Gay Olmayıp Gay sanılmak?

Öncelikle empati yapmanızı istiyorum.
Çünkü ben empati yapıyorum ve soruyorum size.

Bizim bir ark yurtta duş alirken bunun gizlice üstten videosunu çekmişler bunun da o sırada kafası yerinde değilmiş bide o sıralar psikolojisi bozukmuş ve duş alırken normalde yapmicağı şeyler yapmış kadınsı gay gibi hareketler yapmış dans etmiş osbir de cekiyomuş yani anlicaniz bunun videosunu cekip bunu escinsel sanmişlar (taniyorum kesinlikle değil çok kiyak adamdir) işte bu videoyu yurtta yaymislar arkadaslari da bunu gay saniyomuş arkin iyice psikolojisi bozulmuş ve sinirden k*duruyor. Bunu yapan şahısların kimliğini bilmiyor bilse onunla birlikte ben de işe dahil olacağim yani...

Düşünsenize başınıza geldigini... Bir erkeği hayattan soğutacak en buyuk seylerden birisi erkekliğini lekelemektir. Bu adam int*har edebilir ben bunu nasil engelleyecegim... Bide ismine insta hesaplari acmislar onlar da var... c2m den bu videoyu atıp gaylarla sohbet ediyormuş bu şahislar... Yani onu çok iyi anliyorum ve çok kotu bir durum sen gay degilsin ve oyle saniliyorsun neden? çünkü birisi videonu cekmis gizlice... Bu adam k*til olabilir bu adam in*iar edebilir... Yav neden bir erkek bir erkeği duşta videolar ki neden abi? Kendisi g*ydır s*piktir erk*kcidir ondan yani... Hadi yakin arkadasin saka amacli yapti desek olay buralara gelmez yakin arkadasiyla konusur biter olay ama bu yurtta birisi ve kim oldugunu ogrenemedi... Kısacası onun derdi bana da dert oldu arkadaslar... Arkla geçen dertleştik yazik adama... Ama diyecek fazla birşey bulamiyorum ona size de bunu soracagim siz ne derdiniz ona?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu dedeler bir fikir veren
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolog yok mu el atsın şu duruma