım Olmadı Ve Kimse Bunu İstemez.
Yani Doğuştan.
Neyse İyi Günler.
Doğduğunda direk 4 yaşına mı girdin? hayır..
var oluşundan 4 sene sonra haberin olmadı ya. O yüzdem oldun, doğmadın ! :)
Ben Spermdim Gay Olduğumu Biliyodum !
Zaaaa:D
B dedim.
Ama Neden _?
Öyle oldugu icin.
Yanlış Biliyorsunuz Ama Teşekkürler Katılımınız İçin
Aksini dusunuyorsan bana gorede sen yanlissin rica ederim.
Değilim :) İyiGünler.
mixion bir durum
-O Ney
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar