göğüslerim yatınca dümdüz oluyor belim ince kıvraktır ama göğüs avuç içi kadar napıcam ben ya yaşım 23

Göğüslere tabii ki önem veriyoruz ama bir kızı sevdiysek eğer o zaman onun göğüslerine bakmıyoruz. SEVDİYSEK HERŞEYİYLE, HER ŞEKİLDE SEVERİZ. Bu sadece biz erkekler için değil siz kızlar içinde geçerli bir durum hatta. Yani göğüsleri küçükmüş falan hiç önemli olmaz.
Bu arada sende takılma buna. Çocuk sahibi olduktan sonra büyür heralde :)
Kendi adima, seven biri için bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Neticesinde adam göğüslerine değil sana aşık, onlarla değil senle konuşuyor. Ayrıca ben mesela görünüş olarak küçük göğüslü kızları daha çok beğeniyorum :D Eski konulardan hatırladığım kadarıyla böyle düşünenler az da değil. Çok takılma yahu :D
seni bir çift meme için mi sevecek
meme için mi soğuyacak
sen niye takıyosun kafaya canını yediğim
Meme memedir yani
sarkmaz dik durur ne güzel işte.
birleşmiş milletler gibi memeyi kim napsın
sen takma kafana Bunlar iri kafamız kadar meme istiyorlar ama kıymetini sonra anlıyorlar
@Ehlivukuf meme sevenler derneği
Kimsenin salladığı yok ben silikondan öncede gayet istediğimi elde ediyodum hepside çok tatlı göğüslerin diyodu sadece kendim isteidğim için silikon yaptırdım ama mutluyum böylede
Cevap
68Cevap
tamam önem veriyoruz ama sevince göğüsten sevmeye başlamıyoruz... En basitinden bir kızın göğüslerine baktığında kalbini de gör. Unutma ki hiçbir kalp göğsün altında saklanacak kadar küçük değildir. Dokunman gereken şey her zaman keşfetmen gereken şeydir
Bak kızlarda en çok üzüldüğüm şey şu, göğüslerim küçük diye erkeğim beni beğenmeyecek sanan kızlar , artık şu göğüs konusunu kapatsanız diyorum ! Erkeğin en son dikkat ettiği şey, ufff göğüs seksi mmmyeah ımyeahh. bakmayın onlara erkekliğini nasıl tatmin edicek, seni göğüsün olmadan da sever göğüsünle değil göğsünün alt kısmının içinde bulunan şeyi geliştir.
göğüsü baz almaktan çok kayda değer sorunları ele alıp aşmayı çalışıyorz adam gbi sevmeye çalışıyorz ama bazen karşındaki karaktersiz olabiliyor göreceli bir kavram ama bugün bunların sorulması bile bunları düşündirtecek yavşaklar olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabiki bazen bir taraf illaki yavşaktır... :)
Küçük göğüsler cok tatli ya beni cok azdırır nedense onla sevisme inanılmaz zevkli umarim esiminde oyle olur :) hic takma yani buyuk olmasi pek bir avantaj degil ;)
Çocuğun olunca büyücek illa ki bir kızla gögüsleri küçük diye evlenmiceksem yazıklar olsun bana insaniyeti ve sıcakkanlılığı önemli zaten süt dolunca gögüsler sarkar bile takma bu kadar kafana :)
Burada olmayan sensin sanırım😕
Meme olsun da taştan olsun aga küçük müçük hiç yoktan iyidir.
Cayırt
Benim arkadasim kredi cekip slikon yaptirdi sende yaptir :)
Belkide seni kıskanmıstır ;)
Soguk su bilmemnesi diye bir yontem vardi ama o diklestirmek icindi sanirim arkadas yapmisti ise yaradi dedi belki seklini dik tutarsan daha iyi durur bu isler genetik biraz uzgunum
emin ol memesiz kızı bile tek öğünde parçalayacak hayvanlar var aramızda.
kilo alırsan büyür. sevgi meselesine gelince, sen sevgilini çükü ufak diye terk eder misin?
Kişiden kişiye göre değişir. Bazıları büyük sever , bazıları küçük. Genellikle küçük sevenler daha sportif kadınlardan hoşlanır. Büyük severler de biraz balık etli severler :)
benim için hiçbir sorun olmaz, sevdiğim nasılsa öyle severim ayrıca da küçük göğüs daha çekici daha zevkli
kadını kadın yapan bir takım organlr vardır. bunlar biri de meme dir. ilk hamilelikte büyür zaten takılma ama geneli orta büyüklükte seviyo
İyi onlar, sarkmaz. Sarkık kocaman iğrenç göğüslerden her türlü iyidir.
Hiç sorun değil. Erkeği yatakda meme değil senin orgamz olman müthiş tahrik eder..
Bence memeyi bırakın orgazm olmaya kendini odaklandır😆😆
Onunla göğüsleri için değil kalbi için evleniyorum. Asla sorun olmaz.
özellikle küçük göğüslü tercihimidir. kalçaları daha dolgun oluyor çünkü
bu olaya artık son kotayı ben koyayım ya, bir kızın göğüsü ne inek memesi gibi olmalı, ne de erik kadar :) ortası işte, hadi yatın uyuyun
Niye sorun olsun bebeğim. Küçük göğüs her zaman daha iyidir. Hem emmesi daha bir hoş ve zevkli olur...
ince belli olmak çok iyidir küçük memeli olmak da iyidir
yani biraz olaydı iyiydi ama allah vermemişse de ne yapalım arada olan birilerine kaçarız ne olacak
Bunlardan bende de var :D kadın dediğin memeli olur uçamasada.
benimde böyle özene özene bir hal oldum 5,500 tl lazım büyüttürcem :D:D
Küçük daha iyidir 😊 yer çekimi kuvvetine yenik düşmez 😃
çok küçük yaa :s ama seven insan dert etmez sen de sıkma canını
Müptelasıyım kücük memenin ne anlıyorsunuz büyükten
problem değil. karpuz yattıgı yerden büyürmüş :D ben onları büyütürdüm :)
Ederim ilişkide döşler bir birini çarpmaz ise bu büyük sıkıntı.
Ben küçük olanları daha çok seviyorum, hem tatlı oluyorlar gemse sert ve dik
kafana taktığın şeye bak hiç sorun olmaz merak etme hayatın tadını çıkar onlar öylede güzel
evlenene kadar gostermezsen sıkıntı olmaz..:)
Bu beden 75 beden göğüsleri daha çok beğeniyorum
Ya nolacak sanki, sizde yaaa
Memesiyle mi evlencek
güzel isen memeyi boş ver
Farklı yoldan büyütmeye çalışırız
olmaz guzel bak dımdık
Aksine çok büyük bir avantaj ;)
ben böyle fiziğe hastayım
Bisey yapmana gerek yok
daha büyür o kadar sorun yapma
Bn kucuk seviyorum ya buyuk sarkiyor yasli gbi.
Kadındaki popo gögüsteki açıgı kapatmış
bn silikon yaptrdm geçen sene
öyle seven de var sıkma canını
Avuc ici kadarsa dert etme severim kucukleri :)
Gögüs dediğin nedır kı yaa
Uçları güzelse sorun yok
Kesinlik meme büyük olacak
Göğüsune gelen erkeği ne yapacaksın
Böyleyde tam istesiğim gibi
Meme yoksa kalsın.
Seni seven olduğun gibi sevmeli
Silikon yaptır kanka
Severim tabiki
Ayy çok şahane
Küçük severim zaten.
olmaz